2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gozunuzaydin aminn

Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Saglikla kavusun agrisiz sizisiz kolaylikla alin insallah

Gözün aydın canım. Hemencecik geçsin ağrıların inşallah

Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Ağrısız sızısız hemen al kucağına inşallah canım. Dualarım senin ve bebeğinle. Darısı da başıma ya sen de doğuruyorsun sıra bana gelmiştir artık umarım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

gozun aydin canimm
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna
Bir an once agrilarin da gecer insallah

kac kg dogdu ? dr unun endiseliydi ya ondan merak ettim.
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al kucagina yavrunu

Happy kuşum canim benim ogluşuna kavuştum demek Adaya vedalar giderek artıyordu.Umarim.agrilarin bir an evvel geçer.Gecer geçmez bize ayrıntılı bilgi ver

Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın sağlıklı güzel ömrü olsun bebişinin

Canım benim hayırlı olsun bir anda oldu bitti diyorsun inşallah en kısa surede toplarsın

Allah kolayını versin bı avazda dogurursun ins.bende yarın kısmetse sabah 8de hastane gideceğiz bende kavusacam 9 aylık sürece veda etmem zor oluyor.son saatlerimi geçiriyorum bende.heyacan ve hazırlıklar çanta kontrolleri. son kipirdamalari karnımizda minnoslarimizin herkese hayırlı doğumlar ins.tek tek çıkacaklar bebitolar.

Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…