2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim oldu hemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür

Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah sağ salim
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin nasılda mis gibi kokuyordur o şimdi yerimize de öp kokla olurmu

Ben de aynı durumdayım 31.haftada farkettim 35 e kadar geldik şükür istirahat ve iğne ilaçla. Bakalım daha ne kadar gidecek sizin kaçıncı haftanız

Yani ikinci bir temizlik için yardım edecek pek kimse yok. Annem yaşlı, o gelip yemeğimi yapsın başka beklentim yok yeni hastalık atlatyı zaten. Eşim çalışıyor. Kardeşlerim de ancak doğumda gelebilirler. Dün bir sildik süpürdük gittiler, bir daha ancak doğuma. İkinci bir temizlik için para harcamak istemiyorum. Az değil 400 lira. O yüzden 1 kere çağırayım diyorum. Biz bebekle bir odada otururken temizlik yapılır.
Yürümek iyi gelir gerçekten hem doğuma da yardımcı. Annemi bekliyorum bakalım, gelmedi henüz, gelsin de günlük yürüyüşlerde yanımda olsun. Tek başıma geçen gün çıktım zor oldu. Günden güne daha zor oluyor dizlerim titremeye başlıyor hemen neden bilmiyorum eskiden de öyleydi fazla yorulup hareket edersem dizlerim titrerdi, şimdi 5 dakikalık yolda yoruluyorum düşecek gibi oluyorum oturacak yer bakıyorum.

Canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Senin haftan dolmuş muydu ya ayy ne güzel oğlunla beraber evindesin artık, darısı başımıza. 15 dk da da biz yaparız doğumu inşallah tavsiyelerin çok iyi oldu çok sağol. Bende hastane çantası yeter mi diye düşünüp duruyorum kaç gündür

Sütle atıştırmalık yiyorum şu an midem kazınıyor açlıktan
Afiyet olsun bende yedim bişeyler aman açken uyunmuyor ki

Teşekkürler bilgilendirmeler için Sana da çok geçmiş olsun bu arada, nasılsın?
Hamileyken bi dogursaydim diyodum , simdi bebisi doyurdum hafif mirildamasi var ben dikislerden daha tam net yatip kalkamiyorum esim sagolsun destekliyo. Acaba diyorum az daha mi dursaydi icimizde

Şu an ben o durumdayım bir doğursaydım diyorum her yerim ayrı ayrı ağrıyor bugün de sırt ve yan kaburga ağrıları eklendi çatı ağrısı yetmiyormuş gibi. Uyuyamıyorum hiç ağrılardan. Sağdan sola dönmek işkence gibi

Gozunuzaydin

Amin canım çok teşekkür ederim

Yaaa nasıl güzel bı duygu maşallah

Haklısın 400 lira az değil hayır birde istediğin gibide yapmıyolar biz arkadan tekrar sildik kız kardeşimin de çok faydası oldu sağolsun. Bende mümkün olduğunca evi temiz tutmaya çalışıyorum doğuma gidersem arkadan temizleyecek kimse yok eve gelince eşim yapar ama onun temizliği de ne kadar olur ki bilmez yani evi takip stres olmak istemiyorum. Doğum sonrası temizletmekte mantıklı benim çok kirlenmisti bekleyemedim. Benim annem genç ama hasta o gelse eşim ona bakar elini birşeye sürmez malesef. Eşim bakacak bana mecbur. Şekerin mi düşüyo acaba neden titriyoki dizlerin. Benim tutunca heryerim titriyo. Çok kötü oluyorum son zamanlarda yanlız cikmasak iyi olur. Evet yürüyüşün çok faydası var son günlerimiz ne kadar hareket o kadar açılma ama gelde yürü off

Ohh mis masallah size
Allahim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…