2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bence tamamen hastanede olmanın rahatlığı bende bir sürü şikayetle gidiyorum nst bağlanıyorum sancı bile yok

Bende valla tırsıyorum biliyorsun perinatoloji doktorları yaptırıyormuş doğumu inşallah güzel geçer
Kan Bağışı yapmış mıydın canım? Ben ayın 5 i gibi 4 ünite kan bağışı yapacağım Kızılaya.
Benim doktorum perinatolog değil ama yaptırırım demişti ben de güvendim artık inşallah kanamasız güzel doğumlarımız olur

Zaman geçmiyor saat sayıyorum resmen sizde de durumlar bu mu keşke öğrenmeseydim tarihi bana söylemeyin eşime söyleyin deseydim
oldu olacak sezeryan zamanı gelince kafana çuval geçirip ameliyathaneye götürsünler ahahahahah sabır sabır kavuşacaksınız miniğinle
Kızlar göbek bakım kiti aldınız mı?
Ben böyle bir kit olduğunu bile yeni duydum
Kızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
Sağlıcakla gelsin bebişin neslicim

Kızlar doğumda fotoğrafçı olsun istiyor musunuz? Hastanem anlaştığı fotoğrafçılardan başka getirtmiyor, biraz da pahalı geldiler ama çok heves de ediyorum. Siz ne planlıyorsunuz?

Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Bence tamamen hastanede olmanın rahatlığı bende bir sürü şikayetle gidiyorum nst bağlanıyorum sancı bile yok
Ne bileyim belki de.. muayenede dr da kasilmayi farkediyo cok var diyo ama nstde cikmiyo. Seninkinin tarzi bu herhalde diye dalga geciyo artik

Reactions: 11K
Amin canimm benim ilk doktorumda perinatolog değildi. Bunda perinatologa gidiyorum bende yarın sorcm kan bagisini

Canım benim aydınlattın beni o kadar kıymetli ki benim için bu bilgiler gerçekten en azından neyin nasıl olacağı netleşti kafamda Allah sıhhat versin bebisinle sana inşallah çok sağ ol

Canim çok saol sordugun için ben iyiyim 25 gün oldu bugun iste doğum yapalı oglum büyüyor şükür, hala kuvezde.
1500 gr oldu suanda 2.5 olsun diye bekliyoruz iste 2 kg olmadan emmeye gecmeyeceğiz dedi doktor.
cok sevindim canim bebegin nasil guzel kilo almis en kisa zamanda evine , yaniniza gelicek insallah

M mabel63 @eras0201 @Eflatun1Kelebek kızlwr bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ,bir de ishal givi oluyor doktor normal demişti ama ya su kaybeder falan da anlamazsam diye tedirgin oluyorum
Ben her beslemeden sonra alt değiştiriyorum ikisi de hepsinde çiş+kaka yapmış oluyor. Çok nadir kaka olmuyor bi kızımda. Öyle bi durum olacağını sanmıyorum.

Benimde yarın doluyor 35. Haftam
Kontrolüm de yarin

Siz iyi olunda canım düzene oturunca dönersin inşallah. Tek başına bakmak zordur tahmin ederim ama yalnız değilsin bunu unutma ilk haftadan sonra ben de tek bakacağım. İnşallah burada birbirimizi destekliyeceğiz kafanı dağıtmak istediğin zaman gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…