2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Soğuk olur diye sabahlık aldım ben bende Tekirdağdayım havalar serin. Hastaneden çıkarken elbise ya da günlük kıyafet gitmek istemiyorum birazda o yüzden aldım. Geceliğin üzerinden geçirir çıkarım diye. Elbette ki şart değil. Sen kendini basıl rahat hissedeceksen

Canım günlerimiz aynı merak etme daha bende varım günüm belli olmasa da 40 ı bekler mi erken mi gelir benim kızçem göreceğiz
Bu yıl kız bebekler geç geliyormuş Bu da yeni söyledi galiba kimle konuşsam filanca 40 haftalık doğurdu fişmancanın günü geçti bebeği sezeryanla aldılar ilk kız bebeğim olduğunu duyduklarında kız erken doğar vaktinden önce gelir diyorlardı

Kızlarrr günnayydınnnn güneş tutulması var bugün hepimize şifa olsun bakalım bugünleri günde kimler miniklerine kavuşacak. Rabbim sancı çeken doğumda olan doğum yapmış ağrısı olan annelerimizin yardımcısı olsun ,Sağlıkla, huzurla, hayrla bebecikleri ile evlerine çıkarsın

Bahsedilen bel ağrıları bende de oluyor en son cuma günü gittiğimde doktor normal olduğunu söylemişti. Yarın yine kontrolüm var. Haftaya çayı muayenesi olacağım sizce bu çatı muayenesi denilen şey çok mu gerekli.

Kızlar şuan hastanedeyim yatisim yapıldı.nst deyim.oğluma kavuşma az kaldı .dua edin kızlar
Bir avazda gelsin ssglikla kavusun insallah

Amin canim gunes tutulmasi dogumlari tetikler belki oglen 1 3 arasi diye biliyorum,bol bol dua edelim..
Cati muayenesi gerekli bence ben 37+5 te 3 cm yakin acilmam oldugnu ogrendim suan hazir ol da bekliyorumsadexe bel agrim oldu bu surecte

gözünaydın canım bir an önce ağrılarında geçer umarım. amiin Allah hepimize yaşatsın inşallah

Bayanlar günaydın. Arkadaşımın bebeği 45 gündür küvezde beyninde kanama var bugün çıkarıcaklar ama 1 hafta içerisinde çocuk nörolojisine gitmesi gerektiğini söylediler. İstanbulda bildiğiniz bir doktor var mıdır bununla alakalı ?

Aaa açılma olup olmadığına baktıldığını bilmiyordum. Ben en son muayenem de gece uyuyamadığım için biraz da psikoloji olarak kötüydüm doktora hocam ne zaman alırız bebeği diye sormuştum o da hemen vereyim gününü dedi 39. Hafta da alalım dedi. Hiçte tereddüt etmedi bende içsel olarak kendimi normal doğuma daha yakın hissediyorum. Eğzerizlerime de başladım. Bakalım haftaya ne çıkacak

Nasıl bi bel ağrısıydı canım ben dünden beri çok kötüyüm

Bahçelievler memoryal de bir doktor vardı canım ama adını hatırlayamadım. Hatta eski iş arkadaşımın eşi hamileyken gitmeye başlamıştı bebeğinin beyninde kanama alanı ve hidrosafeli tanısı vardı. Bebekleri doğmuştu en son ameliyat olacaktı bebecik ama naptılar hiç bilmiyorum. Hastane doktorlarına bi bakın isterseniz

Ya kızlar size bir şey soracağım bu yaşadığım bence belirti değil ama neden olduğunu anlam veremiyorum çünkü oğlumda yaşamadım. 2 gündür falan Uzanırken ya da yürürken bir sorun yok ama otururken kızım alttan üstten çok kötü tekmeler atıp karnımı sertleştiriyor o sıra da sanki su gibi bir akıntı hissediyorum hatta dün kesin nişan ya da suyum geliyor dedim ama lavaboya gittiğimde iç çamaşırım gayet temiz oluyor ve bu durum sadece otururken oluyor anlayamadım.

Kızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok mu sanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Canım ben erken doğum felan yapmazsam riskim yok şu an doktor 39. Hafta yani 15 kasımda alırım dedi ama ben 3 kasımda doğuracakmışım gibi hissediyorum hala

Kızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok mu sanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Ben de dogurmadim daha çaresiz bekliyorum kızım bir aşağı iniyor bir yukari çıkıyor göbeğim sanki her gün farklı duruyor gibi Perşembe günü çatı muayenem var bakalım ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…