Sağolın aminHayrlısı olsun en güzel şekilde geçsin doğumun ve güzelliklerle gelsin minik kuşun
Asla normal doğum diye şartlamadım kendçmi aksine korkuma rağmen sezaryen isteğim daha ağır basıyordu. Ama işte hatalarım yüzünden özellikle de başkaları kaynaklı olan şeyler yüzünden seçenek elimden alınınca o biraz bu duruma soktu. Pozitif olmam lazım yine deoyle dusunme canim ,her iste vardir bir hayir.
Normal dogum yapip bir suru komplikasyon yasayan insanlarda var
Sana da geçmiş olsun kuzum valla bilmiyorum ki aslında daha geçen hafta tahlil yaptırdım temizdi bebeğin artik aşağıya yaptığı baskı arttı galibaCanım çok çok geçmiş olsun.Enfeksiyon olabilir mi acaba bende 2 sefer dediğiniz gibi soluğumu kesen bir ağrı olmuştu. Tahlillerimde enfeksiyon çıktı şu an hap ve fitil kullanıyorum.
40 beklemesindeDur kız acele etme en azından 38i dolduralım öyle gelsin az daha sabır
Ayyy hayırlı olsunnn kaç haftalık oluyor 31 ekimde ben daha gün almadim acaba standardi nedir bunun benimki de bas geliş ama önceki kayiplarimdan, oksapar kullandığım için ve suyu az diye sezeryan olacak büyük ihtimalBenimki yine golü attı tam kıyıdan ekim annesi oluyorum31 ekime gün verildi. Yavrum dönmüş ama işte benim sağlık durumu normal doğumu desteklemeyeceği için sezaryen olcam. Tabi ki sezaryen kötü olduğu veya bi doğum türü olarak görmediğim için değil sadece herşey bu kadar olumlu ilerlerken kendi geçmişimdeki hataların seçeneğimi elimden alması üzdü. Kendime daha iyi baksam veya depresyonda iken hamile kalmsam vs gibi şeyler aklımda malesef.
Senin ne zaman bende istiyordum ama olmadıBende doğum iznine ayrıldığım gün doğurmak istiyorum
Nasıl bulacam pekiO zaman 2023 Mayıs anneleri grubuna yazmanız gerekiyor
Benimde belinden sancı giriyo ama henüz tam anlamıyla doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum hazırlık benimkisi. Doğum sancısı tutunca yerinde duramazsın. Benimde alttan çok baskı var tuvaletimi bile tutamıyorumHanımlar bana bi akıl verin lütfen 37+1 günlük hemileyim sabahdan beri sancım var ama bi düzeni yok belimden giriyo karnıma kasıklarıma geliyo sanki kafasını zorluyormuş gibi oluyor sizce nedir bu
Ay inanmıyorumGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Yazamıyorum ağrılarım çok
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hayırlısıyla Allahım hepinize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
En kolayından sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Ay herkes tek tek doğuruyorKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Happycim kendini iyi hissettiğin zaman senin deneyimlerini dinlemeyi çok isteriiizEvet kuzum o dogurdumu bakamıyorum geçmişe ben
Allahim sizlerede nasip etsin
38+1 oluyor tamAyyy hayırlı olsunnn kaç haftalık oluyor 31 ekimde ben daha gün almadim acaba standardi nedir bunun benimki de bas geliş ama önceki kayiplarimdan, oksapar kullandığım için ve suyu az diye sezeryan olacak büyük ihtimal
saglikla al kucagina bebegini kuzum sonrasi zaten bebegin ilac gibi gelicek sanaSağolın amin
Asla normal doğum diye şartlamadım kendçmi aksine korkuma rağmen sezaryen isteğim daha ağır basıyordu. Ama işte hatalarım yüzünden özellikle de başkaları kaynaklı olan şeyler yüzünden seçenek elimden alınınca o biraz bu duruma soktu. Pozitif olmam lazım yine de
Aaa eve tartı almak da iyi fikirmiş. Benimki direkt memeden emdiği için ne alıyor ne kalıyor bilemiyorum. Mama da veriyor musun? Benim de kızım gelince ikisine yeter mi bilemiyorum bi süre sonra mama ve meme beraber gider sankiNörolojiyi ben de bir sorayım bakalım doktora. Bir de 40. hafta için kalça karın usg randevusu verdiler. Takip edilcek ne çok şey var. Bugün de sağlık ocağına gittik aşı takvimini belirledi her güne bişey
Ben orayı kendim tamamladım kuzum
Gelişimsel pediatriye baktım izmirde sadece çocuk hastanesinde bir doktor var üniversitede yok sanırım. Ben bu işi araştırayım sağol canım
Haber et canim bugun bel agrisi ve kasilmam varYarın kontrolüm var ama ilerler mi bilmiyorum
Amin. İnşallahsaglikla al kucagina bebegini kuzum sonrasi zaten bebegin ilac gibi gelicek sana
En köşedeki arama kısmına 2023 Mayıs anneleri yazabilirsiniz karşınıza çıkacaktırNasıl bulacam peki
Evvet uc bes kisi kaldikBiz varız
Aynen Benimde geçmedi gidip gidip geliyorHaber et canim bugun bel agrisi ve kasilmam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?