2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun.yarin sabah da ben ins kısmetse bebeklerimize kavusuyoruz çok duygusalim bu gece

Hadi gözün aydın canım. Allah sizlere bağışlasın inşallah Umarım bebiş de iyidir.

Gozunuz aydin :) Biran evvel agrilariniz gecsin, bebisinizi sarip sarmalayin hepimiz icin. Darisi bizlerin de basina.

Bende son zamanlarda çok iş yaptım nolur nolmaz ev temiz toplu olsun diye 2tane çocukla yetişmek kolay olmuyo. Dünde 4saat yolculuk yaptım bugün ben pert başımı kaldıramıyorum yerden

Merhaba hangi saç boyası kullandınız acaba ben de araştırıyorum
Merhaba ben de 3 ay önce doğum yaptım …oğluma hamile iken 3 ayı geçince loreal innoa kullandım 4 kere boyadım tam kapatmıyor beyazları ama yine de bembeyaz saçlardan kurtulmuştum …

Kıyamam inşallah süreci sağlıklı şekilde atlatırsınız

Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Hadi bakalım Rabbim kolaylık versin sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Heyecanla haberini bekliyorum umarım çok rahat bir doğum hikayen olur

Canım çok çok geçmiş olsun.Enfeksiyon olabilir mi acaba bende 2 sefer dediğiniz gibi soluğumu kesen bir ağrı olmuştu. Tahlillerimde enfeksiyon çıktı şu an hap ve fitil kullanıyorum.

Gözün aydın olsun canım Rabbim evladinla birlikte uzun hayırlı afiyetli sağlıklı ömürler geçirmeyi nasip etsin

Gözünaydın canım sağlıklA büyüsün

Benimki yine golü attı tam kıyıdan ekim annesi oluyorum 31 ekime gün verildi. Yavrum dönmüş ama işte benim sağlık durumu normal doğumu desteklemeyeceği için sezaryen olcam. Tabi ki sezaryen kötü olduğu veya bi doğum türü olarak görmediğim için değil sadece herşey bu kadar olumlu ilerlerken kendi geçmişimdeki hataların seçeneğimi elimden alması üzdü. Kendime daha iyi baksam veya depresyonda iken hamile kalmsam vs gibi şeyler aklımda malesef.

Hayrlısı olsun en güzel şekilde geçsin doğumun ve güzelliklerle gelsin minik kuşun

oyle dusunme canim ,her iste vardir bir hayir.
Normal dogum yapip bir suru komplikasyon yasayan insanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…