Ay benim de burun tıkanıklığıBugün de erken uyanmak için bi sebebimiz oldu şükür: gaz sancısı
Sabah kontrolüm var bakalımAmin canım cümlemize
Şiddetli bel agrılarım varsa bir doktora görün istersen
Hadi hayırlısı inşallahSabah kontrolüm var bakalım
Bana da öyle geliyorBen ben aynı takvimimizAma nedense erken doğuracakmışım gibi geliyor hep
Ben de 14 u için konuşacağım bakalimO zaman sonlara bir sen ben bir kaldık
Super benim 14 gibi bakalik buralardayız ozaman dahaBen varım ben 27 Kasım sat a göre tarih. Belki Aralığın ilk haftasına sarkabilir dedi doktorum. Sonra da şimdiden 3 kg bebekle nasıl olacaksa
Allah yardimcin olsun canimHala cekıyorum kızlar umarım başarabilirimlütfen dua edin herkeze tesekkur ederim alıntılıyamadım cok kotuyum
Çok teşekkürler. İnşallah o sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin zaten aylardır tek düşüncem bu. Zaman azalıncs lohusa kafasına erken girdim galibaYa canım bunların hiçbiri senin elinde olan şeyler değil ki. Belki de hamileliğe vücudunun verdiği tepkiler. Psikolojik sorunlar kimsenin seçimi degil. Yapma lütfen. Gerçekten çok fazla sıkıntı yasamissin. Ona rağmen bebeğin seninle. Demek ki güçlü. Maşallah kuzuyaAma onca sıkıntıya rağmen sen de güçlü kalmışsın. Bırak normal doğumu boşver. İnan ki hiçbir önemi yok. Bebeğini kucağına alıp kokusunu içine çektiğinde dilerim tüm sıkıntılar geride kalır
Allah yardımcın olsun canim bı avazda kurtul inşallah basaracaksin inanHala cekıyorum kızlar umarım başarabilirimlütfen dua edin herkeze tesekkur ederim alıntılıyamadım cok kotuyum
O banada oluyor ya sabah su içmeye korkuyorum tüm gün bulantı geçmiyorSabahın 5inden günaydın herkese. Tuvalete diye kalktım sonra su içtim keşke içmeseydim mide bulantısından uyuyamadım şimdi de tekrar
Kontrol etti baktı bebeğin çok şükür sağlığı yerinde, tahmin ettiğim gibi dönmemiş, zaten dönmesi de çok mühim değil önemli olan onun sağlığı, sezeryan olur kucağıma almam yeterliAsla akıl vermek karışmak değil niyetim ama bence istemiyorsan kabul etme çünkü ciddi riskleri varmış
Okyanus canım naptın aklımız sende aldın mı evladını kucağınaKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
İyiyiz elhamdülillahAyy gözün aydın olsun, iyisiniz inşallah. Huzurun tadını çıkar
maşallah maşallah bir nefeste oldu bitti artık evladınla mis kokunla başladı bir süreçSağ ol canım Allah razı olsun2860 doğdu çok güzeldi doğum kolay geçti. İlk yürüme zor geldi birtek
Ya düzenli gelmiyor ama hala sancım var anlayamadım.Canım dakika tut ne kadar sıklıkla giriyor kontrol et 5 dk bir gelip 1 2 dk sürüyorsa hastaneye git belinden kasıklara yayılması lazım sancinin
Hergun tozlanıp kirleniyo malesef düzenli temizlik yapmam şart. Çocuklar ekstra yormasa inanki temizlik onlar kadar yormuyo. Büyüdükçe sorunlarıda büyüyoCanım benim senin işin daha zor. Evde eşim ve ben varım sadece ona rağmen bir gün temizlediğim yer 3 gün sonra tekrar tozlanıyor, 2 çocukla kolaylık diliyorum. Aslında temizlik işi biraz psikolojik takıntı sanırım, bebeğe temiz ev sunmak istiyoruz ama bebiş için dinlenmek daha önemli şu sıralar.
Gebelik okulunda ebe yalancı olan dinlenmek, pozisyon değiştirmek ile geçer demişti. Benim de belim çok fena bu aralar, karnım ve sağ bacağım da ağrıyor. Ayakta 15 dakika kalmam yetiyor bazen ağrıması için. Uzanıyorum ve 15 dk sonra geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?