2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hadi bakalım ilk normal doğumumuz hayırlı uğurlu olsun Rabbim evladını sana bağışlasın maşaAllah çok kısa sürede olmuş kaçıncı doğumdu acaba? Bende son dk ya kadar hastahaneye gitmek istemiyorum evde çekmek istiyorum sancıyı ama bakalım

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar alıntılıyamadım zaten takip amaçlı hastane de yatıyordum nişanım gelmişti bebek küçük kilo almıyor diye yaıtırmışlardı dün geceden beri nst de asla çıkmayan sancılarım vardı cuma sabahtan biraz daha artmaya başladı ama kimse açıkcası önemsemedi akşam ara ara gelen sancılar artık dayanılmaz hale gelmeye başladı nst De çıkmadığı için ciddi anlamda önemswmediler en son tuvalete gittim gece 11 e doğru tekrar kanlı akıntı gördüm hemşireyi çağırdım açıklığa baktı ki 5 cm olmuş doğumun başladı diye apar topar doğum haneye gittik açıkcası çabuk ilerledi doğum kolay oldu bebk de küçük diye ama malesef plesenta Bi türlü ayrılmadı çok zor çıkardılar o doğumdan daha acılıydı çok şükür şu an bebek de bende iyiyim tabi dikişlerim var herkese kolay doğumlar diliyorum bebeğim yanım da şükür inş çabucak büyür çünkü minnacık

Oh sen atlattin hadi sanslisin:)) ilk dogummu? 2.de acilma cqbuk ilerler deniliyo tek umidim.o :)))tabi bas asagi pozisyona gelirse kuzum

Gozun aydn canim anneler ne guclu yaa Allah in hikmeti iste.

Normalde olsa ben de kabiz olurdum ama kullandigim demir hapi her gun cikariyor tuvalete sukur :))

Ben gumus uç aldim ona basliycam yarin , 36. Haftadq baslanabiliyormus.Gumus uç varken kremegerek yok yaziyor. Var mi kullanan
canim ekim annelerinde kullananlar baya memnun . meme ucunu nemli tuttugu icin yara olmuyormus.
diger turlu direk gogus pedi koyunca yapisiyormus pamuklu, cikarirken canlari yaniyormus.

Ben gumus uç aldim ona basliycam yarin , 36. Haftadq baslanabiliyormus.Gumus uç varken kremegerek yok yaziyor. Var mi kullanan
Evet kız kardeşim kullandı çok memnun kaldı. Ben her emzirmeden önce mutlaka sütümle ucunu yumusatir öyle verirdim yara olmazdı amaç oranın yumuşak olup tahriş olmaması. Asla bebeğin ağzına kuru kuru vermeyin kuru emince çok kötü oluyo benim ilkinde çok kötü olmuştu bilmediğim den

Bilmiyorum ben kullanmadım
Oyle bir hassas olmustu ki goguslerim kremi almak zorunda hissediyorum bir tek o iyi geldiği için ama extra gümüş kapakta mi alsam diye de düşünüyorum
O yaraları acilari tekrar yasayacak olmak korkutuyor

Günaydın kızlar, yine el uyuşmalarım ve ben yatakta sabahlıyoruz

bekler bekler

kasik biberon ben forumda gordum . aldim koydum ama benim hastene listemde biberon vs hic bisi yok.
hersey var hastanede , kiyafet ve kisisel esyalarinizi alin gelin dediler
Aslında anne bebek dostu hastanelerde olmuyor. Bizimki de normal biberon emzik mama falan istemiyor kaşık biberon yazmışlar bir tek. Bence saçma olmuş kesin lazım olacak bir şey değil sonuçta. Lazım olursa da eczanesen bulunamaz mı? Ha bir de üst segment hastane olacak kaşık biberon bulunduramıyor musunuz yani di mi
Hadi gözün aydın cattercımmm
Gaviscondan başka hiçbir şey bende de işe yaramıyor, başucumda duruyor valla, 3.şişedeyim.
Benim de 2. işte. 3.yü muhtemelen nöbetçi eczaneden falan alıcam. Direkt ağzıma dikerek içiyorum artık
Benden önce bir kaç kişinin hikayesini dinlemeyi çok istiyorum, ilk doğumum olacak, tecrübeli adayları bekliyorum yoksa doğurmayacağım
Ahhaha hadi yine iyisin catterflym doğurdu. Bebeği içinde tutmak zorunda değilsin artık keşke başka bir şey dileseydin
Ben de battaniyeyi bol koydum. Ama poşet gelmemişti aklıma çok iyi düşşünmüşsün. Ben de yanıma çöp poşeti falan alayım kirlileri koymak için. Hastane odasında kirli poşeti vardı otellerdeki gibi ama onlar küçük oluyor malum.

Kızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün minikleriniz
Bahsettiğin şekilde kaçırıyorum. Kaçırdığım zaman hissediyorum kesin. Daha çok hapşırırken ya da tuvalete yetişememe durumunda kaçırıyorum.

Birkaç kez uyanınca iç çamaşırım aşırı ıslaktı ve acaba suyum mu sızıyor diye çok korkmuştum ama sonra anladım ki terliyormuşum.

Açılma olup, sancın da varken sancı çıkmaması çok ilginç olabiliyormuymuş öyle şeyler hiç bilmiyordum

Bebişin büyür canım hatta nasıl büyüdüğüne inanamazsın

Kızlar ya el uyuşması ile baş edebilen var mı? Ellerim görsel olarak davul gibi şişmedi ama resmen hissiyat olarak davul gibi ve de uyuşukluk yapıyor ödem. Ödemin şişlik ve rahatsızlığını en çok parmakların el ile birleştiği eklemde çok yoğun hissediyorum ama uyuşma tüm elimde oluyor tabi. Başta ara sıra parmak uçlarımın uyuşmasıyla başlamıştı, şu an o kadar çok uyuşuyor ki gece uykumdan uyanıyorum

ben de kilo almasın almayım daha fazla diye kuklandığım multivitamini bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…