2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok teşekkür ederim çok doğru söyledin aslında. Bende gözüm de çok büyüttüm sanırım. Ama içim birazda olsa rahatladı

Gözünaydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ne gyzel sag salim darisi basimjza kacinci haftada geldi? Masallah kilosu boyu super ideal

Size sonda falan takıldı mı? Ben o kısımdan korkuyorum
Canım ondan hiç korkma asla anlatıldığı gibi bir şey değil ben transfer olacağım zaman mesane yeteri kadar dolu değildi vr sonda taktılar inan ne takarken ne çıkartırken hissetmedik bile narkoz uyuşturma vs hiçbir şeyde yoktu transfer esnasında

Maşallah Yiğit'ine canım Allah sizlere bağışlasın. Gözünüz aydın

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyüsün

ahh gözünaydın canım, valla içim bi tatlı oluyor bunları okuyuncaaa :)

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Oyy masallah gozunaydin olsun
Saglikla büyüsün insallah

Gözün aydın canım. Sağlıkla huzurla büyüt. Maşallah Yiğit Efendi’ye

Kızlar belimde dün geceden beri geçmeyen bir sızlama var bugğn bacağıma da vuruyor hatta. Acaba sancı mı üşütme mi bi türlü anlamıyorum. Birde karnımızın düştüğünü nasıl anlıcaz ?

Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar. Elimden geldigince cevaplarim. Ama sezeryan sorulari olsun normal dogum tecrubem yok cunku
Ay ben hemen sorulara baslayayim o zaman kuzum Allah razi olsun müsait olduğunda yazarsan sevinirim

Kaçıncı haftada aldılar bebişi

Ameliyathanede dikiş işlemi ne kadar surdu odaya ne kadar surede gectiniz bu surede bebiş neredeydi

Sütun hemen geldi mi arttirici damla vs kullanmış miydin öncesinde

Ben gecelik, bir uzun bir kısa kollu pijama koydum hangisi daha kullanışlı olur

Sezeryan sonrasında kanama kontrolü yapılıyor mu çok kanaman oldu mu bi ara karni bastiriyorlar denilmisti burda

Dikişlerin için pansuman vs dikiş alma işlemi için tekrar çağırıyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…