2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Olumlama işe yarar diyorlar da takmıyordum. Evrene sürekli pozitif mesaj gönderip kendimizi pamuk gibi yapmamız lazım inşallah çok güzel doğumlarımız olacak.

Bende kaç gündür çok fazla enerjiktim kendime şaştım ama bugün kolumu bile kaldıramıyorum yemek bile yapamadım

Ay iyi çok sevindim özlem öz un doğum videosunu izledim de epidural takılırken çok bağırdı
Ya bazilarinin aci esigi dusuk, ya da baska birsey. Ben ozellikle bakmiyorum o videolara. Bana sezeryan ve normal dogum yapan arkadaslarimin ve kardesimin ozellikle soyledigi, ''cok cabuk olup bitecek ve en onemlisi bebegine kavusacaksin, oraya odaklan''.

Evet kesinlikle öyle o an düşünmemiz gereken tek şey bebişi sağ salim kucağımıza almak.

Bugün afedersin ishal oldum ve ev temizliyorum
Aman dikkat, normal doğum yapacakların hele ki ıkınma için çok enerjiye ihtiyacı olacak.
Bende kaç gündür çok fazla enerjiktim kendime şaştım ama bugün kolumu bile kaldıramıyorum yemek bile yapamadım
Ben de bazen ipin ucunu kaçırıyorum, sonra eşimden yiyorum azarı. Hastaneye yatınca rahatlayacaksın diyor, fazla hareketsiz kalmadan dengeli hareket etmek lazım

Evet oyleymis ama o enerjiyi saklayamiyoruz, surekli bisey yapma istegi var bu duygudan cikmak lazim

Aaa eve tartı almak da iyi fikirmiş. Benimki direkt memeden emdiği için ne alıyor ne kalıyor bilemiyorum. Mama da veriyor musun? Benim de kızım gelince ikisine yeter mi bilemiyorum bi süre sonra mama ve meme beraber gider sanki Nörolojiyi ben de bir sorayım bakalım doktora. Bir de 40. hafta için kalça karın usg randevusu verdiler. Takip edilcek ne çok şey var. Bugün de sağlık ocağına gittik aşı takvimini belirledi her güne bişey
eras0201 ağlayacağız demek istemiştim. Ben niye yazamıyorum yahu
Ben orayı kendim tamamladım kuzum
Gelişimsel pediatriye baktım izmirde sadece çocuk hastanesinde bir doktor var üniversitede yok sanırım. Ben bu işi araştırayım sağol canım

Canım ben de hurmaya başlamayı düşünüyorum da 35+2’yim şu an. Bu haftanın bitmesini mi beklemeliyim? Bir de günde kaç tane yemeyi düşünüyorsun?

Bu zamana kadar hamilelikteki her anın tadını çıkarmaya çalıştım ama artık doğsun da koklayıp seveyim istiyorum

Evet canım o çekim de var onu 2.ay için yazmışlardı sanki açıp bakmam lazım. Tartı iyi oldu gerçekten Dolap uygulamasından 180liraya almıştım kiwinin. Mama da veriyorum alerjiden sonra alerji maması vermişti doktor geceleri bi sefer veriyordum normalde ama artık arttırdım sağmaya yetişemiyorum ve mideleri büyüdü az geliyor bazen. 24saatte 3defa mama veriyorum üç dört gündür. Ve bu şekilde vermeme rağmen 2.kutuyu yarıladık gece baya dibe inmiş oluruz. On gün oldu daha. Mamayla asla yetişemeyiz iki bebeğe Sol mememden az süt gelmeye başladı bir anda tıkanıklık mı var acaba diye masaj falan yapıyorum aynı. Memelerden bi tanesinden süt kesilmesi gibi bir durum olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…