Amin canım teşekkür ederimSaglikla neseyle gecsin evdeki gunleriniz :) Masallah miniginize :)
Bende hiçbir belirti yok ama bu hafta doğuracağım diye içime doğuyorKızlar kimler yarın doğuracağını hissediyor
Benim son 7 gun, 7 Kasim sezeryan gunune kadar kalsin diye dua ediyorum. Ben de ayni sizin gibi kalkamiyorum, donemiyorum. Bu arada bebek asagi dondu gibi kasik bolgemde ara ara deli gibi agrilar oluyor. Saplanip giden agri ama. O gelen agrilar olunca esim yazik cok panikliyor.Bence o enerji herkese gelmiyor. Yok, eğer herkese geliyorsa benim oğlan sezaryen tarihine kadar bekler kesinÖnümde duran suya bile uzanasım yok resmen, sadece beynim çalışıyor sürekli şu yapılacak bunu halledelim falan diye. Oturduğum yerden eşimi yönlendirip duruyorum ya da beynini yiyorum bak benim kafam çok dolu sen unutma diye Gece soluma yatarsam en fazla 2 saatte bir eşimi uyandırıyorum kaldır beni lavaboya gidicem diye, sağıma yatarsam yataktan resmen kendimi kaydırarak kalkabiliyorum ancak. Son 12 gün ama nasıl geçecek bilmiyorum
Benim son 7 gun, 7 Kasim sezeryan gunune kadar kalsin diye dua ediyorum. Ben de ayni sizin gibi kalkamiyorum, donemiyorum. Bu arada bebek asagi dondu gibi kasik bolgemde ara ara deli gibi agrilar oluyor. Saplanip giden agri ama. O gelen agrilar olunca esim yazik cok panikliyor.
Hadi insallah :) Buarada bugun Bir Kadin bir Erkek dogum sahnesini izledim. Gulecegim derken bir agri saplandiBende de ani sancılar saplanıyor ama hala dönmediği için ben genelde sanki ayağı aşağıdan çıkacak gibi hissediyorum
7 gün çokta bir şey değil, bu kadar sabrettilerse sezaryen tarihine kadar da dururlar bence
İnşallah canım artık alsınlarAyyy çok şükür canımm bir sıkıntıları olmasın da orda daha güvendeler hiç önemli değil bşr an önce büyüsünler kuzular ilk verip sonra almaları normal olan zaten bize hep öyle demiştiler yoğun bakımdaşimdi hep alacaklar inşallah
Teşekkür ederim canım inşallahAblamda da olmuştu o durum kanama ihtimali için kan vs ayarlanmıştı aka hiçbir sorun olmadı inşallah sende de olmaz
Ay o agri bana da vuruyo acaba ters döndu mu ama annem gobegin dusmedi diyo bilmiyorum. Duzenli aralikli degil ama bugun kasilma sayim biraz daha artti sanki. Aman en az 1 hafta daha beklesin paşam bi zahmet :))Benim son 7 gun, 7 Kasim sezeryan gunune kadar kalsin diye dua ediyorum. Ben de ayni sizin gibi kalkamiyorum, donemiyorum. Bu arada bebek asagi dondu gibi kasik bolgemde ara ara deli gibi agrilar oluyor. Saplanip giden agri ama. O gelen agrilar olunca esim yazik cok panikliyor.
Aynen canim benim de öyle. Zamanlari yaklasiyo kuzularimizin.Bende de ani sancılar saplanıyor ama hala dönmediği için ben genelde sanki ayağı aşağıdan çıkacak gibi hissediyorum
7 gün çokta bir şey değil, bu kadar sabrettilerse sezaryen tarihine kadar da dururlar bence
Kasiklardaki agrilar rahmi tutan kaslarin ve baglarin zorlanmasindan olurmus. Benim tek tarafli ara ara olurdu, hele hele sag tarafima uzanip da kalkmaya calisirsam feci agri olurdu. Bugun oksurme geldi, oksururken de cift tarafli bicak saplanir gibi agri saplandi.Ay o agri bana da vuruyo acaba ters döndu mu ama annem gobegin dusmedi diyo bilmiyorum. Duzenli aralikli degil ama bugun kasilma sayim biraz daha artti sanki. Aman en az 1 hafta daha beklesin paşam bi zahmet :))
Hadi insallah :) Buarada bugun Bir Kadin bir Erkek dogum sahnesini izledim. Gulecegim derken bir agri saplandi
Aynen canim benim de öyle. Zamanlari yaklasiyo kuzularimizin.
Tamam o zaman gulmece yok :)Ben bir süredir gülmeye, öksürmeye, hapşırmaye falan korkuyorum resmen anlık bıçak saplanıyor. Bir de kuzenim çok güldüğü bir günün akşamına doğurduSon dönemleriydi zaten ama o gün çok gülmüştü, ayy güldürmeyin falan diyordu sürekli. Hepimiz evlere dağıldık daha kapıdan içeri girmeden bir telefon geldi eşinden, biz hastahanedeyiz doğum başlıyor diye
Sağlıkla gelsinler inşallah, çoğu bitti az kaldı
Tamam o zaman gulmece yok :)
Oksururken alt tarafima cok baski oldu, oksurmeyeyim diye bol bol ilik su iciyorum.
Bende dün aşırı güldüm ama bebek hareket bile etmediBen bir süredir gülmeye, öksürmeye, hapşırmaye falan korkuyorum resmen anlık bıçak saplanıyor. Bir de kuzenim çok güldüğü bir günün akşamına doğurduSon dönemleriydi zaten ama o gün çok gülmüştü, ayy güldürmeyin falan diyordu sürekli. Hepimiz evlere dağıldık daha kapıdan içeri girmeden bir telefon geldi eşinden, biz hastahanedeyiz doğum başlıyor diye
Bende dün aşırı güldüm ama bebek hareket bile etmedi
Bende de var o çoraptan ya rengi ne iğrençVaris çorabı giydirdiler mi bana ameliyata girmeden giydirmislerdi hala bacağımda evdede 10 gün boyunca giyeceksin hiç çıkarma dedi
Bakayım canım çok sağol, stanley çok pahalı zaten markette indirimde falan alabilirim ancakYani 5 aylığız 150 lik içiyor yani şu an. Başlarda daha da fazla gelir hatta. Yeter yeter hiç merak etme. Benim dediğim markada güzel 24 saatte baktım hala ılıktı tavsiye ederim
Hımm düşüneyim bunu sağol canım olmadı gider bakar kıyaslarım. İlla 1 litre diye.1 litre koymak zorunda değilim kiSadece bebek için kullanacaksanız bence 1 lt olmasa da olur çünkü yer tutsun istemiyorum demişsiniz. Stanley iyi bir marka. 1 lt alırsanız kendiniz için de ilerde kullanabilirsiniz, ya da başka bir markanın ince daha küçük hacimli bir ürününü denemek için alabilirsiniz
1 ayı geçmiştir o toto sık sık gerdiriyor zateno gerilme bende hep var cunku poposunu dayamis durumda , bazen hareket edince canimi yakiyor ama endisen varsa git cektir ne olcak acil de
Ah ah onu da yapsam anlamaz ki , o sanci hicbiseye benzemiyo :)))
Olabilir, bu arada bana bişey mi yazdın göremedim.Magnezyum kullanıyordum ekstra olarak onu da yeni bıraktım bırakır bırakmaz ağrılar arttı
Oyyy bahtı açık olsun prensesin öp bizim için annesiBugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Canim seninkinin kilosunu bilmem ama premature aşamasini gecmissin 37. Haftadan buyukse bu sınır gecilmis oluyo. Seninki gelse de olur yani :) evet aynen oksurursem veya saga yatarsam olmustu ne hikmetse sola yatarken pek olmuyo.Kasiklardaki agrilar rahmi tutan kaslarin ve baglarin zorlanmasindan olurmus. Benim tek tarafli ara ara olurdu, hele hele sag tarafima uzanip da kalkmaya calisirsam feci agri olurdu. Bugun oksurme geldi, oksururken de cift tarafli bicak saplanir gibi agri saplandi.
Evet tek istegim benimde 1 hafta daha beklesin.
Ayy evet ben bundan 1 hafta once tam 1 hafta boyunca gicik tuttugundan öksurdum ama gel bana sor bazen baglarim geriliyodu feci bi aci o.Ben bir süredir gülmeye, öksürmeye, hapşırmaye falan korkuyorum resmen anlık bıçak saplanıyor. Bir de kuzenim çok güldüğü bir günün akşamına doğurduSon dönemleriydi zaten ama o gün çok gülmüştü, ayy güldürmeyin falan diyordu sürekli. Hepimiz evlere dağıldık daha kapıdan içeri girmeden bir telefon geldi eşinden, biz hastahanedeyiz doğum başlıyor diye
Oh maşaAllah ne güzel genç olması büyük avantaj. Benim annem 55 yaşında ama maalesef gelsede hiçbir işe elini sürmez rahatsızım deyip yatar. Eşim bakacak banaTabiki öyle eşim bana sordu bende annen kalsın dedim çünkü kendi annem 63 yaşında kayınvalidem 45 daha çok koşturuyor bebekle ilgili kendi annem evimde oda orayi yönetti o şekilde planladık bugünde taburcuyuz inşallah
Ayy evet ben bundan 1 hafta once tam 1 hafta boyunca gicik tuttugundan öksurdum ama gel bana sor bazen baglarim geriliyodu feci bi aci o.
Annelik çok kutsal gercekten neler yasaniyo ana hakki odenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?