Sütle atıştırmalık yiyorum şu an midem kazınıyor açlıktanGece gece acıkanlar burada mı ? Mide yanması var bugün bende, bişeyler denedim hafifletti ama tekrarlasın istemiyorum, acıktım da, ne yesem ki ya gece gece
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah sağ salimSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Ben de aynı durumdayım 31.haftada farkettim 35 e kadar geldik şükür istirahat ve iğne ilaçla. Bakalım daha ne kadar gidecek sizin kaçıncı haftanızArkadaşlar şimdi benim rahim ağzı 20mm e kdr inmiş istirahatteyim Dr önerisi ile. Protestonda kullanıyorum, bebeğin başı da baya aşağıda. Böyle bi durum yaşayıpda vaktin den önce doğuma giden oldu mu acaba merak ediyorum
Yani ikinci bir temizlik için yardım edecek pek kimse yok. Annem yaşlı, o gelip yemeğimi yapsın başka beklentim yok yeni hastalık atlatyı zaten. Eşim çalışıyor. Kardeşlerim de ancak doğumda gelebilirler. Dün bir sildik süpürdük gittiler, bir daha ancak doğuma. İkinci bir temizlik için para harcamak istemiyorum. Az değil 400 lira. O yüzden 1 kere çağırayım diyorum. Biz bebekle bir odada otururken temizlik yapılır.Aynen bol bol gezip yürüyüş yapmak iyi gelir fırsatın varsa. Ben çağırıp yaptırdım canım derin temizlik aradan çıksın istedim havalar soğuyo diye ertelemek istemedim. Ama sen nasıl rahat edeceksen aklına nasıl yatacaksa öyle yap. Benim dolap içlerini sağolsun eşim halletti. Kapı duvar pencere perde dolap dışları tuvalet banyo yu falan kadın kizkardesim ve ben 1gunde halledip serdik. Kafam rahatlardı. Doğuma gitmeden önce eşimle tekrar güzel bir temizlik yapabilsek içim rahatlar bakalım
Canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Senin haftan dolmuş muydu ya ayy ne güzel oğlunla beraber evindesin artık, darısı başımıza. 15 dk da da biz yaparız doğumu inşallahSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Afiyet olsun bende yedim bişeyler aman açken uyunmuyor kiSütle atıştırmalık yiyorum şu an midem kazınıyor açlıktan
Hamileyken bi dogursaydim diyodum , simdi bebisi doyurdum hafif mirildamasi var ben dikislerden daha tam net yatip kalkamiyorum esim sagolsun destekliyo. Acaba diyorum az daha mi dursaydi icimizdeTeşekkürler bilgilendirmeler içinSana da çok geçmiş olsun bu arada, nasılsın?
GozunuzaydinSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Amin canım çok teşekkür ederimCanım genel anestezi de ameliyathane odasına alınıyorsun , damar yolundan sana ilaç veriyorlar uyuman 5 saniye sürmüyor.. bebeğin çıktından sonra ve dikişlerin atıldıktan sonra anestezi uzmanı ve teknikeri seni uyandırıyorlar. Hiç bir şey hissetmiyorsun o esnada tamamen uyuyorsun. Uyandıktan sonra seni odana götürüyorlar bebeğinle buluşuyorsun:) o esnada ebe arkadaşlar bebeği giydiriyor çocuk doktoru ilk muayenesini yapıyor bizim hastanede. Boyu kilosu vs bakılıyor. O şekilde :) umarım sağ Salim kucaklarsın bebeğini
Amin inşallahGünümüz aynı sizinle biz de 1 Kasıma gün aldık bekliyoruzsağlıkla gelsin bebişler inşallah
bende ruyamda kactir erkek bebek goruyorum. gecen emziriyordum ama tam memeyi kavrayamamostiGece 3 -5 her gun nobetteyiz Zeynep Hanim ne zaman gelceksin? 38+2❤
Ruyamda sarma yiyordum kizlar hem de hepsini hayirdir insallah
Hayirdir ins.erkek mi seninkibende ruyamda kactir erkek bebek goruyorum. gecen emziriyordum ama tam memeyi kavrayamamosti
Yaaa nasıl güzel bı duygu maşallahSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Haklısın 400 lira az değil hayır birde istediğin gibide yapmıyolar biz arkadan tekrar sildik kız kardeşimin de çok faydası oldu sağolsun. Bende mümkün olduğunca evi temiz tutmaya çalışıyorum doğuma gidersem arkadan temizleyecek kimse yok eve gelince eşim yapar ama onun temizliği de ne kadar olur ki bilmez yani evi takip stres olmak istemiyorum. Doğum sonrası temizletmekte mantıklı benim çok kirlenmisti bekleyemedim. Benim annem genç ama hasta o gelse eşim ona bakar elini birşeye sürmez malesef. Eşim bakacak bana mecbur. Şekerin mi düşüyo acaba neden titriyoki dizlerin. Benim tutunca heryerim titriyo. Çok kötü oluyorum son zamanlarda yanlız cikmasak iyi olur. Evet yürüyüşün çok faydası var son günlerimiz ne kadar hareket o kadar açılma ama gelde yürü offYani ikinci bir temizlik için yardım edecek pek kimse yok. Annem yaşlı, o gelip yemeğimi yapsın başka beklentim yok yeni hastalık atlatyı zaten. Eşim çalışıyor. Kardeşlerim de ancak doğumda gelebilirler. Dün bir sildik süpürdük gittiler, bir daha ancak doğuma. İkinci bir temizlik için para harcamak istemiyorum. Az değil 400 lira. O yüzden 1 kere çağırayım diyorum. Biz bebekle bir odada otururken temizlik yapılır.
Yürümek iyi gelir gerçekten hem doğuma da yardımcı. Annemi bekliyorum bakalım, gelmedi henüz, gelsin de günlük yürüyüşlerde yanımda olsun. Tek başıma geçen gün çıktım zor oldu. Günden güne daha zor oluyor dizlerim titremeye başlıyor hemen neden bilmiyorum eskiden de öyleydi fazla yorulup hareket edersem dizlerim titrerdi, şimdi 5 dakikalık yolda yoruluyorum düşecek gibi oluyorum oturacak yer bakıyorum.
Canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Senin haftan dolmuş muydu ya ayy ne güzel oğlunla beraber evindesin artık, darısı başımıza. 15 dk da da biz yaparız doğumu inşallahtavsiyelerin çok iyi oldu çok sağol. Bende hastane çantası yeter mi diye düşünüp duruyorum kaç gündür
Afiyet olsun bende yedim bişeyler aman açken uyunmuyor ki
Hayırlı sabahlar insan özlüyo ya bebişiniGunaydinlar
Bugun gorus gunu, sanki uzun zamandır gitmiyor gibi hissediyorum oysa iki hafta olmuş
Insallah bebitom iyidir
Aynen öyleHayırlı sabahlar insan özlüyo ya bebişini
Ohh mis masallah sizeSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Bacağına noldu kiAynen öyle
Bacagima da basamıyorum fena olmuş bugun
Ne iyi gelir acaba
Nasil gideceğim hastaneye bu halde hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?