DemiGelse nolur tık olmadoktan sonra
Canim 35. Hafta itibariyle farkli bi agirlasma ve sıknti yasaniyo kasilmalar bel kalca kemik agrilari yorgunluk halsizlik.. oyuzden ben de 1 haftadir zorlaniyorum bayw. Yoksa 3. trimesterim 2. Trimesterimden bile rahatti.Her defasında yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, az daha sabır diyorum. Ancak benim başlarda her şey o kadar rahattı ki hamileliğimi bile anlamamıştım. Son 1.5 aydır falan böyleyim o yüzden bir şey söyleyince eşim bile şaşırıyor, doğur da rahatla diye
Benimde ilk dogumumda nisandan sonra 24 saat icinde dogumum.olmustu ki genelde oyle olurmus cunku nisan gelince artk enfeksiyona acik hale gelirmis bebekDemibenim diğerlerinde nişandan sonra doğum erken olmuştu bundada geldikten sonra olur diye düşünüyorum ama
Ben de 37. Haftaya giris yapsam artik dogurmak istiyorum diye bagirmak istiyorum halsizlik dermansizlik basladiArtik dogurmak istiyorum cok bunaldm surekli tansiyonum dusuyor hic halim yok karnimi tadiyamaz oldum doguma 5 gun var nasil dayancam
Aaa öylemiii hadi bakalım hayırlısıyla gelsin ozaman15 saat sonra yatış ortalama 16 saat sonra kavuşma
Tabiki yapılması bakılması gerekiyor.. Kan değerlerimizde farklılasma görülebiliyor.. Eğer bir eksiklik var ise erken önlem alınır. Gebelik var diye her seyı normal göremeyiz. Nitekim bnm doktorum gebelik sürecimden beri 5 kez ayrı süreçlerde kan istedi..Ben de ideal kilomda hamile kalamadım tüp bebek ilaçlarından. Tek ümidim yorgunluktan emzirmektrn kilo vermek şu an
Kuzum kesi işi nasıl oluyor? Orayı uyuşturuyorlar mı o sırada? Çok korkuyorum onu hissetmekten
Benim kocam ben 7 aylık hamileyken evet yatılı misafir çağırdı. 3 yaşında çocukkarı var bir de. Sonra herkes gelince geçti misafirin kocasıyla tv başına playstation oynadı saatlerce. Ben de bir yandan bebenin yaramazlığıyla ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan hizmet etmeye çalışıyorum. Yemin ederim totomdan ter aktı hizmet edicem diye. Sonraki gün oldu gidelim biz diyor misafirler, eşim olur mu yaa bugün de kalın diyorbu arada hava da aşırı sıcak ve hem eşim hem misafirler 2 3 kere duş aldı bu zaman zarfında. Totosundan ter akan bense kocaman karnımla sadece hizmet etmeye devam ettim. En son artık suratımı astım herkese tabiki tadım tuzum kalmadı. Senin gibi aynı anlayışı ben de bekliyordum. Misafirler gidince bir de benle kavga etti surat asmışım diye, neymiş onlar yabancı değilmiş yaparlarmış, çay bardağı mı kalmamış temiz, gidin yıkayın dermişiz tabiki öyle olmuyor o işler biliyorsunuz yani canım hiç kendimi suçlu hissetme. Bunların hakkaten ayarları bozuk. Daha neler var böyle yani anlatsam roman olur. Hamilelikte yapılması gerektiğini düşündüğü tek şey bana market poşeti taşıtmamak
Hamile olmanın hem anne hem bebek üzerindeki psikolojik etkilerini kesinlikle anlayamıyorlar. Etraftan da duyduğum hamilelik sırasında daha da tuhaflaştıkları.
Doktoruna yaz bakalımrenksiz mi çok?
Off ben o çekiştirme itiştirmeyi hissetme kısmından da hiç hoşlanmıyorum.
Kan tahliline gerek mi var bunun için? İnternette hamilelilte yaygın olduğunu okuduğum için doktoruma bile söylemedim.
Benimki evin kendi kendine temizlendiğini sanıyorsorsan en son benle 3 4 ay önce temizlemiştir evi. Süpürge çalıştırırsam kızıyor, ben de söylemeden gündüz temizliyorum. Kafası da hiç basmıyor, bu ev 4 aydır nasıl temiz kalıyor diye değişik canlılar bu kocalar
Amin canım. öperim tabiiBende de var o çoraptan ya rengi ne iğrençbide giymesi ayrı dert belki alışamadım ondandır.
Bakayım canım çok sağol, stanley çok pahalı zaten markette indirimde falan alabilirim ancak
Hımm düşüneyim bunu sağol canım olmadı gider bakar kıyaslarım. İlla 1 litre diye.1 litre koymak zorunda değilim ki
1 ayı geçmiştir o toto sık sık gerdiriyor zatenhele bi doğsun ısırılacak o toto ama gece ki farklıydı canım karnımda içte dışta komple gerginlik ve sertlik vsrdı. Gittik sabaha karşı, çektirdik sorun yok dediler. Yalancı sancıymış galiba.
Olabilir, bu arada bana bişey mi yazdın göremedim.
Oyyy bahtı açık olsun prensesin öp bizim için annesi
Bu hafta doğalım artık hayırlısıyla ya. İnan bende belirti çok fazlaca sancım kasilmam oluyo hattı muayenede doktor da çok güzel sancin var dedi fazla durmaz dedi ama yok ne gelen var ne gidenBende hiçbir belirti yok ama bu hafta doğuracağım diye içime doğuyor
benimde son donemim ikinciden daha iyiydi. ilk ikide cok kusma yasadim , yemek bile yiyemiyordum ama simdi cok sukur gene et fln yiyemesem de olsun daha iyiyimCanim 35. Hafta itibariyle farkli bi agirlasma ve sıknti yasaniyo kasilmalar bel kalca kemik agrilari yorgunluk halsizlik.. oyuzden ben de 1 haftadir zorlaniyorum bayw. Yoksa 3. trimesterim 2. Trimesterimden bile rahatti.
Bebegimizle beraber sihhatli mutlu gunlere eriselim de napalim ssbredicez :)
Benimde ilk dogumumda nisandan sonra 24 saat icinde dogumum.olmustu ki genelde oyle olurmus cunku nisan gelince artk enfeksiyona acik hale gelir
Benim ilkinde 3.gun 2.de Ogün oldu doğumum. Hayırlısı artık her doğum her hamilelik farklıdırBenimde ilk dogumumda nisandan sonra 24 saat icinde dogumum.olmustu ki genelde oyle olurmus cunku nisan gelince artk enfeksiyona acik hale gelirmis bebek
Benim sezeryan olmak mecburiyetinde ve sanci cekmemem gerekiyor rahmin zorlanmamasi icin, ve gelis tarihi de muhim tek basima kalmamam icin. O yuzden gelmemesi lazim. Erken gelirse cok zor olacak benim icin. Yoksa muhim degil.Canim seninkinin kilosunu bilmem ama premature aşamasini gecmissin 37. Haftadan buyukse bu sınır gecilmis oluyo. Seninki gelse de olur yani :) evet aynen oksurursem veya saga yatarsam olmustu ne hikmetse sola yatarken pek olmuyo.
Anlqdm canim ozel durumun varmis. Senin icin en saglklisi neyse o olur insallahBenim sezeryan olmak mecburiyetinde ve sanci cekmemem gerekiyor rahmin zorlanmamasi icin, ve gelis tarihi de muhim tek basima kalmamam icin. O yuzden gelmemesi lazim. Erken gelirse cok zor olacak benim icin. Yoksa muhim degil.
al benden de o kadar. Seninle aramızda bir gün var. Bakalım hangimiz daha önce doğuracakBen de 37. Haftaya giris yapsam artik dogurmak istiyorum diye bagirmak istiyorum halsizlik dermansizlik basladi
vallahi ben sacma sapan oyunlada sardimal benden de o kadar. Seninle aramızda bir gün var. Bakalım hangimiz daha önce doğuracakAllahın gücüne gitmesin ama çok bunaldım valla. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yoruldum. Yarından itibaren dikkatimi başka şeylere yoğunlaştırma kararı aldım. Belki böyle vakit daha hızlı geçer.
Bende öyle canım yarın 35+1 oluyorum nasipse haftaya 36+1 olcak 37 ye gircem bence doğurabilirimBen de 37. Haftaya giris yapsam artik dogurmak istiyorum diye bagirmak istiyorum halsizlik dermansizlik basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?