2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ben medical park'a gidiyorum. Doğum paketini kaldırmışlar o yüzden öncesinde anlaşma falan yapmıyorlar. Zamlanır mı diye sorduğum zaman ödeme yapmadan 1 saat önce bile değişebilir bunu bilemeyiz dediler

İnşallah canım artık alsınlar ama söylediğin o kadar doğru ki şu an onlar için en doğru yer orası ve bu sabretmek için en tutunduğum dal siz nasılsınız, evde hayat nasıl?
Ben de hep en doğru ne zamansa o zaman çıkarsınlar diye dua ediyordum hatta ilk çıkınca bi sevinemedik korku ve telaştan ama bizim solunum sıkıntısı olduğundan korkuyorduk,evde de çok şükür bugünümüze ama gerçekten zor uykusuzluk gaz sancıları var meme problemleri ve yarın rop muayenesi var çok geriliyorum ,bir de çok hastane olayımız oldu bizim benim hastalığım çocukta var mı vs araştırılıyor bakalım inşallah hepsinin sonu güzel olur

tesekkurler deneyimini paylastigin icin
tahin yagini arkadsslar soyleyince bende ayirdim hemen koydum cantama .
mama bende veririm eger yetmezse sutum . bir arkadasimin bebegi mama vermeme inati yuzunden bir hafta acliktan bangir bangir agladi ya , ayni seyi yasatmak istemem bebegime
genetik bir hastalik mi ?
Insallah yoktur kuzum aslinda olsa zaten gobek bagini fln keserken kan akiyor ya anlasilmaz miydi ?

Reactions: 11K
Bu is siz de bitiyor, cok sevindim guclu durusunuza. O sizi itham edici odaniza dalmasi meselesi cok asap bozucu. Halledeceksiniz eminim.
Sormayın neye uğradığımı şaşırdım. Evim kiraydı yeni evliydik daha bikaç günlük. Evime misafir geldi güya. Koridorun fayansları normalde ses çıkarırdı. Eşim gece çalışırken onunla konuşuyordum. Uzun bir koridor ve korkarak tek yatıyordum ev yeni ortam yeni. Tekim. Bide lamba yakmadım akıllı gibi. Hani eşimle cicim aylarımız konuşmalar canımlı cicimli. Sessizce gelmiş:) odaya direk daldı. Aklımı oynatıyordum. Telefonu falan attım korkudan. Amacı da başkasu ile konuştuğumu kanıylayıp boşatmak :) ben telefonu fırlatıbca korkudan kapanfı tabi. Ben açana kadar gitmiş salona oğlunu aramış onunla mı konuşuyorum diye. :) bu basit o kadar ufak bişey ji. Eşim hatırlamz bile resmen namusuma laf edildi oysaki.

Aynen öyle en hayırlı, en doğru zamanda çıkarsınlar inşallah ama gönlüm en kısa zamandayı da ekliyor işte
Hiç korkma, hiç kötüyü de düşünme hepsi misss gibi, sorunsuz geçecek inşallah yarın için kolaylıklar kuzum

Canım mamayı ne ile veriyorsun biberon ile mi?

Ay tövbe bismillah bu nasıl bir insan eve sokulmaz böylesi

Kızlar iyi geceler bebeğimin hareketlerinde böyle 2 kere titreme gibi bi şey hissettim sizde de olmuş muydu

vallahi ben sacma sapan oyunlada sardim baya kafam bosaldi. yoksa oyle mi olucak , boyle mi olur, agrisi sizisi derken manyaga baglamaya baslamistim
Bir şekilde kafamızı boşaltmamız lazım. Yoksa tırlatmaya az kaldı. Geçen sen yazmıştın değil mi hamile masajı hakkında. Sen denedin mi? Ben haftaya gitsem mi diyorum?

Ne kadar ayıp ya Ben hayatımda çıkardım kurtuldum. Tavsiye ederim

Bir şekilde kafamızı boşaltmamız lazım. Yoksa tırlatmaya az kaldı. Geçen sen yazmıştın değil mi hamile masajı hakkında. Sen denedin mi? Ben haftaya gitsem mi diyorum?
canim ben iki kere gittim ama hayatim da ilk kez yaptirdigim icin ilkin de bir kac gun sizlamam oldu sirtta ama sonra cok rahat ettim , yatarken fln sirt agrim kalmadi .

Ay tövbe bismillah bu nasıl bir insan eve sokulmaz böylesi
Allah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Ne kadar ayıp ya Ben hayatımda çıkardım kurtuldum. Tavsiye ederim
Valla ben de çıkarırdım da işte. Eşim. Yemin ediyorım lanet ediyorum hayatıma 3 gündür. Psikolojim alt üst. doğumdan çok yaşayacaklarımı düşünüyorum. Bebeğimi bu kadınla bırakıp nasıl yürüyüş yapıp tuvalete falan girim ben. Sondayı falan çıkarttırmıcam yürümicem de herşeyin içine etti. Tuvalete girerdim o arada yatak odama girip eşimi doldururdu. Duyardım. Allahından bulsun. Daha ilk günümüzde geldi zaten. odamızdan çıksak başbaşa kalamayotuz diye odada dururdum ben o yüzden tuvalete bile gitsem değerlendirirdi doldurmak için. Doğurmak falan istemiyorum şuan. Çok eskilerde hatırlayan vardır belki beni. Down sendromu ihtimali vardı bebeğimin yüzde 15 kadar. Ben yavruma kıymayı düşündüm. Bana bişey olursa dilendirirdi bile çocuğumu altın almak için. Neyse ben bi süre olmıcam çok özür dilerim moralinizi bozduysam. Patlamak üzereydim o da burda sizlerle oldu.

Canım işine karışmak gibi olmasın ama doğum öncesi ve sonrası bu kadar stres sana da bebeğe de zararlı anladığım kadarıyla çoktan gelmiş bile ama en azından eşinle konuşsan bir kaç gün sonra gönderse annesini. En azından daha sonrasında rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…