2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ben yürüyorum sürekli hatta kocam kızıyor çingene gibi yolda doğuracaksın diyor
Doktor yürüyüş önerdi bi de iyi geliyor yürümek ev basıyor İnan değişik bir ruh haline girdim bebek doğunca evde hapis kalacak gibi hissediyorum bebeğim sağlıkla gelsin en önemlisi o ama duygular şelale yani

Normal bekliyoruz biz de canım doktorum 40 ı görürsün diyor açıklık yok diye sanırım..
benim tahminim gününü geçirecek sezeryana alacaklar
Sen de mi normal bekliyorsun
Benim sezaryen canım 1 kasıma gün verdi doktorum bakalım bekliyoruz bizde

Hep öyle yapıyorum canım kuvözde kalırken de öyle bir rutin vardı önce ateş ölçme,alt değiştirme ve emzirme ama o bile işlemiyor kucağıma alıyorum geri uyuyor gündüzleri gece sorun olmuyor da
Biz bikac gunlukken oglumu evde 3kisi uyandiramadik. Neler yaprigimizi bebegi ne hallere koyduğumuzu anlatamam. Kosarak hastaneye gittik halimizi goren ayyy kucucuk bebek Allahim sen yardim et fln diyo uyanmiyo diyoruz dra. Dr aldi sekerini ölçtü normal dedi. Topuguna bi fiske atti bizimki uyandi. Al emzir dedi ama o hareketi evde biz de kac kere yaptik yuzunu yikadik balkona cikardik salladik yok kendinden geciyodu gozlerini devirip. Uykuyu seviyomus sipa hala da sever

Teşekkür ederim canım, yani bide kendinden öyle emin konustu ki resmen eşimle birlikte orada yığılıp kalicaktik. Bebeğin durumu tehlikede dedi ya o korku çok fena gerçekten Allah kimseye yaşatmasın.
Ya baska dra gidebilecek durumun olmasaydi... gecmis olsun ne kötü hissetmisindir haliyle

Öncelikle Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Allah analı-babalı büyütsün
Benim gögüs uçlarım rengi hiç koyulaşmamıştı bu zamana kadar 2 gün içinde karardı, 2 gün.Ve regl sancısı gibi hafif ara ara batmalar ve ağrılar giriyor. Nefesim sıkışıp öksürüyorum.Hele bugun kızım o kadar haraketliydiki sormayın Normal mi bunlar ya? Erken falan geleyim demez demi

Canım regl sancısı gibi benim de oluyor yalancı kasılma olabilir. Ama benim tanım kısalması var zaten doktor yatak istirahatı önerdi. Kaburgama baskı yapıyor , mesanem dolu olunca yattığım yerden kalkmak bile zorlaşıyor

Arkadaşlar şimdi benim rahim ağzı 20mm e kdr inmiş istirahatteyim Dr önerisi ile. Protestonda kullanıyorum, bebeğin başı da baya aşağıda. Böyle bi durum yaşayıpda vaktin den önce doğuma giden oldu mu acaba merak ediyorum

Reactions: 11K
Güzel arkadaşlarım ben anestezi teknikeriyim nolur korkmayın ne epiduralden ne sezeryan da yapılan spinal anesteziden :) merak ettiğiniz şeyler. Varsa severek cevaplarım
Merhaba benim merak ettiğim 3 yıl önce fıtık ameliyatı oldum yaklaşık 4 cm bir kesi şimdi spinal ve epidural yapılabilir mi?

Aynı durumdayım senle bugün adet ağrısı gibi bir ağrı girdi dışarda yürürken geçmek bilmedi eve geldim uzandım geçti
Ben de genelde ayakta biraz uzun kalıp iş yaptığımda oluyor. Evet, dinlenmezsen de geçmiyor meret, insan doğurucam herhalde diyor herkeste olmayabiliyor sanırım ama bende 24 25. Haftadan beridir var, hafta ilerledikçe daha belirgin ve sık oluyor ama şükür daha doğurtmadı ama senim tam zamanları şimdi daha tedirgin eder gerçek mi yalancı mı diye
Aynı ikilemde ben de varım. Bir yandan gerek var mı o hengame ve masrafa diyorum, bir yandan da diyorum ki biz eşimle iki başız. Öyle hemen yakınımızda düzgünce ikimizi de çekecek kimseler yok. Bir fotocu da ayarlamazsak o günden geriye ne kalacak acaba? Eşim beni çeker sağolsun da ben babası olarak onun da ilk anları olsun istiyorum hatıra olarak. Ben ayarlıcam sanırım hastane fotocusunu pahalı ucuz demeden sonra yapmayıp pişman olmaktansa, yapıp pişman olmayı tercih ediyorum

Merhaba benim merak ettiğim 3 yıl önce fıtık ameliyatı oldum yaklaşık 4 cm bir kesi şimdi spinal ve epidural yapılabilir mi?
Kesi pek problem teşkil etmez eğer orda bir metal vs varsa anestezi uzmanı bilgilendirilir ona uygun seviye belirlenir. Ama bu konuda en doğru bilgiyi yine anestezi uzmanınızdan edinebilirsiniz

Kızlar iyi geceler kasık ağrısından uyuyamıyorum bebek hareketlerini de hissediyorum ama kemiklerim kırılıyor sanki.böyle bir ağrı yok bel ağrım yok ama kasık beni bitiriyor ve aşırı midem yanıyor boğazımdan acı tat gitmiyo asla

Canim kasik agrisi neden? Idrar enfeksiyonu olmasin ?

Biz de cuma günü doktora götürdük anlatıyoruz uyanmıyor vs doktor tarttı kiloyu madem uyanmıyor emmiyor kiloyu normal alması gerektiği kadar almış işte dedi ,bir de ben sormuştum şeker ölçüm cihazım var ölçeyim mi diye istersen ölç demişti ölçtüm normal çıktı ama öyle çok uykulu ve aç halde değildi kıyamıyorum da ölçmeye çok değişik gündüz böyle zor oluyor gece sık oluyor birbirini tolere ediyor sanırım

Gercek dpgum sancisi karin ve bel sirt ayni zamanda olur, yalanci swncida sadece karin bolgesinde olusuyo ve gercek sanci ilk etapta 15 veya 20 dk.dq bir duzenli baslayip zamanla 5 dk.da bire ve daha altina inmesi. Yani suphe duyan dakika tutsun. Duzenlilik varsa dikkat kesilin.

Kasikta bağlarda gerilme ile olusan agri oluyo yatis veya durus ppzisyonundan veya ani kalkmadan kaynakli. Eger oyle degilse genelde enfeksiyon kaynakli oluyo.Gecmezse bi gorun derim
Cuma günü kontrolüm var o zaman söyliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…