2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ohh miss keşke bize de lojman verseler
Çocuk büyütmek için çok ideal kimlerle muhattap olduğu belli kitlesi belli tehlike yok yabancı insan yok güzel bir ortam aslında. Ama eşim eviyle işi içiçe diye biraz sıkıldı lojmandan. Bana hava hoş.

Ayyy çok şükür canımm bir sıkıntıları olmasın da orda daha güvendeler hiç önemli değil bşr an önce büyüsünler kuzular ilk verip sonra almaları normal olan zaten bize hep öyle demiştiler yoğun bakımda şimdi hep alacaklar inşallah

Bence o enerji herkese gelmiyor. Yok, eğer herkese geliyorsa benim oğlan sezaryen tarihine kadar bekler kesin Önümde duran suya bile uzanasım yok resmen, sadece beynim çalışıyor sürekli şu yapılacak bunu halledelim falan diye. Oturduğum yerden eşimi yönlendirip duruyorum ya da beynini yiyorum bak benim kafam çok dolu sen unutma diye Gece soluma yatarsam en fazla 2 saatte bir eşimi uyandırıyorum kaldır beni lavaboya gidicem diye, sağıma yatarsam yataktan resmen kendimi kaydırarak kalkabiliyorum ancak. Son 12 gün ama nasıl geçecek bilmiyorum

Bak dün karnım böyle arka arkaya pıt pıt yaptı benimde. dedim aha içerde bi irkildi sanırım bazen garip hareketler yapıyorlar
Çok değişikler cidden artık sığmıyorlar herahlde eee gelsinler tutan da yok

Oooffff güzellikkkk maşallah kuzuya annesi. Gözün aydın, şimdi evinde rahat rahat bakar büyütürsün
Teşekkürler canım Bir 20 gün anneannesinde kalacağız ama sonrası için inşallah
Maşallah Allah nazardan korusun kiraz dudişliii
Amin canım

Ah maşallah sana melek suratli nazar değmesin çok güzel
Evet canım ben de bakmalara doyamıyorum. Aynı abisinin kız versiyonu sanki onu yeniden doğurmuşum gibi geliyor
Maşallah kiraz duduşluya darısı başımıza inşallah
Amin canım hepiniz sağlıkla, kolaylıkla alın kucağınıza inşallah
Bunlar nasil sigdi karnimiza hala aklim almiyo :))masallahh
Valla benimki pek sığamıyordu boy uzunluğundan. Nefesim kesiliyordu her attığı tekme canımı yakıyordu çünkü ama haklısın mucize gerçekten. Bedenimizden bir insan minyatürü çıkıyor annemin deyimiyle

Cok uzuldum o halinizle boyle biriyle muhatap olmak zorunda kalacaginiza. Allah yardimciniz olsun. Sacmalarsa sozlerinizi esirgenmeyin, boylelerine insan gibi davrandikca zayiflik olarak algilar.
Aynen öyle de iş erkekte bitiyor işte. Bu daha devede kulak eş müsade eder annem değişti derse o da yine tepeme çıkmays çalışcak ama avucunu yalar.

Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Aynen öyle de iş erkekte bitiyor işte. Bu daha devede kulak eş müsade eder annem değişti derse o da yine tepeme çıkmays çalışcak ama avucunu yalar.
Bu is siz de bitiyor, cok sevindim guclu durusunuza. O sizi itham edici odaniza dalmasi meselesi cok asap bozucu. Halledeceksiniz eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…