AmiiinnnAllah yardımcımız olsun inşaallah . İshallik var mı sende
Hastane ile iletişime geçip belgelerin düzgün işlenmediğini ve size yeterli bilgi verilmediğini söyleyin. Onlar sorunu hallederler sanırım. İşitme muhtemelen hastanede olmuştur sırada göz ve kalça kontrolleri vardır onlar için randevu al canım. Seçtiğin doktorun olduğu hastanede yaptırırsan senin açından kolay olur. Bir hastane ve doktorla ilerlemek daha rahat oluyor. Hatta bebeğinin hastanede olduğu süre boyunca yapılan işlemler ile ilgili bir belge de alma hakkın var verilmediyse iste çünkü vermek ve seni doğru bilgilendirmek zorundalar sağlık bu sonuçta. Çözemeyiz demezler muhtemelen ama derlerse de şikayet oluşturacağını söyle çünkü haklı olan sensin ya o testleri yaptırman gerektiğini öğrenmeseydin. Allah korusun kötü bir sonuç yaşasan yarın bir gün bunun yüzünden hakkını hangisi verebilecekBizi hafta sonu apar topar hiç bilgisi olmayan bir doktor taburcu etti dosyaya da hiçbir bilgi yazmamışlar hatta tüm gören doktorlar da neden öyküsü yazılmamış bebeğin dedi ben de anlamadım
Bende ishallik de var bu geçen zor geçecek galiba Hala sırtım belim ağrıyo sancıAmiiinnnyok yaa bende kabızlık var malesef
Ben varım ben 27 Kasım sat a göre tarih. Belki Aralığın ilk haftasına sarkabilir dedi doktorum. Sonra da şimdiden 3 kg bebekle nasıl olacaksaBennn en son ben dogurcam ben den sonrası yok gibivar mi kizlar
Doğum sancısı mı peki bilirsin o sancıyı daha önce doğum yaptıysanBende ishallik de var bu geçen zor geçecek galiba Hala sırtım belim ağrıyo sancı
Bana Doğum sancısı gibi geliyor belki 1 2 güne . Ama belli de olmaz ki bende şaşırdım canımDoğum sancısı mı peki bilirsin o sancıyı daha önce doğum yaptıysan
nasıl bir sancı bu ? İlk gebeliğim ben hiç bilmiyorumDoğum sancısı mı peki bilirsin o sancıyı daha önce doğum yaptıysan
Kasılmaya birlikte Belden kasiklara vuran bir ağrı ve duzenli gelip gider. Zaten tuttumu anlamamak mümkün değilnasıl bir sancı bu ? İlk gebeliğim ben hiç bilmiyorum
E zaten mesafe kısaldı mı belli olur ya anlarsin benceBana Doğum sancısı gibi geliyor belki 1 2 güne . Ama belli de olmaz ki bende şaşırdım canım
Bir avazda canım inşallah.Hala cekıyorum kızlar umarım başarabilirimlütfen dua edin herkeze tesekkur ederim alıntılıyamadım cok kotuyum
Allah yardımcın olsun canım sen elinden geleni yaptın yapıyorsun sağlıcakla bebişini al kucağına inşallah önemli olan o dualarımız seninle Allah a emenet olHala cekıyorum kızlar umarım başarabilirimlütfen dua edin herkeze tesekkur ederim alıntılıyamadım cok kotuyum
Beslenmem zayıftı kan değerlerim kritik düzeyde dolaştım uzun süre. Ağlamalar zırlamalar vs. Sürekli bayılmalarım başladı. Değerleri biraz düzelttik ama bayılmalar kaldı. Depresyon stres etkisiyle ilk aylarda çok sıkıntı çıktı çocukta. Doktorlar hep ölür dedi. Neyse bunları atlattık çok şükür. Normal doğumda da bayılırım diye. Şu fazlalışı böbrek büyümesi amniyosentez ne ararsan varHayırlısı olsun canım. Ama bahsettiğin şeylerin sezaryanla bağlantısı nedir acaba? Yanlış anlama merak ettim. Ben de antidepresan kullanırken hamile kaldım. Allaha şükür hamileliğimde ayaklarima dolanmadi bu sıkıntılar. En azından baş edebildim. Ama doğum şeklini neden etkiledi onu merak ettim.
insallah canimHala cekıyorum kızlar umarım başarabilirimlütfen dua edin herkeze tesekkur ederim alıntılıyamadım cok kotuyum
Benim belimde bir ağrı var arada kasıklarıma vuruyor ama belim sürekli ağrıyor. Ayrıca arada da karnım sertleşiyor. İnanılmaz da bir gaz sorunu yaşıyorum. Hayırlısı artıkKasılmaya birlikte Belden kasiklara vuran bir ağrı ve duzenli gelip gider. Zaten tuttumu anlamamak mümkün değil
Rabbim kurtarsın canım. Dualarımız seninle. Bir avazda inşallahHala cekıyorum kızlar umarım başarabilirimlütfen dua edin herkeze tesekkur ederim alıntılıyamadım cok kotuyum
O minicik bebito doğunca seni öyle bir düzeltecek ki gör bakBeslenmem zayıftı kan değerlerim kritik düzeyde dolaştım uzun süre. Ağlamalar zırlamalar vs. Sürekli bayılmalarım başladı. Değerleri biraz düzelttik ama bayılmalar kaldı. Depresyon stres etkisiyle ilk aylarda çok sıkıntı çıktı çocukta. Doktorlar hep ölür dedi. Neyse bunları atlattık çok şükür. Normal doğumda da bayılırım diye. Şu fazlalışı böbrek büyümesi amniyosentez ne ararsan varhe bide 10 yıl falan önce kalpte ufak bi delik görüntülendi. Müge anlıdaki kafın gibiyim ölmüşüm tıprak atanım yok diyorum kendime Rabbime şükğr bebeğimin sağlığı düzeldi ben razıyım. Pozitif kalmaya çalışıyotum bebeğim için
Aynen öyleO minicik bebito doğunca seni öyle bir düzeltecek ki gör bak
Aaaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Yazamıyorum ağrılarım çok
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hayırlısıyla Allahım hepinize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
En kolayından sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallahGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Yazamıyorum ağrılarım çok
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hayırlısıyla Allahım hepinize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
En kolayından sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?