Ben bir gün 7 tane hurma yiyorum ertesi gün iki dilim ananas yiyorum. Tam 36 da başladımCanım ben de hurmaya başlamayı düşünüyorum da 35+2’yim şu an. Bu haftanın bitmesini mi beklemeliyim? Bir de günde kaç tane yemeyi düşünüyorsun?
Yaa maşallah
Kuzum doğurmuşsunAllah izin verirse sabah kavuşuyoruz oğlumladualarınızı eksik etmeyin lütfen
Benimki de uzunca hıçkırıyor her günKızlar bebetiom hergün 5 dk hıçkırıyor
Rabbim kavuştursun canım sağlıklaKızlar kızımdan güzel haberler geldi. Kilosu 1.965 olmuş doğum kilosunu geçmiş. Damardan beslenmeyi ve antibiyotiği kesmişler. Enfeksiyon zamanı bir kaç kültür alınmış onun sonuçları temiz çıksın, biraz daha büyütelim kavuşacaksınız dedi doktor. Maaile ağladık az önce evde, sanırım kavuşmamız çok yakınBir de rop muayenesi yapılcakmış kuvözden ötürü Çıkmadan burda yapıcaz dedi ama 28. günde yapılmıyor muydu bizim daha 14. günümüz
benimde, hatta benim günde iki kez toplam yarım saat sürüyor nerdeyse. şu anda bile hıçkırıyor :) geçen görüş gününde ultrasonda hıçkırdı canlı canlı gördük nasıl titriyor yavrumKızlar bebetiom hergün 5 dk hıçkırıyor
Ben korkudan epidural istememistimAy iyi çok sevindim özlem öz un doğum videosunu izledim de epidural takılırken çok bağırdı
Gözün aydın canım, sağ salim büyütmekte nasip olur inşallahKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
İyi sevindim basit bir şey o zamanBen korkudan epidural istememistimsancilara raziyim o ignedense diyodum. Ama dayanamayinca kabul ettim. Anestezi dru geldi sansima da oyle tatli biriydi ki sancimin kesildigi anda basliycaz bnm dedigim gibi durursan cok kolay dedi. Annem de yardimci oldu drun istedigi pozisyon icin ve suan gecmisi dusununce hic bi aci hissetmedigimi hatirliyorum. Ki korkudan igneye bile bakamamistim
Bir yerden okudum nefes alma egzersizleei yapıyorlarmışKuzum doğurmuşsunallah sizi birbirinize bağışlasın, sağlıkla büyüsün bebişin
Benimki de uzunca hıçkırıyor her gün
Ay benımki hiç hareket etmiyor ultrasonda valla korkulır rüyam oldubenimde, hatta benim günde iki kez toplam yarım saat sürüyor nerdeyse. şu anda bile hıçkırıyor :) geçen görüş gününde ultrasonda hıçkırdı canlı canlı gördük nasıl titriyor yavrum
Ben epilatör kullanıyorum, ama göbeğimden çok zorlanıyorum aynayla bir şeyler yapmaya çalışıyorum artık olduğu kadarBen perine masajini bilmiyorm nasil yapiliyobu arada gogus ucuna gumus kapaklari kullanmaya basladim bir de avrupadaki doktorlarin da hurmayi 36. Haftada itibariyle tavsiye ettikleri videolari izledim haftaya hurmaya baslycam.
Ayrica kizlar alt temizliginizi jiletle mi yapiyorsunuz?
Valla o kisimlarini anlatmislardi ama hatirlamiyorum. Tam dogim aninda kesiyolarmis zaten ikinma hissi icin. Ama benim dogum sonrasi dikisim de cok olmustu ve dr dikerken baya hissettim canim yandi o zmn bni direkt uyusturdular epidural sayesinde. Ayaklarimi hissetmemistim. Drum normal dogum yaptin ama nerdeyse sezaryen kdr narkoz aldin diye takiliyoduİyi sevindim basit bir şey o zamano kataterden maksimum iki doz anestezik ilaç verebiliyorlarmis zaten
Dogum icin saniyorum oyle bir enerji ve annelik icgudusu basliyor. Odak aman ne olusa olsun bebegimi alayim ve saglikli olsun duygulari agir basiyormus. Biz bu sezeryani atlatacagiz, zaten agri kesici verilecek. Bebisleri gorduk mu dunya umrumuzda olmayacak :)Evet kesinlikle öyle o an düşünmemiz gereken tek şey bebişi sağ salim kucağımıza almak.
Katılıyorumben ilk doğumumu spinal sezaryen olmuştum o doğuma dair size şunları söyleyebilirim. Anlatılan her ley kişiye özel kiminin başı ağrımış kimi kesilmesini hissetmiş, kimisinin sezaryen oldu diye hiç sütü gelmemiş, yok bel ağrısı aylarca çekmiş. Bunları ben de okumuş ve korkmuştum. Size tavsiyem bunları kulak ardı edin bende hiçbiri olmamıştı, belki şimdiki doğumumda olacak ama bunları düşünüp kendime zehir etmek istemyorum ameliyatı. Ben sezaryen sonrasında gazdan ötürü çok sorun yaşamıştım onu önlemek için yanımda kayısı hoşafı götüreceğim size bunu tavsiye edebilirim. Ameliyat masasında hiçbir acı ağrı duymadım bebeğim doğduğunda normal doğum gibi ilk ben gördüm, gözüm açık odama alındım bunlar güzel detaylar. Demem o ki her doğum kişiye özeldir söylenen kötü hatıralara takılmayın
Akcigerleri icin alistirma yapiyor annesi :) Afferin minnosa :)Kızlar bebetiom hergün 5 dk hıçkırıyor
Kızlar bebetiom hergün 5 dk hıçkırıyor
Son Hazırlıklarını tamamlıyor yavrucumAkcigerleri icin alistirma yapiyor annesi :) Afferin minnosa :)
Heyecanla bekliyorum,Emme refleksi gelişiyordur
Aynen ben de ayna aldim ufak mrcburen :))Ben epilatör kullanıyorum, ama göbeğimden çok zorlanıyorum aynayla bir şeyler yapmaya çalışıyorum artık olduğu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?