2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Değiştiremiyor musun
İçimden gelmiyor üşeniyorum ricada edemicem eşime 1 2 daha alınacak var kafası karışmasın
Dediğin gibi terligide kullan at gibi olandanmi alsam sonra bu beyaz terliği mevlutte giymem yani diye düşündüm

Mis kokuluna az kaldı

Sizdede alık örtme adeti varmi
Sarı renk var kırmızı var
Örtü
İnşallah evet var annem yapmış ben yanıma aldım ikisini de zaten tesettürlüyum sabahligim kırmızılı onunla takarım

Yinede benden önce kuzum
Nişandan sonra 2 hafta sonramı geliyormuş bebek tatlım
Kiminle ertesi gün kiminde 10 gün sonra az önce yine geldi ama o ilk anki gibi bol miktarda değil allahtan renkli değil renkli olsa koştur koştur hastane

İnşallah evet var annem yapmış ben yanıma aldım ikisini de zaten tesettürlüyum sabahligim kırmızılı onunla takarım
Ben 2side bebeğe ortuluyor zannettim kuzum kombinimi degistirim o zaman
Sarı alik yerine benim bebeklik Sarı battaniyem var onu örtecegim

Kiminle ertesi gün kiminde 10 gün sonra az önce yine geldi ama o ilk anki gibi bol miktarda değil allahtan renkli değil renkli olsa koştur koştur hastane
Kabusum benim oldu her Sarı yeşil enfeksiyon nişan gözüyle bakıyorum birde beyazda geliyor salıyı görürsek tirsmam

Ben 2side bebeğe ortuluyor zannettim kuzum kombinimi degistirim o zaman
Sarı alik yerine benim bebeklik Sarı battaniyem var onu örtecegim
Kırmızı da belki bebeğe örtülüyor olabilir bende pek bilmiyorum ama hastanede yasak dedi bir arkadasim

İçimden gelmiyor üşeniyorum ricada edemicem eşime 1 2 daha alınacak var kafası karışmasın
Dediğin gibi terligide kullan at gibi olandanmi alsam sonra bu beyaz terliği mevlutte giymem yani diye düşündüm
Kullan at değil de ben direk evdekiyle gidip obu atcam. Kullan atlar hep sinir etmiştir beni aynen bunu evde mevlutte faman kullanmak bana daha cazip geliyor. Hastanenin o mikrobunu eve taşımak yada 2 gün giyip atmak arasında kalmaktansa

Düne kadar alaturkaydı ama dün klozete geçiş yaptım zorluyor
Bak dediğim gibi yap ayaklar v dik duruş popo geriye .
Alaturka modu oluyor normalde onun tahtadan tabure gibi varmış klozet için.
Bende doktor comelme yasak diyince klozet moduna geçtim yıllardır bu konforu kendimden nasıl mahrum etmisim belimin ağrısı geçti

Mikrobu unut unut
Bebe emeklemeye başlayınca böcek yiyecek fırça yalayacak bağışıklık kazanacak
Yerlere yatacak sürünecek

Devlette bu söz konusu dahi olmaz odada takar geçerler. Özeller ilgiliyse teklif etmeden anestezili takar. Ama geneli uğraşmak istemez odaya gelir takar öyke götürür ameliyathaneye.
Özel hastane de olacak doğumum ama soyleyeyim ozaman önden dogru uğrasmamak için odada takıyorlar

Çok şükür canm bugün daha iyiyim inşallah bugün evimize de geçiyoruz senin son durum ne ne yapıyor bebiş kasılma düzeyin nasil
Oh cok şükür
Dun baya oldu bugun daha iyi gibiyim ayakta kalamiyorum ama hem bacağıma sivri bir agri vurdu her gecen gün artıyor hem de agirliktan normaldir sanirim
Çarşamba kontrolüm bakalim bebis nasil göreceğiz

Deneyeceğim canm çok saol

Of su pijamaya vuruldum
Aslında bir pijama bir esofman aldim bunu da alsam süper olur

Eklentiler

• Screenshot_20221022-052414_Instagram.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…