Amin canım teşekkür ederim. Darısı tüm bekleyenlere inşallahGözün aydın canım geçmiş olsun Sağlıcakla büyüt bebeğini
Yok kuzum hissetmedim sadece baskı hissettim göğüs ve karındaPeki. Bebeği çıkartırken falan ya da keserken hissediyorum musun
Web değil kuzum wee baby yanlış yazmışımTutsunda ne olduğu önemsi
Sağ ol canım verdiğin bilgiler için. Bakalım doktorumla da bir konuşayim ne diyecek.Bence kuzu belden yaptır hem bebeği görüyorsun dikerlerken acida yok zaten
Sağlık durumun hangisine elverişliyse tabi o önemli
Ama o uyuşukluk gidiyor vucudundan sonra yürütüyorlar
Aynı benBen 4,5 5. Aydan beri kaçırıyorumgülmeme hapşurmama falan gerek kalmıyor her türlü dururken de kaçırıyorum yapacak bişe yok
Anladım kuzucuk sorun yok bende doğurdum da sanki emziği kaldWeb değil kuzum wee baby yanlış yazmışım
Olsun al kuzum kalsın sonra git gel zor oluyorAnladım kuzucuk sorun yok bende doğurdum da sanki emziği kald
Canım kordon kısaysa, bebeğin normal doğumunda sıkıntı olma ihtimali var dedi. O ihtimali ben dillendirmek istemiyorum düşün yani. Çünkü birden fazla dolanmış. Doktor kesin konuşamıyor, oysa çok deneyimli bir doktor. Dün bir gençle tanıştık kocaman delikanlı, doğumunu bizim doktor yaptırmış. Yok artık dedim. Doktorumuz istersen deneriz olmadı sezeryana çeviririz dedi. Hem sancı hem sezeryan da istemiyorum açıkçası. Ne yapsam bilemedim. Yıllardır bekliyoruz bebeği, şimdi son dakika, ya bişey olursa korkusu girdi. Bu zamana kadar da normal doğum diye heveslendik. Herkes sezeryan zor olur, toparlanamazsın falan diyor. Eşimi de yanıma almıyorlarmış. Normalde eşim de yanımda olacaktı. Birde sana bahsetmiştim tatsız olaylara şahit olmuştum bu konuda. Hamileliğin başından beri en büyük korkumdu. Yatarken bile derin uyuyamıyordum, uyumamamın sebebi buydu. Doktorum etkilemez dedi ama eskiler, yatarken çok dönersen kordon dolanır demişlerdi, hep oturarak döndüm. Aylardır doğru düzgün uyumadım bu yüzden ama şimdi geldi buldu beni.peki suni sancı verip normal doğum ile alamazlar mı bebeğini?
Dogurunca aklima ne miden geliyo ne baska bisey canimTek doğurmayan benmi kaldım acaba yaherkeste bi doğum başlangıcı,su gelmesi nişan gelmesi kasılma sancı vs falan olmuş,ben dün çok kötüydüm mide bulantım kusmam ishalim falan vardı bugünde öyle geçicek sanırım ama 2 haftadır hastaneye gitmiyorum pazartesi gideceğim bebeğin hareketleri gayet yerinde,nişan su gelmesi vs falan yok doğuma ilişkin hiçbir şey yok ve yeni doğum yapan annelere birşey sormak istiyorum mide probleminiz geçtimü yanmanız falan hemen
Benim kızımın göbeği 5. gün düşmüştü ama yoğun bakımda atmışlar gerizekalılarAyyyy bizimkiler dışarı çıksın diye beklerken seninkinin göbeği bile düştübir yere gömecek misin?
Evet canım günde 3 damla, doğum yaptığım hastaneden öyle dediler. Sonra sağlık ocağına gittik aşı takvimi için onlar da 3 damla dedi. Perşembe çocuk doktoruna gidince yine aynı cümleyi duydukKuzum sende d vitamini veriyormusun bebise
Ay maşallah kuzuyaGöbeğimiz düştü teyzeleri
Hepsi hazır nevresimlerini yıkayalı yık oldu resmenOlsun al kuzum kalsın sonra git gel zor oluyor
Emzirme yastığı aldım
Birde reflu yatağı çok işe yarıyor kendi deneyimledigim kadarıyla her odaya götürüyorsun e bebekten aldım emzirdikten sonra bir sağa bir sola yatiriyorum
Aaa halk arasında bu kadar yaygın bir adet varken sorulmadan atılması saçma olmuş ciddenBenim kızımın göbeği 5. gün düşmüştü ama yoğun bakımda atmışlar gerizekalılarHatta bi anne tartışıyordu niye atılıyor diye. Benim büyük oğlumun hala çekmecede gömülmeyi bekliyo ondan ev kuşu oldu herhalde Şimdi iki oğlumunkini bir gömerim
Evet canım günde 3 damla, doğum yaptığım hastaneden öyle dediler. Sonra sağlık ocağına gittik aşı takvimi için onlar da 3 damla dedi. Perşembe çocuk doktoruna gidince yine aynı cümleyi duydukAma pek sevmiyo diliyle itiyo sıpa
Hatırlamaz olur muyum, korktuğumuz şeyleri yaşar olduk Allah daha beterinden korusun. Açıkcası önünde iki yol var sezeryan olmayı kesinlikle istemiyorsan sancıyı deneyeceksin ama bence korkularımızdan ziyade bebeğin sağlığı herşeyden önemli karar tabiki senin. Benimde kordon vardı biliyorsun geçen haftalarda birkaç farklı doktora gittim biri çıkmış dedi. diğerlerinin hepsi duruyor dedi geçen hafta nst sonrası güvendiğim kendi doktorum kordon hala duruyor ama bebek dönmüş dedi, bu kez de bebek iri kilo alımınız devam ederse kesin sezeryan dedi. Hemen vitamini bıraktım. yürüyüşe başladım. ne yaparsak yapalım olacak olandan kaçınılmıyor. Ben normali deneyelim bile diyemiyorum çünkü bu kez de doğum sırasında kol omuz kırılıyor rahim de bol yırtıklar oluyor vs diye. Açıkcası o yüzden bizim ve bebeğimiz için en kolay en sağlıklı neyse o olsın. Oluruna bıraktımCanım kordon kısaysa, bebeğin normal doğumunda sıkıntı olma ihtimali var dedi. O ihtimali ben dillendirmek istemiyorum düşün yani. Çünkü birden fazla dolanmış. Doktor kesin konuşamıyor, oysa çok deneyimli bir doktor. Dün bir gençle tanıştık kocaman delikanlı, doğumunu bizim doktor yaptırmış. Yok artık dedim. Doktorumuz istersen deneriz olmadı sezeryana çeviririz dedi. Hem sancı hem sezeryan da istemiyorum açıkçası. Ne yapsam bilemedim. Yıllardır bekliyoruz bebeği, şimdi son dakika, ya bişey olursa korkusu girdi. Bu zamana kadar da normal doğum diye heveslendik. Herkes sezeryan zor olur, toparlanamazsın falan diyor. Eşimi de yanıma almıyorlarmış. Normalde eşim de yanımda olacaktı. Birde sana bahsetmiştim tatsız olaylara şahit olmuştum bu konuda. Hamileliğin başından beri en büyük korkumdu. Yatarken bile derin uyuyamıyordum, uyumamamın sebebi buydu. Doktorum etkilemez dedi ama eskiler, yatarken çok dönersen kordon dolanır demişlerdi, hep oturarak döndüm. Aylardır doğru düzgün uyumadım bu yüzden ama şimdi geldi buldu beni.
Sen ne yaptın ? Var mı değişiklik ?
Canım hayırlı olsun. Korse konusunda her doktor farklı yaklaşıyor. Sen o konuyu doktoruna sor. Bebeğin kilo kaybı çok normal %10 kadar ödem atıyorlar. Emzirme konusunda da biraz sabır canım. O sana sen ona alışıyorsunuz. Kolaylıklar dilerim canım.İyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var kiburda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten
Hiç üzülme benimkide minik doğdu çok şükür yanımdaÇok teşekkür ederim cevaplarınız için. Evet ben de kireçlenme vs deyince sesimi çıkaramadım vardir bir bildiği diye. 2300 Çok düşük geldi bu haftam için ona üzüldüm, doğuma kadar enazndan 2.5u görebilsek ama 2 haftada 100 gr aldysa 1 haftada biraz zor gibihakkımızda hayırlısı yeterki sıkıntısız doğsun da, kiloya bakmiycaz artık.
Bende siren yoktu sadece sonda takılıydi canim her ameliyat farklı galibaCanım o direnlerin işi bitince alttan mı çekiyorlar. Acılı bir işlem mi?
Bana hastane verdi gerçekten kaşık biberon kurtarıcı oluyormusbekler bekler
kasik biberon ben forumda gordum . aldim koydum ama benim hastene listemde biberon vs hic bisi yok.
hersey var hastanede , kiyafet ve kisisel esyalarinizi alin gelin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?