2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bestlak damlaya doğumdan önce mi başlıyoruz doğurduktan sonra mı

Ne güzel. Emzirirken gitti galiba demi canım kaç günde gitti. Ben bebek kilo alacak diye yiyemiyorum malesef. Çikolata, dondurma çok canım çekiyor ama meyve ve beyaz nohut a talim,Bebeğiniz zayıfsa bol bol yiyin kızlar
benim yerimede

Birde ben şuan 35+6 dayım Pazartesi 36 yı bitirmiş olacağım yani demi

Reactions: 11K
8 günde 11 kg gitti. Emzirmek cidden verdiriyormuş

kaç haftada kaç kilo bebeğin

Bende demir yuklemesi yapilmisti o yuzden iyiyim sukur ama hemoglobinde dusuklukler var hala. Ornegin trombosit.. bakalim ne diyecek doktor

Yeniden ben kızlar
Biliyorsunuz, sabah suyum gelmişti 9 gibi suni sancı verdiler çünkü hiç sancım yoktu saat 14.23'de kızım doğdu, sağlığı çok iyi şuan yanımda uyuyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ama uykucu çıktı cimcime Kasımda bir ben mi doğuracağım diyordum ben de doğuramadım

Oh ozendim valla

Maşallah kuzucuk suni sancı cok zormu acıklığın var mıydı

Ay superrr sanci cok perisan ettimi ne guzel normal dogum yapmissin

Gunaydin kizlar, karnim cok sertleşti belim sirtim çok ağrıyor bebegin hareketlerinide geceden beri pek hissedemiyorum gitsem mi acaba bir tuhafım yurumek bile zor geliyor sırtımı dogrultamiyorum
Canim muz sut cikolata tuket ve yataga uzan kesin hissedersin.Ayakya ve is yaparken ben de hep sertim ve kalcamdan itibaren bacagim agriyo

Canim merak etme ben de burdayim dogurmayan :)) ve bebikom hala bas asagi degil :) ayrica 2 haftadir ben de gitmedim doktora pazartesi veya carsamva gidecegim

yok kuzu aynı kordon hala boğazında, hareketleri takip etmeye devam

Ben de boyle bi hikaye yasamak istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…