- 17 Mart 2022
- 2.788
- 2.301
- 83
- 40
Miğde bulantım miğde yanmam hiç biseyim kalmadı herşeyi yiyebiliyorum icebiliyorum.Tek doğurmayan benmi kaldım acaba yaherkeste bi doğum başlangıcı,su gelmesi nişan gelmesi kasılma sancı vs falan olmuş,ben dün çok kötüydüm mide bulantım kusmam ishalim falan vardı bugünde öyle geçicek sanırım ama 2 haftadır hastaneye gitmiyorum pazartesi gideceğim bebeğin hareketleri gayet yerinde,nişan su gelmesi vs falan yok doğuma ilişkin hiçbir şey yok ve yeni doğum yapan annelere birşey sormak istiyorum mide probleminiz geçtimü yanmanız falan hemen
İnşallah zamanla yoluna girer herşeyBende spinal sezeryan oldum, karnın yavaş yavaş inecek ve bugün yarın artık yatış kalkışın da rahatlar. Korseyi bence doktoruna danış kontrol için gittiğinde. Emzirme de bez alma, emzirme, gaz çıkarma, uyku şeklinde yapabilirsin bebek alışıyor hemen düzene. Göğüs için de daha önce yazmıştım ebebekte Memelyn bal mumu kapak var çok çok memnunum yumuşacık tutuyor meme ucunulansinoh almıştım göğüs ucuna kullanmıyorum bile kilo vermesi de çok normal bebek sisligini atıyor benim bebeğim de yaklaşık 250 gr verdi. 3 kasımda boy kilo takibi var bakalım ne kadar artmış
Merhaba çok şükür kızım iyi ama bende iyiyim spinal anestezi ile doğum oldu maasallah göbeğim baya büyük halaKızlar aldım çayımı oturdum çalışma masama kim doğurmuş kim yazmamış envanter çıkardım :) Çünkü aşırı işsizim :)
A Aden8422 pazartesi günü sezaryen olmuşsun nasıl oldun iyi mi bebiş?
@Bayanstress pazartesi günü sabah doğumum olacak demişsin nasılsın?
@OKYANUS302 canım hepimiz senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz bizi merakta bırakma
Doğum yapanları tek tek mesajlara bakarak güncelledim. Onun dışında aylardır bilgi vermeyenler var.
Geriye biz doğumu bekleyenler kaldı kızlar :)
Bana da anestezi uzmanı bol kahve, çay, kola iç dedi. Doğumdan sonra yoğun bakıma alındım üniversite hastanesinde. Ordaki hemşireler de izin vermedi içmemeKuzum şimdi bizim anestezi ya vücut onu atsın diye birde çok baş ağrısı dönmesi oluyor tek ona iyi gelende kafein kola kahve bol ictiriyorlar bana görede zarari var ama bu ağrı öyle su içmekle hap içmeklede geçmiyor vücut istiyor bunu
Size geçmiş olsun bebiş de sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun
Öyle mi diyorsun? En iyisi akışına bırakmakAslında ikiside aynı bence çünkü yine ağrıyor o etki geçince tek fark birinde iğne yok
Ben korse takmasam imkansız tek başıma yataktan kalkıp yürüyemezdim organlarım sallandikca ağrım artıyordukonseyi takınca sıkı tutuyor sallanmiyor rahat dimdik yürüyorsun
Kaldık bizde beklemedeyiz kasılmaya iş yapıyorum sancı var ama nişan gelmedi henüz. 3dogum erken ve kolay olur derler ama sanmıyorumTek doğurmayan benmi kaldım acaba yaherkeste bi doğum başlangıcı,su gelmesi nişan gelmesi kasılma sancı vs falan olmuş,ben dün çok kötüydüm mide bulantım kusmam ishalim falan vardı bugünde öyle geçicek sanırım ama 2 haftadır hastaneye gitmiyorum pazartesi gideceğim bebeğin hareketleri gayet yerinde,nişan su gelmesi vs falan yok doğuma ilişkin hiçbir şey yok ve yeni doğum yapan annelere birşey sormak istiyorum mide probleminiz geçtimü yanmanız falan hemen
Evet benim de bir kabin boy valiz bir anne bebek çantası var ama çikolata, süs ve hediyelikleri daha koymadım makyaj çantasını son dakika içine atıcamYa evet ben de geçen öyle bir rüya gördüm hemen tamamladım eksikleri. Hatta hastaneye götüreceğim çikolatayı süsleri de valizin yanına koydum. Makyaj çantası bile attım çantama. Bir orta boy valiz, bir anne bebek çantası,bir tane kordon kanı kit kolisi ,bir kapı süsü kutusu, bir de çikolata kutusunasıl gidecez bakalım
Ne yazık ki bir çözüm bulamadım. Öyle durumlarda parmaklarımı daha çok oynatmaya çalışıyorum başta biraz sıkıntılı oluyor ama hareket ettirdikçe azalıyor sanki.Kızlar ya el uyuşması ile baş edebilen var mı? Ellerim görsel olarak davul gibi şişmedi ama resmen hissiyat olarak davul gibi ve de uyuşukluk yapıyor ödem. Ödemin şişlik ve rahatsızlığını en çok parmakların el ile birleştiği eklemde çok yoğun hissediyorum ama uyuşma tüm elimde oluyor tabi. Başta ara sıra parmak uçlarımın uyuşmasıyla başlamıştı, şu an o kadar çok uyuşuyor ki gece uykumdan uyanıyorum
Jet doğumKizlar herkesi alintiliyamadim ama ortak cevap olsun.2.dogumumdu acilmam baslamisti ama sancim yoktu.doktorum suni sanci verdi etkilerini hisetmemle oldu bitti dogum.cok hizli acildi.
Ilkinde kendi sancimla dogurmustum oda nisan geldikten 1 saat sonra dogmustu
Valla hiçbir şeyden bezmedim ama bu uyuşukluktan bezdim hakkaten, bugün bir ara ılık suya sokup masaj yapmayı denicem.Benim de aynı 2-3 aydır uyuşuk ellerim özellikle sol elim gündüz de geçmiyor uyuşukluğu.. doktor normal diyor geçiyor doğurunca geçecekmiş inşallah
Hadi hayırlısı
kolay güzel doğumun olsun inşallah
Anladım canım, yani normalde emzirirken de bu kadar içmeye izin verilmiyor ama sizinkinde mecbur ilk başta içiyorsunuz.Kuzum şimdi bizim anestezi ya vücut onu atsın diye birde çok baş ağrısı dönmesi oluyor tek ona iyi gelende kafein kola kahve bol ictiriyorlar bana görede zarari var ama bu ağrı öyle su içmekle hap içmeklede geçmiyor vücut istiyor bunu
Arkadaşa cevap yazmışsın nişan için
Doktorun bana dedigide akşamda doğumunu yaptirabilirim demişti ama hiç beklemeye riske atmaya gerek yok demişti sezeryan için diyorum
Birde kanala inmişti bebek
Bazılarında nişan geliyor bebek kanalda olmuyor bekliyor bazısının hiç sancısı olmuyor bebek kanala inmiş oluyor herkeste değişiyor
Ben de öyle yapıyorum sürekli ellerimle hareketler yapıyorum. Az biraz iyi geliyor o ama pek kalıcı olmuyor.Ne yazık ki bir çözüm bulamadım. Öyle durumlarda parmaklarımı daha çok oynatmaya çalışıyorum başta biraz sıkıntılı oluyor ama hareket ettirdikçe azalıyor sanki.
Kızlar
38+2 deyim doktora gittik sabahtan
Nst de sancı yok
Açılma yok
Bebiş kanala girmemiş
Kilosu 3180 normal doğum için uygun bekleyelim dedi doktor
Nazlı begonyamın gelmeye niyeti yok anlayacağınız
Benim beklemek için bir engelim yok sanırım bebeğin kilo alımı her hafta olduğu ve suyu vs normal olduğu için bekleyebiliriz ilk bebekler geç gelir diyor doktorumBenim de aynı, 38+3’teyken ne sancı, ne kanala girme, kilo da 3100 gibiydi, çatı da müsait. Ama beklemeyi de bir risk gibi gördük, Çarşamba’da ortak karar kıldık. Pazartesi yine kontrol var, bakalım durumlar ne olmuş.
Bi yanım acaba beklesek normal gelir mi diyorama sağlıkla gelsin kuzular. Biz toparlarız her türlü, onların şu an içerideki durumları bilinmezlikten ibaret.
Maşallah maşallahDenedim tutuyor
Ama şuan vermem
Tek kaldığımda çok zor durumda kalırsam vermeyi düşünüyorum
Öyle valla acaba bugün doğuracakmıyım başlıcakmı telaşı tutuyor her gün heyecan içindeHayırlısı diyelimson haftalarımız hep bi doğurdum doğuracağım, geliyor mu, bu nişan mı stresiyle geçiyor
Ah ne güzel inşallah benimde öyle olur yaMiğde bulantım miğde yanmam hiç biseyim kalmadı herşeyi yiyebiliyorum icebiliyorum.
Bende sancı veya kasılmada yok bazen olup geçiyor,ama bu aralar miğde bulantısı kusma falan varKaldık bizde beklemedeyiz kasılmaya iş yapıyorum sancı var ama nişan gelmedi henüz. 3dogum erken ve kolay olur derler ama sanmıyorum
Bizim haftayaa kaldı herhalde. YaKızlar
38+2 deyim doktora gittik sabahtan
Nst de sancı yok
Açılma yok
Bebiş kanala girmemiş
Kilosu 3180 normal doğum için uygun bekleyelim dedi doktor
Nazlı begonyamın gelmeye niyeti yok anlayacağınız
Hareket azlığı derken canım anlamadimD dogatam en son hareket azlığı yazmıştı, sonra bir bilgilendirme gelmedi değil mi? @OKYANUS302 de henüz yazmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?