2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ilki uzun sancidan sonra epidural oldu ama evet ıkınmayı hissedemiosun bi zorlugu oluyo

Adımı yazdırayım mı buraya bilemedim içime gününü geçirecek gibi doğuyor ama vaktinde gelir inşallah kızçem
Senin ilk doğumun normalmiş nasıldı tecrüben canım
Valla kolay degildi gece 12de sanciyla girdim aksam 9da dogurdum dusun yani. Once acilma olmaynca sunj sanci ona da dayanmak zor olunca epidural oldum. Nerdeyse sezeryan oluyordum cunku ıkınmayı iyi yapamadim beldeb asagisi hissetmedigi icin. Neyseki sezeryan ihtimali olusunca korkumdan bi zorlqdim kendimi, o zaman bebegi itebildim :)))

Ben perine masajini bilmiyorm nasil yapiliyo bu arada gogus ucuna gumus kapaklari kullanmaya basladim bir de avrupadaki doktorlarin da hurmayi 36. Haftada itibariyle tavsiye ettikleri videolari izledim haftaya hurmaya baslycam.

Ayrica kizlar alt temizliginizi jiletle mi yapiyorsunuz?

Ben agdaya gidiyorum canım geçen hafta gittim bu hafta çatı muayenesi olacam diye. Doğuma da az kaldı inşallah uzamazlar uzarlarsa da ağdayla alacak kadar uzamaz mecbur jilet vurabilirim

Kızlar doğdu oğlum çok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Gözünüz aydın canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ya çok sevindim iyi olmaniza detaylari bizimle paylaşırsın kaç kg, sezeryan nasildi, çok meraktayım

Geçen aya kadar hep ağdaya gittim ama geçen ay sondu hassasiyetim artmış birde benim cildim çok hassastır normalde bile hemen kabarırım acı eşiğimde düşmüş galiba resmen gözümden yaşlar gele gele kasıla kasıla bitirdik ağdayı ondan sonra da maalesef ömrümde ilk kez jilet denedim böyle berbat bir şey yok hep tahriş oluyorum ama yapacak bir şeyimde yok iki günde bir kontrol ediyorum kendimi afedersin ayna karşısında ne olur ne olmaz

Kaka yaptıktan ne kadar sonra fark ettiniz? O hareketlerde azalma dediğin ne kadarlık bir süreydi yani? Benim de en çok korktuğun şeylerden biri odur. Strese girer kaka yapar fark etmem vs.
Sabah dan fark ettim canım öğlen hemen gittim apar topar sezeryana alındım

Kızlar kızımdan güzel haberler geldi. Kilosu 1.965 olmuş doğum kilosunu geçmiş. Damardan beslenmeyi ve antibiyotiği kesmişler. Enfeksiyon zamanı bir kaç kültür alınmış onun sonuçları temiz çıksın, biraz daha büyütelim kavuşacaksınız dedi doktor. Maaile ağladık az önce evde, sanırım kavuşmamız çok yakın Bir de rop muayenesi yapılcakmış kuvözden ötürü Çıkmadan burda yapıcaz dedi ama 28. günde yapılmıyor muydu bizim daha 14. günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…