Ay yaa neyse canım son demlerimizi yaşıyoruz kocalara bol naz yapalım bugünler geri gelmeyecek. O kadar sitres uykusuzluk ağrı yaşıyoruz onlarda nazimizi çeksin demiAhaha aynen son günlerde bende doğumun nasil olacagi konusuna cok takıldım cok agrim olur mu bebek doğmak zorunda zaman daralıyor simdi de bedenim rahat değil bebek nasıldır acaba diye diye kafayı yemezsek iyidir
Yarın son şansın kuzumSon 2 günüm müvkaldı eşim çok gıcık akrep olsun istemiyorum yaa
Olacak bunlar ben inanıyorumBir süredir benim de hayalim bu
Bir de somine mi yakiyorum aksam bebitoyu yıkayıp önünde koklayarak uyutuyorum falann ayy sabah sabah heyecan geldi
Phyto saç boyası kullandımMerhaba hangi saç boyası kullandınız acaba ben de araştırıyorum
Ahaha dogruAy yaa neyse canım son demlerimizi yaşıyoruz kocalara bol naz yapalım bugünler geri gelmeyecek. O kadar sitres uykusuzluk ağrı yaşıyoruz onlarda nazimizi çeksin demidüşünmekten kafayı yicez zaten çok düşünmemek için ya yemek yiyorum yada iş yapıyorum
Sanmıyorum benim 2hamileligimde plesenta aşağıdayken sürekli ayaklarımı diktim. E secdede zaten namaz kılarken uzun kalıyorum bir zararı olsa bana olurduEvet duydum bu yontemi acaba bi zarwri var midir
Valla benimki geçen kavun getirsende yesek dedi ters ters baktım yavaştan kendisi gidip getirdiAhaha dogru
Artik bir kahve yapsana bile demiyor adam ben kalkıp kahve yapayım diyor yapıp getiriyor sagolsun
Doğumdan sonra tam 1 hafta kabızdım yaa kabus gibi çatlıcaktım artık. Allahtan gazımı yapabildim yoksa taburcu olamayacaktımÜff delirecegim kabız oldum ben durdur hamilelik boyunca olma son zamana gel hop yakalasın seni
21 EkimAllah analı babası buyutsun canm kaç Ekim bizimi 20 Ekim
Bende hastane evresinden korkuyorum ya orada kabız olursam taburcu olamama durumu korkutuyorDoğumdan sonra tam 1 hafta kabızdım yaa kabus gibi çatlıcaktım artık. Allahtan gazımı yapabildim yoksa taburcu olamayacaktım
elifselman bulutum08 gözünüz aydın kızlar, sağlıkla büyütün bebelerinizi
Yok yok rahatlatır uyku vermez anason verir uyku biraz oda analık zaten uyuyacak kadar değilKuzu benden onu içmek istiyordum hani onda uyku edici özellikte varmış ya şimdi herkes 2 ye ayrılmış için içmeyin diye
Tüylerim ürperdi elim ayağım titrediMikrobu unut unut
Bebe emeklemeye başlayınca böcek yiyecek fırça yalayacak bağışıklık kazanacak
Yerlere yatacak sürünecek
Aynen inşallah yaparlar bende o an onu düşünmek istemiyorum.Özel hastane de olacak doğumum ama soyleyeyim ozaman önden dogru uğrasmamak için odada takıyorlar
Suyun az diye bişe diyemem ama geri kalanlar için tezini curutebilirim en çokta geç iyileşme olarak sezeryan bin beter inşallah hakkında en iyisi olur ama korkma normal doğum en güzeli en temizi fırsat verir ise bebiş dene doğduğu an ayağa kalkıp bebişni alıp odana gidebilirsin sezeryanda ayağa kalkmak bile 8 saat sonra iyileşmen en az bir hafta birine muhtacsin hem bebeğin hem senKorkuyorum normal doğumdan canim aklım çıkıyor suyum gelecek sancim olacak diye bi de çok kotu normal doğum hikayeleri duydum bebek için daha riskli geliyor bana ya sıkışırsa kafasına omzuna kaburgasina bi şey olursa çok duyuyorum çünkü öyle şeyleri bi de malum hamilelikte cinsel hayatimiz da pek kalmadı iyileşme sureci çok uzun olanlar travma yaşayıp birliktelik yaşayamayanlar var iste ne bileyim zaten suyu az bebegimin sürekli kontrol altindayim normal doğumu bekleyecek kadar rahat değil kafam kabullendim sezeryani
Nstye bol bol gir uzun ara verdirme canm dikkat etOh cok şükür
Dun baya oldu bugun daha iyi gibiyim ayakta kalamiyorum ama hem bacağıma sivri bir agri vurdu her gecen gün artıyor hem de agirliktan normaldir sanirim
Çarşamba kontrolüm bakalim bebis nasil göreceğiz
Teşekkür ederim canm benmDoğumdan sonra tam 1 hafta kabızdım yaa kabus gibi çatlıcaktım artık. Allahtan gazımı yapabildim yoksa taburcu olamayacaktım
elifselman bulutum08 gözünüz aydın kızlar, sağlıkla büyütün bebelerinizi
Aynen kuzumValla benimki geçen kavun getirsende yesek dedi ters ters baktım yavaştan kendisi gidip getirdiyapacaklar tabi çocuk doğurmak öyle kolay iş değil bu hamileliğimde bol iş yaptirdim temizlikten anlmayan adam temizlik yapmayı öğrendi. 3 çocukla yanlız basima bunca işi yapamam artık anca beraber kanca beraber
Katiliyorum ama normal doğum da en urktugum şeylerden biri de alttan olacak dikişler hijyen açısından da daha zor gibiSuyun az diye bişe diyemem ama geri kalanlar için tezini curutebilirim en çokta geç iyileşme olarak sezeryan bin beter inşallah hakkında en iyisi olur ama korkma normal doğum en güzeli en temizi fırsat verir ise bebiş dene doğduğu an ayağa kalkıp bebişni alıp odana gidebilirsin sezeryanda ayağa kalkmak bile 8 saat sonra iyileşmen en az bir hafta birine muhtacsin hem bebeğin hem sen
O zaman ben çarşambadan sonra detox girim pazartesi morm doğursa salı kendi akıbetimi öğrensem çarşambada sen dogurcanmi dogurmicanmi onu öğrensem bu aksiyonla 2 hafta girmesem sonra doğurdum diye gelirimBende işte çarşambayı bekliyorum ya
Bende senin gibiydim taki kayinvalidem gelene kadarTüylerim ürperdi elim ayağım titredieşimde böcek fobisi var evimde çok şükür hiç böcek olmaz. Tencere kapak olduk bu çocuk inşallah öyle şeyler yapmaz hastanede çalışmadan önce bu kadar değildi bu fobim ya çalışanların temizlik anlayışını gördüm ondan sonra bu kadar oldum. Hastaneden gelince hiçbirşeye temas etmeden tüm kıyafetler direk makineye kendim de duşa girer spnra makine kapağı anahtar kapı kolu telefon falan dezenfekte ederim.
Aynen inşallah yaparlar bende o an onu düşünmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?