- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.448
- 83
Aynı gün için de bana göbeğin aşağı inmiş diyorlar ama hala göbeğin inmemiş de diyorlar bana sorarlarsa göbeğim ortadaBen de dogurmadim daha çaresiz bekliyorumkızım bir aşağı iniyor bir yukari çıkıyor göbeğim sanki her gün farklı duruyor gibi Perşembe günü çatı muayenem var bakalım ne diyecek doktor
Hayirlisi olsun canim ilk dogum mu?normale engel bir durum yoksa ve kendini hazir hisediyorsan neden olmasinAaa açılma olup olmadığına baktıldığını bilmiyordum. Ben en son muayenem de gece uyuyamadığım için biraz da psikoloji olarak kötüydüm doktora hocam ne zaman alırız bebeği diye sormuştum o da hemen vereyim gününü dedi39. Hafta da alalım dedi. Hiçte tereddüt etmedi bende içsel olarak kendimi normal doğuma daha yakın hissediyorum. Eğzerizlerime de başladım. Bakalım haftaya ne çıkacak
Benim de bugun baya belim agriyor.Nasıl bi bel ağrısıydı canım ben dünden beri çok kötüyüm
Evet kesinlikle dün pilates dersi vardı hoca da dedi göbeğin inmiş diye ama bazen de yukarda gibi geliyor. Gebeliğin hiç bir döneminde paytak paytak yurumedim sanki yavas yavaş paytaklik başlıyo gibiAynı gün için de bana göbeğin aşağı inmiş diyorlar ama hala göbeğin inmemiş de diyorlar bana sorarlarsa göbeğim ortadaama bazen vajinama doğru da aşırı baskı hissediyorum. Yürüyüşüm bile aşırı değişti artık
Serum yada kan almadan daha az hissediyorsun iğne girişini, hiçbir acı hissetmedim ben şükür kiAy iyi çok sevindim özlem öz un doğum videosunu izledim de epidural takılırken çok bağırdı
Evet benim ilk olacak engel bir durum görünmüyor şu anlık sadece bazen psikoloji olarak kendimi çok yorgun vücudumun çok zorlandığını hissediyorum o zamanlar ilke bir an önce doğsun istiyorum. Bu cuma doğum iznine ayrılacağım belki evde olmak bana iyi gelecek ve gününü beklemek isticem. Bakalım kızçemle bizi neler bekliyorHayirlisi olsun canim ilk dogum mu?normale engel bir durum yoksa ve kendini hazir hisediyorsan neden olmasin
Benim de bugun baya belim agriyor.
Baya belinde yogun bir agri hisediyorsun.. c gelip giden bir agri degil.tutulma agrisi gibi.hep orda
ben kullanıyorum pişik önlemede çok iyi 2 kızımada kullandım parasını sonuna kadar hakediyo benceAnnişler aranızda bepanthol baby pişik önleyici merhem kullanan var mı? kullandığım hiç bi kremden merhemden memnun kalmadım bi de bunu denemek istiyorum
Amin canım inşallah darısı sizlere olsunmaşallah maşallah bir nefeste oldu bitti artık evladınla mis kokunla başladı bir süreçHayırlı olsun canım benim, darısı bizlere inşallah
Allah razı olsun canım benimYaa kizlar birlikte basladigimiz bu zorlu ve guzel surecin hepimiz teker teker sonuna geliyoruz. Cok sukur herkes aliyo kucagina bebegini. Onu koklamak emzirmek sicakligini hissetmek annelere bahşedilmis bence en guzel nimet. Bizde taburcu olduk bir gun sarilik servisinde isik aldik. Allahim hepinizi bi.an once evladina kavustursun.Morm OKYANUS302 ve doguran diger arkadaslarim hepinizin gozunu aydin olsun
Ben 37den once ise kilo kac olursa olsun igne vuruluyor saniyordum?5-6 ekimde vurulmuştum erken riskine karşılık, üstünden 2 hafta geçmiş etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Ama doktorum 2 buçuk kilonun üstüne çıktığında başka bir durum olmadıkça bebek kuvoze ihtiyaç duymaz demişti
Canım ne yaptın nasılsın? Doğum oldu muKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Belki gerçektende anlık olarak inip çıkıyordularEvet kesinlikle dün pilates dersi vardı hoca da dedi göbeğin inmiş diye ama bazen de yukarda gibi geliyor. Gebeliğin hiç bir döneminde paytak paytak yurumedim sanki yavas yavaş paytaklik başlıyo gibiakşamları ozellikle bir geriniyor benim minnoş kemiklerime basıyor
Benim doktorum önerdi bepanthol baby aldım bebise tabi henüz kullanmadim, ama kendimizde yazın kullanıyoruz çok iyi geliyor anında etki ediyor bize bebeklerde nasıl olur bilemiyorum henüzAnnişler aranızda bepanthol baby pişik önleyici merhem kullanan var mı? kullandığım hiç bi kremden merhemden memnun kalmadım bi de bunu denemek istiyorum
Benim göbeğim de inmedi bence inse nefes darlığı çekmezdim gibi geliyor. Mide yanması, nefes darlığı aynen devamBen de dogurmadim daha çaresiz bekliyorumkızım bir aşağı iniyor bir yukari çıkıyor göbeğim sanki her gün farklı duruyor gibi Perşembe günü çatı muayenem var bakalım ne diyecek doktor
ilk çocuğuma kullanmıştım ve hiç pişik sorunu yaşamadık. Her alt değiştirmede biraz sürüyordum.Annişler aranızda bepanthol baby pişik önleyici merhem kullanan var mı? kullandığım hiç bi kremden merhemden memnun kalmadım bi de bunu denemek istiyorum
İçerik olarak temiz bir ürün olmadığını araştırmalarım sonucu görmüştüm ama kullanım alanı çok yaygın ve anneler bu kremi çok seviyor. Ayrıca çok gereksiz de bir pahalılığı var. Hangi bebeğe hangi ürün iyi gelir bilmiyorumAnnişler aranızda bepanthol baby pişik önleyici merhem kullanan var mı? kullandığım hiç bi kremden merhemden memnun kalmadım bi de bunu denemek istiyorum
Ay erken gelmesin kuzucuklarCanım ben erken doğum felan yapmazsam riskim yok şu an doktor 39. Hafta yani 15 kasımda alırım dediama ben 3 kasımda doğuracakmışım gibi hissediyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?