Olsun kuzum ben de çok normal doğum istiyordum ama kısmet değilmiş napalım önemli olan kavuşmak bebeklerimize nasıl gelmesi gerekirse öyle gelsinBenimki yine golü attı tam kıyıdan ekim annesi oluyorum31 ekime gün verildi. Yavrum dönmüş ama işte benim sağlık durumu normal doğumu desteklemeyeceği için sezaryen olcam. Tabi ki sezaryen kötü olduğu veya bi doğum türü olarak görmediğim için değil sadece herşey bu kadar olumlu ilerlerken kendi geçmişimdeki hataların seçeneğimi elimden alması üzdü. Kendime daha iyi baksam veya depresyonda iken hamile kalmsam vs gibi şeyler aklımda malesef.
Benim ilk doğumda da böyle geçmemişti o yüzden tedirginim belim çok ağrıyoBenimde belinden sancı giriyo ama henüz tam anlamıyla doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum hazırlık benimkisi. Doğum sancısı tutunca yerinde duramazsın. Benimde alttan çok baskı var tuvaletimi bile tutamıyorum
Hiç belli olmaz ay o kadarda fazla ben haftaya doğum yapmak istiyorum 38de normal doğum beklendiği için fazla kilo almadan olsa iyi olur40 beklemesinde
Şüpheleniyosan git görün bir ama sancıları evde geçirmek en iyisi hastahanede sancıları geçirmek çok zor hele nst de. Benim sancılarım tuttuğunda egzersiz perine masajı ilişki duş düşünüyorum bakalım nasip olur inşaAllah. Açılmayla gitmek en iyisiBenim ilk doğumda da böyle geçmemişti o yüzden tedirginim belim çok ağrıyo
Bir avazda saglikla dogum diliyorum. Mis kokulu bebisinizin saglikli, mutlu ve uzun bir omru olsun. :)Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Aslında zamanında doğan bebeklerin bile kontrolleri oluyor. İşitme testi, göz testi, kalça ultrasonu falan. Genelde de ya randevuyu onlar daha taburcu olmadan veriyor ya da su tarihe randevu alıp gelin falan diyorlar. Benim oğlumun Yenidoğan belgelerinde bile yazıyordu o tarihler. Size neden bilgi verilmedi acaba şaşırdım açıkçasıeras0201 ya bize taburcu olurken kimse hiçbir şey söylemedi nerden bileceğim ben ne yapılacak bu rop olayını bile tesadüfen öğrendim Yenidoğan’daki randevuda genel haline bakıp kilosu vs iyi dedi aonra özele götürdüm o da vitamin vs başladı iyi dedi ama herhangi bir test vs yapılmadı ben genel olarak işte uykuya çok meyilli vs söyledim her iki dr da sarılık olmaz artık dedi hep rahatlatıcı şeyler söylediler ,haftaya yine yenidoğana gideceğiz IrDA sorayım madem her şeyi ,şu ROP muayenesi de gerdi beni ,bir de entübe falan edildiği için kalbine ciğerine bakılacak demişti dr ama kimse ne zaman bakılacağı ile ilgili bir şey söylemedi
Çok teşekkürlerEn köşedeki arama kısmına 2023 Mayıs anneleri yazabilirsiniz karşınıza çıkacaktır
Saglikla dogurun. Hic uzulmeyin, caninizda can buyuttunuz ve hersey inanin olacagina variyor. Kocaman sevgilerBenimki yine golü attı tam kıyıdan ekim annesi oluyorum31 ekime gün verildi. Yavrum dönmüş ama işte benim sağlık durumu normal doğumu desteklemeyeceği için sezaryen olcam. Tabi ki sezaryen kötü olduğu veya bi doğum türü olarak görmediğim için değil sadece herşey bu kadar olumlu ilerlerken kendi geçmişimdeki hataların seçeneğimi elimden alması üzdü. Kendime daha iyi baksam veya depresyonda iken hamile kalmsam vs gibi şeyler aklımda malesef.
Doğru söylüyosun canım bende kararsızım bu geceyi geçireyim bakalım evde inşaalahŞüpheleniyosan git görün bir ama sancıları evde geçirmek en iyisi hastahanede sancıları geçirmek çok zor hele nst de. Benim sancılarım tuttuğunda egzersiz perine masajı ilişki duş düşünüyorum bakalım nasip olur inşaAllah. Açılmayla gitmek en iyisi
7 Kasim'da ben varim. Ya umarim o vakte kadar da durur.Kızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok musanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Çok teşekkür ederimSaglikla dogurun. Hic uzulmeyin, caninizda can buyuttunuz ve hersey inanin olacagina variyor. Kocaman sevgiler
Ya coo şükür sende kavustunGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Yazamıyorum ağrılarım çok
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hayırlısıyla Allahım hepinize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
En kolayından sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Hayirlisiyla dogur insallahKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Doğrusu bu ara enrjiğim ve ishalimHiç belli olmaz ay o kadarda fazla ben haftaya doğum yapmak istiyorum 38de normal doğum beklendiği için fazla kilo almadan olsa iyi olur
Ayyy hayirlisiyla insallahhAllah kolayını versin bı avazda dogurursun ins.bende yarın kısmetse sabah 8de hastane gideceğiz bende kavusacam 9 aylık sürece veda etmem zor oluyor.son saatlerimi geçiriyorum bende.heyacan ve hazırlıklar çanta kontrolleri. son kipirdamalari karnımizda minnoslarimizin herkese hayırlı doğumlar ins.tek tek çıkacaklar bebitolar.
Seninle bir gün varmis aramizda ya bizim sınırda suyu canim takibini yapıyoruz hareketi azalırsa gel demişti acil sezeryan için evraklarımız falan hazır kilosu da düşük gibiydi o yüzden kuvoze girmesin diye çabaladık bekledik hep haftalardır kiloyu toparladı sanki emin olamıyorum ölçümler yanıltıyor ama geçen hafta 3 kilo demişti, doktorum bir gün bir gündür kafasında iste yarn kontrolüm var bana da haftaya bi gün alır gibi geliyor38+1 oluyor tamkilosu biraz az ama hani. 12 günde 100 gram almiş. Benim su falan da normale dönmüş yavrum normal gelmek için çabalamış resmen ama işte...Günümüz hemen hemen aynı gün verilmedi mi sana sezaryen olcaksa gün vermiş olmaları lazımdı standartı ben de bilmiyorum hep standart dışı oldum benim problemlerim rahimle ilgili değil. O durumda nasıl işliyor ilker bilmiyorum şu azlığı evet sezaryrnr yönlendiriyor ben de öyle duydum ama kritik seviyeye gelirse alıyorlar Diye bilyorum
Valla ya güya kasim anneleri olacaktikI kimse kalmicak heraldeeee. Herkes doğurdu resmennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?