2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok teşekkürler. İnşallah o sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin zaten aylardır tek düşüncem bu. Zaman azalıncs lohusa kafasına erken girdim galiba

Asla akıl vermek karışmak değil niyetim ama bence istemiyorsan kabul etme çünkü ciddi riskleri varmış
Kontrol etti baktı bebeğin çok şükür sağlığı yerinde, tahmin ettiğim gibi dönmemiş, zaten dönmesi de çok mühim değil önemli olan onun sağlığı, sezeryan olur kucağıma almam yeterli doktor haftaya gel o zamana kadar da karar ver korkulacak birşey yok dedi

Sağ ol canım Allah razı olsun 2860 doğdu çok güzeldi doğum kolay geçti. İlk yürüme zor geldi birtek
maşallah maşallah bir nefeste oldu bitti artık evladınla mis kokunla başladı bir süreç Hayırlı olsun canım benim, darısı bizlere inşallah

OKYANUS302 doğuma girmişsin dün bildirimlere bakıp yanıtlayıp çıktığım için şimdi fark ettim. Doğurmuşsundur muhtemrlsn. Hayırlı uğurlu olsun☺

Hergun tozlanıp kirleniyo malesef düzenli temizlik yapmam şart. Çocuklar ekstra yormasa inanki temizlik onlar kadar yormuyo. Büyüdükçe sorunlarıda büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…