- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Olumlama işe yarar diyorlar da takmıyordum. Evrene sürekli pozitif mesaj gönderip kendimizi pamuk gibi yapmamız lazımBenim ilk oğlum benim sitres yapmam sonucu cıktı kanaldan kurban bayramına denk geldi doktorum izindeydi ne yapcam ben ya doğarsa diye sıkıntıya girdim cocuk kanaldan cıktı kafa yukardaydı bide zaten kaka yapmıs haraketsiz diye gittik apar topar sezeryana alındım
Bugün afedersin ishal oldum ve ev temizliyorumDoğuma yakın bir enerji patlaması oluyormuş. Bir enerji hissederseniz sakın o enerji ile ev temizlik vs uğraşmayın, doğuma saklayın diyorlar. Bir de sıvı atımı oluyormuş. Ödemler azalıyor, ishal vs oluyormuş.
Nerdeyse biz de anlayacağız sizlerle birliktesağlıkla çıkıp evine gelecek Pera Hanım
Bende kaç gündür çok fazla enerjiktim kendime şaştım ama bugün kolumu bile kaldıramıyorum yemek bile yapamadımDoğuma yakın bir enerji patlaması oluyormuş. Bir enerji hissederseniz sakın o enerji ile ev temizlik vs uğraşmayın, doğuma saklayın diyorlar. Bir de sıvı atımı oluyormuş. Ödemler azalıyor, ishal vs oluyormuş.
Ya bazilarinin aci esigi dusuk, ya da baska birsey. Ben ozellikle bakmiyorum o videolara. Bana sezeryan ve normal dogum yapan arkadaslarimin ve kardesimin ozellikle soyledigi, ''cok cabuk olup bitecek ve en onemlisi bebegine kavusacaksin, oraya odaklan''.Ay iyi çok sevindim özlem öz un doğum videosunu izledim de epidural takılırken çok bağırdı
Evet kesinlikle öyle o an düşünmemiz gereken tek şey bebişi sağ salim kucağımıza almak.Ya bazilarinin aci esigi dusuk, ya da baska birsey. Ben ozellikle bakmiyorum o videolara. Bana sezeryan ve normal dogum yapan arkadaslarimin ve kardesimin ozellikle soyledigi, ''cok cabuk olup bitecek ve en onemlisi bebegine kavusacaksin, oraya odaklan''.
Aman dikkat, normal doğum yapacakların hele ki ıkınma için çok enerjiye ihtiyacı olacak.Bugün afedersin ishal oldum ve ev temizliyorum
Ben de bazen ipin ucunu kaçırıyorum, sonra eşimden yiyorum azarı. Hastaneye yatınca rahatlayacaksın diyor, fazla hareketsiz kalmadan dengeli hareket etmek lazımBende kaç gündür çok fazla enerjiktim kendime şaştım ama bugün kolumu bile kaldıramıyorum yemek bile yapamadım
Evet oyleymis ama o enerjiyi saklayamiyoruz, surekli bisey yapma istegi var bu duygudan cikmak lazimDoğuma yakın bir enerji patlaması oluyormuş. Bir enerji hissederseniz sakın o enerji ile ev temizlik vs uğraşmayın, doğuma saklayın diyorlar. Bir de sıvı atımı oluyormuş. Ödemler azalıyor, ishal vs oluyormuş.
Aaa eve tartı almak da iyi fikirmiş. Benimki direkt memeden emdiği için ne alıyor ne kalıyor bilemiyorum. Mama da veriyor musun? Benim de kızım gelince ikisine yeter mi bilemiyorum bi süre sonra mama ve meme beraber gider sankiKilo alımları güzel ben eve de tartı almıştım görüyorum o yüzden. İyi kilo alıyorlar çünkü mL olarak ölçüp veriyorum saati geldiğinde emmedikleri için ne yediğini bilmiyorum olayı olmuyor. Artık hiç bir şekilde emme denemesi de yapamıyoruz. Bugün tek bakıyorum yemek bile yiyemedim. Umarım sütüm kesilmez çünkü mama iki gün falan gidiyor ikisineemzirme danışmanlığı almayı düşünüyorum kendimi hazır hissettiğimde çünkü o da baya zor bir süreç sanırım.
Çocuk nöroloji, kalp, göze gidilecekti. Biz nörolojiye gittik yarın göze gideceğiz. Kalbi ayarlayamadım henüz canım. Çocuk doktorunu da yeni birisini denemek istiyorum fakat yarın nasıl bir gün olacak onu da aynı gün yapabilir miyiz bilmiyorum.
Gözdeki sorunun sebebi küvözde oksijen verilmeliymiş diye okudum hep ben de sanmıyorum oğlunda bir sorun olacağını inşallah ama için rahat etsin istersen yaptırırsın. Tam da gelişmeden doğmuş da olabiliyorlar heralde Allah korusun
Ben orayı kendim tamamladım kuzum
Gelişimsel pediatriye baktım izmirde sadece çocuk hastanesinde bir doktor var üniversitede yok sanırım. Ben bu işi araştırayım sağol canımCanım öncelikle çocuk doktoru olarak gelişimsel pediatriste gitmenizi öneririm. Onlar zaten tüm diğer alanlara yönlendiriyor. Benim aklımda kalan nöroloji, kardiyoloji (kalbinde delik vardı), ayrı bir işitme testi belki nöroloji yapmıştır onu da tam hatırlamıyorum. Ama en önemlisi normal pediatrist değil de gelişimselcinin takiplerini yapması.
Yazmadı. Galiba doğurduH a p p y henüz yazmadı değil mi?
Bence happy heyecan yaptı bir süre buralara uğramaz gibiYazmadı. Galiba doğurdu
Çok heycanlıyım az sonra tarih saat alcam nst deyim henüz.
Canım ben de hurmaya başlamayı düşünüyorum da 35+2’yim şu an. Bu haftanın bitmesini mi beklemeliyim? Bir de günde kaç tane yemeyi düşünüyorsun?Ben perine masajini bilmiyorm nasil yapiliyobu arada gogus ucuna gumus kapaklari kullanmaya basladim bir de avrupadaki doktorlarin da hurmayi 36. Haftada itibariyle tavsiye ettikleri videolari izledim haftaya hurmaya baslycam.
Ayrica kizlar alt temizliginizi jiletle mi yapiyorsunuz?
Tebrikler canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Bu zamana kadar hamilelikteki her anın tadını çıkarmaya çalıştım ama artık doğsun da koklayıp seveyim istiyorumAman dikkat, normal doğum yapacakların hele ki ıkınma için çok enerjiye ihtiyacı olacak.
Ben de bazen ipin ucunu kaçırıyorum, sonra eşimden yiyorum azarı. Hastaneye yatınca rahatlayacaksın diyor, fazla hareketsiz kalmadan dengeli hareket etmek lazım
Evet canım o çekim de var onu 2.ay için yazmışlardı sanki açıp bakmam lazım. Tartı iyi oldu gerçekten Dolap uygulamasından 180liraya almıştım kiwinin. Mama da veriyorum alerjiden sonra alerji maması vermişti doktor geceleri bi sefer veriyordum normalde ama artık arttırdım sağmaya yetişemiyorum ve mideleri büyüdü az geliyor bazen. 24saatte 3defa mama veriyorum üç dört gündür. Ve bu şekilde vermeme rağmen 2.kutuyu yarıladık gece baya dibe inmiş oluruz. On gün oldu daha. Mamayla asla yetişemeyiz iki bebeğeAaa eve tartı almak da iyi fikirmiş. Benimki direkt memeden emdiği için ne alıyor ne kalıyor bilemiyorum. Mama da veriyor musun? Benim de kızım gelince ikisine yeter mi bilemiyorum bi süre sonra mama ve meme beraber gider sankiNörolojiyi ben de bir sorayım bakalım doktora. Bir de 40. hafta için kalça karın usg randevusu verdiler. Takip edilcek ne çok şey var. Bugün de sağlık ocağına gittik aşı takvimini belirledi her güne bişey
Ben orayı kendim tamamladım kuzum
Gelişimsel pediatriye baktım izmirde sadece çocuk hastanesinde bir doktor var üniversitede yok sanırım. Ben bu işi araştırayım sağol canım
Kahverengi akıntı var yazmış profilinden baktım eksik mı okudum bilmiyorum.Bence happy heyecan yaptı bir süre buralara uğramaz gibidoğurmamıştır daha nişan gelir gelmez hemen doğum olmuyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?