2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gozun aydin canimm sag salim kurtuldunuz, agrilarin elbet gecer :)

Ben de lazerliyim ama genitale fazla yaptiramamistim diger yerlerle ugrasmiyorum sukur :))

Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Allah yardımcın olsun kuzum dualarım seninle bir avazda kurtul inşallah

Süpersiiiinn heyecandan patlicam resmen birlikte beklediğim insanlar pıt pıt doğuruyor mormla bebişinizin doğum günü aynı oldu

Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Rabbim Bi avazda kurtarsın sağlıcakla inşallah kuzunu al kucağına canım inan tüylerim ürperdi sizin kadar heyacanlıyım dualarımız seninle

Canım sağlıcakla büyüt yavrunu inşallah inşallah ağrıların da tez zamanda geçer çok sevindim darısı bize

Ahh canım Hadi gözün aydın, çok sevindim. İnşallah tez zamanda toparlanırsın ve bize detaylıca anlatırsın sürecini iyi bak kendine ve bebişine

Morm

Kuzum hayırlısıyla sende iyisindir umarım öpüyorum hayırlı olsun şimdiden

bsra61
Tatlım hayırlısıyla sende inşAllah kucağına alırsın
Giremesemde aklımdasın
Ya canım benim doğum yapmışsın şimdi bir üstte okudum hayırlı olsun sağlıcakla büyür inşallah darısı bizim başımıza ayy heyecanlandım

Ayy o kadar beklemiyordum ki. Ben bekler biraz daha zannediyordum çok şaşırdım. Sağlıkla, huzurla, büyütün miniği. Sana da geçmiş olsun umarım iyisindir. Doğum hikayeni epey merak ediyorum kendine gelince dön buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…