Sonda gibi canım çok acılı değilCanım o direnlerin işi bitince alttan mı çekiyorlar. Acılı bir işlem mi?
Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesinKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun
Yok kendisi de dedi kilosu düşükmüş beklediğimden ama iyi yandan bakacak olursak rahmin arkasında miyom varmış onu da aldım dedi. Yani normal başlamadığı için özür diledi bir neviBizim hastanenin de listesi var. Çok az şey istemiş. Muhtemelen süt saklama poşetidir bencede, koca hastane buzdolabı poşeti istemez herhaldeben kirliler ve çöpler için de bir kaç tane market poşeti attım valize ne olur ne olmaz. Hastanenin istedikleri haricinde de koyduklarım oldu, bebek kıyafetini bol tuttum mesela, 3 tane farklı kalınlıkta battaniye koydum. Ne olur ne olmaz havayı şimdiden bilemiyorum. Bakarsın soğuk olur sıcak olur hava aniden suyum gelir o esnada tüh vah demektense taşırız nolacak ki
Allah analı babalı büyütsün. Avm den mi topladı asistan seni alemsin
Canım belki doktor risk gördü, bebeğin solunumu durabilirdi mesela. Doktoruna güveniyorsan kararı doğrudur bence. Mesela benim doktorum son dakikaya kadar hep normal dedi ilk kez bu hafta sezeryan olabilir ama kararı sen ver dedi. Bazı durumlar gördü. Yarın bakacak tekrardan
Ay inşallah döner minnoş.Ilk normal dogumum da ben cok cektim sanciyi ve fena bisey yine korkuyorum ama normal olsn da istiyorum acikcasi. Bebek ve anne icin normal kosullarda en sagliklisi buymuş.
Benimki dönmezse işte mecbur sezeryan, dönmesini bekliyorux kucuk beyfendinin :))
Gozunuz aydinİyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var kiburda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten
Hayirli olsunKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun
Buradan da hislerimin ne kadar kuvvetli oldugunu anlamak mumkunYarin gorus gunumuz
37+5 olcaz yarin.bakalim kac kg olmusuz en son gecen hafta 2600 2800 araliginda demisti doktorum kilolu olmayacak dedi ama korkuyorum cok kilo alir diye dogurmasi da zor cunku.Kalbimden gecen ya sali carsamba olsun ya pazar olsun haftaya,
Bakalim ne zaman gelcek.saglikla hepsi en hayirli zamanda gelsin insallah
Beklenen 6 kasim
Benim esim ve arkadaslarin tahmini
23 ekim arkadasim
26 ekim ben
28 ekim ben
29 ekim g.mudurum ve bircok kisinin istedigi
30 ekim ben
1 kasim esim
2 kasim isyeri ark.
Canım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişinKızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
İyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var kiburda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten
Kizlar dün sabah doğumun oldu şükür. Sezeryanla ilgili çok fazla sorun yaşamadım ama göğüs ucum olmayınca zorlanıyorum emzirmeye. Mama veriyoruz siringayla ama göğüste emerken veriyoruz silikon uclaveriyoruz çok zor oluyor
Kızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
Bende spinal sezeryan oldum, karnın yavaş yavaş inecek ve bugün yarın artık yatış kalkışın da rahatlar. Korseyi bence doktoruna danış kontrol için gittiğinde. Emzirme de bez alma, emzirme, gaz çıkarma, uyku şeklinde yapabilirsin bebek alışıyor hemen düzene. Göğüs için de daha önce yazmıştım ebebekte Memelyn bal mumu kapak var çok çok memnunum yumuşacık tutuyor meme ucunuİyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var kiburda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten
Çok şükür ben iyiyim ama sadece 1saat uyudum ve sütüm gelmiyorKızlar çok tebrik ederim. Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütünşimdi nasılsınız?
Daha iyi aslında bana baktığından beri kimseden gelmeyen saçma bir sümüksü akıntım var. Bebeğimin hareketleri de yavaşladı. Yarın tekrar gideceğimBakmıyorki hiç bakmadı bana bu zamana kadar
Canim benim doktor da her zaman 500 fazla 500 eksik olabilir der kiloyu söylerken. Uzulmeni anliyorum ama olana çare yok saglikliysaniz en onemlisi bu .Bebeğin kilosu 4150 dedikleri için sezeryane alındım oysaki 3660 mış. Doğumu suni de başlatabilirdi
Ben gumus uç aldim ona basliycam yarin , 36. Haftadq baslanabiliyormus.Gumus uç varken kremegerek yok yaziyor. Var mi kullananGozunuz aydin
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Logusalik cok zor gerçekten ama en zoru bence doğum xok şükür atlamışsın daha da iyi olacaksın insallah
Gogus ucu için benim canim cok yanmıştı ta ki bir krem kullanana kadar o krem kurtardı beni
Simdi tekrar alacağım içerik ayni mi bilmiyorum ama umarım etkisi aynıdır ona güveniyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?