- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Yerin8 sevmişBenimki üşeniyor galiba gelmeye
Benim ilki uzun sancidan sonra epidural oldu ama evet ıkınmayı hissedemiosun bi zorlugu oluyoÜniversite hastanesinde prof normal doğum nasip olursa insallah olcak ama epidural normal yaptırmadığını kasılmayı hissetmek gerektiğini söyledi epidural verirsem sezeryan olursun sen bitki gibi yatıcaksın cocugu ben mi dogurcam dedihalbu ki prenses dogum diyolar aslında anlamıştır da işine gelmemiştir diye düşünüyorum
Valla kolay degildi gece 12de sanciyla girdim aksam 9da dogurdum dusun yani. Once acilma olmaynca sunj sanci ona da dayanmak zor olunca epidural oldum. Nerdeyse sezeryan oluyordum cunku ıkınmayı iyi yapamadim beldeb asagisi hissetmedigi icin. Neyseki sezeryan ihtimali olusunca korkumdan bi zorlqdim kendimi, o zaman bebegi itebildim :)))Adımı yazdırayım mı buraya bilemedimiçime gününü geçirecek gibi doğuyor ama vaktinde gelir inşallah kızçem
Senin ilk doğumun normalmiş nasıldı tecrüben canım
Epidural katater takılırken bir his oluyo mu peki elektrik carpmasi gibi olduğunu duymuştumBenim ilki uzun sancidan sonra epidural oldu ama evet ıkınmayı hissedemiosun bi zorlugu oluyo
Arkqdasimin yengesi 42 bittiginde mecbur sezeryan oldu :)))Ben suan 40 ı dolduruyorum aman sus 41 ne
Ay ne guzellll maşallah size darisi hepimize:))) boylr guzel neticeler duymaya ihtiyacimz var. 2. Bebis miydi senin normal mi dogdu sezeryan mi ?Soylemissindir oncesinde ama unuttum kusura bakmaKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Ben agdaya gidiyorum canım geçen hafta gittim bu hafta çatı muayenesi olacam diye. Doğuma da az kaldı inşallah uzamazlar uzarlarsa da ağdayla alacak kadar uzamaz mecbur jilet vurabilirimBen perine masajini bilmiyorm nasil yapiliyobu arada gogus ucuna gumus kapaklari kullanmaya basladim bir de avrupadaki doktorlarin da hurmayi 36. Haftada itibariyle tavsiye ettikleri videolari izledim haftaya hurmaya baslycam.
Ayrica kizlar alt temizliginizi jiletle mi yapiyorsunuz?
Gözünüz aydın canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ya çok sevindim iyi olmaniza detaylari bizimle paylaşırsın kaç kg, sezeryan nasildi, çok meraktayımKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Son adet tarihi 7 ağustos nisan yada mayıs olması lazımBilgilerinizi yazabilir mijsniz tabloya göre Kasım'da mi doğum yapacaksınız
O zaman 2023 Mayıs anneleri grubuna yazmanız gerekiyorSon adet tarihi 7 ağustos nisan yada mayıs olması lazım
Hayırlı olsun canımKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Geçen aya kadar hep ağdaya gittim ama geçen ay sondu hassasiyetim artmış birde benim cildim çok hassastır normalde bile hemen kabarırım acı eşiğimde düşmüş galiba resmen gözümden yaşlar gele gele kasıla kasıla bitirdik ağdayı ondan sonra da maalesef ömrümde ilk kez jilet denedim böyle berbat bir şey yok hep tahriş oluyorum ama yapacak bir şeyimde yokBen perine masajini bilmiyorm nasil yapiliyobu arada gogus ucuna gumus kapaklari kullanmaya basladim bir de avrupadaki doktorlarin da hurmayi 36. Haftada itibariyle tavsiye ettikleri videolari izledim haftaya hurmaya baslycam.
Ayrica kizlar alt temizliginizi jiletle mi yapiyorsunuz?
Sabah dan fark ettim canım öğlen hemen gittim apar topar sezeryana alındımKaka yaptıktan ne kadar sonra fark ettiniz? O hareketlerde azalma dediğin ne kadarlık bir süreydi yani? Benim de en çok korktuğun şeylerden biri odur. Strese girer kaka yapar fark etmem vs.
Gözünüz aydın canım, sağlıkla, huzurla büyütün bebeğiniziKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Bu kadr inatçı olduklarını şimdiden belli etmeselerdi keşkeAkrep bebekleri için normal mi acaba
Tabi canimmmBilmiyorum ki artık kiloyu fazla dert etmiyorum sağlığı yerinde olsunda yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?