2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ahaha aynen son günlerde bende doğumun nasil olacagi konusuna cok takıldım cok agrim olur mu bebek doğmak zorunda zaman daralıyor simdi de bedenim rahat değil bebek nasıldır acaba diye diye kafayı yemezsek iyidir
Ay yaa neyse canım son demlerimizi yaşıyoruz kocalara bol naz yapalım bugünler geri gelmeyecek. O kadar sitres uykusuzluk ağrı yaşıyoruz onlarda nazimizi çeksin demi düşünmekten kafayı yicez zaten çok düşünmemek için ya yemek yiyorum yada iş yapıyorum

Ahaha dogru
Artik bir kahve yapsana bile demiyor adam ben kalkıp kahve yapayım diyor yapıp getiriyor sagolsun

Ahaha dogru
Artik bir kahve yapsana bile demiyor adam ben kalkıp kahve yapayım diyor yapıp getiriyor sagolsun
Valla benimki geçen kavun getirsende yesek dedi ters ters baktım yavaştan kendisi gidip getirdi yapacaklar tabi çocuk doğurmak öyle kolay iş değil bu hamileliğimde bol iş yaptirdim temizlikten anlmayan adam temizlik yapmayı öğrendi. 3 çocukla yanlız basima bunca işi yapamam artık anca beraber kanca beraber

Üff delirecegim kabız oldum ben durdur hamilelik boyunca olma son zamana gel hop yakalasın seni
Doğumdan sonra tam 1 hafta kabızdım yaa kabus gibi çatlıcaktım artık. Allahtan gazımı yapabildim yoksa taburcu olamayacaktım

elifselman bulutum08 gözünüz aydın kızlar, sağlıkla büyütün bebelerinizi

Mikrobu unut unut
Bebe emeklemeye başlayınca böcek yiyecek fırça yalayacak bağışıklık kazanacak
Yerlere yatacak sürünecek
Tüylerim ürperdi elim ayağım titredi eşimde böcek fobisi var evimde çok şükür hiç böcek olmaz. Tencere kapak olduk bu çocuk inşallah öyle şeyler yapmaz hastanede çalışmadan önce bu kadar değildi bu fobim ya çalışanların temizlik anlayışını gördüm ondan sonra bu kadar oldum. Hastaneden gelince hiçbirşeye temas etmeden tüm kıyafetler direk makineye kendim de duşa girer spnra makine kapağı anahtar kapı kolu telefon falan dezenfekte ederim.
Özel hastane de olacak doğumum ama soyleyeyim ozaman önden dogru uğrasmamak için odada takıyorlar
Aynen inşallah yaparlar bende o an onu düşünmek istemiyorum.

Suyun az diye bişe diyemem ama geri kalanlar için tezini curutebilirim en çokta geç iyileşme olarak sezeryan bin beter inşallah hakkında en iyisi olur ama korkma normal doğum en güzeli en temizi fırsat verir ise bebiş dene doğduğu an ayağa kalkıp bebişni alıp odana gidebilirsin sezeryanda ayağa kalkmak bile 8 saat sonra iyileşmen en az bir hafta birine muhtacsin hem bebeğin hem sen

Oh cok şükür
Dun baya oldu bugun daha iyi gibiyim ayakta kalamiyorum ama hem bacağıma sivri bir agri vurdu her gecen gün artıyor hem de agirliktan normaldir sanirim
Çarşamba kontrolüm bakalim bebis nasil göreceğiz
Nstye bol bol gir uzun ara verdirme canm dikkat et

Aynen kuzum
Gerci benim ki yardim eder normal de ama söylenerek ahaha sindi söylenmiyor en azından
Bizim de 3 cocuk oluyor saglikla büyütelim insallah
Kista deli evine bağlanacak ev her kapıdan biri çıkacak valla

Katiliyorum ama normal doğum da en urktugum şeylerden biri de alttan olacak dikişler hijyen açısından da daha zor gibi
Ama adi üzerinde normal tabi
Hayirli dogum nasip etsin Allah

Bende senin gibiydim taki kayinvalidem gelene kadar bana hasta gözüyle bakiyorlardi psikoterapist bile abarttigimi düşünüyordu dedimki kadına şimdi balıklı elleriyle her yeri elleseler siz silmezmisiniz dedim sası kokuyu bırak bakteri var sonuçta.
Bu kadarda salamayiz ya bizi anlamiyorlar serlacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…