2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım öncelikle çocuk doktoru olarak gelişimsel pediatriste gitmenizi öneririm. Onlar zaten tüm diğer alanlara yönlendiriyor. Benim aklımda kalan nöroloji, kardiyoloji (kalbinde delik vardı), ayrı bir işitme testi belki nöroloji yapmıştır onu da tam hatırlamıyorum. Ama en önemlisi normal pediatrist değil de gelişimselcinin takiplerini yapması.

Yaaa ben hiç bakmadım damla damlatıp bakıyor dedi hemşire arkadaş acıyan falan bşr şey olduğunu düşünmedim lütfen öyle bir şey olmasın ya zaten yeni toparlanıyorlar ben de pzartwsi bakılıyormuş sadece 25.gün oluyor o zaman götüreyim diyorum diğer pazartesiye 32.gün oluyo bi de geçmiş falan derlerse

Ben önceden lazere gitmiştim 1,5 yıl kadar, çok sıkıntım yok ama bu hafta çatı muayenem olacak, o yüzden biraz daha temiz olsun diyorum, ayna koyup kendim ağda bantlarıyla bi hal çaresine bakacağım, olmazsa jilet. Bildiğim tanıdığım bi ağdacı olsa giderdim.

Nerdeyse biz de anlayacağız sizlerle birlikte sağlıkla çıkıp evine gelecek Pera Hanım

sabahtan beri nasıl yiyorum muz ceviz filan, inşallah alırlar kiloları bebişlerimiz
Canım benimkininde kilosu düşük. Her gün sabh akşam ceviz yiyirum ve süt içiyorum. Gecxe yatmadan bı muz sabh uyaninca süt içiyorum hemen..günlük iki tane yumurta her gün avakado meyve sebze zaten yiyorum. Haftada bir yeşil mercimek çorbası içiyorum. Haftada iki balık. Bunları hep bı yapiyordum iki haftadır ikiye çıkardım çok şükür geçen hafta biraz kilo almış ins bu haftada almıştır

Kızlar doğdu oğlum çok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim gözün aydın.
Epidural katater takılırken bir his oluyo mu peki elektrik carpmasi gibi olduğunu duymuştum
ben hiçbir şey hissetmeyen bitti mi diyenlerdenim, videoları izleyince insan korkuyor ama o iğne klasik enjeksiyon iğnelerinden kat kat küçük asla his vermedi bana. baş ağrısı da olmamıştı.
sabahtan beri nasıl yiyorum muz ceviz filan, inşallah alırlar kiloları bebişlerimiz
aynı durumdayım bu cuma 38+1de doğumum var 3 kiloyu geçsin diye sürekli çerez muz yemekten içim şişti

Kilo alımları güzel ben eve de tartı almıştım görüyorum o yüzden. İyi kilo alıyorlar çünkü mL olarak ölçüp veriyorum saati geldiğinde emmedikleri için ne yediğini bilmiyorum olayı olmuyor. Artık hiç bir şekilde emme denemesi de yapamıyoruz. Bugün tek bakıyorum yemek bile yiyemedim. Umarım sütüm kesilmez çünkü mama iki gün falan gidiyor ikisine emzirme danışmanlığı almayı düşünüyorum kendimi hazır hissettiğimde çünkü o da baya zor bir süreç sanırım.
Çocuk nöroloji, kalp, göze gidilecekti. Biz nörolojiye gittik yarın göze gideceğiz. Kalbi ayarlayamadım henüz canım. Çocuk doktorunu da yeni birisini denemek istiyorum fakat yarın nasıl bir gün olacak onu da aynı gün yapabilir miyiz bilmiyorum.
Gözdeki sorunun sebebi küvözde oksijen verilmeliymiş diye okudum hep ben de sanmıyorum oğlunda bir sorun olacağını inşallah ama için rahat etsin istersen yaptırırsın. Tam da gelişmeden doğmuş da olabiliyorlar heralde Allah korusun

25e erken diyebilirler. Bence de bakma

Ay iyi çok sevindim özlem öz un doğum videosunu izledim de epidural takılırken çok bağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…