- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.448
- 83
MaşallahYaa kizlar birlikte basladigimiz bu zorlu ve guzel surecin hepimiz teker teker sonuna geliyoruz. Cok sukur herkes aliyo kucagina bebegini. Onu koklamak emzirmek sicakligini hissetmek annelere bahşedilmis bence en guzel nimet. Bizde taburcu olduk bir gun sarilik servisinde isik aldik. Allahim hepinizi bi.an once evladina kavustursun. @Morm @OKYANUS302 ve doguran diger arkadaslarim hepinizin gozunu aydin olsun
Ben karışmıyorum artık canı nasıl isterse öyle gelsinAy erken gelmesin kuzucuklarriskin yoksa bir bakmışsın normal doğurmuşsun belli mi olur
Hayırlısı tabi en sağlıklısı hangi yöntem olacaksa öyle gelsinler. Ben de hep normal doğum için hazırlık yapıyorum ama ekstra bişey olur doktor sezaryen olacaksın derse diretmem yani yeter ki kavuşalimBelki gerçektende anlık olarak inip çıkıyordularben bir süredir paytağım zaten yürümeye başlayınca daha çok baskı hissediyorum belki gerçektende o sırada aşağı indiriyordur. Doktor bana yürüyeceksin demişti ama arttık dinlemiyorum ve rutin yürüyüşlere başladım. Hurma diyetine de başladım. Doktorla bir psikolojimin iyi olmadığı an sezeryan üzerine konuşmuştum ama normal doğum istediğimi fark ediyorum. Tabi ki şart değil ama daha kolaymış gibi geliyor bana ve bebeğime daha uygunmuş gibi hayrlısı olsun
Bugün halledeceğiz canım gerçekten çok saçma ,işitmeyi biz oradayken yaptırdık evet topuk kanı alındı aşılar yapıldı diyip yolladılar çıkarken başla hiçbir şey denmedi ve dosyasında öyküsü dahi eksikti bugün eşim görüşüp bilgi almaya çalışacakHastane ile iletişime geçip belgelerin düzgün işlenmediğini ve size yeterli bilgi verilmediğini söyleyin. Onlar sorunu hallederler sanırım. İşitme muhtemelen hastanede olmuştur sırada göz ve kalça kontrolleri vardır onlar için randevu al canım. Seçtiğin doktorun olduğu hastanede yaptırırsan senin açından kolay olur. Bir hastane ve doktorla ilerlemek daha rahat oluyor. Hatta bebeğinin hastanede olduğu süre boyunca yapılan işlemler ile ilgili bir belge de alma hakkın var verilmediyse iste çünkü vermek ve seni doğru bilgilendirmek zorundalar sağlık bu sonuçta. Çözemeyiz demezler muhtemelen ama derlerse de şikayet oluşturacağını söyle çünkü haklı olan sensin ya o testleri yaptırman gerektiğini öğrenmeseydin. Allah korusun kötü bir sonuç yaşasan yarın bir gün bunun yüzünden hakkını hangisi verebilecek
Size sonda falan takıldı mı? Ben o kısımdan korkuyorumSerum yada kan almadan daha az hissediyorsun iğne girişini, hiçbir acı hissetmedim ben şükür kikataterin zaten varlığını doğum sonrası söküp taktıklarında hatırlıyorsunuz, içiniz ferah olsun
çok teşekkürler siz nası uyguluyosunuz peki günde 1 kere mi sürmem lazım?ben kullanıyorum pişik önlemede çok iyi 2 kızımada kullandım parasını sonuna kadar hakediyo bence
Aynen hayrlısı geçen ay arkadaşım doğum yaptı 8 cm açıklıkla gidiyor hastaneye o an korkuyor ve sezeryan olmak istediğini söylüyor. 10 cm olsa açılma normal yapacak. Ve bu arkadaşım gündüz işte çalışıyor akşam sancısı başlıyorHayırlısı tabi en sağlıklısı hangi yöntem olacaksa öyle gelsinler. Ben de hep normal doğum için hazırlık yapıyorum ama ekstra bişey olur doktor sezaryen olacaksın derse diretmem yani yeter ki kavuşalimhurmalar ananaslar adacaylari ahududu çayları işe yarayacak mı bakalım
Doktorun sanırım hep bu anı beklemişBen karışmıyorum artık canı nasıl isterse öyle gelsinhayat onun hayatı. Ben sadece bazen kendimi iyi hissetmiyorum o zamanlar işte bir an önce doğsun istiyorum. Öyle bir anımda doktorla konuşu verdim.
Bu arada doktorlar genelde sezeryanı seviyorlar bence bana öyle geldi. Benim doktorum bana normal doğumdan yanayım falan diyordu daha hocam sezeryan olursa ne zaman alırsınız dedim lafım bitmeden günümü verdi
Aynen ama bebek benim içim deDoktorun sanırım hep bu anı beklemişsezaryen onlar için de daha kolay hop günü veriyorlar sonra 15 dakka içinde bebeği alıp işleri bitiyor
Bazen ben de diyorum sezaryen olmasaydı daha 1 ayım olacaktı, nasıl dayanacaktım diye düşünüyorum. Artık yatmak, kalkmak, yürümek işkence gibi geliyor bir an önce bitsin istiyorum ama normal doğum şansım olsaydı sanırım bir şekilde beklemeyi tercih ederdim
altını her değiştirdiğimde bezelye tanesi kadar uyguluyorum düzenli olarak kullandığımdan beri bi kere bile pişik olmadılar memnun kalırsınızçok teşekkürler siz nası uyguluyosunuz peki günde 1 kere mi sürmem lazım?
Benim de geçen hafta midem çok yanıyordu birkaç gündür rahatladıBenim göbeğim de inmedi bence inse nefes darlığı çekmezdim gibi geliyor. Mide yanması, nefes darlığı aynen devamAy heyecanlı çatı muayenesinden sonra belli olur artık
Kesinlikle alBir daha bakayım o zaman, ben diğer markaların xl olanlarını alacaktım, artık almam da lazım.
hazır annem bendeyken ona bırakiyim kızı hemen çıkıp alym o zaman çoook teşekkürleraltını her değiştirdiğimde bezelye tanesi kadar uyguluyorum düzenli olarak kullandığımdan beri bi kere bile pişik olmadılar memnun kalırsınız
aynen sezaryenden korkma bence hepsi bir doğum şekli sonuçta önemli olanda bebeklerimizin sağlığı iyi düşün canım her doktor döndürme olayını tavsiye etmiyor ben şahsen doktoruma aşırı aşırı güveniyorum transferden sonra bütçemi sarsa bike biraz ona devam ediyorum ama o bana döndürmeyi teklif etse asla istemezdimKontrol etti baktı bebeğin çok şükür sağlığı yerinde, tahmin ettiğim gibi dönmemiş, zaten dönmesi de çok mühim değil önemli olan onun sağlığı, sezeryan olur kucağıma almam yeterlidoktor haftaya gel o zamana kadar da karar ver korkulacak birşey yok dedi
Evet sonda takıldı, ama ne takarken ne çıkarırken hissetmedim ben. Takarken zaten epidural etki etmiş oluyor mümkün değil hissetmek, çıkarırken de ilk 12 saat bolca ağrı kesici alındığı için hissetmedim herhalde ama zaten kimsenin negatif tecrübelerini dinlemeyin lütfen kendinizi hep yüksek tutun, birbirimizi korkutmak için bir çarşaf geçirip böööö demediğimiz kalıyor. Sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallahSize sonda falan takıldı mı? Ben o kısımdan korkuyorum
Her gün sürebilirsin meme ucunu çok güzel yumusatiyor nemlendiriyor ben 36+0 da başladım her gün masajla sürüyorum geç kalmış sayilmazsin bence günde 1 sefer yeterli zaten çok yoğun bir kremKizlar lansinoh gogus kremini sürmeye dün başladım günde 1 sefer yeterli mi acaba doğum haftaya olacak muhtemelen cuma günü netlesecek geç mi kaldim göğüs kremi için
Okyanusumm Rabbim bir avaz da sağlıkla kurtarsın inşallah sağlıcakla kucakla yavrunuKızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Rabbim analı babalı büyütsün inşallahHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?