- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Kapak kullananlar hic yasamamus yarayi. O aciyi yasamak feci b8sey.Bilmiyorum ben kullanmadım
Oyle bir hassas olmustu ki goguslerim kremi almak zorunda hissediyorum bir tek o iyi geldiği için ama extra gümüş kapakta mi alsam diye de düşünüyorum
O yaraları acilari tekrar yasayacak olmak korkutuyor
Ypk tatlim terleme degil benimki ama bakalim su seviyesine vakinca doktor haftaici qnlariz nasil klsa :)Günaydın kızlar, yine el uyuşmalarım ve ben yatakta sabahlıyoruz
Aslında anne bebek dostu hastanelerde olmuyor. Bizimki de normal biberon emzik mama falan istemiyor kaşık biberon yazmışlar bir tek. Bence saçma olmuş kesin lazım olacak bir şey değil sonuçta. Lazım olursa da eczanesen bulunamaz mı? Ha bir de üst segment hastane olacak kaşık biberon bulunduramıyor musunuz yani di mi
Hadi gözün aydın cattercımmm
Benim de 2. işte. 3.yü muhtemelen nöbetçi eczaneden falan alıcam. Direkt ağzıma dikerek içiyorum artık
Ahhaha hadi yine iyisin @catterflym doğurdu. Bebeği içinde tutmak zorunda değilsin artıkkeşke başka bir şey dileseydin
Ben de battaniyeyi bol koydum. Ama poşet gelmemişti aklıma çok iyi düşşünmüşsün. Ben de yanıma çöp poşeti falan alayım kirlileri koymak için. Hastane odasında kirli poşeti vardı otellerdeki gibi ama onlar küçük oluyor malum.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün minikleriniz
Bahsettiğin şekilde kaçırıyorum. Kaçırdığım zaman hissediyorum kesin. Daha çok hapşırırken ya da tuvalete yetişememe durumunda kaçırıyorum.
Birkaç kez uyanınca iç çamaşırım aşırı ıslaktı ve acaba suyum mu sızıyor diye çok korkmuştum ama sonra anladım ki terliyormuşum.
Açılma olup, sancın da varken sancı çıkmaması çok ilginçolabiliyormuymuş öyle şeyler hiç bilmiyordum
Bebişin büyür canım hatta nasıl büyüdüğüne inanamazsın
Yaa kuzum gözünaydin Allah analı babalı büyütsün minnoskoyu.Yeniden ben kızlar
Biliyorsunuz, sabah suyum gelmişti 9 gibi suni sancı verdiler çünkü hiç sancım yoktu saat 14.23'de kızım doğdu, sağlığı çok iyişuan yanımda uyuyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ama uykucu çıktı cimcime Kasımda bir ben mi doğuracağım diyordum ben de doğuramadım
İnşallah sizlerde sağlıkla bu günlere kavuşacaksınızAyyyy bizimkiler dışarı çıksın diye beklerken seninkinin göbeği bile düştübir yere gömecek misin?
Birazdan yıkayacağızAy maşallah kuzuyavakitli düşmüş annesi şanslısın şimdi ilk banyosunu yaptırırsınız ne güzel
Hayırlı olsun canım gözün aydınYeniden ben kızlar
Biliyorsunuz, sabah suyum gelmişti 9 gibi suni sancı verdiler çünkü hiç sancım yoktu saat 14.23'de kızım doğdu, sağlığı çok iyişuan yanımda uyuyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ama uykucu çıktı cimcime Kasımda bir ben mi doğuracağım diyordum ben de doğuramadım
İnşallahİnşallah sizlerde sağlıkla bu günlere kavuşacaksınızbilmem hiç düşünmedim
Son adet tarihin 20 Şubat sanırım, yarın bitiriyorsun 36 yı, yani 36+0 oluyor yarın, aramızda 1 gün var, yalnız bebeğin muhtemel doğum tarihi niye 24 görünüyor sende, 27 görünmesi lazım takvime göre, gerçi çok bi önemi yok, bebişkolar beklemiyor o günüBirde ben şuan 35+6 dayım Pazartesi 36 yı bitirmiş olacağım yani demi
Çok teşekkür ederimCanım hayırlı olsun. Korse konusunda her doktor farklı yaklaşıyor. Sen o konuyu doktoruna sor. Bebeğin kilo kaybı çok normal %10 kadar ödem atıyorlar. Emzirme konusunda da biraz sabır canım. O sana sen ona alışıyorsunuz. Kolaylıklar dilerim canım.
Sat.ımız senle ayni canim haberleselim:)) en son ne zaman gittin muayeneye ?Son adet tarihin 20 Şubat sanırım, yarın bitiriyorsun 36 yı, yani 36+0 oluyor yarın, aramızda 1 gün var, yalnız bebeğin muhtemel doğum tarihi niye 24 görünüyor sende, 27 görünmesi lazım takvime göre, gerçi çok bi önemi yok, bebişkolar beklemiyor o günüsezaryen en geç o tarihten 1 hafta önce oluyor, biz de 17 Kasım a gün aldık bakalım, o zamana kadar beklerse benim minnak
Evet canım Sat 20 şubat.Son adet tarihin 20 Şubat sanırım, yarın bitiriyorsun 36 yı, yani 36+0 oluyor yarın, aramızda 1 gün var, yalnız bebeğin muhtemel doğum tarihi niye 24 görünüyor sende, 27 görünmesi lazım takvime göre, gerçi çok bi önemi yok, bebişkolar beklemiyor o günüsezaryen en geç o tarihten 1 hafta önce oluyor, biz de 17 Kasım a gün aldık bakalım, o zamana kadar beklerse benim minnak
Gözünüz aydın canım. Allah sizlere bağışlasın. Cumhuriyet çocuğu oldu ne güzelYeniden ben kızlar
Gözün aydın canım maşallah ne güzel ilerlemiş süreçYeniden ben kızlar
Canım öncelikle gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahYeniden ben kızlar
Ben de oyleyim 1 haftadir. Onceleri boyle degildimKızlar ben de doğurmak istiyorum artık. Kasik ve bacak ağrılarım dayanılmaz oldu. Oturdugum yerden kalktığımda feci ağrı oluyor. Karnım geriliyor yirtilacak gibi oluyor. Resmen acıyor.Bunalıma girmeye başladım. Hareket kısıtlılığı beni çok mutsuz ediyor.
Öncelikle geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün benim de ilk çocuğumda önce suyum gelmişti ancak sezeryan oldum hiç açılma ve sancı yoktu 11 saat falan bekledik doktor suni sancı bile vermeye gerek görmedi sizde açılma varmiydi nasıl ilerledi doğumYeniden ben kızlar
Ayyyh gözün aydın sağlıkla büyüsün cimcimenYeniden ben kızlar
Benim sat 21 Şubat, en son perşembe günü gittim, 3 hafta sonrasına gün verdi bakalım, 38+3 olacak beklerse bebişkoSat.ımız senle ayni canim haberleselim:)) en son ne zaman gittin muayeneye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?