Hadi bakalım ilk normal doğumumuz hayırlı uğurlu olsun Rabbim evladını sana bağışlasınKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun
Oh sen atlattin hadi sanslisin:)) ilk dogummu? 2.de acilma cqbuk ilerler deniliyo tek umidim.o :)))tabi bas asagi pozisyona gelirse kuzumCok tskler canim cok iyiyim cok sukur dikislerim var biraz onlardan temkinli hreket ediyorum sqdece ama cok hisedilir degil
Hizli olsun diye bence uzatmak istemedi
2850gr dogdu ikimizde cok iyiyiz cok sukur normal dogum cok kolay degil ama bebek cknca 5 dk sora.normale donup doktorla sohbet ediyorsun
Cok sukur canim evet
Bence hemen olsun doguma alinsin diye enerji ksybediyorsun cunku her dk
Epiduralsiz canim.nisan gelince dirrkt gittim benim ilkinde nisandan 1 saat sora flan dogmustu.hemen kont.gittim aciklik bakti ve yatis verdi
Kesinlikle oyle.cnim hem kndileri beklemek istemiyor hem biz enerji kaybetmeyelim diye herlde
Aynen canim
Gozinuzaydin
Gozun aydn canim anneler ne guclu yaa Allah in hikmeti iste.Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar alıntılıyamadım zaten takip amaçlı hastane de yatıyordum nişanım gelmişti bebek küçük kilo almıyor diye yaıtırmışlardı dün geceden beri nst de asla çıkmayan sancılarım vardı cuma sabahtan biraz daha artmaya başladı ama kimse açıkcası önemsemedi akşam ara ara gelen sancılar artık dayanılmaz hale gelmeye başladı nst De çıkmadığı için ciddi anlamda önemswmediler en son tuvalete gittim gece 11 e doğru tekrar kanlı akıntı gördüm hemşireyi çağırdım açıklığa baktı ki 5 cm olmuşdoğumun başladı diye apar topar doğum haneye gittik açıkcası çabuk ilerledi doğum kolay oldu bebk de küçük diye ama malesef plesenta Bi türlü ayrılmadı çok zor çıkardılar o doğumdan daha acılıydı çok şükür şu an bebek de bende iyiyim tabi dikişlerim var herkese kolay doğumlar diliyorum bebeğim yanım da şükür inş çabucak büyür çünkü minnacık
Hey masallah yavrucugaBeklersek 4 kg gececek dedi suan 3500 o yüzden beklemez benimki
Normalde olsa ben de kabiz olurdum ama kullandigim demir hapi her gun cikariyor tuvalete sukur :))Başlarda da oldu galiba sonlarda da olacak gibi. İştahım kapandı galiba, canım bşşey istemiyor hiç. Bu sabah kalktım mide bulantısı çoktu hemen bişeyler yedim, şükür ki iyi yedim. Ama sonda hafif bir bulantı yine geldi doyduğumu hissetmedim. Öğlende aynısı oldu, mide bulantısı geldi yedim bişeyler ama elim ayağım titredi resmen, yemek bitmesine rağmen kendime gelemedim. Sürekli ağlayasım da var. Sanki herşey kötü gidiyor. Her aksilik gözümde büyüyor. Az kaldı ve ben hiç birşey yapamadım gibi. Hep aksilikler çıktı, şimdi de yorgunluktan yapamıyorum. Tek başıma zorlanıyorum ama kimseye bişey diyemiyorum. Çok isterdim annemle, srkadaşımla kardeşimle falan bu süreçte birlikte olmayı. Ama herkes sen hallet, bişey olursa söylersin modunda. Ben her defasında söyleyeceksem ne anlamı kaldı. Ayy kusura bakma bdv ye çevirdim burayı. Atlas a yazdım bişeyler, aşağıda, o konu da biraz moralimi bozuyor.
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. Bakalım bana yarın ne diyecek doktorum. Son görüşmemiz geçen haftaydı çok olunlu konuşmadı, aksilikler varmış. Sezeryanı düşün dedi. Normalde normal konuşuyorduk hep, şimdi sezeryan girince devreye azıcık moralim gitti. Bakalım düzeldi mi bu hafta yarın bakacak
Bende gidersem isteyeyim. Aslında kötü değil, günde 1 kere falan çıkıyorum ama yine de kolay olmuyor. Ikınma yok ama her defasında büyük abdestim var sanıp tuvalete koşuyorum ama hiç birşey gelmiyor. Günde 1 defa işte. Zorlamıyorum bende. Yetmiyor o da demek ki
Ayrıntıları merakla bekliyorumKızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
canim ekim annelerinde kullananlar baya memnun . meme ucunu nemli tuttugu icin yara olmuyormus.Ben gumus uç aldim ona basliycam yarin , 36. Haftadq baslanabiliyormus.Gumus uç varken kremegerek yok yaziyor. Var mi kullanan
Evet kız kardeşim kullandı çok memnun kaldı. Ben her emzirmeden önce mutlaka sütümle ucunu yumusatir öyle verirdim yara olmazdı amaç oranın yumuşak olup tahriş olmaması. Asla bebeğin ağzına kuru kuru vermeyin kuru emince çok kötü oluyo benim ilkinde çok kötü olmuştu bilmediğim denBen gumus uç aldim ona basliycam yarin , 36. Haftadq baslanabiliyormus.Gumus uç varken kremegerek yok yaziyor. Var mi kullanan
İyiyiz toparlanmaya çalışıyoruz işte ikimizde daha iyi olacağız inşallahCanim benim doktor da her zaman 500 fazla 500 eksik olabilir der kiloyu söylerken. Uzulmeni anliyorum ama olana çare yok saglikliysaniz en onemlisi bu .
Bilmiyorum ben kullanmadımBen gumus uç aldim ona basliycam yarin , 36. Haftadq baslanabiliyormus.Gumus uç varken kremegerek yok yaziyor. Var mi kullanan
Aslında anne bebek dostu hastanelerde olmuyor. Bizimki de normal biberon emzik mama falan istemiyor kaşık biberon yazmışlar bir tek. Bence saçma olmuş kesin lazım olacak bir şey değil sonuçta. Lazım olursa da eczanesen bulunamaz mı? Ha bir de üst segment hastane olacak kaşık biberon bulunduramıyor musunuz yani di mibekler bekler
kasik biberon ben forumda gordum . aldim koydum ama benim hastene listemde biberon vs hic bisi yok.
hersey var hastanede , kiyafet ve kisisel esyalarinizi alin gelin dediler
Hadi gözün aydın cattercımmmKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun
Benim de 2. işte. 3.yü muhtemelen nöbetçi eczaneden falan alıcam. Direkt ağzıma dikerek içiyorum artıkGaviscondan başka hiçbir şey bende de işe yaramıyor, başucumda duruyor valla, 3.şişedeyim.
Ahhaha hadi yine iyisinBenden önce bir kaç kişinin hikayesini dinlemeyi çok istiyorum, ilk doğumum olacak, tecrübeli adayları bekliyorum yoksa doğurmayacağım
Ben de battaniyeyi bol koydum. Ama poşet gelmemişti aklıma çok iyi düşşünmüşsün. Ben de yanıma çöp poşeti falan alayım kirlileri koymak için. Hastane odasında kirli poşeti vardı otellerdeki gibi ama onlar küçük oluyor malum.Bizim hastanenin de listesi var. Çok az şey istemiş. Muhtemelen süt saklama poşetidir bencede, koca hastane buzdolabı poşeti istemez herhaldeben kirliler ve çöpler için de bir kaç tane market poşeti attım valize ne olur ne olmaz. Hastanenin istedikleri haricinde de koyduklarım oldu, bebek kıyafetini bol tuttum mesela, 3 tane farklı kalınlıkta battaniye koydum. Ne olur ne olmaz havayı şimdiden bilemiyorum. Bakarsın soğuk olur sıcak olur hava aniden suyum gelir o esnada tüh vah demektense taşırız nolacak ki
Allah analı babalı büyütsün. Avm den mi topladı asistan seni alemsin
Canım belki doktor risk gördü, bebeğin solunumu durabilirdi mesela. Doktoruna güveniyorsan kararı doğrudur bence. Mesela benim doktorum son dakikaya kadar hep normal dedi ilk kez bu hafta sezeryan olabilir ama kararı sen ver dedi. Bazı durumlar gördü. Yarın bakacak tekrardan
Kizlar dün sabah doğumun oldu şükür. Sezeryanla ilgili çok fazla sorun yaşamadım ama göğüs ucum olmayınca zorlanıyorum emzirmeye. Mama veriyoruz siringayla ama göğüste emerken veriyoruz silikon uclaveriyoruz çok zor oluyor
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün miniklerinizKızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
Bahsettiğin şekilde kaçırıyorum. Kaçırdığım zaman hissediyorum kesin. Daha çok hapşırırken ya da tuvalete yetişememe durumunda kaçırıyorum.Idrar kaciraniniz oluyor mu? Bazen avcumun alani kadar bakiyorum camasirim islanmis ama hangi renk tam anlamiyorum ?Uyurken olmus genelde, uyanikken olsa hani hissediosan idrar veya akinti, gelisini hissetmiosan amniyotik siviymis genelde.Bir kere yere afedersiniz yarim cay bardagi kadar sari su gibi bosaldi benden camasir degisirken ve hic hissetmedim ertesi gun de tesaduf kontroldeydim doktorda suyunda azalma yok dedi. Ilk bebegimde dogum esnasina dek hic suyum bosalmadi bi gram bile oyuzden anlayamiyorum :))
Açılma olup, sancın da varken sancı çıkmaması çok ilginçHerkese çok teşekkür ederim arkadaşlar alıntılıyamadım zaten takip amaçlı hastane de yatıyordum nişanım gelmişti bebek küçük kilo almıyor diye yaıtırmışlardı dün geceden beri nst de asla çıkmayan sancılarım vardı cuma sabahtan biraz daha artmaya başladı ama kimse açıkcası önemsemedi akşam ara ara gelen sancılar artık dayanılmaz hale gelmeye başladı nst De çıkmadığı için ciddi anlamda önemswmediler en son tuvalete gittim gece 11 e doğru tekrar kanlı akıntı gördüm hemşireyi çağırdım açıklığa baktı ki 5 cm olmuşdoğumun başladı diye apar topar doğum haneye gittik açıkcası çabuk ilerledi doğum kolay oldu bebk de küçük diye ama malesef plesenta Bi türlü ayrılmadı çok zor çıkardılar o doğumdan daha acılıydı çok şükür şu an bebek de bende iyiyim tabi dikişlerim var herkese kolay doğumlar diliyorum bebeğim yanım da şükür inş çabucak büyür çünkü minnacık
Ayy hadi hayırlı olsun. Sancın var mı ?Kızlar suyum geldiii
Hadi bakalım hayırla sağlıkla ilerlesinKızlar suyum geldiii
ben de kilo almasın almayım daha fazla diye kuklandığım multivitamini bıraktım.Hayırlı sabahlar kızlar ben pazartesi günü doğum yapmak istiyorum kendimi pazartesi gününe hazırladım nedensebakalım beklediğim gibi olacak mı? Hayırlısı tabi. Yarın tam 38haftalık oluyoruz artık fazla ilerlesin istemiyorum bebiş kilolu olursa doğumu zor olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?