Kuzum sonra o sezeryan ağrısı kaç ayda geçiyor vücut tamı tamına kendini kaç ay içinde toparlıyor yada kişiden kişiye değişiyormuSuyun az diye bişe diyemem ama geri kalanlar için tezini curutebilirim en çokta geç iyileşme olarak sezeryan bin beter inşallah hakkında en iyisi olur ama korkma normal doğum en güzeli en temizi fırsat verir ise bebiş dene doğduğu an ayağa kalkıp bebişni alıp odana gidebilirsin sezeryanda ayağa kalkmak bile 8 saat sonra iyileşmen en az bir hafta birine muhtacsin hem bebeğin hem sen
O zaman ben çarşambadan sonra detox girim pazartesi morm doğursa salı kendi akıbetimi öğrensem çarşambada sen dogurcanmi dogurmicanmi onu öğrensem bu aksiyonla 2 hafta girmesem sonra doğurdum diye gelirim
Tatlım eğer ortamın olursa yatağına havlu serip her duş sonrası orası kuruyana kadar uzanirsan daha çabuk geciyormusKatiliyorum ama normal doğum da en urktugum şeylerden biri de alttan olacak dikişler hijyen açısından da daha zor gibi
Ama adi üzerinde normal tabi
Hayirli dogum nasip etsin Allah
Yok benimkide salı belli olacak hastahanemde yok birde bu gittiğim doktorda dogutturmayacak 17 bin dedi 2 binde tahliller desen hastahaneye 5 gitse kendime sarı alır takarım dedimhadi bakalım sana gün verdi mi doktorun
Yüzümüze çiş yapacaklar
Deneyimli erkek annesi olarak eğer kalkık görürseniz geri kapatın direkt çünkü hâlâ çişi var demektir. Küçükte hemen silip kapatın, büyükte uzun süreceği için üzerine pamuk koyun ki size değil pamuğa gelsin. Zaten ilk aylar oluyor o tarz şeyler sonraları alışıyor herhalde o da tutmayaAy evetbakalım ilk kime yapacaklar eşime diyorum sana yapsın ben anayım 9 ay taşıdım
Evet bir de o var. Benimki 2 yaşındayken bıraktırdım. Fakat öncesinde acıktığı zaman yakamı çekiyordu meme diye. Hâlâ da göğüsümü tutarak uyuyor 2 numara gelince paylaşamayacaklar diye korkuyorum bakalım hayırlısıDahasida varmeme bırakma evresi gelince anne meme diye toplumda ağlayacaklar
Ekran resmi aldım altın gibi bir bilgiDeneyimli erkek annesi olarak eğer kalkık görürseniz geri kapatın direkt çünkü hâlâ çişi var demektir. Küçükte hemen silip kapatın, büyükte uzun süreceği için üzerine pamuk koyun ki size değil pamuğa gelsin. Zaten ilk aylar oluyor o tarz şeyler sonraları alışıyor herhalde o da tutmayabenimki 29 aylık iki üç kere falan yaşadık sadece sonra o tuttu ben de tecrübelendim bir daha yaşamadık. Bir de yenidoğanlarda özellikle 2. Ayda kaka taşmaları çok oluyor sırta çıkarıyorlar bir kaç kişiden daha duymuştum ona dikkat edin valla felâket oluyor
Birde akrep burcu erkeğiEvet bir de o var. Benimki 2 yaşındayken bıraktırdım. Fakat öncesinde acıktığı zaman yakamı çekiyordu meme diye. Hâlâ da göğüsümü tutarak uyuyor 2 numara gelince paylaşamayacaklar diye korkuyorum bakalım hayırlısı
Sezaryen mı olacak senindeYok benimkide salı belli olacak hastahanemde yok birde bu gittiğim doktorda dogutturmayacak 17 bin dedi 2 binde tahliller desen hastahaneye 5 gitse kendime sarı alır takarım dedim
Kesip alacakları için kendinin önereceği başka doktora gideceğim
Kuzum bu gittigim oyle diyor yonlendireceginde bir umut belki normal olur diyorum ne olacagim hic belli değil ne doktorum var ne hastahanem ne doğum şeklim belli değil.Sezaryen mı olacak seninde
Bende 36+2 de doğum yapmış olucam Perşembe günü 2800 du.haftaya Perşembe sezeryan a giricem .36 +2 olacak inşallah benimki de sayılmaz bakalım .benim gorumcem 36. haftada 2.5 kg dogum yapti ve premature saymadilar canim. 3 kg cok iyi masallah
Sanada şimdiden hayırlı olsunBende 36+2 de doğum yapmış olucam Perşembe günü 2800 du.haftaya Perşembe sezeryan a giricem .36 +2 olacak inşallah benimki de sayılmaz bakalım .
Hepimize inşallahSanada şimdiden hayırlı olsun
Bu durumlar için pipi kulahlari bile yapmışlar külah şeklinde pamuk altını açınca takiyosunDeneyimli erkek annesi olarak eğer kalkık görürseniz geri kapatın direkt çünkü hâlâ çişi var demektir. Küçükte hemen silip kapatın, büyükte uzun süreceği için üzerine pamuk koyun ki size değil pamuğa gelsin. Zaten ilk aylar oluyor o tarz şeyler sonraları alışıyor herhalde o da tutmayabenimki 29 aylık iki üç kere falan yaşadık sadece sonra o tuttu ben de tecrübelendim bir daha yaşamadık. Bir de yenidoğanlarda özellikle 2. Ayda kaka taşmaları çok oluyor sırta çıkarıyorlar bir kaç kişiden daha duymuştum ona dikkat edin valla felâket oluyor
Kaçıncı haftadasın basım stres olmuyorsun valla helal olsunKuzum bu gittigim oyle diyor yonlendireceginde bir umut belki normal olur diyorum ne olacagim hic belli değil ne doktorum var ne hastahanem ne doğum şeklim belli değil.
İlk baslarda ben bu şansla yolda dogururum diyordum büyük konuşup yazmamak gerekmiş o dedigime gelecek gibi
Bezin arka kısmını içe doğru katlamak biraz daha azaltıyor. Yanları da normalde dışa katlıyorum ben iz yapmasın diye ama o zamanlar taşmasın diye içe katlıyordum biraz daha az oluyordu. Bir de alt açma örtüsü olmadan asla açmayın. Baktınız tamamen afedersin boka batmışEkran resmi aldım altın gibi bir bilgi
O kaka olayı içinde yokmu öneri
Yaşayacağız sanırım onu ama o çişten daha beter ele değse eldende çıkmaz ay
Benimki de boğa boğaza da düşkün alışkanlıklarını da kolay bırakamıyor. Bu da yarına kadar gelmezse akrep bakalım bir boğa bir akrep ne edicemBirde akrep burcu erkeği
Fallik donemlerini hiç düşünemiyorum elleri hep oralarinda
Evet onu alayım mı diye düşündüm sonra bir de onu yıkamaya uğraşacağıma pamuk koyarım dedim daha pratik koy at yapmakBu durumlar için pipi kulahlari bile yapmışlar külah şeklinde pamuk altını açınca takiyosun
Beni de o bozdu ama hastane fobim geçmedi. Temizlik olayımı hafifletti hayatıma tek katkısı artık deli gibi temizlik yapmıyorumBende senin gibiydim taki kayinvalidem gelene kadarbana hasta gözüyle bakiyorlardi psikoterapist bile abarttigimi düşünüyordu dedimki kadına şimdi balıklı elleriyle her yeri elleseler siz silmezmisiniz dedim sası kokuyu bırak bakteri var sonuçta.
Bu kadarda salamayiz ya bizi anlamiyorlar serlacim
Ahahha buradayız babası bir iş gezisinde doguruyorum diye ona şaka yaptık inşallah gerçekten doğurmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?