2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Slm kizlar. Ben de muayeneden ciktim simdi. Evde canima okuyan bebe nstde minnos minnos davraniyo. Sanci fln cikmadi haliyle. Bu gunden sonra gelmeye ksrar verirse artik dogumu durdurmayiz dedi dr kan sulandirici ve magnezyumu kesti. Insallah cok beklemez kilosu onde gidiyo cunku. Merdiven iliski ve perine masaji onerdi artik.

Bana aşırı ağrılı sezaryen olmamaya çalış diyip hikayesini anlattı ben fenasın bi şey olduğunu bilmiyorum ama size daha çok inanıyorum çok teşekkür ederim

sağlığı yerinde olsun da gerisi teferruat zaten

Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar. Elimden geldigince cevaplarim. Ama sezeryan sorulari olsun normal dogum tecrubem yok cunku
Sancın var mıydı mesala ameliyata girmeden önce ya da siz mi istediniz sezaryen olmayı bi de ağrı durumunuz nasıl oldu? Üzerinize ağırlık koydular mı? Sütün hemen geldi mi?

Bana aşırı ağrılı sezaryen olmamaya çalış diyip hikayesini anlattı ben fenasın bi şey olduğunu bilmiyorum ama size daha çok inanıyorum çok teşekkür ederim
Belki takan kişiyle alakalı olabilir mi bilmiyorum inana ama zerre hissetmedim bir baktım ben sıkışıyorum hocam dedim bir şeyler oluyor serum veriyoruz mesanen dolsun diye dedi dedim Tamm yeter daha tutamayacağım sen mesaneyi doldurup gelmezsen biz istediğimiz seviyede doldurmak zorunda kalırız demişti öyle komik bir anım olmuştu

Zaman geçmiyor saat sayıyorum resmen sizde de durumlar bu mu keşke öğrenmeseydim tarihi bana söylemeyin eşime söyleyin deseydim

Bazen yatış şeklinden dolayı da benekler hareket etmiyormuş benimle ilgilenen hemşire demişti. Bu ara da kaçıncı haftadasın sağlıkla gelsin minnoş

Reactions: 11K
Olabilir bilmiyorum ben doğumla ilgili böyle ağrılı şeyler duyunca kötü oluyorum umarım güzel hemşirelere denk geliriz ve canımızı yakmazlar. Kendim mesanemi nasıl dolduracağım bilmiyorum ki

Olabilir bilmiyorum ben doğumla ilgili böyle ağrılı şeyler duyunca kötü oluyorum umarım güzel hemşirelere denk geliriz ve canımızı yakmazlar. Kendim mesanemi nasıl dolduracağım bilmiyorum ki
Ah inşallah canım inşallah
Transferdeydi canım o mesane muhabbeti tüp bebrk ile hamile kaldım ben transfere girmeden önce mesane dolu olması isteniyor sezaryende değil yani yanlış anlaşılmayayım

Hayirli olsun canim Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna

newmoon10 canim sen nasilsin ? bebegin nasil ? insallah hersey yolundadir
Canim çok saol sordugun için ben iyiyim 25 gün oldu bugun iste doğum yapalı oglum büyüyor şükür, hala kuvezde.
1500 gr oldu suanda 2.5 olsun diye bekliyoruz iste 2 kg olmadan emmeye gecmeyeceğiz dedi doktor.

Canim çok saol sordugun için ben iyiyim 25 gün oldu bugun iste doğum yapalı oglum büyüyor şükür, hala kuvezde.
1500 gr oldu suanda 2.5 olsun diye bekliyoruz iste 2 kg olmadan emmeye gecmeyeceğiz dedi doktor.

Maşallah canım, inşallah tez zamanda daha da büyüyecek, evine çıktığı haberlerini de alacağız

Kızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
Hadi sağlıkla gelsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…