- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Benim de oyle. Demek ki yediklerin ona sorunsuz gidiyor. Yani beslenme kanallari acik.Kızlar bebetiom hergün 5 dk hıçkırıyor
Gozun aydin canimm sag salim kurtuldunuz, agrilarin elbet gecer :)Güzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Yazamıyorum ağrılarım çok
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hayırlısıyla Allahım hepinize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
En kolayından sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlısıyla çıkalım hepinize yazacağım tatlım öpüyorumGozun aydin canimm sag salim kurtuldunuz, agrilarin elbet gecer :)
36 itibariyle diyolar 36+1itibariyle baslarim artk :))Canım ben de hurmaya başlamayı düşünüyorum da 35+2’yim şu an. Bu haftanın bitmesini mi beklemeliyim? Bir de günde kaç tane yemeyi düşünüyorsun?
Ben de lazerliyim ama genitale fazla yaptiramamistim diger yerlerle ugrasmiyorum sukur :))Ben önceden lazere gitmiştim 1,5 yıl kadar, çok sıkıntım yok ama bu hafta çatı muayenem olacak, o yüzden biraz daha temiz olsun diyorum, ayna koyup kendim ağda bantlarıyla bi hal çaresine bakacağım, olmazsa jilet. Bildiğim tanıdığım bi ağdacı olsa giderdim.
Aaa hiç bu açıdan düşünmemiştim süpersinBenim de oyle. Demek ki yediklerin ona sorunsuz gidiyor. Yani beslenme kanallari acik.
Allah yardımcın olsun kuzum dualarım seninle bir avazda kurtul inşallahKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Süpersiiiinn heyecandan patlicam resmen birlikte beklediğim insanlar pıt pıt doğuruyorGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Evet kuzum o dogurdumu bakamıyorum geçmişe benSüpersiiiinn heyecandan patlicam resmen birlikte beklediğim insanlar pıt pıt doğuruyormormla bebişinizin doğum günü aynı oldu
Sabah yattı öğlen yazdı doğurdum diyeEvet kuzum o dogurdumu bakamıyorum geçmişe ben
Allahim sizlerede nasip etsin
Rabbim Bi avazda kurtarsın sağlıcakla inşallah kuzunu al kucağına canım inan tüylerim ürperdi sizin kadar heyacanlıyım dualarımız seninleKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Canım sağlıcakla büyüt yavrunu inşallah inşallah ağrıların da tez zamanda geçer çok sevindim darısı bizeGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırlı doğumlar diliyorum çok heyecanlı bu anlar yaKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Güzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Ayy o kadar beklemiyordum ki. Ben bekler biraz daha zannediyordum çok şaşırdım. Sağlıkla, huzurla, büyütün miniği. Sana da geçmiş olsun umarım iyisindir. Doğum hikayeni epey merak ediyorum kendine gelince dön buralaraGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?