2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum sonra o sezeryan ağrısı kaç ayda geçiyor vücut tamı tamına kendini kaç ay içinde toparlıyor yada kişiden kişiye değişiyormu

O zaman ben çarşambadan sonra detox girim pazartesi morm doğursa salı kendi akıbetimi öğrensem çarşambada sen dogurcanmi dogurmicanmi onu öğrensem bu aksiyonla 2 hafta girmesem sonra doğurdum diye gelirim
hadi bakalım sana gün verdi mi doktorun

Katiliyorum ama normal doğum da en urktugum şeylerden biri de alttan olacak dikişler hijyen açısından da daha zor gibi
Ama adi üzerinde normal tabi
Hayirli dogum nasip etsin Allah
Tatlım eğer ortamın olursa yatağına havlu serip her duş sonrası orası kuruyana kadar uzanirsan daha çabuk geciyormus
Korkmada ne güzel birsey normal ya şansın varsa yap annem kilolu ama sarkığı yok taş gibi kaldı vücudu 4 muzude normal doğurmuş

hadi bakalım sana gün verdi mi doktorun
Yok benimkide salı belli olacak hastahanemde yok birde bu gittiğim doktorda dogutturmayacak 17 bin dedi 2 binde tahliller desen hastahaneye 5 gitse kendime sarı alır takarım dedim
Kesip alacakları için kendinin önereceği başka doktora gideceğim

Yüzümüze çiş yapacaklar
Ay evet bakalım ilk kime yapacaklar eşime diyorum sana yapsın ben anayım 9 ay taşıdım
Deneyimli erkek annesi olarak eğer kalkık görürseniz geri kapatın direkt çünkü hâlâ çişi var demektir. Küçükte hemen silip kapatın, büyükte uzun süreceği için üzerine pamuk koyun ki size değil pamuğa gelsin. Zaten ilk aylar oluyor o tarz şeyler sonraları alışıyor herhalde o da tutmaya benimki 29 aylık iki üç kere falan yaşadık sadece sonra o tuttu ben de tecrübelendim bir daha yaşamadık. Bir de yenidoğanlarda özellikle 2. Ayda kaka taşmaları çok oluyor sırta çıkarıyorlar bir kaç kişiden daha duymuştum ona dikkat edin valla felâket oluyor

Dahasida var meme bırakma evresi gelince anne meme diye toplumda ağlayacaklar
Evet bir de o var. Benimki 2 yaşındayken bıraktırdım. Fakat öncesinde acıktığı zaman yakamı çekiyordu meme diye. Hâlâ da göğüsümü tutarak uyuyor 2 numara gelince paylaşamayacaklar diye korkuyorum bakalım hayırlısı

Ekran resmi aldım altın gibi bir bilgi

O kaka olayı içinde yokmu öneri
Yaşayacağız sanırım onu ama o çişten daha beter ele değse eldende çıkmaz ay

Birde akrep burcu erkeği
Fallik donemlerini hiç düşünemiyorum elleri hep oralarinda

Sezaryen mı olacak seninde

Sezaryen mı olacak seninde
Kuzum bu gittigim oyle diyor yonlendireceginde bir umut belki normal olur diyorum ne olacagim hic belli değil ne doktorum var ne hastahanem ne doğum şeklim belli değil.
İlk baslarda ben bu şansla yolda dogururum diyordum büyük konuşup yazmamak gerekmiş o dedigime gelecek gibi

Bu durumlar için pipi kulahlari bile yapmışlar külah şeklinde pamuk altını açınca takiyosun

Kaçıncı haftadasın basım stres olmuyorsun valla helal olsun gerçi normal düşündüğün İçin olabilir bende ya günü gelmeden bebek gelmek isterse ya normal olursa bu düşüncelerdeyim

Ekran resmi aldım altın gibi bir bilgi

O kaka olayı içinde yokmu öneri
Yaşayacağız sanırım onu ama o çişten daha beter ele değse eldende çıkmaz ay
Bezin arka kısmını içe doğru katlamak biraz daha azaltıyor. Yanları da normalde dışa katlıyorum ben iz yapmasın diye ama o zamanlar taşmasın diye içe katlıyordum biraz daha az oluyordu. Bir de alt açma örtüsü olmadan asla açmayın. Baktınız tamamen afedersin boka batmış direkt çeşmede yıka pamukla falan olmuyor çünkü

Beni de o bozdu ama hastane fobim geçmedi. Temizlik olayımı hafifletti hayatıma tek katkısı artık deli gibi temizlik yapmıyorum ıyyy midem kalktı resmen benimkinin farklı versiyonu işte. Ay çıldırcak gibi oluyorum aklıma geldikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…