- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Gelisimi iyiyse sarilik tehlikesi de yoksa seninki de benimki gibi uykucu demek ki. Bikac ay sonra zaten daha uzun sure uykuda birakabilecegin icin iyi bile olacak uyanmamasiBiz de cuma günü doktora götürdük anlatıyoruz uyanmıyor vs doktor tarttı kiloyu madem uyanmıyor emmiyor kiloyu normal alması gerektiği kadar almış işte dedi ,bir de ben sormuştum şeker ölçüm cihazım var ölçeyim mi diye istersen ölç demişti ölçtüm normal çıktı ama öyle çok uykulu ve aç halde değildi kıyamıyorum da ölçmeye çok değişik gündüz böyle zor oluyor gece sık oluyor birbirini tolere ediyor sanırım
Ben de genelde ayakta biraz uzun kalıp iş yaptığımda oluyor. Evet, dinlenmezsen de geçmiyor meret, insan doğurucam herhalde diyorherkeste olmayabiliyor sanırım ama bende 24 25. Haftadan beridir var, hafta ilerledikçe daha belirgin ve sık oluyor ama şükür daha doğurtmadı ama senim tam zamanları şimdi daha tedirgin eder gerçek mi yalancı mı diye
Aynı ikilemde ben de varım. Bir yandan gerek var mı o hengame ve masrafa diyorum, bir yandan da diyorum ki biz eşimle iki başız. Öyle hemen yakınımızda düzgünce ikimizi de çekecek kimseler yok. Bir fotocu da ayarlamazsak o günden geriye ne kalacak acaba? Eşim beni çeker sağolsun da ben babası olarak onun da ilk anları olsun istiyorum hatıra olarak. Ben ayarlıcam sanırım hastane fotocusunu pahalı ucuz demedensonra yapmayıp pişman olmaktansa, yapıp pişman olmayı tercih ediyorum
Kızlar iyi geceler kasık ağrısından uyuyamıyorum bebek hareketlerini de hissediyorum ama kemiklerim kırılıyor sanki.böyle bir ağrı yok bel ağrım yok ama kasık beni bitiriyorve aşırı midem yanıyor boğazımdan acı tat gitmiyo asla
Benim arkadaş evden çıkamadan doğum yapmış, ambulans yetişememiş, ayy ne güzel dediydim pıt diye doğurmuştu.ben yatardim yaabende ozledim cidden
valla benim arkadasimin ablasi 2.bebeginde hastaneye yetisemedibir oto tamirci de kocasi dogurttu ambulans gelene kadar
Masum minnaklar ya hepsi bi alemAy ben genelde kedimle konuşuyorum süreklianneeem, yavruuumm, oğluuum diye bu ara aşk yaşıyoruz kızım da içerden cevap veriyor bana ben de burdayım diye
Ben o kremi başka bir yara için,kullandım ama bende geçirmedi izi, herkeste farklı olabilir. Kantaron yağı var ev yapımı, umarım gerek olmaz ama gerekirse onu tercih edebilirim. Bebeğe kantaron yağı önerilmiyor bu arada, antidepresan özellikli ya ciltten bebeğe geçip etkileyebilir diye.Teşekkür ederim tatlım ekran resmi alıyorumo kremi ilk gördüm bende 2 3 tane buldum birini yara iyilesene kadar sürüyorsun sonra yara iyilestikten sonra iz kalmaması için 3-6ay sürülüyor
Ayağa kalkmak için bile bekleme yapıyorum artıkYok bu vajina kemiklerinin olduğu yer oluyor canım çok acıyor hareket ettikçe. Bacak arası kemiklerim de ağrıyor. Ağrımayan yerim kalmadı gerçi
Ayy hepsi farklı bir şey söylüyor kafam karıştıOlmaz insallah bir aksilik. Makeyle, iyi beslenmeyle, gunluk vitaminlerimizle elimizden geleni yapacagiz. Bana doktorum, ki esi de enfeksiyon hastaliklari profesoru, doguma yakin reaksiyon yasayip grip olma aman ha deyince birden durdum. yoksa ben de dogumdan once grip asimi olurum saniyordum. Simdi acaba esim eve getirir mi kaygim var. Su 2 haftayi atlatsaydim sag salim baska birsey istemiyorum.
Kesinlikle canımİşte onu cahillik sanıyorlar ama asıl cahillik bilmiyorum diyememek
Hastanenin hizmetlerinden biri doğum fotoğrafçısıymış, cumaya görüşeceğiz bakalım. Bende emin olamadım çok fotojenik değilim normalde o anda da şahtım şahbaz olmuşum diyebilirim ama bir yandan da o anı unutmak istemiyorum. Doğum öncesi hamilelik fotoğrafı bile çektirmedim onda bile emin değilimAynı ikilemde ben de varım. Bir yandan gerek var mı o hengame ve masrafa diyorum, bir yandan da diyorum ki biz eşimle iki başız. Öyle hemen yakınımızda düzgünce ikimizi de çekecek kimseler yok. Bir fotocu da ayarlamazsak o günden geriye ne kalacak acaba? Eşim beni çeker sağolsun da ben babası olarak onun da ilk anları olsun istiyorum hatıra olarak. Ben ayarlıcam sanırım hastane fotocusunu pahalı ucuz demedensonra yapmayıp pişman olmaktansa, yapıp pişman olmayı tercih ediyorum
Allah yardımcınız olsun canımCanim çok saol sordugun için ben iyiyim 25 gün oldu bugun iste doğum yapalı oglum büyüyor şükür, hala kuvezde.
1500 gr oldu suanda 2.5 olsun diye bekliyoruz iste 2 kg olmadan emmeye gecmeyeceğiz dedi doktor.
Aaa hadi gözün aydın nasılsınız umarım iyidir ikinizin de durumu haberdar et bizi.Güzel kadınlar hayırlısıyla doğumum gerçekleşti
Yazamıyorum ağrılarım çok
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hayırlısıyla Allahım hepinize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
En kolayından sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de ayniyim ama yemiycem :))Gece gece acıkanlar burada mı ? Mide yanması var bugün bende, bişeyler denedim hafifletti ama tekrarlasın istemiyorum, acıktım da, ne yesem ki ya gece gece
Canımmmm nerelerdesin nasılsınAmin inşallah canım
Dayanamadım yedim 1Ben de ayniyim ama yemiycem :))
En güzelini yapıyosun inan yürüyüş banada iyi geliyo ama evdeki işler yüzünden ne fırsatım ne halim kalıyoCanım ben yürüyorum sürekli hatta kocam kızıyor çingene gibi yolda doğuracaksın diyor
Doktor yürüyüş önerdi bi de iyi geliyor yürümek ev basıyor İnan değişik bir ruh haline girdim bebek doğunca evde hapis kalacak gibi hissediyorumbebeğim sağlıkla gelsin en önemlisi o ama duygular şelale yani
Üşütme olmYa bilir ama enfeksiyon yüksek ihtimallÜşütmüş olabilir misin? Ya da enfeksiyon?
Aman 3 kilodan nolacak kafaya bile takma, elbette gider1 aydir tartilmiyordum 9 kilo almisim toplamda. Bebis 3 kg zaten, rahim agirligi, su ,plasenta derken(şişligim yok) herhalde kendime 3 kilo falan almisim.
Son zamanlar diye benim de gezesim var. Ya eve temizlik için birini çağıracaktım ama ne zaman doğum olacak belirsiz, doğumdan sonra çağırsam ne olur ki ? Çok kalabalığım yok benim. Ben eşim annem kardeşlerim falan olacak ilk günler. Kardeşlerim akşamları gelir zaten. Şimdi temizletsem ya geç olursa bebiş bi daha para vermem gerekecek. Şimdi günlük temizliğim yapılıyor zatenEn güzelini yapıyosun inan yürüyüş banada iyi geliyo ama evdeki işler yüzünden ne fırsatım ne halim kalıyoyok kız düşünme öyle iyi düşün bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım da varsın 1ay içerde oturalım
Günümüz aynı sizinle biz de 1 Kasıma gün aldık bekliyoruzBenim sezaryen canım 1 kasıma gün verdi doktorum bakalım bekliyoruz bizde
Canım kasiklarini belini ve ayaklarını iyice sıcak tut polar sar istersen bazen banada oluyo sıcak çok iyi geliyoÜşütme olmYa bilir ama enfeksiyon yüksek ihtimall
Aynen bol bol gezip yürüyüş yapmak iyi gelir fırsatın varsa. Ben çağırıp yaptırdım canım derin temizlik aradan çıksın istedim havalar soğuyo diye ertelemek istemedim. Ama sen nasıl rahat edeceksen aklına nasıl yatacaksa öyle yap. Benim dolap içlerini sağolsun eşim halletti. Kapı duvar pencere perde dolap dışları tuvalet banyo yu falan kadın kizkardesim ve ben 1gunde halledip serdik. Kafam rahatlardı. Doğuma gitmeden önce eşimle tekrar güzel bir temizlik yapabilsek içim rahatlar bakalımAman 3 kilodan nolacak kafaya bile takma, elbette gider
Son zamanlar diye benim de gezesim var. Ya eve temizlik için birini çağıracaktım ama ne zaman doğum olacak belirsiz, doğumdan sonra çağırsam ne olur ki ? Çok kalabalığım yok benim. Ben eşim annem kardeşlerim falan olacak ilk günler. Kardeşlerim akşamları gelir zaten. Şimdi temizletsem ya geç olursa bebiş bi daha para vermem gerekecek. Şimdi günlük temizliğim yapılıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?