2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Miğde bulantım miğde yanmam hiç biseyim kalmadı herşeyi yiyebiliyorum icebiliyorum.

İnşallah zamanla yoluna girer herşey

Merhaba çok şükür kızım iyi ama bende iyiyim spinal anestezi ile doğum oldu maasallah göbeğim baya büyük hala baş ağrım oluyor kahve içiyorum bitter çikolata ile ve parol alıyorum acaba baş ağrısı ne zaman biter? Onun dışında ayak ve bacaklarımda ödem var kızımın kg kaybı da %10 neredeyse memeyi tam tutmayı öğrenemedi o yüzden göğüs ucim yara oldu valla ilk çocuğumda böyle olmamıştı çok kötü bı aciymis pomad kullanmaya başladım onun için birde kızım çok az emiyor sanki büyüdükçe artar inşallah tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum Allah herkese hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin

Bana da anestezi uzmanı bol kahve, çay, kola iç dedi. Doğumdan sonra yoğun bakıma alındım üniversite hastanesinde. Ordaki hemşireler de izin vermedi içmeme Allahtan baş ağrım olmadı da hemşireyi paralamadım

Size geçmiş olsun bebiş de sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah inşallah bizlere de sizin gibi doğum nasip eder

Öyle mi diyorsun? En iyisi akışına bırakmak Korseyi de konuşayim doktora gidince. Bakalım ne diyecek

Kaldık bizde beklemedeyiz kasılmaya iş yapıyorum sancı var ama nişan gelmedi henüz. 3dogum erken ve kolay olur derler ama sanmıyorum

Evet benim de bir kabin boy valiz bir anne bebek çantası var ama çikolata, süs ve hediyelikleri daha koymadım makyaj çantasını son dakika içine atıcam bugün en azından tüm gerekli şeyleri koyup kapatmayı düşünüyorum

Selam kizlar, belim kasigim sirtim cok agriyor yurumekte bile zorlaniyorum karnim cok sert haricinde birsey yok ama hastaneye gitsemmi acaba geceden beri boyleyim

Ne yazık ki bir çözüm bulamadım. Öyle durumlarda parmaklarımı daha çok oynatmaya çalışıyorum başta biraz sıkıntılı oluyor ama hareket ettirdikçe azalıyor sanki.

Jet doğum darısı başımıza
Valla hiçbir şeyden bezmedim ama bu uyuşukluktan bezdim hakkaten, bugün bir ara ılık suya sokup masaj yapmayı denicem.
Anladım canım, yani normalde emzirirken de bu kadar içmeye izin verilmiyor ama sizinkinde mecbur ilk başta içiyorsunuz.
Ne yazık ki bir çözüm bulamadım. Öyle durumlarda parmaklarımı daha çok oynatmaya çalışıyorum başta biraz sıkıntılı oluyor ama hareket ettirdikçe azalıyor sanki.
Ben de öyle yapıyorum sürekli ellerimle hareketler yapıyorum. Az biraz iyi geliyor o ama pek kalıcı olmuyor.

Bir de ben zaten horlayan bir insanım maalesef. Ama sırt üstü yatınca horlardım. Son 1 haftadırhangi pozisyonda yatarsam yatim dana gibi horluyorum ve hatta kendi horlamama uyanıyorum. Dün gece çok kötü uyumuştum. Az önce koltukta uyuyakaldım. Sonra kendi kükrememe uyandım yine uykudan, eşim benle dalga geçiyor artık

Bunu yaşayan var mı? Lütfen yalnız olmim

Kızlar
38+2 deyim doktora gittik sabahtan
Nst de sancı yok
Açılma yok
Bebiş kanala girmemiş
Kilosu 3180 normal doğum için uygun bekleyelim dedi doktor
Nazlı begonyamın gelmeye niyeti yok anlayacağınız

Benim de aynı, 38+3’teyken ne sancı, ne kanala girme, kilo da 3100 gibiydi, çatı da müsait. Ama beklemeyi de bir risk gibi gördük, Çarşamba’da ortak karar kıldık. Pazartesi yine kontrol var, bakalım durumlar ne olmuş.

Bi yanım acaba beklesek normal gelir mi diyor ama sağlıkla gelsin kuzular. Biz toparlarız her türlü, onların şu an içerideki durumları bilinmezlikten ibaret.

Bu aralarda doğum yapan hanımlar Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Biz hala beklemedeyiz mide yanmaları bile devam ediyor. Önceden çok hevesliydim eşya sürecinde daha valizi bile hazırlamadım bekliyor öyle

Benim beklemek için bir engelim yok sanırım bebeğin kilo alımı her hafta olduğu ve suyu vs normal olduğu için bekleyebiliriz ilk bebekler geç gelir diyor doktorum
4 kasıma muayene edecek tekrar durum netleşir o zaman diye düşünüyorum
Aman en iyisi düşünmemek nasıl istiyorsa öyle gelsinler her türlü kesecekler bizi analık zor

Hayırlısı diyelim son haftalarımız hep bi doğurdum doğuracağım, geliyor mu, bu nişan mı stresiyle geçiyor
Öyle valla acaba bugün doğuracakmıyım başlıcakmı telaşı tutuyor her gün heyecan içinde
Miğde bulantım miğde yanmam hiç biseyim kalmadı herşeyi yiyebiliyorum icebiliyorum.
Ah ne güzel inşallah benimde öyle olur ya

Kaldık bizde beklemedeyiz kasılmaya iş yapıyorum sancı var ama nişan gelmedi henüz. 3dogum erken ve kolay olur derler ama sanmıyorum
Bende sancı veya kasılmada yok bazen olup geçiyor,ama bu aralar miğde bulantısı kusma falan var benim ilk doğumum nişan sancı vs falan nasıl olur onlarıda bilmiyorum ya bekliyorun öyle

Kızlar
38+2 deyim doktora gittik sabahtan
Nst de sancı yok
Açılma yok
Bebiş kanala girmemiş
Kilosu 3180 normal doğum için uygun bekleyelim dedi doktor
Nazlı begonyamın gelmeye niyeti yok anlayacağınız
Bizim haftayaa kaldı herhalde. Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…