2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün

Bende sancı veya kasılmada yok bazen olup geçiyor,ama bu aralar miğde bulantısı kusma falan var benim ilk doğumum nişan sancı vs falan nasıl olur onlarıda bilmiyorum ya bekliyorun öyle
Emin ol hepsinide anlarsın nışanıda sancıyıda anlamamak mümkün değil o an gelene kadar beklicez

Okyanustan haber yok canım hala mathilda da en son hastaneye gidiyordu daha yazmadı. Güzel haberlerle dönerler inşallah. Okyanus salı gününden beri yazmıyor
Okyanusu cok merak ediyorum hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Ben verdim canım tuttu o da mam emzik hediye gelmişti onu verdik
Bende var bir kaç marka uyurken veririm sanırım

Selam kizlar, belim kasigim sirtim cok agriyor yurumekte bile zorlaniyorum karnim cok sert haricinde birsey yok ama hastaneye gitsemmi acaba geceden beri boyleyim
Geçen gün benim de aynen böyle dayanılmayacak şekildeydi yürüyemecek duruma gelmiştim ama o gün ben çok ayakta kalmıştım o yüzden olduğunu düşündüm bekleyip dünlenince de geçti. Siz de uzanın geçmezse tabiki doktorunuza danışın. Ama yorgunluktan da çok oluyor bu haftalarda

Hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Ben 4,5 5. Aydan beri kaçırıyorum gülmeme hapşurmama falan gerek kalmıyor her türlü dururken de kaçırıyorum yapacak bişe yok

Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Gözün aydın canım geçmiş olsun Sağlıcakla büyüt bebeğini

Kuzum sende d vitamini veriyormusun bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…