- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Doktoruna bilgi ver istersen canım nasıl bir ağrı olduğunu tarif edersinYa düzenli gelmiyor ama hala sancım var anlayamadım.
Sağlıkla gelsin bebeğin canım bir avazda kurtul inşallahKızlar şuan hastanedeyim yatisim yapıldı.nst deyim.oğluma kavuşma az kaldı .dua edin kızlar
Soğuk olur diye sabahlık aldım ben bende Tekirdağdayım havalar serin. Hastaneden çıkarken elbise ya da günlük kıyafet gitmek istemiyorum birazda o yüzden aldım. Geceliğin üzerinden geçirir çıkarım diye. Elbette ki şart değil. Sen kendini basıl rahat hissedeceksenKızlar sabahlık çok gerekli mi? Ben gecelik vs aldım ama sabahlıklarını hiç almadım. Sadece fotoğraf çekimi için bi takım almıştım, onun sabahlığı var, o da incecik kumaş zaten, çekimde kullanıcam sadece.
İzmir çok soğuk değil, hırka koyarım diyorum. İş görmez mi?
Bu yıl kız bebekler geç geliyormuşCanım günlerimiz aynı merak etme daha bende varım günüm belli olmasa da 40 ı bekler mi erken mi gelir benim kızçem göreceğiz
hiç korkma canım benimkinin de hareket etmediği çok zaman oldu. artık nasıl rahatlarsa içeride :)Bir yerden okudum nefes alma egzersizleei yapıyorlarmış
Ay benımki hiç hareket etmiyor ultrasonda valla korkulır rüyam oldu
Bir avazda gelsin ssglikla kavusun insallahKızlar şuan hastanedeyim yatisim yapıldı.nst deyim.oğluma kavuşma az kaldı .dua edin kızlar
Amin canim gunes tutulmasi dogumlari tetikler belkiKızlarrr günnayydınnnngüneş tutulması var bugün hepimize şifa olsun bakalım bugünleri günde kimler miniklerine kavuşacak. Rabbim sancı çeken doğumda olan doğum yapmış ağrısı olan annelerimizin yardımcısı olsun ,Sağlıkla, huzurla, hayrla bebecikleri ile evlerine çıkarsın
Bahsedilen bel ağrıları bende de oluyor en son cuma günü gittiğimde doktor normal olduğunu söylemişti. Yarın yine kontrolüm var. Haftaya çayı muayenesi olacağım sizce bu çatı muayenesi denilen şey çok mu gerekli.
gözünaydın canım bir an önce ağrılarında geçer umarım. amiin Allah hepimize yaşatsın inşallahGüzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Yazamıyorum ağrılarım çok
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hayırlısıyla Allahım hepinize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
En kolayından sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Sağlıkla bir avazda gelsin inşallah canımKızlar şuan hastanedeyim yatisim yapıldı.nst deyim.oğluma kavuşma az kaldı .dua edin kızlar
Kolayliklar diliyorum canim , saglicakla al kucagina yavrunuKızlar şuan hastanedeyim yatisim yapıldı.nst deyim.oğluma kavuşma az kaldı .dua edin kızlar
Aaa açılma olup olmadığına baktıldığını bilmiyordum. Ben en son muayenem de gece uyuyamadığım için biraz da psikoloji olarak kötüydüm doktora hocam ne zaman alırız bebeği diye sormuştum o da hemen vereyim gününü dediBir avazda gelsin ssglikla kavusun insallah
Amin canim gunes tutulmasi dogumlari tetikler belkioglen 1 3 arasi diye biliyorum,bol bol dua edelim..
Cati muayenesi gerekli bence ben 37+5 te 3 cm yakin acilmam oldugnu ogrendim suan hazir ol da bekliyorumsadexe bel agrim oldu bu surecte
ay benimde 5 i ya da 6 sında olucak heralde :)Kızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok musanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Nasıl bi bel ağrısıydı canım ben dünden beri çok kötüyümBir avazda gelsin ssglikla kavusun insallah
Amin canim gunes tutulmasi dogumlari tetikler belkioglen 1 3 arasi diye biliyorum,bol bol dua edelim..
Cati muayenesi gerekli bence ben 37+5 te 3 cm yakin acilmam oldugnu ogrendim suan hazir ol da bekliyorumsadexe bel agrim oldu bu surecte
Bahçelievler memoryal de bir doktor vardı canım ama adını hatırlayamadım. Hatta eski iş arkadaşımın eşi hamileyken gitmeye başlamıştı bebeğinin beyninde kanama alanı ve hidrosafeli tanısı vardı. Bebekleri doğmuştu en son ameliyat olacaktı bebecik ama naptılar hiç bilmiyorum. Hastane doktorlarına bi bakın istersenizBayanlar günaydın. Arkadaşımın bebeği 45 gündür küvezde beyninde kanama var bugün çıkarıcaklar ama 1 hafta içerisinde çocuk nörolojisine gitmesi gerektiğini söylediler. İstanbulda bildiğiniz bir doktor var mıdır bununla alakalı ?
Canım ben erken doğum felan yapmazsam riskim yok şu an doktor 39. Hafta yani 15 kasımda alırım dediKızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok musanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
Ben de dogurmadim daha çaresiz bekliyorumKızlar 8 Kasımda doğum yapacak yok musanırım en son ben doğurcam o kadar da erkenden gün aldım, yok mu bana yoldaş olacak kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?