Yok şimdilik yatırımlık düşünüyoruz bebisle taşınmak zor olur. Lojmanda rahatım iyiTaşınacak mısınız? Zor olacak bebişle
Ohh miss keşke bize de lojman verselerYok şimdilik yatırımlık düşünüyoruz bebisle taşınmak zor olur. Lojmanda rahatım iyi
Çocuk büyütmek için çok ideal kimlerle muhattap olduğu belli kitlesi belli tehlike yok yabancı insan yok güzel bir ortam aslında. Ama eşim eviyle işi içiçe diye biraz sıkıldı lojmandan. Bana hava hoş.Ohh miss keşke bize de lojman verseler
Aynen valla :)))Bizim bebekler gece uyuyup sabahları uyumusyacaklsr herhalde hep aynı saatte uyanır mı insan
Artik sabr3dicez az kaldi insallahMagnezyum kullanıyordum ekstra olarak onu da yeni bıraktım bırakır bırakmaz ağrılar arttı
Ayyy çok şükür canımm bir sıkıntıları olmasın da orda daha güvendeler hiç önemli değil bşr an önce büyüsünler kuzular ilk verip sonra almaları normal olan zaten bize hep öyle demiştiler yoğun bakımdaKilo bekliyoruz kuzum biz, Allah'a şükür bir sıkıntıları yok fakat minnaklar işte. Her gün görüşüyor, kucaklaşıyoruz dün biri 20gr biri 30gr almış ilk defa vermediler aldılar diye evimizde bayram havası
Ablamda da olmuştu o durum kanama ihtimali için kan vs ayarlanmıştı aka hiçbir sorun olmadı inşallah sende de olmazPlesentam aşağıda olduğu için canım.
Bunlar nasil sigdi karnimiza hala aklim almiyo :))masallahhBugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Kizlar selamlar,
Ben sanirim alabilecegim en son formu aldim. Bildiginiz karnimda kocaman karpuz, surekli tuvalete cikiyorum. Sali ve onumuzdeki Ptesi kontrolum var, 7'si Ptesi sezeryandan once. Umarim dayanir kalir o zamana kadar iceride. O deli gibi enerji geliyor son haftalarda denmisti, bende zerresi yok. Hicbirsey yapasim yok.
Bak dün karnım böyle arka arkaya pıt pıt yaptı benimde. dedim aha içerde bi irkildi sanırım bazen garip hareketler yapıyorlarKızlar karnımın içi parçalanıyor sanki ve acayip sesler geliyorbebek osuruyor oalbilir mi
Çok değişikler cidden artık sığmıyorlar herahldeBak dün karnım böyle arka arkaya pıt pıt yaptı benimde. dedim aha içerde bi irkildi sanırım bazen garip hareketler yapıyorlar
Teşekkürler canımOooffff güzellikkkkmaşallah kuzuya annesi. Gözün aydın, şimdi evinde rahat rahat bakar büyütürsün
Amin canımMaşallah Allah nazardan korusun kiraz dudişliii
Evet canım ben de bakmalara doyamıyorum. Aynı abisinin kız versiyonu sanki onu yeniden doğurmuşum gibi geliyorAh maşallah sana melek suratlinazar değmesin çok güzel
Amin canım hepiniz sağlıkla, kolaylıkla alın kucağınıza inşallahMaşallah kiraz duduşluya darısı başımıza inşallah
Valla benimki pek sığamıyordu boy uzunluğundan. Nefesim kesiliyordu her attığı tekme canımı yakıyordu çünkü ama haklısın mucize gerçekten. Bedenimizden bir insan minyatürü çıkıyor annemin deyimiyleBunlar nasil sigdi karnimiza hala aklim almiyo :))masallahh
15 saat sonra yatış ortalama 16 saat sonra kavuşmaSenin saat belli mi?
Aynen öyle de iş erkekte bitiyor işte. Bu daha devede kulak eş müsade eder annem değişti derse o da yine tepeme çıkmays çalışcak ama avucunu yalar.Cok uzuldum o halinizle boyle biriyle muhatap olmak zorunda kalacaginiza. Allah yardimciniz olsun. Sacmalarsa sozlerinizi esirgenmeyin, boylelerine insan gibi davrandikca zayiflik olarak algilar.
Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımDoğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya.Giremiyorum foruma ama dualarım hepinizle Uykusuz yorgun ama şükür mutlu bir anne olarak ben elendim darısı doğurmayan tüm bacılarıma
Oyle yapıyorum canim vallaUyandir canım uyuyup durmasın emsinn. Sarılık artar Allah korusun
Amin canım inşallahAy sağ ol canım içimi ferahlattın gerçekten, bu dediklerine dikkat edeceğim ben de bir an önce ayaklanmak istiyorummaşallah sen de çok güçlüsün darısı bizlerin başına
Bu is siz de bitiyor, cok sevindim guclu durusunuza. O sizi itham edici odaniza dalmasi meselesi cok asap bozucu. Halledeceksiniz eminim.Aynen öyle de iş erkekte bitiyor işte. Bu daha devede kulak eş müsade eder annem değişti derse o da yine tepeme çıkmays çalışcak ama avucunu yalar.
Allahım nasıl güzelBugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?