Çocuğa zihin gücüyle yolluyim o zamanYarın son şansın kuzum
Ay ben o kadar mide yanması yaşıyorum, hepsi boşa valla benimkide kelmişBenim hiç mide yanmamda olmadı kelmi acaba diye düşünüyorumyani 9 ay boyunca ne mide ağrısı ne yanması
Hiç mide yanmam olmadı iki bebeğim de saçlı, çok güzel saçları varAy ben o kadar mide yanması yaşıyorum, hepsi boşa valla benimkide kelmiş
Benimki anne bebek uyum odasında doktorun eline yaptı muayene esnasındaAy evetbakalım ilk kime yapacaklar eşime diyorum sana yapsın ben anayım 9 ay taşıdım
Anlat anlat bakimAhahha buradayız babası bir iş gezisinde doguruyorum diye ona şaka yaptık inşallah gerçekten doğurmamsen nasilsij keyfin sağlığın nasıl
Kuzum bana arkadaşım hediye aldı e-bebekten baby me marka onu kullanıyorum. Doğumdan önceki hafta başlamıştım 3-5 saat takmaya. Doğumdan sonra krem vs hiç kullanmadım hep kapaklar duruyor. 2-3 gün hassasiyet dışında çok şükür yara olmadıeras0201 elifselman H a p p y kızlar bu gümüş kalkanın markası çok önemli mi? 200’e de var, 1000 liraya kadar da çıkıyor. Silverette en pahalısı, silvernurse orta pahalılıkta, e Bebek’te biraz daha bütçe dostu olanlar mevcut. Karar veremediğim bi konu. Şunun şurasında belki 1 haftaya doğurucam ama hala karar verip de alamadım
Ben ilk cocogumda içtim hem sakinleştirici hem gazı aliyo hem süt yapiyo . Sabh akşam bı bardak içtim.simdide yanıma aldım hastanede yaparimKuzu benden onu içmek istiyordum hani onda uyku edici özellikte varmış ya şimdi herkes 2 ye ayrılmış için içmeyin diye
Mathildacim sendemi doğurdun yoksaAy ben o kadar mide yanması yaşıyorum, hepsi boşa valla benimkide kelmiş
Kuzum markadan ziyade gümüşünde ayari var ya ona göre fiyat artışı oluyor diye kanısına vardı herkeste memnun her markadan düşük ayarindanda yuksek ayarindanda benimki nasıl birşey henüz görmedim gelsin takım yorumlarimeras0201 elifselman H a p p y kızlar bu gümüş kalkanın markası çok önemli mi? 200’e de var, 1000 liraya kadar da çıkıyor. Silverette en pahalısı, silvernurse orta pahalılıkta, e Bebek’te biraz daha bütçe dostu olanlar mevcut. Karar veremediğim bi konu. Şunun şurasında belki 1 haftaya doğurucam ama hala karar verip de alamadım
Nasıl demleniyor tatlımBen ilk cocogumda içtim hem sakinleştirici hem gazı aliyo hem süt yapiyo . Sabh akşam bı bardak içtim.simdide yanıma aldım hastanede yaparim
Şimdi ekşili kabak yapacak mutfağa girmiyorumBeni de o bozdu ama hastane fobim geçmedi. Temizlik olayımı hafifletti hayatıma tek katkısı artık deli gibi temizlik yapmıyorumıyyy midem kalktı resmen benimkinin farklı versiyonu işte. Ay çıldırcak gibi oluyorum aklıma geldikçe.
Bende terazi olsun dedimde yine olmadıBenimki de boğa boğaza da düşkün alışkanlıklarını da kolay bırakamıyor. Bu da yarına kadar gelmezse akrep bakalım bir boğa bir akrep ne edicem
Kuzum benim kadar evham yapan varmidir bilemem 6 yada 7. Doktorum olacakKaçıncı haftadasın basım stres olmuyorsun valla helal olsungerçi normal düşündüğün İçin olabilir bende ya günü gelmeden bebek gelmek isterse ya normal olursa bu düşüncelerdeyim
Darisida bizlere güzelimKuzum bana arkadaşım hediye aldı e-bebekten baby me marka onu kullanıyorum. Doğumdan önceki hafta başlamıştım 3-5 saat takmaya. Doğumdan sonra krem vs hiç kullanmadım hep kapaklar duruyor. 2-3 gün hassasiyet dışında çok şükür yara olmadı
Kuzum markadan ziyade gümüşünde ayari var ya ona göre fiyat artışı oluyor diye kanısına vardı herkeste memnun her markadan düşük ayarindanda yuksek ayarindanda benimki nasıl birşey henüz görmedim gelsin takım yorumlarim
Bende terazi olsun dedimde yine olmadıben kovayım ikizler terazi yay koç aslan iyi anlaşırım sosyal çevremde oğlak boğa başakla orta derece
Akrep erkeğiyle anlaşamam akrep balık yengeç kadiniyla iyi anlaşırım
Oğlum olduğu için lafta soksa zehrinide bıraksa evlat der bağrıma basarım
Kuzum bana arkadaşım hediye aldı e-bebekten baby me marka onu kullanıyorum. Doğumdan önceki hafta başlamıştım 3-5 saat takmaya. Doğumdan sonra krem vs hiç kullanmadım hep kapaklar duruyor. 2-3 gün hassasiyet dışında çok şükür yara olmadı
Xsilver tatlımSen ne almıştın peki canım?
Canım bence markası çok önemli değil saf gümüş olsun 999 ayar olandan al. Hepsinin işlevi aynı sonuçta. Ben de 2 3 gündür takmaya başladım. Doğuma kadar hazırlasın diye.eras0201 elifselman H a p p y kızlar bu gümüş kalkanın markası çok önemli mi? 200’e de var, 1000 liraya kadar da çıkıyor. Silverette en pahalısı, silvernurse orta pahalılıkta, e Bebek’te biraz daha bütçe dostu olanlar mevcut. Karar veremediğim bi konu. Şunun şurasında belki 1 haftaya doğurucam ama hala karar verip de alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?