Ayy çok şükür gözünaydinKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Bende katılmak istiyornSon adet tarihini giriyoruz o tarihe göre muhtemel doğum tarihini giriyoruz bir de gerçekleşen doğum tarihini giriyoruz
Adımı yazdırayım mı buraya bilemedimAramizda 42. Haftalara kalan olur mu merak ediyorum :))))
Bilgilerinizi yazabilir mijsniz tabloya göre Kasım'da mi doğum yapacaksınızBende katılmak istiyorn
GozunuzaydinKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Akrep bebekleri için normal mi acabaBenimki üşeniyor galiba gelmeye
Maşallah canımm Allah analı babalı büyütsün gözünüz AydınKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
aiiiyyy ya nasıl mutlu oluyorum böyle duyunca. gerçekten çok çok sevindim canım maşallahhhh
Ayy çok şükür gözünaydinAllah analı babalı büyütsün
Maşallahdarısı başımıza inşallah
Ooohhh gözün aydın, çok çok sevindikemzirebiliyorsun da şükür çabucak toparlanırsınız sen de oğluşun da
Çok sağ olun canlarım benimMaşallah canım ikinize de Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsindarısı bize inşallah
Allah razı olsun canımMaşallah canımm Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın
Maşallah canımKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Ay kızlar benim babannem 84 yaşında Allah uzun ömür versin. mahalleden arkadaşları tek tek vefat edince babannemi panik sarıyor sıra bana geliyor deyip duruyor. Siz tek tek doğum yapınca bana da aynı panikten geldi
Hayırlı olsun .Allah bağışlasın. benide yarın alacaklarKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Haftaya Kasım ayına giriyoruz ayrıca heyecan dorukta bakalım neler olacakBizim doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var. Bakalım gerçekte öyle olacak mı
Allah analı, babalı, sağlıkla, huzurla büyütsün canım gözün aydınKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Çok değil canım 120 Gr eksik çıktı kilosu . Çok şükür sağlığı iyi. 37+3 de 2680 dogduCok dehyırlı olsun .Allah bağışlasın. benide yarın alacaklar.erken diyorum ama değil dimi en son ultrason kilosuyla ne kadar fark .sorularımla bogdum seni ama hayırlı olsun tekrardan.
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah analı, babalı, sağlıkla, huzurla büyütsün canım gözün aydın. Darısı biz kalanlara inşallah
Allah razı olsun canımMaşallah canımsağlıklı mutlu güzel ömrü olsun oğluşunun
MaşallahKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?