- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Bana aşırı ağrılı sezaryen olmamaya çalış diyip hikayesini anlattı ben fenasın bi şey olduğunu bilmiyorum ama size daha çok inanıyorum çok teşekkür ederimCanım ondan hiç korkma asla anlatıldığı gibi bir şey değil ben transfer olacağım zaman mesane yeteri kadar dolu değildi vr sonda taktılar inan ne takarken ne çıkartırken hissetmedik bile narkoz uyuşturma vs hiçbir şeyde yoktu transfer esnasında
sağlığı yerinde olsun da gerisi teferruat zatenAy
aynen sezaryenden korkma bence hepsi bir doğum şekli sonuçta önemli olanda bebeklerimizin sağlığı iyi düşün canım her doktor döndürme olayını tavsiye etmiyor ben şahsen doktoruma aşırı aşırı güveniyorum transferden sonra bütçemi sarsa bike biraz ona devam ediyorum ama o bana döndürmeyi teklif etse asla istemezdim
Üzme kendini rabbim böyle nasip etmiş şükür sağlığı yerinde
Sancın var mıydı mesala ameliyata girmeden önce ya da siz mi istediniz sezaryen olmayı bi de ağrı durumunuz nasıl oldu? Üzerinize ağırlık koydular mı? Sütün hemen geldi mi?Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar. Elimden geldigince cevaplarim. Ama sezeryan sorulari olsunnormal dogum tecrubem yok cunku
Belki takan kişiyle alakalı olabilir mi bilmiyorum inana ama zerre hissetmedimBana aşırı ağrılı sezaryen olmamaya çalış diyip hikayesini anlattı ben fenasın bi şey olduğunu bilmiyorum ama size daha çok inanıyorum çok teşekkür ederim
Bazen yatış şeklinden dolayı da benekler hareket etmiyormuş benimle ilgilenen hemşire demişti. Bu ara da kaçıncı haftadasın sağlıkla gelsin minnoşSlm kizlar. Ben de muayeneden ciktim simdi. Evde canima okuyan bebe nstde minnos minnos davraniyo. Sanci fln cikmadi haliyle. Bu gunden sonra gelmeye ksrar verirse artik dogumu durdurmayiz dedi dr kan sulandirici ve magnezyumu kesti. Insallah cok beklemez kilosu onde gidiyo cunku. Merdiven iliski ve perine masaji onerdi artik.
Olabilir bilmiyorum ben doğumla ilgili böyle ağrılı şeyler duyunca kötü oluyorum umarım güzel hemşirelere denk geliriz ve canımızı yakmazlar. Kendim mesanemi nasıl dolduracağım bilmiyorum kiBelki takan kişiyle alakalı olabilir mi bilmiyorum inana ama zerre hissetmedimbir baktım ben sıkışıyorum hocam dedim bir şeyler oluyor serum veriyoruz mesanen dolsun diye dedi dedim Tamm yeter daha tutamayacağım sen mesaneyi doldurup gelmezsen biz istediğimiz seviyede doldurmak zorunda kalırız demişti öyle komik bir anım olmuştu
Canım sonrasında rahme masaj yaptılar mı?Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar. Elimden geldigince cevaplarim. Ama sezeryan sorulari olsunnormal dogum tecrubem yok cunku
Ah inşallah canım inşallahOlabilir bilmiyorum ben doğumla ilgili böyle ağrılı şeyler duyunca kötü oluyorum umarım güzel hemşirelere denk geliriz ve canımızı yakmazlar. Kendim mesanemi nasıl dolduracağım bilmiyorum ki
Hayirli olsun canimHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Şekerin düşük olabilir mi canımKızlar ya ben aşırı halsizim elim ayağım titriyo neden oluyo acaba
Kacip duruyo zaten nstde hep ama hic sert degil orda evde canavarBazen yatış şeklinden dolayı da benekler hareket etmiyormuş benimle ilgilenen hemşire demişti. Bu ara da kaçıncı haftadasın sağlıkla gelsin minnoş
Canim çok saol sordugun için ben iyiyim 25 gün oldu bugun iste doğum yapalı oglum büyüyor şükür, hala kuvezde.
Canim çok saol sordugun için ben iyiyim 25 gün oldu bugun iste doğum yapalı oglum büyüyor şükür, hala kuvezde.
1500 gr oldu suanda 2.5 olsun diye bekliyoruz iste 2 kg olmadan emmeye gecmeyeceğiz dedi doktor.
Kızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
Hadi sağlıkla gelsin inşallah canımKızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?