2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aa coo iyi ciger gelistirici igne yapilmis miydi?Yoksw gerek kalmiyor mu?
5-6 ekimde vurulmuştum erken riskine karşılık, üstünden 2 hafta geçmiş etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Ama doktorum 2 buçuk kilonun üstüne çıktığında başka bir durum olmadıkça bebek kuvoze ihtiyaç duymaz demişti

Belime ara ara sancı giriyor. Hamileliğimin başından beri ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Düzenli mi değil mi anlayamadım. Bir dalga gibi geliyor belden ağrı, tam geçti diyorum tekrar başlıyor ya da karnımda kasılma oluyor bu sefer. Anlayamadım ya. Bu saatte gitsem mi hastaneye ?

Canım dakika tut ne kadar sıklıkla giriyor kontrol et 5 dk bir gelip 1 2 dk sürüyorsa hastaneye git belinden kasıklara yayılması lazım sancinin

Benimde karnım artık taşıyamıyorum sağa dönerken agrı sola dönerken agrı çok büyük karnımda yok ama son 1 hafta beni pisikolojik olarqkta mahvetti galiba
Allah yardımcımız olsun canım ben dünden beri çekiyorum valla kemiklerim acıdı artık anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…