Hiç belli olmuyo canım..benimde ilki 3600dogmustu nasılsa güzel emmisti. Şimdi benimde ikinci küçük olacak belki bende mama veriririm. Sağlıklı olsunlarda napalim artikkkBende hiç vermemiştim ya ilk kez böyle şeylerle ilgilenmeye başladım ilk oğlum hem toplu doğmuştu nasıl çekiyordu sütümü bu uykudan anca aciyor gözünü
İnşallah kötü birşey olmasın da yeter ki geç yazsada olurBebekten sonra da girip bakarım buraya. okyanus mutlaka müsait olunca yazacaktır olumlu düşünüyorum
Aynn canim benim ilkide 3600 du normal doğum yapmıştım onda nasıl süt gelmişti emmisti emiş o emiş hiç bırakmamıştı bu hep uyuyor zorla uyandirip meme veriyorum oda memede uyuya kaliyor yineHiç belli olmuyo canım..benimde ilki 3600dogmustu nasılsa güzel emmisti. Şimdi benimde ikinci küçük olacak belki bende mama veriririm. Sağlıklı olsunlarda napalim artikkk
Kilo bekliyoruz kuzum biz, Allah'a şükür bir sıkıntıları yok fakat minnaklar işte. Her gün görüşüyor, kucaklaşıyoruz dün biri 20gr biri 30gr almış ilk defa vermediler aldılar diye evimizde bayram havasıAyyy canım çok sevindim çok şükürKübra’yı kaçırmışım ben onun bebekleri neden girmişti kuvöze öyle telaşımız oldu ki hepsi kaçıyor konuların
Doğumdan önce oluyordu canim bikac kez olmuştu bende de
Doğuma yakın artıyormuş galiba öyleyse kavuşma yakınBende var canım. Hele biraz yürüyeyim çamaşırım ıpıslak
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallahDoğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya.Giremiyorum foruma ama dualarım hepinizle Uykusuz yorgun ama şükür mutlu bir anne olarak ben elendim darısı doğurmayan tüm bacılarıma
Uyandir canım uyuyup durmasın emsinn. Sarılık artar Allah korusunAynn canim benim ilkide 3600 du normal doğum yapmıştım onda nasıl süt gelmişti emmisti emiş o emiş hiç bırakmamıştı bu hep uyuyor zorla uyandirip meme veriyorum oda memede uyuya kaliyor yine
Maşallah kiraz duduşluya darısı başımıza inşallahBugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Plesentam aşağıda olduğu için canım.Sizin neden kanama riski var bende de kanama dolayısıyla konulmuştu önlem amaçlı iki üç güne çektiler o suyu bir sıkıntı olmadı
Ayy lütfen yakın olsun artık. Totiş ısırmak istiyorumDoğuma yakın artıyormuş galiba öyleyse kavuşma yakın
Cok uzuldum o halinizle boyle biriyle muhatap olmak zorunda kalacaginiza. Allah yardimciniz olsun. Sacmalarsa sozlerinizi esirgenmeyin, boylelerine insan gibi davrandikca zayiflik olarak algilar.Benimki eşimle fotolarımı bile arkadaşlarına gösterip meze yapan bi insan. Eşim gece vardiyasındaykrn eşimle konuşurken aldatmaköa itham edercesine karanlıkta sessizce gelip odama dalan aklımı alan bir insan. İftiralar atan. Neyse. Bide Allah'ım korusun o hale düşersem bana neler yapar.
Saglikla neseyle gecsin evdeki gunleriniz :) Masallah miniginize :)Bugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Ay ben de ya sabirsizlandim artık ev bakıyoruz şuan geziyoruz sürekli suyum gelir diye de korkuyorum gelsin de istiyorum karışık duygular içerisindeyimAyy lütfen yakın olsun artık. Totiş ısırmak istiyorum
Gelse nolur tık olmadoktan sonraBekle bekle gelmeyince öyle olur tabisenin nişan geldi bari bende oda yok
Taşınacak mısınız? Zor olacak bebişleAy ben de ya sabirsizlandim artık ev bakıyoruz şuan geziyoruz sürekli suyum gelir diye de korkuyorum gelsin de istiyorum karışık duygular içerisindeyim
Ay sağ ol canım içimi ferahlattın gerçekten, bu dediklerine dikkat edeceğim ben de bir an önce ayaklanmak istiyorumCanim hiç korkma ben okadar korkuyordum ki biliyorsun sürekli dile getiriyordum doğuma giderken salya sümük gittim eşim bile böyle götürmeyin dedi çok üzüldü ama orda işler çok farklı hep dua ettim Ayetel Kürsi okudum doktorlar hemşireler hepsi iyiyse sende iyisin doğumdan sonra uyuşukluk gitmeye basladiginda bacaklarını kendine çek birak hissettikce yapmaya çalış kahve iç ben iki kez içtim baş ağrım olmadı ondan çok korkmuştum ayağa kalktığımda odada gezdirdiler sonra gittiler yarım saat geçti ben kendim kalktım gezindim gezindim yattım gezindim yattım gazim çıktı afedersin ishal oldum daha kaç saat oldu doğum yapalı hemen ayağa kalkınca lavaboyada cikabildim sondayi baktılar ben geziniyorum hemen çıkardılar kayısı meyve suyu çok tükettim kayınvalidem kendi yapmisti onuda içtim taneleri yedim bu arada sondayi muayenede taktılar uyuşma falan olmadan doktor muayene etti ebe hanım doğuma gidiyoruz hastamızın sondasini takalım dedi inan ki asla hissetmedim bile ben acı hissedicem sanıyordum hadi gidelim deyince şaşırdım baktım takmislar korkma herşey güzel olacak içini ferah tut canim
Çok şükür canımAyyy canım çok sevindim çok şükürKübra’yı kaçırmışım ben onun bebekleri neden girmişti kuvöze öyle telaşımız oldu ki hepsi kaçıyor konuların
Amiiin kuzum amiiinAh şükürler olsunRabbim ayırmasın bir daha kuzum, gözün aydın darısı da en hayırlı en doğru zamanda bizim başımıza inşallah biz de 3'te gidicez öpüşüp koklaşmaya bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?