- 17 Mart 2022
- 2.785
- 2.299
- 83
- 40
Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun.yarin sabah da ben ins kısmetse bebeklerimize kavusuyoruz çok duygusalim bu geceGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Yazamıyorum ağrılarım çok
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hayırlısıyla Allahım hepinize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
En kolayından sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Hadi gözün aydın canım.Güzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Ay ne güzel ya. Kendim doğuruyor gibi hissediyorum. Sağlıkla en az acıyla kucağına alırsın inşallah canımKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
HDi gözün aydın canım sağlıcakla cikarsin insKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Gozunuz aydin :) Biran evvel agrilariniz gecsin, bebisinizi sarip sarmalayin hepimiz icin. Darisi bizlerin de basina.Güzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Bende son zamanlarda çok iş yaptım nolur nolmaz ev temiz toplu olsun diye 2tane çocukla yetişmek kolay olmuyo. Dünde 4saat yolculuk yaptım bugün ben pert başımı kaldıramıyorum yerdenAman dikkat, normal doğum yapacakların hele ki ıkınma için çok enerjiye ihtiyacı olacak.
Ben de bazen ipin ucunu kaçırıyorum, sonra eşimden yiyorum azarı. Hastaneye yatınca rahatlayacaksın diyor, fazla hareketsiz kalmadan dengeli hareket etmek lazım
Merhaba ben de 3 ay önce doğum yaptım …oğluma hamile iken 3 ayı geçince loreal innoa kullandım 4 kere boyadım tam kapatmıyor beyazları ama yine de bembeyaz saçlardan kurtulmuştum …Merhaba hangi saç boyası kullandınız acaba ben de araştırıyorum
Kıyamam inşallah süreci sağlıklı şekilde atlatırsınızTeşekkür ederim canım inşallah
Premetüre Yoğun bakımda kalan bebeklere yapılıyor canım. Gözdeki kılcal damarlar orada verilen oksijene maruz kalınca tıkanabiliyormuş ya da gelişmiyormuş ve tedavi edilmezse körlük oluyormuş Allah korusun. Kritik gün sayısı varmış bunun için de. Arkadaşımın bebeği 1,5yaşında hala tedavi için gidiyor geliyor 28.gün gitmişlerdi ve bir gün geç kalmış olsaydınız bebek kör olacakmış demişlerdi ben de baya panik yapıyorum o yüzden günğ geçirmemek için ama 28e ayarlayamadık sorun olmaz dediler hep bir aylık bakıyoruz dediler hatta.
Hadi bakalım Rabbim kolaylık versin sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Heyecanla haberini bekliyorum umarım çok rahat bir doğum hikayen olurKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Canım çok çok geçmiş olsun.Enfeksiyon olabilir mi acaba bende 2 sefer dediğiniz gibi soluğumu kesen bir ağrı olmuştu. Tahlillerimde enfeksiyon çıktı şu an hap ve fitil kullanıyorum.Kuzum aralıksız mi geldi sana da ağrı nasıl oluyor öyle ya çok korkunçtu ama hic gecmeden sürekli devam etti annem sancı olsa kesilir tekrar vurur dedi yani anlık rahatlama olur dedi ne oturabildim ne kalkabildim hic bir ağrıya benzemiyordu sonra şiddeti geçince adet sancısına dondu sonra tamamen geçti
Bende doğum iznine ayrıldığım gün doğurmak istiyorumBenimki üşeniyor galiba gelmeye
Gözün aydın olsun canım Rabbim evladinla birlikte uzun hayırlı afiyetli sağlıklı ömürler geçirmeyi nasip etsinGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Sağlıkla çıkın kuzumKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Dur kız acele etme en azından 38i dolduralım öyle gelsin az daha sabırBenimki üşeniyor galiba gelmeye
Gözünaydın canımGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Biz varızKasima kimse kalmicak heraldeeee. Herkes doğurdu resmennn
Hayrlısı olsun en güzel şekilde geçsin doğumun ve güzelliklerle gelsin minik kuşunBenimki yine golü attı tam kıyıdan ekim annesi oluyorum31 ekime gün verildi. Yavrum dönmüş ama işte benim sağlık durumu normal doğumu desteklemeyeceği için sezaryen olcam. Tabi ki sezaryen kötü olduğu veya bi doğum türü olarak görmediğim için değil sadece herşey bu kadar olumlu ilerlerken kendi geçmişimdeki hataların seçeneğimi elimden alması üzdü. Kendime daha iyi baksam veya depresyonda iken hamile kalmsam vs gibi şeyler aklımda malesef.
oyle dusunme canim ,her iste vardir bir hayir.Benimki yine golü attı tam kıyıdan ekim annesi oluyorum31 ekime gün verildi. Yavrum dönmüş ama işte benim sağlık durumu normal doğumu desteklemeyeceği için sezaryen olcam. Tabi ki sezaryen kötü olduğu veya bi doğum türü olarak görmediğim için değil sadece herşey bu kadar olumlu ilerlerken kendi geçmişimdeki hataların seçeneğimi elimden alması üzdü. Kendime daha iyi baksam veya depresyonda iken hamile kalmsam vs gibi şeyler aklımda malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?