- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.448
- 83
Çok teşekkür ederimEvet sonda takıldı, ama ne takarken ne çıkarırken hissetmedim ben. Takarken zaten epidural etki etmiş oluyor mümkün değil hissetmek, çıkarırken de ilk 12 saat bolca ağrı kesici alındığı için hissetmedim herhalde ama zaten kimsenin negatif tecrübelerini dinlemeyin lütfen kendinizi hep yüksek tutun, birbirimizi korkutmak için bir çarşaf geçirip böööö demediğimiz kalıyor. Sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallah
Gözünaydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Gecmedi mi senin? 7 kasima ulassam hayrlisiyla premature sınırını aşmıs olucam insallah :)Valla sevindim adına
Ne gyzel sag salim darisi basimjza kacinci haftada geldi? Masallah kilosu boyu super idealHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Canım ondan hiç korkma asla anlatıldığı gibi bir şey değil ben transfer olacağım zaman mesane yeteri kadar dolu değildi vr sonda taktılar inan ne takarken ne çıkartırken hissetmedik bile narkoz uyuşturma vs hiçbir şeyde yoktu transfer esnasındaSize sonda falan takıldı mı? Ben o kısımdan korkuyorum
Maşallah Yiğit'ine canımHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişiniHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar. Elimden geldigince cevaplarim. Ama sezeryan sorulari olsunMaşallahsağlıcakla büyüt canım bebeğini. Kendini iyi hissettiğinde hastane sürecinden biraz bahseder misin ben çok merak ediyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyüsünHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
ahh gözünaydın canım, valla içim bi tatlı oluyor bunları okuyuncaaa :)Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Maşallah canımHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
37+6 darısı başınıza hanimlarNe gyzel sag salim darisi basimjza kacinci haftada geldi? Masallah kilosu boyu super ideal
Geliyo gidiyo benim şimdi hastaneye geldim kontroleGecmedi mi senin? 7 kasima ulassam hayrlisiyla premature sınırını aşmıs olucam insallah :)
Oyy masallah gozunaydin olsunHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Ay ben hemen sorulara baslayayim o zaman kuzum Allah razi olsun müsait olduğunda yazarsan sevinirimSormak istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar. Elimden geldigince cevaplarim. Ama sezeryan sorulari olsunnormal dogum tecrubem yok cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?