2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim kavuştursun canım sağlıkla

Kızlar bebetiom hergün 5 dk hıçkırıyor
benimde, hatta benim günde iki kez toplam yarım saat sürüyor nerdeyse. şu anda bile hıçkırıyor :) geçen görüş gününde ultrasonda hıçkırdı canlı canlı gördük nasıl titriyor yavrum

Ay iyi çok sevindim özlem öz un doğum videosunu izledim de epidural takılırken çok bağırdı
Ben korkudan epidural istememistim sancilara raziyim o ignedense diyodum. Ama dayanamayinca kabul ettim. Anestezi dru geldi sansima da oyle tatli biriydi ki sancimin kesildigi anda basliycaz bnm dedigim gibi durursan cok kolay dedi. Annem de yardimci oldu drun istedigi pozisyon icin ve suan gecmisi dusununce hic bi aci hissetmedigimi hatirliyorum. Ki korkudan igneye bile bakamamistim

İyi sevindim basit bir şey o zaman o kataterden maksimum iki doz anestezik ilaç verebiliyorlarmis zaten

Kuzum doğurmuşsun allah sizi birbirinize bağışlasın, sağlıkla büyüsün bebişin

Benimki de uzunca hıçkırıyor her gün
Bir yerden okudum nefes alma egzersizleei yapıyorlarmış
Ay benımki hiç hareket etmiyor ultrasonda valla korkulır rüyam oldu

ben ilk doğumumu spinal sezaryen olmuştum o doğuma dair size şunları söyleyebilirim. Anlatılan her ley kişiye özel kiminin başı ağrımış kimi kesilmesini hissetmiş, kimisinin sezaryen oldu diye hiç sütü gelmemiş, yok bel ağrısı aylarca çekmiş. Bunları ben de okumuş ve korkmuştum. Size tavsiyem bunları kulak ardı edin bende hiçbiri olmamıştı, belki şimdiki doğumumda olacak ama bunları düşünüp kendime zehir etmek istemyorum ameliyatı. Ben sezaryen sonrasında gazdan ötürü çok sorun yaşamıştım onu önlemek için yanımda kayısı hoşafı götüreceğim size bunu tavsiye edebilirim. Ameliyat masasında hiçbir acı ağrı duymadım bebeğim doğduğunda normal doğum gibi ilk ben gördüm, gözüm açık odama alındım bunlar güzel detaylar. Demem o ki her doğum kişiye özeldir söylenen kötü hatıralara takılmayın

Ben epilatör kullanıyorum, ama göbeğimden çok zorlanıyorum aynayla bir şeyler yapmaya çalışıyorum artık olduğu kadar

İyi sevindim basit bir şey o zaman o kataterden maksimum iki doz anestezik ilaç verebiliyorlarmis zaten
Valla o kisimlarini anlatmislardi ama hatirlamiyorum. Tam dogim aninda kesiyolarmis zaten ikinma hissi icin. Ama benim dogum sonrasi dikisim de cok olmustu ve dr dikerken baya hissettim canim yandi o zmn bni direkt uyusturdular epidural sayesinde. Ayaklarimi hissetmemistim. Drum normal dogum yaptin ama nerdeyse sezaryen kdr narkoz aldin diye takiliyodu

Evet kesinlikle öyle o an düşünmemiz gereken tek şey bebişi sağ salim kucağımıza almak.
Dogum icin saniyorum oyle bir enerji ve annelik icgudusu basliyor. Odak aman ne olusa olsun bebegimi alayim ve saglikli olsun duygulari agir basiyormus. Biz bu sezeryani atlatacagiz, zaten agri kesici verilecek. Bebisleri gorduk mu dunya umrumuzda olmayacak :)

Katılıyorum Her şey kişiye özel hatta her sezaryen kendine özel. 3 sezaryenimin üçü de birbirinden farklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…