Kuzum sana taburcu olurken epikriz raporunu vermediler mi bebeğin? Orda hem gün gün bebeğe yapılan işlemler yazıyor. Hem de bundan sonra yapılacakların bilgisi. Örneğin hastanede işitme testi yapılmamış daha bu perşembeye randevu verdiler. 40. haftada kalça çıkığı için usg yazılmış. Yine 40. haftada kan değerlerine bakılacağı onun sonucuna göre vitamin ve demir takviyesi ve dozlarının belirleneceği yazılmış. Ege için bunları yazmışlar. Pera kuvöze girdiği için onda daha çok şey istenecektir. Zaten telefonda da rop muayenesini yapacaklarını söylediler bugüneras0201 ya bize taburcu olurken kimse hiçbir şey söylemedi nerden bileceğim ben ne yapılacak bu rop olayını bile tesadüfen öğrendim Yenidoğan’daki randevuda genel haline bakıp kilosu vs iyi dedi aonra özele götürdüm o da vitamin vs başladı iyi dedi ama herhangi bir test vs yapılmadı ben genel olarak işte uykuya çok meyilli vs söyledim her iki dr da sarılık olmaz artık dedi hep rahatlatıcı şeyler söylediler ,haftaya yine yenidoğana gideceğiz IrDA sorayım madem her şeyi ,şu ROP muayenesi de gerdi beni ,bir de entübe falan edildiği için kalbine ciğerine bakılacak demişti dr ama kimse ne zaman bakılacağı ile ilgili bir şey söylemedi
Bennn en son ben dogurcam ben den sonrası yok gibiBiz varız
Aynenn meğer Ekim grubumuymus burasıValla ya güya kasim anneleri olacaktik
7 Kasim'da ben varim. Ya umarim o vakte kadar da durur.
Beni ugurlar, akabinde siz dogurursunuz :)
Canım günlerimiz aynı merak etme daha bende varım günüm belli olmasa da 40 ı bekler mi erken mi gelir benim kızçem göreceğizKızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok musanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Aynen bende ölçüm yanıltıyor diye kendşmi avutuyorum bakalım. Sağlığı iyi olsun da kg önemli değilSeninle bir gün varmis aramizda ya bizim sınırda suyu canim takibini yapıyoruz hareketi azalırsa gel demişti acil sezeryan için evraklarımız falan hazır kilosu da düşük gibiydi o yüzden kuvoze girmesin diye çabaladık bekledik hep haftalardır kiloyu toparladı sanki emin olamıyorum ölçümler yanıltıyor ama geçen hafta 3 kilo demişti, doktorum bir gün bir gündür kafasında iste yarn kontrolüm var bana da haftaya bi gün alır gibi geliyor
Ben ben aynı takvimimizBennn en son ben dogurcam ben den sonrası yok gibivar mi kizlar
Öyle canim kiloyu aldırırız yeterki iyi olsunlar yanımızda olsunlarAynen bende ölçüm yanıltıyor diye kendşmi avutuyorum bakalım. Sağlığı iyi olsun da kg önemli değil
Rabbim yardımcın olsun canım şimdi gördüm mesajınıKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
daha bugün 42 yi görür müyüz diye konuşuyorduk yaa. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
İshal olmak kabız olmaktan iyidir. Bekleyelim bakalım canları nezaman gelecek miniklerimizinDoğrusu bu ara enrjiğim ve ishalimbelki haftaya benimde olur
Doğru söylüyosun canım bende kararsızım bu geceyi geçireyim bakalım evde inşaalah
Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım en iyisini sen bilirsinDoğru söylüyosun canım bende kararsızım bu geceyi geçireyim bakalım evde inşaalah
Benim şimdilik 15 kasım civarı gibi canım. belli olmaz tabi.Kızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok musanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Vajinama baskı yapıyo sen nasılsınNasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım en iyisini sen bilirsin
O zaman sonlara bir sen ben bir kaldıkBenim şimdilik 15 kasım civarı gibi canım. belli olmaz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?