2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim 35. Hafta itibariyle farkli bi agirlasma ve sıknti yasaniyo kasilmalar bel kalca kemik agrilari yorgunluk halsizlik.. oyuzden ben de 1 haftadir zorlaniyorum bayw. Yoksa 3. trimesterim 2. Trimesterimden bile rahatti.
Bebegimizle beraber sihhatli mutlu gunlere eriselim de napalim ssbredicez :)

Halsizlik yaşayaniniz var mi ? Sanki grip gibi halsizlik var. Halbuki gribi falan yakin zaman once atlattim.

Demi benim diğerlerinde nişandan sonra doğum erken olmuştu bundada geldikten sonra olur diye düşünüyorum ama
Benimde ilk dogumumda nisandan sonra 24 saat icinde dogumum.olmustu ki genelde oyle olurmus cunku nisan gelince artk enfeksiyona acik hale gelirmis bebek

Tabiki yapılması bakılması gerekiyor.. Kan değerlerimizde farklılasma görülebiliyor.. Eğer bir eksiklik var ise erken önlem alınır. Gebelik var diye her seyı normal göremeyiz. Nitekim bnm doktorum gebelik sürecimden beri 5 kez ayrı süreçlerde kan istedi..

Amin canım. öperim tabii

Bende hiçbir belirti yok ama bu hafta doğuracağım diye içime doğuyor
Bu hafta doğalım artık hayırlısıyla ya. İnan bende belirti çok fazlaca sancım kasilmam oluyo hattı muayenede doktor da çok güzel sancin var dedi fazla durmaz dedi ama yok ne gelen var ne giden

benimde son donemim ikinciden daha iyiydi. ilk ikide cok kusma yasadim , yemek bile yiyemiyordum ama simdi cok sukur gene et fln yiyemesem de olsun daha iyiyim

Benimde ilk dogumumda nisandan sonra 24 saat icinde dogumum.olmustu ki genelde oyle olurmus cunku nisan gelince artk enfeksiyona acik hale gelir

Benimde ilk dogumumda nisandan sonra 24 saat icinde dogumum.olmustu ki genelde oyle olurmus cunku nisan gelince artk enfeksiyona acik hale gelirmis bebek
Benim ilkinde 3.gun 2.de Ogün oldu doğumum. Hayırlısı artık her doğum her hamilelik farklıdır

Canim seninkinin kilosunu bilmem ama premature aşamasini gecmissin 37. Haftadan buyukse bu sınır gecilmis oluyo. Seninki gelse de olur yani :) evet aynen oksurursem veya saga yatarsam olmustu ne hikmetse sola yatarken pek olmuyo.
Benim sezeryan olmak mecburiyetinde ve sanci cekmemem gerekiyor rahmin zorlanmamasi icin, ve gelis tarihi de muhim tek basima kalmamam icin. O yuzden gelmemesi lazim. Erken gelirse cok zor olacak benim icin. Yoksa muhim degil.

Q
Benim sezeryan olmak mecburiyetinde ve sanci cekmemem gerekiyor rahmin zorlanmamasi icin, ve gelis tarihi de muhim tek basima kalmamam icin. O yuzden gelmemesi lazim. Erken gelirse cok zor olacak benim icin. Yoksa muhim degil.
Anlqdm canim ozel durumun varmis. Senin icin en saglklisi neyse o olur insallah

Ben de 37. Haftaya giris yapsam artik dogurmak istiyorum diye bagirmak istiyorum halsizlik dermansizlik basladi
al benden de o kadar. Seninle aramızda bir gün var. Bakalım hangimiz daha önce doğuracak Allahın gücüne gitmesin ama çok bunaldım valla. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yoruldum. Yarından itibaren dikkatimi başka şeylere yoğunlaştırma kararı aldım. Belki böyle vakit daha hızlı geçer.

vallahi ben sacma sapan oyunlada sardim baya kafam bosaldi. yoksa oyle mi olucak , boyle mi olur, agrisi sizisi derken manyaga baglamaya baslamistim

Dün doktor kontrolüm vardı 35+4 te. Erken doğum riskim var iğneyi fitili bıraktırdı artık doğumun başlamasını bekleyebiliriz dedi ama istirahate devam dedi. Bende kendimi birkaç gündür iyi hissediyorum diye bugün çıkıp bizim eve yakım yeşillik alanda birkaç hamile fotosu çektik. Ama şu an kasılmadan ağrıdan duramıyorum inşallah doğum başlamaz korku girdi içime

Kızlar Kasım ayında zam yapacak mı hastaneler bir bilgi duydunuz mu ?henüz hastane ile anlaşmadık son 1 hafta kala görüşülecek dediler de neden son dakikaya kadar beklettiklerini anlamadım. Doğuranlara sağlıkla minnoslarini büyütmelerini dilerim , doğuranların eşlerini doğuma aldılar mı şu an yasak yok değil mi eşleri alıyorlar? Benim gibi henüz doğurmayanlara da kolay, sağlıklı , pozitif doğumlar dilerim :)

Emzirme deneyimlerimi paylasayim hanımlar.ilk iki gün hiç sorunum yoktu.3. gün gece 3 saati bulunca yani bikere aksatinca göğsümde süt doldu ucunu almakda zorlanıyor sislikten aksatmayin sık sık emzirin.gumus kapağı mutlaka alın lansolin krem aldım ama doğumdan önce kullanmak daha faydalı geldi ki ben kullanmıştım.tahin yağını mutlaka sürün meme ucunu iyileştirici gücü var sihirli diyorum ben bütün accilarimi alıyor.sutumu sikip dağıtıp ucuna tahin yaginida sürüp gumus kapagida takiyorum.simdilik ilk verişte bı sancı ve acı yaşıyorum sonra rahatim.bol bol su ve sulu meyve kompostulari faydalı.iki yada 3 kere geceleri 20 30 CC mama veriyorum emzirdikden sonra sarılık geçsin diye hiç vermem diye inat etmeyin bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…