Okyanustan haber yok canım hala mathilda da en son hastaneye gidiyordu daha yazmadı. Güzel haberlerle dönerler inşallah. Okyanus salı gününden beri yazmıyor
Hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsünKızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Emin ol hepsinide anlarsın nışanıda sancıyıda anlamamak mümkün değilBende sancı veya kasılmada yok bazen olup geçiyor,ama bu aralar miğde bulantısı kusma falan varbenim ilk doğumum nişan sancı vs falan nasıl olur onlarıda bilmiyorum ya bekliyorun öyle
Ben verdim canım tuttu o daTaze anneler bebiklere emzik verdiniz mi? Bibs aldım az öncetutar inşallah
Okyanusu cok merak ediyorum hayırlı haberlerle gelsin inşallahOkyanustan haber yok canım hala mathilda da en son hastaneye gidiyordu daha yazmadı. Güzel haberlerle dönerler inşallah. Okyanus salı gününden beri yazmıyor
Bende var bir kaç marka uyurken veririm sanırımBen verdim canım tuttu o damam emzik hediye gelmişti onu verdik
Geçen gün benim de aynen böyle dayanılmayacak şekildeydi yürüyemecek duruma gelmiştim ama o gün ben çok ayakta kalmıştım o yüzden olduğunu düşündüm bekleyip dünlenince de geçti. Siz de uzanın geçmezse tabiki doktorunuza danışın. Ama yorgunluktan da çok oluyor bu haftalardaSelam kizlar, belim kasigim sirtim cok agriyor yurumekte bile zorlaniyorum karnim cok sert haricinde birsey yok ama hastaneye gitsemmi acaba geceden beri boyleyim
Hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsünKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun
Çok tatlı oluyor lokur lokurOkyanusu cok merak ediyorum hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Bende var bir kaç marka uyurken veririm sanırım
Hayırlı olsun canımHerkese çok teşekkür ederim arkadaşlar alıntılıyamadım zaten takip amaçlı hastane de yatıyordum nişanım gelmişti bebek küçük kilo almıyor diye yaıtırmışlardı dün geceden beri nst de asla çıkmayan sancılarım vardı cuma sabahtan biraz daha artmaya başladı ama kimse açıkcası önemsemedi akşam ara ara gelen sancılar artık dayanılmaz hale gelmeye başladı nst De çıkmadığı için ciddi anlamda önemswmediler en son tuvalete gittim gece 11 e doğru tekrar kanlı akıntı gördüm hemşireyi çağırdım açıklığa baktı ki 5 cm olmuşdoğumun başladı diye apar topar doğum haneye gittik açıkcası çabuk ilerledi doğum kolay oldu bebk de küçük diye ama malesef plesenta Bi türlü ayrılmadı çok zor çıkardılar o doğumdan daha acılıydı çok şükür şu an bebek de bende iyiyim tabi dikişlerim var herkese kolay doğumlar diliyorum bebeğim yanım da şükür inş çabucak büyür çünkü minnacık
Ben 4,5 5. Aydan beri kaçırıyorumIdrar kaciraniniz oluyor mu? Bazen avcumun alani kadar bakiyorum camasirim islanmis ama hangi renk tam anlamiyorum ?Uyurken olmus genelde, uyanikken olsa hani hissediosan idrar veya akinti, gelisini hissetmiosan amniyotik siviymis genelde.Bir kere yere afedersiniz yarim cay bardagi kadar sari su gibi bosaldi benden camasir degisirken ve hic hissetmedim ertesi gun de tesaduf kontroldeydim doktorda suyunda azalma yok dedi. Ilk bebegimde dogum esnasina dek hic suyum bosalmadi bi gram bile oyuzden anlayamiyorum :))
Aynn canim bizde öyle uyumayı çok seviyor hep uyumak istiyorEvet hiç canını sıkma.
Sağlıklı olsunlarda kilo alırlar
2 saatte 1 besleyin dediler biz 1 saatte 1 besliyoruz uyanmazsa ayak altına dokunma yanak burun okşama yaparak uyandiriyoruz
Varis çorabı giydirdiler mi bana ameliyata girmeden giydirmislerdi hala bacağımda evdede 10 gün boyunca giyeceksin hiç çıkarma dediAyaklarım ödemden bavul gibiyinede direniyorum yürüyorum o ödem gidecek
Gözün aydın canım geçmiş olsun Sağlıcakla büyüt bebeğiniKızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Kuzum sende d vitamini veriyormusun bebiseBana da anestezi uzmanı bol kahve, çay, kola iç dedi. Doğumdan sonra yoğun bakıma alındım üniversite hastanesinde. Ordaki hemşireler de izin vermedi içmemeAllahtan baş ağrım olmadı da hemşireyi paralamadım
Yok canim giydirmediler şişlik içinmi o yoksa varismi vardı sendeVaris çorabı giydirdiler mi bana ameliyata girmeden giydirmislerdi hala bacağımda evdede 10 gün boyunca giyeceksin hiç çıkarma dedi
Verdim valla çok çok emiyor ama denedim sürekli değil eve bı gecelik duruma göre hareket edicemTaze anneler bebiklere emzik verdiniz mi? Bibs aldım az öncetutar inşallah
D vitamini yazdılarmi kuzum bebeğeAynn canim bizde öyle uyumayı çok seviyor hep uyumak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?