2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Olsun kuzum ben de çok normal doğum istiyordum ama kısmet değilmiş napalım önemli olan kavuşmak bebeklerimize nasıl gelmesi gerekirse öyle gelsin

Benim ilk doğumda da böyle geçmemişti o yüzden tedirginim belim çok ağrıyo

Benim ilk doğumda da böyle geçmemişti o yüzden tedirginim belim çok ağrıyo
Şüpheleniyosan git görün bir ama sancıları evde geçirmek en iyisi hastahanede sancıları geçirmek çok zor hele nst de. Benim sancılarım tuttuğunda egzersiz perine masajı ilişki duş düşünüyorum bakalım nasip olur inşaAllah. Açılmayla gitmek en iyisi

Aslında zamanında doğan bebeklerin bile kontrolleri oluyor. İşitme testi, göz testi, kalça ultrasonu falan. Genelde de ya randevuyu onlar daha taburcu olmadan veriyor ya da su tarihe randevu alıp gelin falan diyorlar. Benim oğlumun Yenidoğan belgelerinde bile yazıyordu o tarihler. Size neden bilgi verilmedi acaba şaşırdım açıkçası

Saglikla dogurun. Hic uzulmeyin, caninizda can buyuttunuz ve hersey inanin olacagina variyor. Kocaman sevgiler

Doğru söylüyosun canım bende kararsızım bu geceyi geçireyim bakalım evde inşaalah

Ya coo şükür sende kavustun
Daha iyi olacaksın insallah
Saglikla büyüsün yavrucagin daha iyi olduğunda yaz bebis nasil

Hiç belli olmaz ay o kadarda fazla ben haftaya doğum yapmak istiyorum 38de normal doğum beklendiği için fazla kilo almadan olsa iyi olur
Doğrusu bu ara enrjiğim ve ishalim belki haftaya benimde olur

Ayyy hayirlisiyla insallahh
Beni de heyecan bastı valla gidip gidip gelip kim doğurmuş diye merakla giriyorum
Hepimiz sagsalim kavuşalım insallah

Seninle bir gün varmis aramizda ya bizim sınırda suyu canim takibini yapıyoruz hareketi azalırsa gel demişti acil sezeryan için evraklarımız falan hazır kilosu da düşük gibiydi o yüzden kuvoze girmesin diye çabaladık bekledik hep haftalardır kiloyu toparladı sanki emin olamıyorum ölçümler yanıltıyor ama geçen hafta 3 kilo demişti, doktorum bir gün bir gündür kafasında iste yarn kontrolüm var bana da haftaya bi gün alır gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…