Bana başta 7 Kasım demişti ben tek sayı sevmediğim için 8 Kasım olsun dedimnavicula banada gün verilmedi ama 4 yada 7 Kasım gibi olur diye düşünüyorum bende
Bana başta 7 Kasım demişti ben tek sayı sevmediğim için 8 Kasım olsun dedim
Benimde alttan baskı var hatta bazen makatada baskı yapıyo. Karnım çok sertleşiyo bugünVajinama baskı yapıyo sen nasılsın
Zamanında doğsun minikkuşCanım günlerimiz aynı merak etme daha bende varım günüm belli olmasa da 40 ı bekler mi erken mi gelir benim kızçem göreceğiz
Ahhaha eşim de öyle diyor tek derdimiz bu olsun diyeDeğişik bı yaklaşım olmuş
Bende varım. 17 Kasım benimdeO zaman sonlara bir sen ben bir kaldık
Valla Benim karnım da taş gibi bunaldım yaBenimde alttan baskı var hatta bazen makatada baskı yapıyo. Karnım çok sertleşiyo bugün
Amin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik vakalımÖyle canim kiloyu aldırırız yeterki iyi olsunlar yanımızda olsunlar
Benim kasımın 15 gibi görünüyor ama o kadar bekleyeceğini sanmıyorum bende 38, 39 arası doğurabilirimKızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok musanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Görmez olur mu, bende hırka koydum canım.Kızlar sabahlık çok gerekli mi? Ben gecelik vs aldım ama sabahlıklarını hiç almadım. Sadece fotoğraf çekimi için bi takım almıştım, onun sabahlığı var, o da incecik kumaş zaten, çekimde kullanıcam sadece.
İzmir çok soğuk değil, hırka koyarım diyorum. İş görmez mi?
Görmez olur mu, bende hırka koydum canım.
Aynen bende öyle yapacağım, bi iki gece için almaya gerek yok normalde kullandığım 3 tane var zaten, biraz gereksiz olacaktı.Sağol canımSadece hırka koyayım o zaman, bi de ilave sabahlık satın almayayım dedim.
Bana da doktor 10 kasım gibi dediO zaman sonlara bir sen ben bir kaldık
Hayırlısı olsun canım. Ama bahsettiğin şeylerin sezaryanla bağlantısı nedir acaba? Yanlış anlama merak ettim. Ben de antidepresan kullanırken hamile kaldım. Allaha şükür hamileliğimde ayaklarima dolanmadi bu sıkıntılar. En azından baş edebildim. Ama doğum şeklini neden etkiledi onu merak ettim.Benimki yine golü attı tam kıyıdan ekim annesi oluyorum31 ekime gün verildi. Yavrum dönmüş ama işte benim sağlık durumu normal doğumu desteklemeyeceği için sezaryen olcam. Tabi ki sezaryen kötü olduğu veya bi doğum türü olarak görmediğim için değil sadece herşey bu kadar olumlu ilerlerken kendi geçmişimdeki hataların seçeneğimi elimden alması üzdü. Kendime daha iyi baksam veya depresyonda iken hamile kalmsam vs gibi şeyler aklımda malesef.
Böyle böyle doğuma hazırlık işte canım yolun sonundayiz az daha sabırValla Benim karnım da taş gibi bunaldım ya
Kızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok musanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Allah yardımcımız olsun inşaallah . İshallik var mı sendeBöyle böyle doğuma hazırlık işte canım yolun sonundayiz az daha sabır
Ohh yanıma yoldaşlar artıyor11-12 Kasım dedi bana doktorum canimm. Yalnız değilsin
Bizi hafta sonu apar topar hiç bilgisi olmayan bir doktor taburcu etti dosyaya da hiçbir bilgi yazmamışlar hatta tüm gören doktorlar da neden öyküsü yazılmamış bebeğin dedi ben de anlamadımAslında zamanında doğan bebeklerin bile kontrolleri oluyor. İşitme testi, göz testi, kalça ultrasonu falan. Genelde de ya randevuyu onlar daha taburcu olmadan veriyor ya da su tarihe randevu alıp gelin falan diyorlar. Benim oğlumun Yenidoğan belgelerinde bile yazıyordu o tarihler. Size neden bilgi verilmedi acaba şaşırdım açıkçası
Tamam canım sağ ol işitme yaptırdık taburcu olmadan , iki kere topuk kanı alındı dedi bir de aşı kartı verdiler başka hiçbir şey denmedi ,yenidoğaana randevu verdiler orda da dr 15 gün sonra tekrar gelin dediKuzum sana taburcu olurken epikriz raporunu vermediler mi bebeğin? Orda hem gün gün bebeğe yapılan işlemler yazıyor. Hem de bundan sonra yapılacakların bilgisi. Örneğin hastanede işitme testi yapılmamış daha bu perşembeye randevu verdiler. 40. haftada kalça çıkığı için usg yazılmış. Yine 40. haftada kan değerlerine bakılacağı onun sonucuna göre vitamin ve demir takviyesi ve dozlarının belirleneceği yazılmış. Ege için bunları yazmışlar. Pera kuvöze girdiği için onda daha çok şey istenecektir. Zaten telefonda da rop muayenesini yapacaklarını söylediler bugünSen şimdiden kalça için usg randevusu al. İşitme testi yapılmıştır yapılmadıysa onu hallet. Ben bu hafta bi doktora gidicem bakalım ek neler isteyecek sana da bilgi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?