2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Katre_g Bu da güzel fikirmiş eter koklatıp epidural sonrası ayıltsınlar
Sen en azından nolcanı biliyorsun, biz doğum ne zaman başlar diye tetikteyiz, her ağrı gerçek sancı olabilir mi diye düşünüyorum anlamak için kasılma geldi mi hemen yatağa uzanıyorum işi gücü bırakıp
Ben Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillah
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün bebişin müsait olunca yazarsan Evaante güncelleyebilir

Bilmiyorum ki anı sancı gelebilir

Benim nişanım geldi ama doktorum beklemedeyiz dedi hala beklemedeyiz neyse ki benden önce doğum yapan arkadaşım da aynısını yaşamış mesaneyi boşaltmıyorum bile öyle zorluyor minik artık beni
Senin doğum normal mi sezaryen mi belli mi

Uyandırmak çok zor ya ilk alt değişme sonra emme ve gaz çıkarma rutini yapabilirsin kendine, altı açılınca ayiliyorlar

Aynı durumdayım senle bugün adet ağrısı gibi bir ağrı girdi dışarda yürürken geçmek bilmedi eve geldim uzandım geçti

Kızlar gümüş kapak almayanlar için tavsiyem ebebekte Memelyn göğüs koruyucu var bal mumu. Çok güzel hem memeyi yumuşak tutup kuruyup acimasini önlüyor hemde memenin surtunup tahriş ve yara olmasını engelliyor. Gümüş kapak almadan deneyeyim dedim memnun kaldım. Fiyatı da 80 tl. İlk etapta deneyebilirsiniz sizde.

Aynı şekil bende öyle belime pis pis ağrılar vuruyo artık karnım çok ağırlaştı evin içinde bile yürümekte zorlanıyorum. Günlük işlerimi bile yapmaktan zorlandigim için merdiven ve yürüyüş yapamıyorum

Kızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
Sağlıcakla gidip sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah

Canım benim aydınlattın beni o kadar kıymetli ki benim için bu bilgiler gerçekten en azından neyin nasıl olacağı netleşti kafamda Allah sıhhat versin bebisinle sana inşallah çok sağ ol
Güzel arkadaşlarım ben anestezi teknikeriyim nolur korkmayın ne epiduralden ne sezeryan da yapılan spinal anesteziden :) merak ettiğiniz şeyler. Varsa severek cevaplarım

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…