Yok şimdilik ben de merak ediyorum normal doğumlar 24 saatte sürebiliyor zaman zaman ama onun ilki sezeryan olduğu için o kadar bekletirler mi bilmiyorum. Umarım iyilerdir ve istediği gibi gitmiştir her şey@OKYANUS302 tan haber var mi kızlar ben mi kaçırdım
Ne demek canim. Burda birbirimizi o kadar iyi anliyoruz ki. Yardimci olmak icin elimizden geleni yapiyoruz.Canım benim aydınlattın beni o kadar kıymetli ki benim için bu bilgiler gerçekten en azından neyin nasıl olacağı netleşti kafamda Allah sıhhat versin bebisinle sana inşallah çok sağ ol
Ben akşamları meme ucuna masaj yapıyorum hafif sıkıyorum bahsettiğin şeffaf sarı sıvı geliyor birinden geliyor birinden gelmiyor normal mi acabaCanim ilki de sezeryandi benim buda planli sezeryandi. Hatta plana uysaydik bugun olacaktim sezeryani. Ama tansiyonum dusmedi acil aldilar. Sancim yoktu normal gittim masaya yattimilk dogumumda agirlik koydulardi ama bunda agirlik koymadilar zaten kanaman direk basliyo ameliyattan cikinca.
Sutunuzun gelmesi icin hala dogum yapmamislara sesleniyorum sicak banyonuzu yaptiktan sonra gogsunuzu elle masaj yapin hafif ucunu sikin sari sari su gelmesi lazim. Hah iste o sütsonra zaten bebisi kucaginiza alin vee hemen memeye yapistirin
yaptigin masajin bir youtube videosu var mi canim bizimlede paylasabilecegin ?Ben akşamları meme ucuna masaj yapıyorum hafif sıkıyorum bahsettiğin şeffaf sarı sıvı geliyor birinden geliyor birinden gelmiyor normal mi acaba
Ay aynı gün doğum yapıcaz benim de 8 KasımMerhabalar bende bugün sezeryan günümü aldım 8 kasım salı günü 39+1 de sezeryan olacağım. Bebek suan 3100 gr 50 cm dedi doktor. Umarım hepimiz saglikli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benimki de öyle gerçi bir bebek bakım kitabım var orda da normal olduğu yazıyor günde 8-10 kaka yapmasının ,çiş de yapıyor hem . Benim bebeğim çok sık acıkmıyor çok tedirgin oluyorum dr kontrolünde normal olduğunu söyledi ama ne bileyim herkes yenidoğan sürekli acıkır emmek ister diyor ben zor uyandırıyorum gündüzleri beslemek için ve tamamen uyanmazsa acıkmazsa asla beslenmek istemiyorBen her beslemeden sonra alt değiştiriyorum ikisi de hepsinde çiş+kaka yapmış oluyor. Çok nadir kaka olmuyor bi kızımda. Öyle bi durum olacağını sanmıyorum.
Lansinoh sürüp parmağımla meme ucuna daire çiziyorum canım önce saat yönüne sonra tersine. Bir de düğme gibi döndürüyorum ikisi toplam 5 dk kadar. Süt geliyor mu diye bir iki gün sıktım da sonra doğum koçum kolostrumu harcamayalim geliyorsa sıkma bir daha dediyaptigin masajin bir youtube videosu var mi canim bizimlede paylasabilecegin ?
Ya cok sevindim umarım saglikli bir şekilde kavuşuruzAy aynı gün doğum yapıcaz benim de 8 Kasım
Birinde varsa digerinde de vardir ya ama birinde coktur birinde azdir. Emin ol bebegin memeyi tutup cektiginde cogalir o. Ha kizlar bide unutmadan soyleyim siz hastaneden cikip eve gectiginizde mutlaka incir kuru uzumlu hosaf yapsin birisi size anneniz olur kayinvalideniz olur cok iyi sut yapiyoBen akşamları meme ucuna masaj yapıyorum hafif sıkıyorum bahsettiğin şeffaf sarı sıvı geliyor birinden geliyor birinden gelmiyor normal mi acaba
Sizin erken doğum gibi bir durum var mı? Her şey yolundadır inşallahBenimde yarın doluyor 35. Haftam
Kontrolüm de yarin
Oyle birseyi ilk kez duydum, bende yapılmadı. Ama göbek hizasindan avuç içini yerleştirerek masaj tavsiye etti günde 4 kere onu yapıyoruz. Her duyduğunuza inanıp yormayın kendinizi lütfen.Kızlar selam. Komik olacak ama.. benim göbek deliğinden fobim vardı çok önceki yıllardaşimdi halen azıcık var ama dayanabileceğim düzeyde. Bi yerden duymuştum nerde hatırlamıyorum ama sezeryandan sonra doktor elini göbek deliğine sokup çeviriyormuş. Bu doğru mu??
Benim de karnım ve belim ağrıyor canım su veya nişan bişey gelmediği için ve bebek hareketli olduğu için acil doktora gitmiyorum haftalık kontrolümü bekliyorum.. özellikle gecelerim çok zor geçiyor dönerken canım yanıyor.. ağlayasım geliyor zaten bu ara hep..günlerimiz aynıymış seninleKızlar benim karnım artık çok agrıyor He dan agrıyor diyebilirim sağdan sola dönerken uyurken yürürken sürekli yani yarın kontrolüm var ama aklıma takıldı benimle haftaları yakın Beyza benden ileri olanlar hatta doğum yapmışlar
İdrar yaparken karnım öyle acıyor ki sanki bebek çıktı çıkacak ama karnımdan vajinadan değil yanma kaşınma falanda yok 2 hafta önce idrar tahlili vermiştim enfeksiyonda çıkmadı ama bu durum neden oluyordur ki sizlerde de var mı artık bebek mesaneye hepten baskı yapıyor siye öi böyle
Hep alaturka kullanıyordum ama ne mümkün 3 gündür klozetteyim lavabodan sonra dik yürüyemiyorum bile o derece acım oluyor karnımda
sagol canimLansinoh sürüp parmağımla meme ucuna daire çiziyorum canım önce saat yönüne sonra tersine. Bir de düğme gibi döndürüyorum ikisi toplam 5 dk kadar. Süt geliyor mu diye bir iki gün sıktım da sonra doğum koçum kolostrumu harcamayalim geliyorsa sıkma bir daha dedi
Ben Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillahHaber et canim gerci senij hafta ileriymis benden
Aaa canım en son sancın vardı senin. Hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın.Ben Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillah
Evt canim ben acil de yatarken bagislamistik ama taburcu olunca onlar geçersiz oluyormuş yine bagis yapılacak yine 4 ünite istiyorlarKan Bağışı yapmış mıydın canım? Ben ayın 5 i gibi 4 ünite kan bağışı yapacağım Kızılaya.
Benim doktorum perinatolog değil ama yaptırırım demişti ben de güvendim artıkinşallah kanamasız güzel doğumlarımız olur
Teşekkür ederim canım hepimizin insallahSağlıcakla gelsin bebişin neslicim
Hayırlı olsunBen Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?