- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
Kızlar Kasım ayında zam yapacak mı hastaneler bir bilgi duydunuz mu ?henüz hastane ile anlaşmadık son 1 hafta kala görüşülecek dediler de neden son dakikaya kadar beklettiklerini anlamadım. Doğuranlara sağlıkla minnoslarini büyütmelerini dilerim , doğuranların eşlerini doğuma aldılar mı şu an yasak yok değil mi eşleri alıyorlar? Benim gibi henüz doğurmayanlara da kolay, sağlıklı , pozitif doğumlar dilerim :)
Ben de hep en doğru ne zamansa o zaman çıkarsınlar diye dua ediyordum hatta ilk çıkınca bi sevinemedik korku ve telaştan ama bizim solunum sıkıntısı olduğundan korkuyorduk,evde de çok şükür bugünümüze ama gerçekten zor uykusuzluk gaz sancıları var meme problemleriİnşallah canım artık alsınlarama söylediğin o kadar doğru ki şu an onlar için en doğru yer orası ve bu sabretmek için en tutunduğum dal siz nasılsınız, evde hayat nasıl?
tesekkurler deneyimini paylastigin icinEmzirme deneyimlerimi paylasayim hanımlar.ilk iki gün hiç sorunum yoktu.3. gün gece 3 saati bulunca yani bikere aksatinca göğsümde süt doldu ucunu almakda zorlanıyor sislikten aksatmayin sık sık emzirin.gumus kapağı mutlaka alın lansolin krem aldım ama doğumdan önce kullanmak daha faydalı geldi ki ben kullanmıştım.tahin yağını mutlaka sürün meme ucunu iyileştirici gücü var sihirli diyorum ben bütün accilarimi alıyor.sutumu sikip dağıtıp ucuna tahin yaginida sürüp gumus kapagida takiyorum.simdilik ilk verişte bı sancı ve acı yaşıyorum sonra rahatim.bol bol su ve sulu meyve kompostulari faydalı.iki yada 3 kere geceleri 20 30 CC mama veriyorum emzirdikden sonra sarılık geçsin diye hiç vermem diye inat etmeyin bence .
genetik bir hastalik mi ?Ben de hep en doğru ne zamansa o zaman çıkarsınlar diye dua ediyordum hatta ilk çıkınca bi sevinemedik korku ve telaştan ama bizim solunum sıkıntısı olduğundan korkuyorduk,evde de çok şükür bugünümüze ama gerçekten zor uykusuzluk gaz sancıları var meme problemlerive yarın rop muayenesi var çok geriliyorum ,bir de çok hastane olayımız oldu bizim benim hastalığım çocukta var mı vs araştırılıyor bakalım inşallah hepsinin sonu güzel olur
Benimki üşengeç bunu anladımDemibenim diğerlerinde nişandan sonra doğum erken olmuştu bundada geldikten sonra olur diye düşünüyorum ama
Yerlerini sevmişlerdir annesiBenimki üşengeç bunu anladım
Çok güzel yatak aldım oğlum nolur gel diye akşam terapi uygulayacağım göbeğimeYerlerini sevmişlerdir annesi
Sormayın neye uğradığımı şaşırdım. Evim kiraydı yeni evliydik daha bikaç günlük. Evime misafir geldi güya. Koridorun fayansları normalde ses çıkarırdı. Eşim gece çalışırken onunla konuşuyordum. Uzun bir koridor ve korkarak tek yatıyordum ev yeni ortam yeni. Tekim. Bide lamba yakmadım akıllı gibi. Hani eşimle cicim aylarımız konuşmalar canımlı cicimli. Sessizce gelmiş:) odaya direk daldı. Aklımı oynatıyordum. Telefonu falan attım korkudan. Amacı da başkasu ile konuştuğumu kanıylayıp boşatmak :) ben telefonu fırlatıbca korkudan kapanfı tabi. Ben açana kadar gitmiş salona oğlunu aramış onunla mı konuşuyorum diye. :) bu basit o kadar ufak bişey ji. Eşim hatırlamz bile resmen namusuma laf edildi oysaki.Bu is siz de bitiyor, cok sevindim guclu durusunuza. O sizi itham edici odaniza dalmasi meselesi cok asap bozucu. Halledeceksiniz eminim.
Aynen öyle en hayırlı, en doğru zamanda çıkarsınlar inşallahBen de hep en doğru ne zamansa o zaman çıkarsınlar diye dua ediyordum hatta ilk çıkınca bi sevinemedik korku ve telaştan ama bizim solunum sıkıntısı olduğundan korkuyorduk,evde de çok şükür bugünümüze ama gerçekten zor uykusuzluk gaz sancıları var meme problemlerive yarın rop muayenesi var çok geriliyorum ,bir de çok hastane olayımız oldu bizim benim hastalığım çocukta var mı vs araştırılıyor bakalım inşallah hepsinin sonu güzel olur
Canım mamayı ne ile veriyorsun biberon ile mi?Emzirme deneyimlerimi paylasayim hanımlar.ilk iki gün hiç sorunum yoktu.3. gün gece 3 saati bulunca yani bikere aksatinca göğsümde süt doldu ucunu almakda zorlanıyor sislikten aksatmayin sık sık emzirin.gumus kapağı mutlaka alın lansolin krem aldım ama doğumdan önce kullanmak daha faydalı geldi ki ben kullanmıştım.tahin yağını mutlaka sürün meme ucunu iyileştirici gücü var sihirli diyorum ben bütün accilarimi alıyor.sutumu sikip dağıtıp ucuna tahin yaginida sürüp gumus kapagida takiyorum.simdilik ilk verişte bı sancı ve acı yaşıyorum sonra rahatim.bol bol su ve sulu meyve kompostulari faydalı.iki yada 3 kere geceleri 20 30 CC mama veriyorum emzirdikden sonra sarılık geçsin diye hiç vermem diye inat etmeyin bence .
Ay tövbe bismillah bu nasıl bir insanSormayın neye uğradığımı şaşırdım. Evim kiraydı yeni evliydik daha bikaç günlük. Evime misafir geldi güya. Koridorun fayansları normalde ses çıkarırdı. Eşim gece çalışırken onunla konuşuyordum. Uzun bir koridor ve korkarak tek yatıyordum ev yeni ortam yeni. Tekim. Bide lamba yakmadım akıllı gibi. Hani eşimle cicim aylarımız konuşmalar canımlı cicimli. Sessizce gelmiş:) odaya direk daldı. Aklımı oynatıyordum. Telefonu falan attım korkudan. Amacı da başkasu ile konuştuğumu kanıylayıp boşatmak :) ben telefonu fırlatıbca korkudan kapanfı tabi. Ben açana kadar gitmiş salona oğlunu aramış onunla mı konuşuyorum diye. :) bu basit o kadar ufak bişey ji. Eşim hatırlamz bile resmen namusuma laf edildi oysaki.
Çağır bakalım işe yararsa banada söyleÇok güzel yatak aldım oğlum nolur gel diye akşam terapi uygulayacağım göbeğime
Ben sancıda olsa anlamıyorum nasıl oluyor kiÇağır bakalım işe yararsa banada söylebenim sancım var ama ya bari gelmeyecekse şu sancımda olmasa
Bana da yapıyo bazenKızlar iyi geceler bebeğimin hareketlerinde böyle 2 kere titreme gibi bi şey hissettim sizde de olmuş muydu
Bir şekilde kafamızı boşaltmamız lazım. Yoksa tırlatmaya az kaldı. Geçen sen yazmıştın değil mi hamile masajı hakkında. Sen denedin mi? Ben haftaya gitsem mi diyorum?vallahi ben sacma sapan oyunlada sardimbaya kafam bosaldi. yoksa oyle mi olucak , boyle mi olur, agrisi sizisi derken manyaga baglamaya baslamistim
Ne kadar ayıp yaSormayın neye uğradığımı şaşırdım. Evim kiraydı yeni evliydik daha bikaç günlük. Evime misafir geldi güya. Koridorun fayansları normalde ses çıkarırdı. Eşim gece çalışırken onunla konuşuyordum. Uzun bir koridor ve korkarak tek yatıyordum ev yeni ortam yeni. Tekim. Bide lamba yakmadım akıllı gibi. Hani eşimle cicim aylarımız konuşmalar canımlı cicimli. Sessizce gelmiş:) odaya direk daldı. Aklımı oynatıyordum. Telefonu falan attım korkudan. Amacı da başkasu ile konuştuğumu kanıylayıp boşatmak :) ben telefonu fırlatıbca korkudan kapanfı tabi. Ben açana kadar gitmiş salona oğlunu aramış onunla mı konuşuyorum diye. :) bu basit o kadar ufak bişey ji. Eşim hatırlamz bile resmen namusuma laf edildi oysaki.
canim ben iki kere gittim ama hayatim da ilk kez yaptirdigim icin ilkin de bir kac gun sizlamam oldu sirttaBir şekilde kafamızı boşaltmamız lazım. Yoksa tırlatmaya az kaldı. Geçen sen yazmıştın değil mi hamile masajı hakkında. Sen denedin mi? Ben haftaya gitsem mi diyorum?
Allah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.Ay tövbe bismillah bu nasıl bir insaneve sokulmaz böylesi
Valla ben de çıkarırdım da işte. Eşim. Yemin ediyorım lanet ediyorum hayatıma 3 gündür. Psikolojim alt üst. doğumdan çok yaşayacaklarımı düşünüyorum. Bebeğimi bu kadınla bırakıp nasıl yürüyüş yapıp tuvalete falan girim ben. Sondayı falan çıkarttırmıcam yürümicem de herşeyin içine etti. Tuvalete girerdim o arada yatak odama girip eşimi doldururdu. Duyardım. Allahından bulsun. Daha ilk günümüzde geldi zaten. odamızdan çıksak başbaşa kalamayotuz diye odada dururdum ben o yüzden tuvalete bile gitsem değerlendirirdi doldurmak için. Doğurmak falan istemiyorum şuan. Çok eskilerde hatırlayan vardır belki beni. Down sendromu ihtimali vardı bebeğimin yüzde 15 kadar. Ben yavruma kıymayı düşündüm. Bana bişey olursa dilendirirdi bile çocuğumu altın almak için. Neyse ben bi süre olmıcam çok özür dilerim moralinizi bozduysam. Patlamak üzereydim o da burda sizlerle oldu.Ne kadar ayıp yaBen hayatımda çıkardım kurtuldum. Tavsiye ederim
Kasılma işte kasıklarda kasılma oluyo karın sertleşiyo şuanlik yalancı sancılar tabi gerçek sancı belden başlıyo ve git gide sıklaşıp şiddetleniyoB
Ben sancıda olsa anlamıyorum nasıl oluyor ki
Canım işine karışmak gibi olmasın ama doğum öncesi ve sonrası bu kadar stres sana da bebeğe de zararlı anladığım kadarıyla çoktan gelmiş bile ama en azından eşinle konuşsan bir kaç gün sonra gönderse annesini. En azından daha sonrasında rahat edersinAllah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Valla ben de çıkarırdım da işte. Eşim. Yemin ediyorım lanet ediyorum hayatıma 3 gündür. Psikolojim alt üst. doğumdan çok yaşayacaklarımı düşünüyorum. Bebeğimi bu kadınla bırakıp nasıl yürüyüş yapıp tuvalete falan girim ben. Sondayı falan çıkarttırmıcam yürümicem de herşeyin içine etti. Tuvalete girerdim o arada yatak odama girip eşimi doldururdu. Duyardım. Allahından bulsun. Daha ilk günümüzde geldi zaten. odamızdan çıksak başbaşa kalamayotuz diye odada dururdum ben o yüzden tuvalete bile gitsem değerlendirirdi doldurmak için. Doğurmak falan istemiyorum şuan. Çok eskilerde hatırlayan vardır belki beni. Down sendromu ihtimali vardı bebeğimin yüzde 15 kadar. Ben yavruma kıymayı düşündüm. Bana bişey olursa dilendirirdi bile çocuğumu altın almak için. Neyse ben bi süre olmıcam çok özür dilerim moralinizi bozduysam. Patlamak üzereydim o da burda sizlerle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?