2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende hiç vermemiştim ya ilk kez böyle şeylerle ilgilenmeye başladım ilk oğlum hem toplu doğmuştu nasıl çekiyordu sütümü bu uykudan anca aciyor gözünü
Hiç belli olmuyo canım..benimde ilki 3600dogmustu nasılsa güzel emmisti. Şimdi benimde ikinci küçük olacak belki bende mama veriririm. Sağlıklı olsunlarda napalim artikkk

Hiç belli olmuyo canım..benimde ilki 3600dogmustu nasılsa güzel emmisti. Şimdi benimde ikinci küçük olacak belki bende mama veriririm. Sağlıklı olsunlarda napalim artikkk
Aynn canim benim ilkide 3600 du normal doğum yapmıştım onda nasıl süt gelmişti emmisti emiş o emiş hiç bırakmamıştı bu hep uyuyor zorla uyandirip meme veriyorum oda memede uyuya kaliyor yine

Ayyy canım çok sevindim çok şükür Kübra’yı kaçırmışım ben onun bebekleri neden girmişti kuvöze öyle telaşımız oldu ki hepsi kaçıyor konuların
Kilo bekliyoruz kuzum biz, Allah'a şükür bir sıkıntıları yok fakat minnaklar işte. Her gün görüşüyor, kucaklaşıyoruz dün biri 20gr biri 30gr almış ilk defa vermediler aldılar diye evimizde bayram havası

Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah

Aynn canim benim ilkide 3600 du normal doğum yapmıştım onda nasıl süt gelmişti emmisti emiş o emiş hiç bırakmamıştı bu hep uyuyor zorla uyandirip meme veriyorum oda memede uyuya kaliyor yine
Uyandir canım uyuyup durmasın emsinn. Sarılık artar Allah korusun

Cok uzuldum o halinizle boyle biriyle muhatap olmak zorunda kalacaginiza. Allah yardimciniz olsun. Sacmalarsa sozlerinizi esirgenmeyin, boylelerine insan gibi davrandikca zayiflik olarak algilar.

Kizlar selamlar,
Ben sanirim alabilecegim en son formu aldim. Bildiginiz karnimda kocaman karpuz, surekli tuvalete cikiyorum. Sali ve onumuzdeki Ptesi kontrolum var, 7'si Ptesi sezeryandan once. Umarim dayanir kalir o zamana kadar iceride. O deli gibi enerji geliyor son haftalarda denmisti, bende zerresi yok. Hicbirsey yapasim yok.

Kızlar korkunç derecede miğdem yanıyor …neredeyse burnumdan çıkacak.. suda içemiyorum… önerisi olan var mı

Ay sağ ol canım içimi ferahlattın gerçekten, bu dediklerine dikkat edeceğim ben de bir an önce ayaklanmak istiyorum maşallah sen de çok güçlüsün darısı bizlerin başına

Ayyy canım çok sevindim çok şükür Kübra’yı kaçırmışım ben onun bebekleri neden girmişti kuvöze öyle telaşımız oldu ki hepsi kaçıyor konuların
Çok şükür canım Bütün yavrular evlerine analarına kavuşsun. Uraz Alp nasıl? 1 aylık oldunuz mu? Kaç kg oldu 1 ayda?
Ah şükürler olsun Rabbim ayırmasın bir daha kuzum, gözün aydın darısı da en hayırlı en doğru zamanda bizim başımıza inşallah biz de 3'te gidicez öpüşüp koklaşmaya bugün
Amiiin kuzum amiiin İnşallah senin minnaklar da hızla kilo alıp analarının koynundan hiç ayrılmazlar bi daha Ohh sen nispeten şanslısın bana göre öpüp koklayabiliyosun maşallah Bizim de için de kokla kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…