2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Güzel arkadaşlarım ben anestezi teknikeriyim nolur korkmayın ne epiduralden ne sezeryan da yapılan spinal anesteziden :) merak ettiğiniz şeyler. Varsa severek cevaplarım
Ay çok konu dışı olacak ama sürekli gözüm takılıyo avatarına ay savaşçısı fanı mısın sen canım ya çocukluğumdan beri ben de çok seviyorum çünki

Canım ben hastanenin iki fotoğrafçısı var, birini ayarlayayım diyorum. Sadece doğum gibi özel bi anda gerek var mı o hengameye diyor bi yanım. Bi yanım da doğum gibi özel bir andan özel fotoğraflar kalsın diyor. Ertesi gün odada da süslü çekim oluyor. O gerekli mi bilemedim.

Neler yaşadım anlatamam size. bugün hastaneye çalışamaz raporunu almaya gittim, doktor muayene etti acil dogum dedi. Bebeğin suyu çok azalmış dedi . İnanamadik. Hemen kendi doktorumu aradık hastane çantası vs aldık ve gittik. Meğer herşey yolundaymiş bakan doktorun cihazı kötüymüş oğlum dünyaya gelmedi ama ben dokuz doğurdum

Teşekkürler bilgilendirmeler için Sana da çok geçmiş olsun bu arada, nasılsın?

Uyandırmak çok zor ya ilk alt değişme sonra emme ve gaz çıkarma rutini yapabilirsin kendine, altı açılınca ayiliyorlar
Hep öyle yapıyorum canım kuvözde kalırken de öyle bir rutin vardı önce ateş ölçme,alt değiştirme ve emzirme ama o bile işlemiyor kucağıma alıyorum geri uyuyor gündüzleri gece sorun olmuyor da

Ay canım çok geçmiş olsun ya hani doktor hiç mi fark etmemiş cihazın bozuk olduğunu. O korku ve perişan halini tahmin edebiliyorum. Ben de oğlumda böbreklerimde olan sancı ile gittim az daha doğuruyordum da doğumu durdurdular o zaman yaşamıştım o korkuyu. İnşallah gününü bekler bebeğin canım

Mamacitaa ben onun gerçeğini yaşadım Allah kimseye yaşatmasın o travmayı

Teşekkür ederim canım, yani bide kendinden öyle emin konustu ki resmen eşimle birlikte orada yığılıp kalicaktik. Bebeğin durumu tehlikede dedi ya o korku çok fena gerçekten Allah kimseye yaşatmasın.

Genel olacağım bilgi verebilir misiniz rica etsem
Canım genel anestezi de ameliyathane odasına alınıyorsun , damar yolundan sana ilaç veriyorlar uyuman 5 saniye sürmüyor.. bebeğin çıktından sonra ve dikişlerin atıldıktan sonra anestezi uzmanı ve teknikeri seni uyandırıyorlar. Hiç bir şey hissetmiyorsun o esnada tamamen uyuyorsun. Uyandıktan sonra seni odana götürüyorlar bebeğinle buluşuyorsun:) o esnada ebe arkadaşlar bebeği giydiriyor çocuk doktoru ilk muayenesini yapıyor bizim hastanede. Boyu kilosu vs bakılıyor. O şekilde :) umarım sağ Salim kucaklarsın bebeğini

Mamacitaa ben onun gerçeğini yaşadım Allah kimseye yaşatmasın o travmayı
Neyse ki geldi geçti ve oğlun sağ salim yanında Allahım tekrarını göstermesin

Teşekkür ederim canım, yani bide kendinden öyle emin konustu ki resmen eşimle birlikte orada yığılıp kalicaktik. Bebeğin durumu tehlikede dedi ya o korku çok fena gerçekten Allah kimseye yaşatmasın.
Amin canım. Sen de seni mutlu ve sakinleştirecek bir seylerle uğraş ki sakinleş bebekte sen de gerilemeyin daha fazla. Durumu iyi ve seninle çok şükür

Normal bekliyoruz biz de canım doktorum 40 ı görürsün diyor açıklık yok diye sanırım..
benim tahminim gününü geçirecek sezeryana alacaklar
Sen de mi normal bekliyorsun

Çok şükür canım umarım geriye kalan herkes zamanında sağ Salim kavuşur yavrusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…