2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum sana taburcu olurken epikriz raporunu vermediler mi bebeğin? Orda hem gün gün bebeğe yapılan işlemler yazıyor. Hem de bundan sonra yapılacakların bilgisi. Örneğin hastanede işitme testi yapılmamış daha bu perşembeye randevu verdiler. 40. haftada kalça çıkığı için usg yazılmış. Yine 40. haftada kan değerlerine bakılacağı onun sonucuna göre vitamin ve demir takviyesi ve dozlarının belirleneceği yazılmış. Ege için bunları yazmışlar. Pera kuvöze girdiği için onda daha çok şey istenecektir. Zaten telefonda da rop muayenesini yapacaklarını söylediler bugün Sen şimdiden kalça için usg randevusu al. İşitme testi yapılmıştır yapılmadıysa onu hallet. Ben bu hafta bi doktora gidicem bakalım ek neler isteyecek sana da bilgi veririm

Kızlar sancı nasıl anlaşılır ya ben hiç bilmiyorum. Arada hareket ediyor ve sert oluyor karnım. Bu sırada da tuvaletim var gibi hissediyorum ama başka bişey yok.

Kızlar sabahlık çok gerekli mi? Ben gecelik vs aldım ama sabahlıklarını hiç almadım. Sadece fotoğraf çekimi için bi takım almıştım, onun sabahlığı var, o da incecik kumaş zaten, çekimde kullanıcam sadece.

İzmir çok soğuk değil, hırka koyarım diyorum. İş görmez mi?

Aynen bende ölçüm yanıltıyor diye kendşmi avutuyorum bakalım. Sağlığı iyi olsun da kg önemli değil

Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Rabbim yardımcın olsun canım şimdi gördüm mesajını İnşallah fazla sancı çekmeden doğum gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…