2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Maşallah sağlıcakla büyüt canım bebeğini. Kendini iyi hissettiğinde hastane sürecinden biraz bahseder misin ben çok merak ediyorum

Ay erken gelmesin kuzucuklar riskin yoksa bir bakmışsın normal doğurmuşsun belli mi olur
Ben karışmıyorum artık canı nasıl isterse öyle gelsin hayat onun hayatı. Ben sadece bazen kendimi iyi hissetmiyorum o zamanlar işte bir an önce doğsun istiyorum. Öyle bir anımda doktorla konuşu verdim.

Bu arada doktorlar genelde sezeryanı seviyorlar bence bana öyle geldi. Benim doktorum bana normal doğumdan yanayım falan diyordu daha hocam sezeryan olursa ne zaman alırsınız dedim lafım bitmeden günümü verdi

Hayırlısı tabi en sağlıklısı hangi yöntem olacaksa öyle gelsinler. Ben de hep normal doğum için hazırlık yapıyorum ama ekstra bişey olur doktor sezaryen olacaksın derse diretmem yani yeter ki kavuşalim hurmalar ananaslar adacaylari ahududu çayları işe yarayacak mı bakalım

Bugün halledeceğiz canım gerçekten çok saçma ,işitmeyi biz oradayken yaptırdık evet topuk kanı alındı aşılar yapıldı diyip yolladılar çıkarken başla hiçbir şey denmedi ve dosyasında öyküsü dahi eksikti bugün eşim görüşüp bilgi almaya çalışacak

Size sonda falan takıldı mı? Ben o kısımdan korkuyorum

Aynen hayrlısı geçen ay arkadaşım doğum yaptı 8 cm açıklıkla gidiyor hastaneye o an korkuyor ve sezeryan olmak istediğini söylüyor. 10 cm olsa açılma normal yapacak. Ve bu arkadaşım gündüz işte çalışıyor akşam sancısı başlıyor Pişman mısın dedim çok korktum o korkuyla ve ağrıyla yine aynı kararı verirdim diyor. Yani bazen gerçekten elimizde değil

Reactions: 11K
Doktorun sanırım hep bu anı beklemiş sezaryen onlar için de daha kolay hop günü veriyorlar sonra 15 dakka içinde bebeği alıp işleri bitiyor
Bazen ben de diyorum sezaryen olmasaydı daha 1 ayım olacaktı, nasıl dayanacaktım diye düşünüyorum. Artık yatmak, kalkmak, yürümek işkence gibi geliyor bir an önce bitsin istiyorum ama normal doğum şansım olsaydı sanırım bir şekilde beklemeyi tercih ederdim

Aynen ama bebek benim içim de ona bebeğim karar verecek. Ben yine de sağlıklı şekilde dünyaya getirmek için uğraşacağım. Doğru zamanda doğru şekilde gelsin. Senin bebecik seçimini sezaryenden yapmış artık benim ki henüz beklemede ben yatarken her yerim ağrıyor

Benim göbeğim de inmedi bence inse nefes darlığı çekmezdim gibi geliyor. Mide yanması, nefes darlığı aynen devam Ay heyecanlı çatı muayenesinden sonra belli olur artık
Benim de geçen hafta midem çok yanıyordu birkaç gündür rahatladı

Kizlar lansinoh gogus kremini sürmeye dün başladım günde 1 sefer yeterli mi acaba doğum haftaya olacak muhtemelen cuma günü netlesecek geç mi kaldim göğüs kremi için

Ay
aynen sezaryenden korkma bence hepsi bir doğum şekli sonuçta önemli olanda bebeklerimizin sağlığı iyi düşün canım her doktor döndürme olayını tavsiye etmiyor ben şahsen doktoruma aşırı aşırı güveniyorum transferden sonra bütçemi sarsa bike biraz ona devam ediyorum ama o bana döndürmeyi teklif etse asla istemezdim
Üzme kendini rabbim böyle nasip etmiş şükür sağlığı yerinde

Size sonda falan takıldı mı? Ben o kısımdan korkuyorum
Evet sonda takıldı, ama ne takarken ne çıkarırken hissetmedim ben. Takarken zaten epidural etki etmiş oluyor mümkün değil hissetmek, çıkarırken de ilk 12 saat bolca ağrı kesici alındığı için hissetmedim herhalde ama zaten kimsenin negatif tecrübelerini dinlemeyin lütfen kendinizi hep yüksek tutun, birbirimizi korkutmak için bir çarşaf geçirip böööö demediğimiz kalıyor. Sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallah

Kizlar lansinoh gogus kremini sürmeye dün başladım günde 1 sefer yeterli mi acaba doğum haftaya olacak muhtemelen cuma günü netlesecek geç mi kaldim göğüs kremi için
Her gün sürebilirsin meme ucunu çok güzel yumusatiyor nemlendiriyor ben 36+0 da başladım her gün masajla sürüyorum geç kalmış sayilmazsin bence günde 1 sefer yeterli zaten çok yoğun bir krem

Kızlar yatısım verildi hastanedeyim önce lekem geldi sonra suyum geldi yazayım dedim insallah dogurcam sancı cekıyorum dua edin
Okyanusumm Rabbim bir avaz da sağlıkla kurtarsın inşallah sağlıcakla kucakla yavrunu

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…