MaşalllahhKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Çok sevindim canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Canım öncelikle çocuk doktoru olarak gelişimsel pediatriste gitmenizi öneririm. Onlar zaten tüm diğer alanlara yönlendiriyor. Benim aklımda kalan nöroloji, kardiyoloji (kalbinde delik vardı), ayrı bir işitme testi belki nöroloji yapmıştır onu da tam hatırlamıyorum. Ama en önemlisi normal pediatrist değil de gelişimselcinin takiplerini yapması.Yaa bazı yerlerde 36 dan önce doğan tüm bebeklere yapılır diyor bazılarında yenidoğan yoğun bakımda kalanlara diyor. 2 doktor da gerek görmedi oğluma. Ama bu hafta egeden bir doçent buldum takip için ona gitmeyi planlıyorum ona da sorcam o ne derse o artık. Hiçbir bebeğimizde sorun çıkmaz umarımKızların kilo alımı nasıl canım? Bir de hangi bölümlere kontrollere götürdün. Henüz bir çocuk doktorumuz yoktu nöroloji vs bi sürü şey söyleniyor bakalım
Yaaa ben hiç bakmadım damla damlatıp bakıyor dedi hemşire arkadaş acıyan falan bşr şey olduğunu düşünmedimEvet canım Salı günü yaptıracağım ben de. 28.gün yapılması gerekiyor maksimum 1aylık olana kadar diye biliyorum kritik günü var geçersen yapacak bir şey kalmıyor örnekleri çok var malesef. Ben 29.günlerinde gideceğim 28.günlerinde poliklinik yoktu malesef. Çok korkunç geliyor video izleme hatasında bulundum malesef oturdum ağladım ama yapılmak zorunda. Hiç bir bebekte sorun çıkmaz inşallah hepsi çok sağlıklı olsun
Bol bol muz ceviz badem kaşar peyniri et tüketmeye çalışın ben de bebişe kilo aldırmaya çalışıyorumöyle mi dersin. alır dimi yaaamoralim hemen bozuluyo benim. hemen bi demoralize oluyorum
Ben perine masajini bilmiyorm nasil yapiliyobu arada gogus ucuna gumus kapaklari kullanmaya basladim bir de avrupadaki doktorlarin da hurmayi 36. Haftada itibariyle tavsiye ettikleri videolari izledim haftaya hurmaya baslycam.
Ayrica kizlar alt temizliginizi jiletle mi yapiyorsunuz?
Kızlar kızımdan güzel haberler geldi. Kilosu 1.965 olmuş doğum kilosunu geçmiş. Damardan beslenmeyi ve antibiyotiği kesmişler. Enfeksiyon zamanı bir kaç kültür alınmış onun sonuçları temiz çıksın, biraz daha büyütelim kavuşacaksınız dedi doktor. Maaile ağladık az önce evde, sanırım kavuşmamız çok yakınBir de rop muayenesi yapılcakmış kuvözden ötürü Çıkmadan burda yapıcaz dedi ama 28. günde yapılmıyor muydu bizim daha 14. günümüz
Gozunuz aydin. Darisi herkesin basina :)Kızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
sabahtan beri nasıl yiyorum muz ceviz filan, inşallah alırlar kiloları bebişlerimizBol bol muz ceviz badem kaşar peyniri et tüketmeye çalışın ben de bebişe kilo aldırmaya çalışıyorum
Canım benimkininde kilosu düşük. Her gün sabh akşam ceviz yiyirum ve süt içiyorum. Gecxe yatmadan bı muz sabh uyaninca süt içiyorum hemen..günlük iki tane yumurta her gün avakado meyve sebze zaten yiyorum. Haftada bir yeşil mercimek çorbası içiyorum. Haftada iki balık. Bunları hep bı yapiyordum iki haftadır ikiye çıkardım çok şükür geçen hafta biraz kilo almış ins bu haftada almıştırsabahtan beri nasıl yiyorum muz ceviz filan, inşallah alırlar kiloları bebişlerimiz
İnşallah canım sağlıklı olsunlar dasabahtan beri nasıl yiyorum muz ceviz filan, inşallah alırlar kiloları bebişlerimiz
allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim gözün aydın.Kızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
ben hiçbir şey hissetmeyen bitti mi diyenlerdenim, videoları izleyince insan korkuyor ama o iğne klasik enjeksiyon iğnelerinden kat kat küçük asla his vermedi bana. baş ağrısı da olmamıştı.Epidural katater takılırken bir his oluyo mu peki elektrik carpmasi gibi olduğunu duymuştum
aynı durumdayım bu cuma 38+1de doğumum var 3 kiloyu geçsin diye sürekli çerez muz yemekten içim şiştisabahtan beri nasıl yiyorum muz ceviz filan, inşallah alırlar kiloları bebişlerimiz
Kilo alımları güzel ben eve de tartı almıştım görüyorum o yüzden. İyi kilo alıyorlar çünkü mL olarak ölçüp veriyorum saati geldiğinde emmedikleri için ne yediğini bilmiyorum olayı olmuyor. Artık hiç bir şekilde emme denemesi de yapamıyoruz. Bugün tek bakıyorum yemek bile yiyemedim. Umarım sütüm kesilmez çünkü mama iki gün falan gidiyor ikisineYaa bazı yerlerde 36 dan önce doğan tüm bebeklere yapılır diyor bazılarında yenidoğan yoğun bakımda kalanlara diyor. 2 doktor da gerek görmedi oğluma. Ama bu hafta egeden bir doçent buldum takip için ona gitmeyi planlıyorum ona da sorcam o ne derse o artık. Hiçbir bebeğimizde sorun çıkmaz umarımKızların kilo alımı nasıl canım? Bir de hangi bölümlere kontrollere götürdün. Henüz bir çocuk doktorumuz yoktu nöroloji vs bi sürü şey söyleniyor bakalım
25e erken diyebilirler. Bence de bakmaYaaa ben hiç bakmadım damla damlatıp bakıyor dedi hemşire arkadaş acıyan falan bşr şey olduğunu düşünmedimlütfen öyle bir şey olmasın ya zaten yeni toparlanıyorlar ben de pzartwsi bakılıyormuş sadece 25.gün oluyor o zaman götüreyim diyorum diğer pazartesiye 32.gün oluyo bi de geçmiş falan derlerse
Ay iyi çok sevindim özlem öz un doğum videosunu izledim de epidural takılırken çok bağırdıallah analı babalı büyütsün canım çok sevindim gözün aydın.
ben hiçbir şey hissetmeyen bitti mi diyenlerdenim, videoları izleyince insan korkuyor ama o iğne klasik enjeksiyon iğnelerinden kat kat küçük asla his vermedi bana. baş ağrısı da olmamıştı.
aynı durumdayım bu cuma 38+1de doğumum var 3 kiloyu geçsin diye sürekli çerez muz yemekten içim şişti
Umarım acıtmadan kibar kibar yaparda hiç sanmıyorumBakalim benimki yapamazsa o yöntemi de denerim ben de tek elimi arkadan doğru perineye doğru uzattım anca öyle yetişebildim
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah size de geçmiş olsunKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Bakalım deniycez yapamazsa el mahkum zaten kendim yapmaya çalışırımUmarım acıtmadan kibar kibar yaparda hiç sanmıyorumama sen yaparsın daha iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?