2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayrlısı olsun en güzel şekilde geçsin doğumun ve güzelliklerle gelsin minik kuşun
Sağolın amin
oyle dusunme canim ,her iste vardir bir hayir.
Normal dogum yapip bir suru komplikasyon yasayan insanlarda var
Asla normal doğum diye şartlamadım kendçmi aksine korkuma rağmen sezaryen isteğim daha ağır basıyordu. Ama işte hatalarım yüzünden özellikle de başkaları kaynaklı olan şeyler yüzünden seçenek elimden alınınca o biraz bu duruma soktu. Pozitif olmam lazım yine de

Canım çok çok geçmiş olsun.Enfeksiyon olabilir mi acaba bende 2 sefer dediğiniz gibi soluğumu kesen bir ağrı olmuştu. Tahlillerimde enfeksiyon çıktı şu an hap ve fitil kullanıyorum.
Sana da geçmiş olsun kuzum valla bilmiyorum ki aslında daha geçen hafta tahlil yaptırdım temizdi bebeğin artik aşağıya yaptığı baskı arttı galiba

Ayyy hayırlı olsunnn kaç haftalık oluyor 31 ekimde ben daha gün almadim acaba standardi nedir bunun benimki de bas geliş ama önceki kayiplarimdan, oksapar kullandığım için ve suyu az diye sezeryan olacak büyük ihtimal

Hanımlar bana bi akıl verin lütfen 37+1 günlük hemileyim sabahdan beri sancım var ama bi düzeni yok belimden giriyo karnıma kasıklarıma geliyo sanki kafasını zorluyormuş gibi oluyor sizce nedir bu
Benimde belinden sancı giriyo ama henüz tam anlamıyla doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum hazırlık benimkisi. Doğum sancısı tutunca yerinde duramazsın. Benimde alttan çok baskı var tuvaletimi bile tutamıyorum

Ay inanmıyorum maşallah size kız ne çabuk doğurdun çok sevindim inşallah rahat güzel bir doğumun olmuştur

38+1 oluyor tam kilosu biraz az ama hani. 12 günde 100 gram almiş. Benim su falan da normale dönmüş yavrum normal gelmek için çabalamış resmen ama işte...Günümüz hemen hemen aynı gün verilmedi mi sana sezaryen olcaksa gün vermiş olmaları lazımdı standartı ben de bilmiyorum hep standart dışı oldum benim problemlerim rahimle ilgili değil. O durumda nasıl işliyor ilker bilmiyorum şu azlığı evet sezaryrnr yönlendiriyor ben de öyle duydum ama kritik seviyeye gelirse alıyorlar Diye bilyorum

saglikla al kucagina bebegini kuzum sonrasi zaten bebegin ilac gibi gelicek sana

eras0201 ya bize taburcu olurken kimse hiçbir şey söylemedi nerden bileceğim ben ne yapılacak bu rop olayını bile tesadüfen öğrendim Yenidoğan’daki randevuda genel haline bakıp kilosu vs iyi dedi aonra özele götürdüm o da vitamin vs başladı iyi dedi ama herhangi bir test vs yapılmadı ben genel olarak işte uykuya çok meyilli vs söyledim her iki dr da sarılık olmaz artık dedi hep rahatlatıcı şeyler söylediler ,haftaya yine yenidoğana gideceğiz IrDA sorayım madem her şeyi ,şu ROP muayenesi de gerdi beni ,bir de entübe falan edildiği için kalbine ciğerine bakılacak demişti dr ama kimse ne zaman bakılacağı ile ilgili bir şey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…