2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim son 7 gun, 7 Kasim sezeryan gunune kadar kalsin diye dua ediyorum. Ben de ayni sizin gibi kalkamiyorum, donemiyorum. Bu arada bebek asagi dondu gibi kasik bolgemde ara ara deli gibi agrilar oluyor. Saplanip giden agri ama. O gelen agrilar olunca esim yazik cok panikliyor.

Bende de ani sancılar saplanıyor ama hala dönmediği için ben genelde sanki ayağı aşağıdan çıkacak gibi hissediyorum
7 gün çokta bir şey değil, bu kadar sabrettilerse sezaryen tarihine kadar da dururlar bence

Hadi insallah :) Buarada bugun Bir Kadin bir Erkek dogum sahnesini izledim. Gulecegim derken bir agri saplandi

İnşallah canım artık alsınlar ama söylediğin o kadar doğru ki şu an onlar için en doğru yer orası ve bu sabretmek için en tutunduğum dal siz nasılsınız, evde hayat nasıl?

Ay o agri bana da vuruyo acaba ters döndu mu ama annem gobegin dusmedi diyo bilmiyorum. Duzenli aralikli degil ama bugun kasilma sayim biraz daha artti sanki. Aman en az 1 hafta daha beklesin paşam bi zahmet :))

Aynen canim benim de öyle. Zamanlari yaklasiyo kuzularimizin.

Ay o agri bana da vuruyo acaba ters döndu mu ama annem gobegin dusmedi diyo bilmiyorum. Duzenli aralikli degil ama bugun kasilma sayim biraz daha artti sanki. Aman en az 1 hafta daha beklesin paşam bi zahmet :))
Kasiklardaki agrilar rahmi tutan kaslarin ve baglarin zorlanmasindan olurmus. Benim tek tarafli ara ara olurdu, hele hele sag tarafima uzanip da kalkmaya calisirsam feci agri olurdu. Bugun oksurme geldi, oksururken de cift tarafli bicak saplanir gibi agri saplandi.
Evet tek istegim benimde 1 hafta daha beklesin.

Hadi insallah :) Buarada bugun Bir Kadin bir Erkek dogum sahnesini izledim. Gulecegim derken bir agri saplandi

Ben bir süredir gülmeye, öksürmeye, hapşırmaye falan korkuyorum resmen anlık bıçak saplanıyor. Bir de kuzenim çok güldüğü bir günün akşamına doğurdu Son dönemleriydi zaten ama o gün çok gülmüştü, ayy güldürmeyin falan diyordu sürekli. Hepimiz evlere dağıldık daha kapıdan içeri girmeden bir telefon geldi eşinden, biz hastahanedeyiz doğum başlıyor diye

Aynen canim benim de öyle. Zamanlari yaklasiyo kuzularimizin.

Sağlıkla gelsinler inşallah, çoğu bitti az kaldı

Tamam o zaman gulmece yok :)
Oksururken alt tarafima cok baski oldu, oksurmeyeyim diye bol bol ilik su iciyorum.

Tamam o zaman gulmece yok :)
Oksururken alt tarafima cok baski oldu, oksurmeyeyim diye bol bol ilik su iciyorum.

Aynı şekilde benim de hem baskı hem ani sancı oluyor. Evin içinde bile elimde su şişesi ile geziyorum zaten. Sonra da gece uyuyamadım lavaboya kalmaktan diye söyleniyorum

Bende dün aşırı güldüm ama bebek hareket bile etmedi

Varis çorabı giydirdiler mi bana ameliyata girmeden giydirmislerdi hala bacağımda evdede 10 gün boyunca giyeceksin hiç çıkarma dedi
Bende de var o çoraptan ya rengi ne iğrenç bide giymesi ayrı dert belki alışamadım ondandır.

Yani 5 aylığız 150 lik içiyor yani şu an. Başlarda daha da fazla gelir hatta. Yeter yeter hiç merak etme. Benim dediğim markada güzel 24 saatte baktım hala ılıktı tavsiye ederim
Bakayım canım çok sağol, stanley çok pahalı zaten markette indirimde falan alabilirim ancak

Hımm düşüneyim bunu sağol canım olmadı gider bakar kıyaslarım. İlla 1 litre diye.1 litre koymak zorunda değilim ki

o gerilme bende hep var cunku poposunu dayamis durumda , bazen hareket edince canimi yakiyor ama endisen varsa git cektir ne olcak acil de
1 ayı geçmiştir o toto sık sık gerdiriyor zaten hele bi doğsun ısırılacak o toto ama gece ki farklıydı canım karnımda içte dışta komple gerginlik ve sertlik vsrdı. Gittik sabaha karşı, çektirdik sorun yok dediler. Yalancı sancıymış galiba.

Ah ah onu da yapsam anlamaz ki , o sanci hicbiseye benzemiyo :)))

Magnezyum kullanıyordum ekstra olarak onu da yeni bıraktım bırakır bırakmaz ağrılar arttı
Olabilir, bu arada bana bişey mi yazdın göremedim.

Bugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükür darısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Oyyy bahtı açık olsun prensesin öp bizim için annesi

Canim seninkinin kilosunu bilmem ama premature aşamasini gecmissin 37. Haftadan buyukse bu sınır gecilmis oluyo. Seninki gelse de olur yani :) evet aynen oksurursem veya saga yatarsam olmustu ne hikmetse sola yatarken pek olmuyo.

Ayy evet ben bundan 1 hafta once tam 1 hafta boyunca gicik tuttugundan öksurdum ama gel bana sor bazen baglarim geriliyodu feci bi aci o.

Annelik çok kutsal gercekten neler yasaniyo ana hakki odenmez.

Oh maşaAllah ne güzel genç olması büyük avantaj. Benim annem 55 yaşında ama maalesef gelsede hiçbir işe elini sürmez rahatsızım deyip yatar. Eşim bakacak bana

Ayy evet ben bundan 1 hafta once tam 1 hafta boyunca gicik tuttugundan öksurdum ama gel bana sor bazen baglarim geriliyodu feci bi aci o.

Annelik çok kutsal gercekten neler yasaniyo ana hakki odenmez.

Her defasında yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, az daha sabır diyorum. Ancak benim başlarda her şey o kadar rahattı ki hamileliğimi bile anlamamıştım. Son 1.5 aydır falan böyleyim o yüzden bir şey söyleyince eşim bile şaşırıyor, doğur da rahatla diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…