İnşallah canım dua edin ne olurAyyy hadi bakalım canimmm tek tek plasentazedelerde doğum yapiyo ins iyi geçer canimmmm
Sen en azından nolcanı biliyorsun, biz doğum ne zaman başlar diye tetikteyiz, her ağrı gerçek sancı olabilir mi diye düşünüyorum
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün bebişinBen Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillah
Hayirli olsun canimBen Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillah
Sen en azından nolcanı biliyorsun, biz doğum ne zaman başlar diye tetikteyiz, her ağrı gerçek sancı olabilir mi diye düşünüyorumanlamak için kasılma geldi mi hemen yatağa uzanıyorum işi gücü bırakıp
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün bebişinmüsait olunca yazarsan Evaante güncelleyebilir
Benim nişanım geldi ama doktorum beklemedeyiz dedi hala beklemedeyizBenim de karnım ve belim ağrıyor canım su veya nişan bişey gelmediği için ve bebek hareketli olduğu için acil doktora gitmiyorum haftalık kontrolümü bekliyorum.. özellikle gecelerim çok zor geçiyor dönerken canım yanıyor.. ağlayasım geliyor zaten bu ara hep..günlerimiz aynıymış seninle
Uyandırmak çok zor yaBenimki de öyle gerçi bir bebek bakım kitabım var orda da normal olduğu yazıyor günde 8-10 kaka yapmasının ,çiş de yapıyor hem . Benim bebeğim çok sık acıkmıyor çok tedirgin oluyorum dr kontrolünde normal olduğunu söyledi ama ne bileyim herkes yenidoğan sürekli acıkır emmek ister diyor ben zor uyandırıyorum gündüzleri beslemek için ve tamamen uyanmazsa acıkmazsa asla beslenmek istemiyor
Aa hayırlı olsun canım neden acil sezeryan olduki sıkıntı mı vardıBen Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillah
Aynı durumdayım senle bugün adet ağrısı gibi bir ağrı girdi dışarda yürürken geçmek bilmedi eve geldim uzandım geçtiSen en azından nolcanı biliyorsun, biz doğum ne zaman başlar diye tetikteyiz, her ağrı gerçek sancı olabilir mi diye düşünüyorumanlamak için kasılma geldi mi hemen yatağa uzanıyorum işi gücü bırakıp
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün bebişinmüsait olunca yazarsan Evaante güncelleyebilir
Amin inşallahYa cok sevindim umarım saglikli bir şekilde kavuşuruz
Aynı şekil bende öyle belime pis pis ağrılar vuruyo artık karnım çok ağırlaştı evin içinde bile yürümekte zorlanıyorum. Günlük işlerimi bile yapmaktan zorlandigim için merdiven ve yürüyüş yapamıyorumBenim de karnım ve belim ağrıyor canım su veya nişan bişey gelmediği için ve bebek hareketli olduğu için acil doktora gitmiyorum haftalık kontrolümü bekliyorum.. özellikle gecelerim çok zor geçiyor dönerken canım yanıyor.. ağlayasım geliyor zaten bu ara hep..günlerimiz aynıymış seninle
Sağlıcakla gidip sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallahKızlar Perşembe günü gece 12 den sonra hicbirsey yememiş olarak herseyini alıp sabah gel dediler bebişim 2.500 kg mis 37+1 de doğum yapmış olacağım inşallah dua edin banada
Güzel arkadaşlarım ben anestezi teknikeriyim nolur korkmayın ne epiduralden ne sezeryan da yapılan spinal anesteziden :) merak ettiğiniz şeyler. Varsa severek cevaplarımCanım benim aydınlattın beni o kadar kıymetli ki benim için bu bilgiler gerçekten en azından neyin nasıl olacağı netleşti kafamda Allah sıhhat versin bebisinle sana inşallah çok sağ ol
Gözünüx aydın canım Allah analı babalı büyütsünBen Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillah
Çok teşekkür ederimCanim ilki de sezeryandi benim buda planli sezeryandi. Hatta plana uysaydik bugun olacaktim sezeryani. Ama tansiyonum dusmedi acil aldilar. Sancim yoktu normal gittim masaya yattimilk dogumumda agirlik koydulardi ama bunda agirlik koymadilar zaten kanaman direk basliyo ameliyattan cikinca.
Sutunuzun gelmesi icin hala dogum yapmamislara sesleniyorum sicak banyonuzu yaptiktan sonra gogsunuzu elle masaj yapin hafif ucunu sikin sari sari su gelmesi lazim. Hah iste o sütsonra zaten bebisi kucaginiza alin vee hemen memeye yapistirin
Gozunaydin canimBen Doğum yaptım canım acil sezeryan dediler oğluşum da bende iyiyiz elhamdürillah
İnşallah canım aminSağlıcakla gidip sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah
Genel olacağım bilgi verebilir misiniz rica etsemGüzel arkadaşlarım ben anestezi teknikeriyim nolur korkmayın ne epiduralden ne sezeryan da yapılan spinal anesteziden :) merak ettiğiniz şeyler. Varsa severek cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?