2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim aydınlattın beni o kadar kıymetli ki benim için bu bilgiler gerçekten en azından neyin nasıl olacağı netleşti kafamda Allah sıhhat versin bebisinle sana inşallah çok sağ ol
Ne demek canim. Burda birbirimizi o kadar iyi anliyoruz ki. Yardimci olmak icin elimizden geleni yapiyoruz.

Ben akşamları meme ucuna masaj yapıyorum hafif sıkıyorum bahsettiğin şeffaf sarı sıvı geliyor birinden geliyor birinden gelmiyor normal mi acaba

Ben her beslemeden sonra alt değiştiriyorum ikisi de hepsinde çiş+kaka yapmış oluyor. Çok nadir kaka olmuyor bi kızımda. Öyle bi durum olacağını sanmıyorum.
Benimki de öyle gerçi bir bebek bakım kitabım var orda da normal olduğu yazıyor günde 8-10 kaka yapmasının ,çiş de yapıyor hem . Benim bebeğim çok sık acıkmıyor çok tedirgin oluyorum dr kontrolünde normal olduğunu söyledi ama ne bileyim herkes yenidoğan sürekli acıkır emmek ister diyor ben zor uyandırıyorum gündüzleri beslemek için ve tamamen uyanmazsa acıkmazsa asla beslenmek istemiyor

yaptigin masajin bir youtube videosu var mi canim bizimlede paylasabilecegin ?
Lansinoh sürüp parmağımla meme ucuna daire çiziyorum canım önce saat yönüne sonra tersine. Bir de düğme gibi döndürüyorum ikisi toplam 5 dk kadar. Süt geliyor mu diye bir iki gün sıktım da sonra doğum koçum kolostrumu harcamayalim geliyorsa sıkma bir daha dedi

Ben akşamları meme ucuna masaj yapıyorum hafif sıkıyorum bahsettiğin şeffaf sarı sıvı geliyor birinden geliyor birinden gelmiyor normal mi acaba
Birinde varsa digerinde de vardir ya ama birinde coktur birinde azdir. Emin ol bebegin memeyi tutup cektiginde cogalir o. Ha kizlar bide unutmadan soyleyim siz hastaneden cikip eve gectiginizde mutlaka incir kuru uzumlu hosaf yapsin birisi size anneniz olur kayinvalideniz olur cok iyi sut yapiyo

Oyle birseyi ilk kez duydum, bende yapılmadı. Ama göbek hizasindan avuç içini yerleştirerek masaj tavsiye etti günde 4 kere onu yapıyoruz. Her duyduğunuza inanıp yormayın kendinizi lütfen.

Benim de karnım ve belim ağrıyor canım su veya nişan bişey gelmediği için ve bebek hareketli olduğu için acil doktora gitmiyorum haftalık kontrolümü bekliyorum.. özellikle gecelerim çok zor geçiyor dönerken canım yanıyor.. ağlayasım geliyor zaten bu ara hep..günlerimiz aynıymış seninle

sagol canim

Evt canim ben acil de yatarken bagislamistik ama taburcu olunca onlar geçersiz oluyormuş yine bagis yapılacak yine 4 ünite istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…