Bilmiyorum ama şüpheleniyorumŞekerin düşük olabilir mi canım
Benim bebis 37+5 de dogdu canim. Belki eski yazilardan hatirlarsin tansiyonum dusmedi o yuzden 38 i gecirmediler.Ay ben hemen sorulara baslayayim o zaman kuzum Allah razi olsun müsait olduğunda yazarsan sevinirim
Kaçıncı haftada aldılar bebişi
Ameliyathanede dikiş işlemi ne kadar surdu odaya ne kadar surede gectiniz bu surede bebiş neredeydi
Sütun hemen geldi mi arttirici damla vs kullanmış miydin öncesinde
Ben gecelik, bir uzun bir kısa kollu pijama koydum hangisi daha kullanışlı olur
Sezeryan sonrasında kanama kontrolü yapılıyor mu çok kanaman oldu mu bi ara karni bastiriyorlar denilmisti burda
Dikişlerin için pansuman vs dikiş alma işlemi için tekrar çağırıyorlar mı
Yalniz bayagi yazmisimAy ben hemen sorulara baslayayim o zaman kuzum Allah razi olsun müsait olduğunda yazarsan sevinirim
Kaçıncı haftada aldılar bebişi
Ameliyathanede dikiş işlemi ne kadar surdu odaya ne kadar surede gectiniz bu surede bebiş neredeydi
Sütun hemen geldi mi arttirici damla vs kullanmış miydin öncesinde
Ben gecelik, bir uzun bir kısa kollu pijama koydum hangisi daha kullanışlı olur
Sezeryan sonrasında kanama kontrolü yapılıyor mu çok kanaman oldu mu bi ara karni bastiriyorlar denilmisti burda
Dikişlerin için pansuman vs dikiş alma işlemi için tekrar çağırıyorlar mı
Canim ilki de sezeryandi benim buda planli sezeryandi. Hatta plana uysaydik bugun olacaktim sezeryani. Ama tansiyonum dusmedi acil aldilar. Sancim yoktu normal gittim masaya yattimSancın var mıydı mesala ameliyata girmeden önce ya da siz mi istediniz sezaryen olmayı bi de ağrı durumunuz nasıl oldu? Üzerinize ağırlık koydular mı? Sütün hemen geldi mi?
İnşallah canımHayırlısı olsun canım, dualarımız sen ve bebişinleGüzel haberlerle inşallah.
İlk gebeligimde yapmislardi canim ozel hastanede yapmistim dogumu. Bunda zorunlu sezeryan olacagim icin sehir hastanesi tercih ettim. Herhangi bi msaj vs yapmadilar.Canım sonrasında rahme masaj yaptılar mı?
Hayirlisiyla dogur insallah neden erken aliyorlarKızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
Sağol canım inşallahHadi sağlıkla gelsin inşallah canım
Bende plesenta previa var canim oyuzden bide idrarda protein kaçağindan dolayi daha bekletmeyelim dediHayirlisiyla dogur insallah neden erken aliyorlar
Haber et canim gerci senij hafta ileriymis bendenGeliyo gidiyo benim şimdi hastaneye geldim kontrole
Aminnnn37+6 darısı başınıza hanimlar
Hayirlisiyla kavuş insallahBende plesenta previa var canim oyuzden bide idrarda protein kaçağindan dolayi daha bekletmeyelim dedi
Ay hadi bakalım inşallah su gibi güzel bir doğum olurKızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
Bende valla tırsıyorum biliyorsun perinatoloji doktorları yaptırıyormuş doğumu inşallah güzel geçerAy hadi bakalım inşallah su gibi güzel bir doğum olurçıkınca bizi de haberdar et previalı olarak ameliyatı merak ediyorum nasıl oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?