Birde klozet se iki ayağını v şeklinde sırtın dik şekilde dene ıkınma akışına bırakBlendar bunu deneyeyim ayrı ayrı tüketiyordum ama
Değiştiremiyor musunKırmızıda aklım kalmıştı gri içimi soğuttuyalnız kalibi geniş medium almışım
Sonradan çuval gibi olacak
İçimden gelmiyor üşeniyorum ricada edemicem eşimeDeğiştiremiyor musun
Mis kokuluna az kaldıBugünü uyandım diye saymıyorumpazartesiyi de saymıyorum saatler kaldı bana
İnşallahMis kokuluna az kaldı
Sizdede alık örtme adeti varmi
Sarı renk var kırmızı var
Örtü
Kiminle ertesi gün kiminde 10 gün sonra az önce yine geldi ama o ilk anki gibi bol miktarda değil allahtan renkli değil renkli olsa koştur koştur hastaneYinede benden önce kuzum
Nişandan sonra 2 hafta sonramı geliyormuş bebek tatlım
Ben 2side bebeğe ortuluyor zannettim kuzum kombinimi degistirim o zamanİnşallahevet var annem yapmış ben yanıma aldım ikisini de zaten tesettürlüyum sabahligim kırmızılı onunla takarım
Düne kadar alaturkaydı ama dün klozete geçiş yaptım zorluyorBirde klozet se iki ayağını v şeklinde sırtın dik şekilde dene ıkınma akışına bırak
Kabusum benim oldu her Sarı yeşil enfeksiyon nişan gözüyle bakıyorum birde beyazda geliyorKiminle ertesi gün kiminde 10 gün sonra az önce yine geldi ama o ilk anki gibi bol miktarda değil allahtan renkli değil renkli olsa koştur koştur hastane
Kırmızı da belki bebeğe örtülüyor olabilir bende pek bilmiyorumBen 2side bebeğe ortuluyor zannettim kuzum kombinimi degistirim o zaman
Sarı alik yerine benim bebeklik Sarı battaniyem var onu örtecegim
Kullan at değil de ben direk evdekiyle gidip obu atcam. Kullan atlar hep sinir etmiştir beniİçimden gelmiyor üşeniyorum ricada edemicem eşime1 2 daha alınacak var kafası karışmasın
Dediğin gibi terligide kullan at gibi olandanmi alsam sonra bu beyaz terliği mevlutte giymem yani diye düşündüm
Bak dediğim gibi yap ayaklar v dik duruş popo geriye .Düne kadar alaturkaydı ama dün klozete geçiş yaptım zorluyor
Bizde çıkarken anakucagina örterizKırmızı da belki bebeğe örtülüyor olabilir bende pek bilmiyorumama hastanede yasak dedi bir arkadasim
Mikrobu unut unutKullan at değil de ben direk evdekiyle gidip obu atcam. Kullan atlar hep sinir etmiştir beniaynen bunu evde mevlutte faman kullanmak bana daha cazip geliyor. Hastanenin o mikrobunu eve taşımak yada 2 gün giyip atmak arasında kalmaktansa
Özel hastane de olacak doğumum ama soyleyeyim ozaman önden dogru uğrasmamak için odada takıyorlarDevlette bu söz konusu dahi olmaz odada takar geçerler. Özeller ilgiliyse teklif etmeden anestezili takar. Ama geneli uğraşmak istemez odaya gelir takar öyke götürür ameliyathaneye.
Oh cok şükürÇok şükür canm bugün daha iyiyim inşallah bugün evimize de geçiyoruz senin son durum ne ne yapıyor bebiş kasılma düzeyin nasil
Bende işte çarşambayı bekliyorum yaKabusum benim oldu her Sarı yeşil enfeksiyon nişan gözüyle bakıyorum birde beyazda geliyorsalıyı görürsek tirsmam
Deneyeceğim canm çok saolBak dediğim gibi yap ayaklar v dik duruş popo geriye .
Alaturka modu oluyor normalde onun tahtadan tabure gibi varmış klozet için.
Bende doktor comelme yasak diyince klozet moduna geçtim yıllardır bu konforu kendimden nasıl mahrum etmisim belimin ağrısı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?