2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı sizlere olsun

Bende son zamanlarda çok iş yaptım nolur nolmaz ev temiz toplu olsun diye 2tane çocukla yetişmek kolay olmuyo. Dünde 4saat yolculuk yaptım bugün ben pert başımı kaldıramıyorum yerden
Canım benim senin işin daha zor. Evde eşim ve ben varım sadece ona rağmen bir gün temizlediğim yer 3 gün sonra tekrar tozlanıyor, 2 çocukla kolaylık diliyorum. Aslında temizlik işi biraz psikolojik takıntı sanırım, bebeğe temiz ev sunmak istiyoruz ama bebiş için dinlenmek daha önemli şu sıralar.
Benim belimde bir ağrı var arada kasıklarıma vuruyor ama belim sürekli ağrıyor. Ayrıca arada da karnım sertleşiyor. İnanılmaz da bir gaz sorunu yaşıyorum. Hayırlısı artık
Gebelik okulunda ebe yalancı olan dinlenmek, pozisyon değiştirmek ile geçer demişti. Benim de belim çok fena bu aralar, karnım ve sağ bacağım da ağrıyor. Ayakta 15 dakika kalmam yetiyor bazen ağrıması için. Uzanıyorum ve 15 dk sonra geçiyor.

Gözünüz aydın canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ya çok sevindim iyi olmaniza detaylari bizimle paylaşırsın kaç kg, sezeryan nasildi, çok meraktayım
Sağ ol canım Allah razı olsun 2860 doğdu çok güzeldi doğum kolay geçti. İlk yürüme zor geldi birtek

Ay ne guzellll maşallah size darisi hepimize:))) boylr guzel neticeler duymaya ihtiyacimz var. 2. Bebis miydi senin normal mi dogdu sezeryan mi ?Soylemissindir oncesinde ama unuttum kusura bakma
İlk doğum sezeryan oldu çok güzeldi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etti çok şükür darısı hepinizin başına Allah'ın izniyle

Ya canım bunların hiçbiri senin elinde olan şeyler değil ki. Belki de hamileliğe vücudunun verdiği tepkiler. Psikolojik sorunlar kimsenin seçimi degil. Yapma lütfen. Gerçekten çok fazla sıkıntı yasamissin. Ona rağmen bebeğin seninle. Demek ki güçlü. Maşallah kuzuya Ama onca sıkıntıya rağmen sen de güçlü kalmışsın. Bırak normal doğumu boşver. İnan ki hiçbir önemi yok. Bebeğini kucağına alıp kokusunu içine çektiğinde dilerim tüm sıkıntılar geride kalır

Sağ tarafa yatmışım ağrıyla uyandım resmen. Kasıklarım nasıl ağrımış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…