2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay ben o kadar mide yanması yaşıyorum, hepsi boşa valla benimkide kelmiş
Hiç mide yanmam olmadı iki bebeğim de saçlı, çok güzel saçları var
Ay evet bakalım ilk kime yapacaklar eşime diyorum sana yapsın ben anayım 9 ay taşıdım
Benimki anne bebek uyum odasında doktorun eline yaptı muayene esnasında Ondan sonra da her güne bi vukuat var mutlaka, kullan at alt açmalara hiç acımıyor. Bi de ne zaman altını değiştirsem giydirmeye başlasam temiz beze kaka yapıyor baştan başlıyoruz Ve benim oğlum alt açılmasından nefret ediyor ağlamasını görseniz işkence ediliyor sanırsınız

eras0201 elifselman H a p p y kızlar bu gümüş kalkanın markası çok önemli mi? 200’e de var, 1000 liraya kadar da çıkıyor. Silverette en pahalısı, silvernurse orta pahalılıkta, e Bebek’te biraz daha bütçe dostu olanlar mevcut. Karar veremediğim bi konu. Şunun şurasında belki 1 haftaya doğurucam ama hala karar verip de alamadım

Kuzum bana arkadaşım hediye aldı e-bebekten baby me marka onu kullanıyorum. Doğumdan önceki hafta başlamıştım 3-5 saat takmaya. Doğumdan sonra krem vs hiç kullanmadım hep kapaklar duruyor. 2-3 gün hassasiyet dışında çok şükür yara olmadı

Kuzu benden onu içmek istiyordum hani onda uyku edici özellikte varmış ya şimdi herkes 2 ye ayrılmış için içmeyin diye
Ben ilk cocogumda içtim hem sakinleştirici hem gazı aliyo hem süt yapiyo . Sabh akşam bı bardak içtim.simdide yanıma aldım hastanede yaparim

Kuzum markadan ziyade gümüşünde ayari var ya ona göre fiyat artışı oluyor diye kanısına vardı herkeste memnun her markadan düşük ayarindanda yuksek ayarindanda benimki nasıl birşey henüz görmedim gelsin takım yorumlarim

Şimdi ekşili kabak yapacak mutfağa girmiyorum ocağa katsın öyle giriş yaparım yoksa yiyemem

Benimki de boğa boğaza da düşkün alışkanlıklarını da kolay bırakamıyor. Bu da yarına kadar gelmezse akrep bakalım bir boğa bir akrep ne edicem
Bende terazi olsun dedimde yine olmadı ben kovayım ikizler terazi yay koç aslan iyi anlaşırım sosyal çevremde oğlak boğa başakla orta derece
Akrep erkeğiyle anlaşamam akrep balık yengeç kadiniyla iyi anlaşırım
Oğlum olduğu için lafta soksa zehrinide bıraksa evlat der bağrıma basarım

Kaçıncı haftadasın basım stres olmuyorsun valla helal olsun gerçi normal düşündüğün İçin olabilir bende ya günü gelmeden bebek gelmek isterse ya normal olursa bu düşüncelerdeyim
Kuzum benim kadar evham yapan varmidir bilemem 6 yada 7. Doktorum olacak sakinligim artık kendimi saldığımdan eninde sonunda öylede böylede çıkacak diye avutuyorum hiç istediğim gibi planladigim gibi gelismedi olaylar

Darisida bizlere güzelim
Birde mastit felsn uğraşmayalım

Ay ben teraziyim. Severim kovaları. Ben de terazi olmasa mıydı diye içimden geçirmedim değil, ama akrep olacak belli ki. O da kabulüm, akreplerle de hep iyi anlaştım

Zaten terazi burcu olan kime sorsan herkesle iyi anlaşır, anlaşamadığı kişiyle bile tam olarak anlaşıp anlaşamadığı konusunda kararsızdır

Şükür. İnşallah da böyle devam eder

Sen ne almıştın peki canım?
Xsilver tatlım
Eşim dediki onu beğenmezsin diye almadım dedi diğer arkadaşların yazdığı markayı diyorum bakim bu gelmezse bende ondan alırım aynımı aynı
Sende onlarinkinden al bence işlevi ayni ben takintiliyim biraz

Birde tahin yağı önermişti bir arkadaş arada ondanda süreceğim

Canım bence markası çok önemli değil saf gümüş olsun 999 ayar olandan al. Hepsinin işlevi aynı sonuçta. Ben de 2 3 gündür takmaya başladım. Doğuma kadar hazırlasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…