2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Öyle mi diyorsun? En iyisi akışına bırakmak Korseyi de konuşayim doktora gidince. Bakalım ne diyecek
Bence kuzu belden yaptır hem bebeği görüyorsun dikerlerken acida yok zaten
Sağlık durumun hangisine elverişliyse tabi o önemli
Ama o uyuşukluk gidiyor vucudundan sonra yürütüyorlar

Evet canım ben 1 Türk kahvesi 1 2 si 1 arada içiyorum bol su içiyorum birde ardına

Kuzum 37de 2400 doğurdum yanımda oldu hep korkma

Gunaydin kizlar, karnim cok sertleşti belim sirtim çok ağrıyor bebegin hareketlerinide geceden beri pek hissedemiyorum gitsem mi acaba bir tuhafım yurumek bile zor geliyor sırtımı dogrultamiyorum
Bence git canım hiç olmasa için rahat eder artık sonlardayız

Canim son haftalarda sanirim hepimizde var. Ben de sanki hersey tek basima uzerime yikilmis ve hicbirseyi yetistiremiyormusum gibi hissediyorum. Ben de sezeryan olacagim, ne yapalim. Aslinda bakarsan sezeryan da en kontrollu dogum methodu bebek sagligi acisindan. O yuzden vardir bir hayirlisi diyerek kendimizi teskin etmek lazim. Az kaldi. Bebislerimizi kucagimiza saglikla alinca tamamen unutacagiz bu gunleri. Kocaman sariliyorum sana,gobegim elverdikce :)

Çok sağol canım, son dakikaya kadar normal olacak hevesiyle gelip son dakika ne olacağını bilememek kötü oldu. Doktorum özel hastanede çalışmasına rağmen normali tavsiye ediyor, hatta ona giden tanıdıklarımın hepsi normal doğum yaptı, hastane de politika olarak normale teşvik ediyor yani üç kağıt olmadığından eminiz ama bugünkü konuşmada o da emin olamadı kararı biraz da bize bıraktı. Bir kaç gün sonrasına randevu verdi. Bebeğimin boynuna birden fazla kordon dolanmış. Bugün gördük. Gösterdi bize de. Takip edeceğiz, hareketlerini saymaya çalışacağım ve en ufak şüphede hastaneye gideceğim. Öyle konuştuk bakalım. Normal imkansız değil ama riski de var bunu bilin, kordon kısa gelebilir de sorunsuz da olabilir, benzer durumda olup normal doğum yapan hastalarım oldu dedi. Ama karar sizin diye de ekledi. Son dakika riske de girmek istemiyorum. Bir kaç gün sonra tekrar gidip son kez konuşacağız.

Bence kuzu belden yaptır hem bebeği görüyorsun dikerlerken acida yok zaten
Sağlık durumun hangisine elverişliyse tabi o önemli
Ama o uyuşukluk gidiyor vucudundan sonra yürütüyorlar
Peki. Bebeği çıkartırken falan ya da keserken hissediyorum musun

peki suni sancı verip normal doğum ile alamazlar mı bebeğini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…