Sislik için canim babamda ameliyat oldu geçen sene onada ameliyattan önce vermişlerdi giymişti 1 haftaYok canim giydirmediler şişlik içinmi o yoksa varismi vardı sende
Bence kuzu belden yaptır hem bebeği görüyorsun dikerlerken acida yok zatenÖyle mi diyorsun? En iyisi akışına bırakmakKorseyi de konuşayim doktora gidince. Bakalım ne diyecek
Yok canım daha taburcu olmadık ben plesenta previa ameliyatından dolayı sezeryan oldum diye bigun daha tutuyorlar mis acil kanamam falan olursa diyeD vitamini yazdılarmi kuzum bebeğe
Web baby e bebek yeni dogan olan kuzum bana kalsa bakkal emzigi alacaktımMaşallah maşallahhangisini tuttu
İlaçları taburcu olurken yazar belkideD vitamini yazdılarmi kuzum bebeğe
Geçmiş olsun tatlım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çıkarsınızYok canım daha taburcu olmadık ben plesenta previa ameliyatından dolayı sezeryan oldum diye bigun daha tutuyorlar mis acil kanamam falan olursa diye
Evet canım bizim taburcu olurken doktor gelmeden 3 tane fotokopi verdiler alınacak ilaç listesi vardıİlaçları taburcu olurken yazar belkide
Evet canım ben 1 Türk kahvesi 1 2 si 1 arada içiyorum bol su içiyorum birde ardınaJet doğumdarısı başımıza
Valla hiçbir şeyden bezmedim ama bu uyuşukluktan bezdim hakkaten, bugün bir ara ılık suya sokup masaj yapmayı denicem.
Anladım canım, yani normalde emzirirken de bu kadar içmeye izin verilmiyor ama sizinkinde mecbur ilk başta içiyorsunuz.
Ben de öyle yapıyorum sürekli ellerimle hareketler yapıyorum. Az biraz iyi geliyor o ama pek kalıcı olmuyor.
Bir de ben zaten horlayan bir insanım maalesef. Ama sırt üstü yatınca horlardım. Son 1 haftadırhangi pozisyonda yatarsam yatim dana gibi horluyorum ve hatta kendi horlamama uyanıyorum. Dün gece çok kötü uyumuştum. Az önce koltukta uyuyakaldım. Sonra kendi kükrememe uyandım yine uykudan, eşim benle dalga geçiyor artık
Bunu yaşayan var mı? Lütfen yalnız olmim
Kuzum 37de 2400 doğurdum yanımda oldu hep korkmaKızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktıkilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular
Bence git canım hiç olmasa için rahat eder artık sonlardayızGunaydin kizlar, karnim cok sertleşti belim sirtim çok ağrıyor bebegin hareketlerinide geceden beri pek hissedemiyorum gitsem mi acaba bir tuhafım yurumek bile zor geliyor sırtımı dogrultamiyorum
Canim son haftalarda sanirim hepimizde var. Ben de sanki hersey tek basima uzerime yikilmis ve hicbirseyi yetistiremiyormusum gibi hissediyorum. Ben de sezeryan olacagim, ne yapalim. Aslinda bakarsan sezeryan da en kontrollu dogum methodu bebek sagligi acisindan. O yuzden vardir bir hayirlisi diyerek kendimizi teskin etmek lazim. Az kaldi. Bebislerimizi kucagimiza saglikla alinca tamamen unutacagiz bu gunleri. Kocaman sariliyorum sana,gobegim elverdikce :)Başlarda da oldu galiba sonlarda da olacak gibi. İştahım kapandı galiba, canım bşşey istemiyor hiç. Bu sabah kalktım mide bulantısı çoktu hemen bişeyler yedim, şükür ki iyi yedim. Ama sonda hafif bir bulantı yine geldi doyduğumu hissetmedim. Öğlende aynısı oldu, mide bulantısı geldi yedim bişeyler ama elim ayağım titredi resmen, yemek bitmesine rağmen kendime gelemedim. Sürekli ağlayasım da var. Sanki herşey kötü gidiyor. Her aksilik gözümde büyüyor. Az kaldı ve ben hiç birşey yapamadım gibi. Hep aksilikler çıktı, şimdi de yorgunluktan yapamıyorum. Tek başıma zorlanıyorum ama kimseye bişey diyemiyorum. Çok isterdim annemle, srkadaşımla kardeşimle falan bu süreçte birlikte olmayı. Ama herkes sen hallet, bişey olursa söylersin modunda. Ben her defasında söyleyeceksem ne anlamı kaldı. Ayy kusura bakma bdv ye çevirdim burayı. Atlas a yazdım bişeyler, aşağıda, o konu da biraz moralimi bozuyor.
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. Bakalım bana yarın ne diyecek doktorum. Son görüşmemiz geçen haftaydı çok olunlu konuşmadı, aksilikler varmış. Sezeryanı düşün dedi. Normalde normal konuşuyorduk hep, şimdi sezeryan girince devreye azıcık moralim gitti. Bakalım düzeldi mi bu hafta yarın bakacak
Bende gidersem isteyeyim. Aslında kötü değil, günde 1 kere falan çıkıyorum ama yine de kolay olmuyor. Ikınma yok ama her defasında büyük abdestim var sanıp tuvalete koşuyorum ama hiç birşey gelmiyor. Günde 1 defa işte. Zorlamıyorum bende. Yetmiyor o da demek ki
Hareket azlığı derken canım anlamadim
Daha iyi aslında bana baktığından beri kimseden gelmeyen saçma bir sümüksü akıntım var. Bebeğimin hareketleri de yavaşladı. Yarın tekrar gideceğim
1doğasever o bahsettiği arkadaşHareket azlığı derken canım anlamadim
Çok sağol canım, son dakikaya kadar normal olacak hevesiyle gelip son dakika ne olacağını bilememek kötü oldu. Doktorum özel hastanede çalışmasına rağmen normali tavsiye ediyor, hatta ona giden tanıdıklarımın hepsi normal doğum yaptı, hastane de politika olarak normale teşvik ediyor yani üç kağıt olmadığından eminiz ama bugünkü konuşmada o da emin olamadı kararı biraz da bize bıraktı. Bir kaç gün sonrasına randevu verdi. Bebeğimin boynuna birden fazla kordon dolanmış. Bugün gördük. Gösterdi bize de. Takip edeceğiz, hareketlerini saymaya çalışacağım ve en ufak şüphede hastaneye gideceğim. Öyle konuştuk bakalım. Normal imkansız değil ama riski de var bunu bilin, kordon kısa gelebilir de sorunsuz da olabilir, benzer durumda olup normal doğum yapan hastalarım oldu dedi. Ama karar sizin diye de ekledi. Son dakika riske de girmek istemiyorum. Bir kaç gün sonra tekrar gidip son kez konuşacağız.Canim son haftalarda sanirim hepimizde var. Ben de sanki hersey tek basima uzerime yikilmis ve hicbirseyi yetistiremiyormusum gibi hissediyorum. Ben de sezeryan olacagim, ne yapalim. Aslinda bakarsan sezeryan da en kontrollu dogum methodu bebek sagligi acisindan. O yuzden vardir bir hayirlisi diyerek kendimizi teskin etmek lazim. Az kaldi. Bebislerimizi kucagimiza saglikla alinca tamamen unutacagiz bu gunleri. Kocaman sariliyorum sana,gobegim elverdikce :)
Tutsunda ne olduğu önemsiWeb baby e bebek yeni dogan olan kuzum bana kalsa bakkal emzigi alacaktım
1doğasever o bahsettiği arkadaşnasıl etkilenir bilmiyorum bende onu takip ediyorum dünden beri inşallah herşey yolundadır
Peki. Bebeği çıkartırken falan ya da keserken hissediyorum musunBence kuzu belden yaptır hem bebeği görüyorsun dikerlerken acida yok zaten
Sağlık durumun hangisine elverişliyse tabi o önemli
Ama o uyuşukluk gidiyor vucudundan sonra yürütüyorlar
peki suni sancı verip normal doğum ile alamazlar mı bebeğini?Çok sağol canım, son dakikaya kadar normal olacak hevesiyle gelip son dakika ne olacağını bilememek kötü oldu. Doktorum özel hastanede çalışmasına rağmen normali tavsiye ediyor, hatta ona giden tanıdıklarımın hepsi normal doğum yaptı, hastane de politika olarak normale teşvik ediyor yani üç kağıt olmadığından eminiz ama bugünkü konuşmada o da emin olamadı kararı biraz da bize bıraktı. Bir kaç gün sonrasına randevu verdi. Bebeğimin boynuna birden fazla kordon dolanmış. Bugün gördük. Gösterdi bize de. Takip edeceğiz, hareketlerini saymaya çalışacağım ve en ufak şüphede hastaneye gideceğim. Öyle konuştuk bakalım. Normal imkansız değil ama riski de var bunu bilin, kordon kısa gelebilir de sorunsuz da olabilir, benzer durumda olup normal doğum yapan hastalarım oldu dedi. Ama karar sizin diye de ekledi. Son dakika riske de girmek istemiyorum. Bir kaç gün sonra tekrar gidip son kez konuşacağız.
Sağol canımHayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?