Bestlak damlaya doğumdan önce mi başlıyoruz doğurduktan sonra mıAnalığın 8. Gününden herkese selam canlaryeni doğum yapanlar gözünüz aydın mutluluğunuz sütünüz bol olsun
11 kg vermişim iyiki hamileyken her şeyi yemişimbir de bestlak damla gerçekten mükemmel. Bebişimin kordonu da 4. Günü düştü nereye gömsek diye evde duruyo şimdilik.
Ne güzel. Emzirirken gitti galiba demi canım kaç günde gitti. Ben bebek kilo alacak diye yiyemiyorum malesef. Çikolata, dondurma çok canım çekiyor ama meyve ve beyaz nohut a talim,Analığın 8. Gününden herkese selam canlaryeni doğum yapanlar gözünüz aydın mutluluğunuz sütünüz bol olsun
11 kg vermişim iyiki hamileyken her şeyi yemişimbir de bestlak damla gerçekten mükemmel. Bebişimin kordonu da 4. Günü düştü nereye gömsek diye evde duruyo şimdilik.
EvettBirde ben şuan 35+6 dayım Pazartesi 36 yı bitirmiş olacağım yani demi
Doğduktan sonra başladım benBestlak damlaya doğumdan önce mi başlıyoruz doğurduktan sonra mı
8 günde 11 kg gitti. Emzirmek cidden verdiriyormuşNe güzel. Emzirirken gitti galiba demi canım kaç günde gitti. Ben bebek kilo alacak diye yiyemiyorum malesef. Çikolata, dondurma çok canım çekiyor ama meyve ve beyaz nohut a talim,Bebeğiniz zayıfsa bol bol yiyin kızlar
benim yerimede
Ağrın sızın var mı?Kızlar benim nişan parça parça gelmeye devam ediyor
kaç haftada kaç kilo bebeğinNe güzel. Emzirirken gitti galiba demi canım kaç günde gitti. Ben bebek kilo alacak diye yiyemiyorum malesef. Çikolata, dondurma çok canım çekiyor ama meyve ve beyaz nohut a talim,Bebeğiniz zayıfsa bol bol yiyin kızlar
benim yerimede
Yok valls hala aynıyım sadece karnım sertleşiyorAğrın sızın var mı?
Bende demir yuklemesi yapilmisti o yuzden iyiyim sukur ama hemoglobinde dusuklukler var hala. Ornegin trombosit.. bakalim ne diyecek doktorCanım anlatsam uzun sürer, bazı şeyler üst üste gelir ya öyle, elbette durumumun da etkiis vardır. Hayırlısı olsun.
Sağlık olsun canım, doğum kapalı kutu derler hep. Önemli olan sizin sağlıklı olmanız, sonradan tüh vah demektense.
Demir hapı kullanabiliyorsan ne güzel tatlım ya ben kullandım mahvetti beni. O yüzden multivitamin içinde olanını verdi. İlacın içinde demir miktarı o bahsettiğin ilaca göre biraz daha düşük. Bide kan sulandırıcı falan kullanıyorum sıkıntı var bende, doktorum galiba bu yüzden daha fazla takviye veremem riskli demişti. Kanım sınırda zaten. Yorgunluğumun sebeplerinden biri de bu
Canım oralarda aranmaktansa çantada olsun. Market poşeti ne kadar yer kaplar ki. Bugün yarın tekrar vslize bakacağım eksiğim var mı bakalım. Arada bakıp güncelleme yapıyorumkaşık biberon bende attım çantaya, istemiyorlar anne bebek dostu hastaneymiş aman olsun yanımda dedim emziği falan attım çantaya.
Aaa bak dediydin kimseden normal doğum duymadan doğurmam diye catterfly ı duyunca geldi sancım. Takdir ettim seni. Hadi bakalım bir avazda doğur gel inşallah
Canım foruma giremiyorum bu aralar, sen ne yaptın ? Var mı kordonla ilgili gelişme ?
Oh ozendim vallaÇok sevindim gözünüz aydın ne güzel başladı bugünAllah analı babalı büyütsün
Bir güzel haber daha Allah analı babalı büyütsünsağlıklı olsun önemli olan o, küçük doğan bebek doğunca iyi kilo alır diyorlar.
Rahatça olmasına sevindim, darısı başımıza
Maşallah kuzucuk suni sancı cok zormu acıklığın var mıydıYeniden ben kızlar
Biliyorsunuz, sabah suyum gelmişti 9 gibi suni sancı verdiler çünkü hiç sancım yoktu saat 14.23'de kızım doğdu, sağlığı çok iyişuan yanımda uyuyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ama uykucu çıktı cimcime Kasımda bir ben mi doğuracağım diyordum ben de doğuramadım
Ay superrr sanci cok perisan ettimi ne guzel normal dogum yapmissinYeniden ben kızlar
Biliyorsunuz, sabah suyum gelmişti 9 gibi suni sancı verdiler çünkü hiç sancım yoktu saat 14.23'de kızım doğdu, sağlığı çok iyişuan yanımda uyuyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ama uykucu çıktı cimcime Kasımda bir ben mi doğuracağım diyordum ben de doğuramadım
Canim muz sut cikolata tuket ve yataga uzan kesin hissedersin.Ayakya ve is yaparken ben de hep sertim ve kalcamdan itibaren bacagim agriyoGunaydin kizlar, karnim cok sertleşti belim sirtim çok ağrıyor bebegin hareketlerinide geceden beri pek hissedemiyorum gitsem mi acaba bir tuhafım yurumek bile zor geliyor sırtımı dogrultamiyorum
Canim merak etme ben de burdayim dogurmayan :)) ve bebikom hala bas asagi degil :) ayrica 2 haftadir ben de gitmedim doktora pazartesi veya carsamva gidecegimTek doğurmayan benmi kaldım acaba yaherkeste bi doğum başlangıcı,su gelmesi nişan gelmesi kasılma sancı vs falan olmuş,ben dün çok kötüydüm mide bulantım kusmam ishalim falan vardı bugünde öyle geçicek sanırım ama 2 haftadır hastaneye gitmiyorum pazartesi gideceğim bebeğin hareketleri gayet yerinde,nişan su gelmesi vs falan yok doğuma ilişkin hiçbir şey yok ve yeni doğum yapan annelere birşey sormak istiyorum mide probleminiz geçtimü yanmanız falan hemen
yok kuzu aynı kordon hala boğazında, hareketleri takip etmeye devamCanım anlatsam uzun sürer, bazı şeyler üst üste gelir ya öyle, elbette durumumun da etkiis vardır. Hayırlısı olsun.
Sağlık olsun canım, doğum kapalı kutu derler hep. Önemli olan sizin sağlıklı olmanız, sonradan tüh vah demektense.
Demir hapı kullanabiliyorsan ne güzel tatlım ya ben kullandım mahvetti beni. O yüzden multivitamin içinde olanını verdi. İlacın içinde demir miktarı o bahsettiğin ilaca göre biraz daha düşük. Bide kan sulandırıcı falan kullanıyorum sıkıntı var bende, doktorum galiba bu yüzden daha fazla takviye veremem riskli demişti. Kanım sınırda zaten. Yorgunluğumun sebeplerinden biri de bu
Canım oralarda aranmaktansa çantada olsun. Market poşeti ne kadar yer kaplar ki. Bugün yarın tekrar vslize bakacağım eksiğim var mı bakalım. Arada bakıp güncelleme yapıyorumkaşık biberon bende attım çantaya, istemiyorlar anne bebek dostu hastaneymiş aman olsun yanımda dedim emziği falan attım çantaya.
Aaa bak dediydin kimseden normal doğum duymadan doğurmam diye catterfly ı duyunca geldi sancım. Takdir ettim seni. Hadi bakalım bir avazda doğur gel inşallah
Canım foruma giremiyorum bu aralar, sen ne yaptın ? Var mı kordonla ilgili gelişme ?
Ben de boyle bi hikaye yasamak istiyorum :)))Kizlar herkesi alintiliyamadim ama ortak cevap olsun.2.dogumumdu acilmam baslamisti ama sancim yoktu.doktorum suni sanci verdi etkilerini hisetmemle oldu bitti dogum.cok hizli acildi.
Ilkinde kendi sancimla dogurmustum oda nisan geldikten 1 saat sonra dogmustu
34+6 da 3 kg idi. Haftaya gideceğim kontrole bakalım.kaç haftada kaç kilo bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?