2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kapak kullananlar hic yasamamus yarayi. O aciyi yasamak feci b8sey.

Ypk tatlim terleme degil benimki ama bakalim su seviyesine vakinca doktor haftaici qnlariz nasil klsa :)

Yaa kuzum gözünaydin Allah analı babalı büyütsün minnoskoyu. Beni bıraktın kasıma nasıl geçti doğumun kesi vs var mı?

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Birde ben şuan 35+6 dayım Pazartesi 36 yı bitirmiş olacağım yani demi
Son adet tarihin 20 Şubat sanırım, yarın bitiriyorsun 36 yı, yani 36+0 oluyor yarın, aramızda 1 gün var, yalnız bebeğin muhtemel doğum tarihi niye 24 görünüyor sende, 27 görünmesi lazım takvime göre, gerçi çok bi önemi yok, bebişkolar beklemiyor o günü sezaryen en geç o tarihten 1 hafta önce oluyor, biz de 17 Kasım a gün aldık bakalım, o zamana kadar beklerse benim minnak

Çok teşekkür ederim

Sat.ımız senle ayni canim haberleselim:)) en son ne zaman gittin muayeneye ?

Evet canım Sat 20 şubat.Bilmiyorum burada bilgileri de doğru girdim ama 24 gösteriyor. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah

Gözünüz aydın canım. Allah sizlere bağışlasın. Cumhuriyet çocuğu oldu ne güzel

Gözün aydın canım maşallah ne güzel ilerlemiş süreç darısı kalan Kasım annelerine

Kızlar ben de doğurmak istiyorum artık. Kasik ve bacak ağrılarım dayanılmaz oldu. Oturdugum yerden kalktığımda feci ağrı oluyor. Karnım geriliyor yirtilacak gibi oluyor. Resmen acıyor. Bunalıma girmeye başladım. Hareket kısıtlılığı beni çok mutsuz ediyor.

Canım öncelikle gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben de 37+1 deyim nasip olursa normal doğum bekliyorum. Kaç cm açıklık vardı hastaneye gittiğinde ? Herhangi anestezi aldın mı tavsiye edebileceğin birşeyler var mı

Ben de oyleyim 1 haftadir. Onceleri boyle degildim

Öncelikle geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün benim de ilk çocuğumda önce suyum gelmişti ancak sezeryan oldum hiç açılma ve sancı yoktu 11 saat falan bekledik doktor suni sancı bile vermeye gerek görmedi sizde açılma varmiydi nasıl ilerledi doğum

Ayyyh gözün aydın sağlıkla büyüsün cimcimen darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…