2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gelisimi iyiyse sarilik tehlikesi de yoksa seninki de benimki gibi uykucu demek ki. Bikac ay sonra zaten daha uzun sure uykuda birakabilecegin icin iyi bile olacak uyanmamasi ama ilk zamanlar insan cok.tedirgin oluyo haliyle uyanmadigini gordukce

Ya aynı fikirdeyim, “keşke yapsaydım, keşke o ilk baktığımı alsaydım” gibi pişmanlıklar çok daha maliyetli geliyor bana. Durduk yerde huzursuzluk

Üşütmüş olabilir misin? Ya da enfeksiyon?

Bende geriden okuya okuya geliyorum kızlar ne çok şey kaçırmışım

ben yatardim yaa bende ozledim cidden

valla benim arkadasimin ablasi 2.bebeginde hastaneye yetisemedi bir oto tamirci de kocasi dogurttu ambulans gelene kadar
Benim arkadaş evden çıkamadan doğum yapmış, ambulans yetişememiş, ayy ne güzel dediydim pıt diye doğurmuştu.

Ay ben genelde kedimle konuşuyorum sürekli anneeem, yavruuumm, oğluuum diye bu ara aşk yaşıyoruz kızım da içerden cevap veriyor bana ben de burdayım diye
Masum minnaklar ya hepsi bi alem

Teşekkür ederim tatlım ekran resmi alıyorumo kremi ilk gördüm bende 2 3 tane buldum birini yara iyilesene kadar sürüyorsun sonra yara iyilestikten sonra iz kalmaması için 3-6ay sürülüyor
Ben o kremi başka bir yara için,kullandım ama bende geçirmedi izi, herkeste farklı olabilir. Kantaron yağı var ev yapımı, umarım gerek olmaz ama gerekirse onu tercih edebilirim. Bebeğe kantaron yağı önerilmiyor bu arada, antidepresan özellikli ya ciltten bebeğe geçip etkileyebilir diye.

Yok bu vajina kemiklerinin olduğu yer oluyor canım çok acıyor hareket ettikçe. Bacak arası kemiklerim de ağrıyor. Ağrımayan yerim kalmadı gerçi
Ayağa kalkmak için bile bekleme yapıyorum artık

Ayy hepsi farklı bir şey söylüyor kafam karıştı

İşte onu cahillik sanıyorlar ama asıl cahillik bilmiyorum diyememek
Kesinlikle canım

Hastanenin hizmetlerinden biri doğum fotoğrafçısıymış, cumaya görüşeceğiz bakalım. Bende emin olamadım çok fotojenik değilim normalde o anda da şahtım şahbaz olmuşum diyebilirim ama bir yandan da o anı unutmak istemiyorum. Doğum öncesi hamilelik fotoğrafı bile çektirmedim onda bile emin değilim

Aaa hadi gözün aydın nasılsınız umarım iyidir ikinizin de durumu haberdar et bizi.

En güzelini yapıyosun inan yürüyüş banada iyi geliyo ama evdeki işler yüzünden ne fırsatım ne halim kalıyo yok kız düşünme öyle iyi düşün bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım da varsın 1ay içerde oturalım

1 aydir tartilmiyordum 9 kilo almisim toplamda. Bebis 3 kg zaten, rahim agirligi, su ,plasenta derken(şişligim yok) herhalde kendime 3 kilo falan almisim.
Aman 3 kilodan nolacak kafaya bile takma, elbette gider

Son zamanlar diye benim de gezesim var. Ya eve temizlik için birini çağıracaktım ama ne zaman doğum olacak belirsiz, doğumdan sonra çağırsam ne olur ki ? Çok kalabalığım yok benim. Ben eşim annem kardeşlerim falan olacak ilk günler. Kardeşlerim akşamları gelir zaten. Şimdi temizletsem ya geç olursa bebiş bi daha para vermem gerekecek. Şimdi günlük temizliğim yapılıyor zaten

Aynen bol bol gezip yürüyüş yapmak iyi gelir fırsatın varsa. Ben çağırıp yaptırdım canım derin temizlik aradan çıksın istedim havalar soğuyo diye ertelemek istemedim. Ama sen nasıl rahat edeceksen aklına nasıl yatacaksa öyle yap. Benim dolap içlerini sağolsun eşim halletti. Kapı duvar pencere perde dolap dışları tuvalet banyo yu falan kadın kizkardesim ve ben 1gunde halledip serdik. Kafam rahatlardı. Doğuma gitmeden önce eşimle tekrar güzel bir temizlik yapabilsek içim rahatlar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…