Bence tamamen hastanede olmanın rahatlığı bende bir sürü şikayetle gidiyorum nst bağlanıyorum sancı bile yokSlm kizlar. Ben de muayeneden ciktim simdi. Evde canima okuyan bebe nstde minnos minnos davraniyo. Sanci fln cikmadi haliyle. Bu gunden sonra gelmeye ksrar verirse artik dogumu durdurmayiz dedi dr kan sulandirici ve magnezyumu kesti. Insallah cok beklemez kilosu onde gidiyo cunku. Merdiven iliski ve perine masaji onerdi artik.
Kan Bağışı yapmış mıydın canım? Ben ayın 5 i gibi 4 ünite kan bağışı yapacağım Kızılaya.Bende valla tırsıyorum biliyorsun perinatoloji doktorları yaptırıyormuş doğumu inşallah güzel geçer
oldu olacak sezeryan zamanı gelince kafana çuval geçirip ameliyathaneye götürsünler ahahahahah sabır sabır kavuşacaksınız miniğinleZaman geçmiyor saat sayıyorum resmensizde de durumlar bu mu keşke öğrenmeseydim tarihi bana söylemeyin eşime söyleyin deseydim
Ben böyle bir kit olduğunu bile yeni duydumKızlar göbek bakım kiti aldınız mı?
Sağlıcakla gelsin bebişin neslicimKızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
MaşallahHerkese tek tek teşekkürler arkadaşlar etiketleyemiyorum şimdi .doğdu kalbimin yiğidi .adı yiğit selim 3320 Gr 50 cm hanimlar cokcok minnoş gayet sağlıklı emzirdim uyuyor şimdibrlden uyustirdular sezeryanim öyle oldu herkese selamlar...
Ne bileyim belki de.. muayenede dr da kasilmayi farkediyo cok var diyo ama nstde cikmiyo. Seninkinin tarzi bu herhalde diye dalga geciyo artikBence tamamen hastanede olmanın rahatlığı bende bir sürü şikayetle gidiyorum nst bağlanıyorum sancı bile yok
Başka vurulmadı igne 36+5 de doğduBen 37den once ise kilo kac olursa olsun igne vuruluyor saniyordum?
Bebek icin diyosan onceden gerek yok bence. Gobek bagi kurumazsa ya da ek sıkıntılar olursa dr zaten yonlendiriyoKızlar göbek bakım kiti aldınız mı?
Kesinlikle gözünde büyütme Kubranin anlattığı şekilde aynen, hiçbir şey hissetmeyeceksin rahat ol, anın tadını çıkarÇok teşekkür ederimçok doğru söyledin aslında. Bende gözüm de çok büyüttüm sanırım. Ama içim birazda olsa rahatladı
Ayyy hadi bakalım canimmm tek tek plasentazedelerde doğum yapiyo ins iyi geçer canimmmmKızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
Amin canimm benim ilk doktorumda perinatolog değildi. Bunda perinatologa gidiyorum bende yarın sorcm kan bagisiniKan Bağışı yapmış mıydın canım? Ben ayın 5 i gibi 4 ünite kan bağışı yapacağım Kızılaya.
Benim doktorum perinatolog değil ama yaptırırım demişti ben de güvendim artıkinşallah kanamasız güzel doğumlarımız olur
Canım benim aydınlattın beni o kadar kıymetli ki benim için bu bilgiler gerçekten en azından neyin nasıl olacağı netleşti kafamda Allah sıhhat versin bebisinle sana inşallah çok sağ olBenim bebis 37+5 de dogdu canim. Belki eski yazilardan hatirlarsin tansiyonum dusmedi o yuzden 38 i gecirmediler.
Ameliyathanede ilk bebis cikiyo zaten belden uyustuysaniz o sesi duymak size ilac gibi geliyo. Cunku onu yesil ortulerle kapali tek basina yatiyosunuz sedyede ama bi anda ciglik sesi bebisiniz agliyo. İlk on dkka kadar surede hemen bebis cikiyo. Ebe uzerini giydiriyo sana getiriyo opturuyo sevdiriyo sagolsun sonra yakinindan kim bekliyosa disarda ona teslim ediyo. Onlarda odan neresiyse bebekle seni orda bekliyorlar. Dikislerde ortalama yarim saat suruyo sonra.
Sütüm geldi evet ama damla damla yani saril saril degil. Zaten bebis memeye yapisip emdikce cogaliyo. Doguma gitmeden onceleri ben yavas yavas gogsume masaj yapar ucundan cikarirdim zaten sutu ki hazir olsun doguma diye.
Bulundugunuz il in hava durumuna gore kisa uzun ayarlarsiniz tabi geceligi. Ama ilk sezeryandan ciktiginizda yuruyeceginiz zaman boydan elbise tarzi bi gecelik koyun derim egilip kalkmadan hemen hasta bezinin uzerine gecirirsiniz. Sonra da ertesi gune logusa pijama takimlarindan alabilirsiniz iki takim koyun her ihtimale karsi. Kan vs oluyo.
Sezeryandan sonra zaten direk kanamaniz basliyo bacaklariniz uyusuk oldugu icin bilmiyosunuz ama hasta bezi taktiriyolar o zaman artik kanamalarinizin basladigini anliyosunuz yani kendi kendine basliyo kanama.
Dikisler icinde sezeryandan on.gun sonra gidip kadin dogum polikliniginde dikis aldiriyosun
cok sevindim canim bebegin nasil guzel kilo almisCanim çok saol sordugun için ben iyiyim 25 gün oldu bugun iste doğum yapalı oglum büyüyor şükür, hala kuvezde.
1500 gr oldu suanda 2.5 olsun diye bekliyoruz iste 2 kg olmadan emmeye gecmeyeceğiz dedi doktor.
Ben her beslemeden sonra alt değiştiriyorum ikisi de hepsinde çiş+kaka yapmış oluyor. Çok nadir kaka olmuyor bi kızımda. Öyle bi durum olacağını sanmıyorum.M mabel63 @eras0201 @Eflatun1Kelebek kızlwr bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ,bir de ishal givi oluyor doktor normal demişti ama ya su kaybeder falan da anlamazsam diye tedirgin oluyorum
Benimde yarın doluyor 35. HaftamBenim de bugün 35.haftam doldu akşama son ( büyük ihtimal) proluto iğnemi yaptıracağım ctesi de kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor kendi halime bırakıp doğumu mu bekleyecek yoksa başka bir şey mi önerecek bilmiyorum. Erken gebelik riskimden dolayı 3 haftadır yatıyorum bebeğe kilo aldırmak için de homini gırtlak yiyorum
Kan değerin düşünce halsizlik ve yorgunluk başlar diye biliyorumKızlar ya ben aşırı halsizim elim ayağım titriyo neden oluyo acaba
Yok canım demir takviyesi yapılmıştı ondan sonra hgb 12buçuğa yükseldi kan değerim iyi ama şeker gibi geliyo bana. Tok karnına bakilmistı 70 çıkmıştı normal mi acabaKan değerin düşünce halsizlik ve yorgunluk başlar diye biliyorum
Siz iyi olunda canım düzene oturunca dönersin inşallah. Tek başına bakmak zordur tahmin ederim ama yalnız değilsin bunu unutma ilk haftadan sonra ben de tek bakacağım. İnşallah burada birbirimizi destekliyeceğiz kafanı dağıtmak istediğin zaman gelKızlar mesajları hiç okuyamıyorum etiketlendiklerme bakıp çıkıyorum son günlerde. Tek bakıyorum şuanda bebeklerime ve çok zor.
Doğum yapanlar olmuş sanırım hepinizin gözü aydın olsun sağlıklıdır inşallah herkesin bebişleri öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?