Canım geçmiş olsun talihsizlik olmuş gerçektenPsikolojim tamamen bozuldu korkusu yaşadım rüyalar uykusuzluk vs. Bugün daha inançlıyım toparlamak zorundayım. şükrediyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Ama işte yaşananlar çok zorladı ister istemez.
Garmastan krem sürüyorum dünden beri iyileşmedi. Bebeğin sevdiği meme yara diğeri de ucu yok tutmak istemiyor. Şimdilik iki memeyi de acısa da sağıp biberonla veriyorum ama emzirme hissini yaşamak istiyorum. İyileşme süreci uzayınca strese girdim. Emmediği gögsü danışmanlar tutturuyor bugün de bebek hemşiresi verince tutup 15 dk çok güzel emdi ama eve gelince eşimle biz denedik tutmadı ucu küçük olduğundan. Memeden emmesini çok istiyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünNormal Doğum yaptım o gün canım suyum gelmişti
AminAllah kolaylk versn canim.
Hiç belli olmuyor miniklerin neler yapacağı, son hafta bizim kız da neler çıktı, doğumdan önceki kontrolde her şey normale dönmüştü. İnşallah en kolay olanı olur senin için.Nstde sanci cikti ama duzenli bisey yok yani yalanci kasilma :) alt muayenede acilma cikmadi. Bebegim hala makat gelis bakalim nolcak.Yoksa 2 hafta snra sezeryan olucam mecbur.
Yorum yazarsan çok sevinirim canım, yün korse alabilriim de. Dikiş yerlerim hala çok sızlıyor. Özellikle bir nokta inanılmaz acıyor, ayağa dahi kalkamıyorum kalkınca içten sızlıyorHepsi 15 günde geçecek
Şimdilik yün korse tak birde ucuz trendyolda var dikişlere zarar vermez ben bugün bunu sipariş verdim sezeryandan 15 gün sonra takabiliyorsun medium aldım 59 kilo 1.61 boya sende boy ve kilona göre alabilirsin
Sertmi degilmi gelsin öyle yazarım kuzum
Baş ağrısını soruyorsan olmadı çok şükğr. Ama karnımda dikiş yerleri içi falan çok ağrıdı sürekli ağrı kesici yapıldı hem serum, hem hap hem iğne verildi. Özellikle bir an dayanamadım ağladım o anda da çok büyük bir parça geldi. Hemşireler hemen müdahale etti. Zaten öncesinde karnımın içinde ki parça gelsin diye arada masaj yapıyorlardı inanılmaz acıyordu. Sonrasında o kadar büyük ağrı da olmadı o kadar büyük parça da gelmedi. Parçalar geldikçe ağrı oluyor. Şiddetli adet sancısı gibi. Birde bebek emdiğinde rahim toparlanırmış o zamanda yine adet sancısı gibi şiddetli sancı geliyor. Şimdi dikiş yerleri çok acıyor, hafif kabızlık da var.Allah korusun
Saglikla büyüsün insallah
Cok agrin oldu mu ameliyattan çıktıktan sonra
Rahim bir süre öyle yaparmış. Benimde oluyor.bende az once sirt ustu uzanirken karnimda sanki tekme hisseder gibi birsey hissettim. istemeizce elimi karnima goturdumsonra dedim ne sacmaliyorsun bebek yaninda yatiyor
Ruh halinden değil canım, karnımda hamilelikten önce kasılan aynı yerler sonrasında da ara ara kasılıyor. Bir süre olurmuş öyle bebek var gibiRuh halimiz değişik
Bende de cok oluyo ama ictigim demir hapi sebebiyle veya fazla yedigimde oluyo genelde.
Ama bilemiyoruz yine de sonucta artk son haftalarda oluyo
Çok haklısın ama sütüm geldiği için mamayı düşünmedim gerek olursa tabi veririm. Sağmazsam da acıyor doluyor zaten. Şuan iyileştirmeye odaklıyım doktor mama da gerekli derse başlarımcanim mama ver biraz ne olacak ki ? Benim sutum suan gelmiyor denilcek akdar az , her emzirme sonrasi mama veriyorum. Rahat rahat uyuyorda yavrucak. Bende kendime dinlenicek zaman ayirabiliyorum
Mutlu huzurlu bebekler icin huzurlu mutlu anneler gerekli.
Kızlar bebeğim bir gögsümü alıyor o gögsümde yara oldu çok acıyor sağarak besliyorum çok çok küçük. 2300 e düştü kg. Uyandırmam zor oluyor. Hadtanede hemşireler küçük memeyi tutturuyor çok güzel emiyor ama evde ben yapamıyorum. Psikolojim çok kötü. Bazı sorunlwr yaşadım doğurdupum gün annem hastane merdivenlerinden düştü iki kolu kırıldı ameliyat edildi. Ama iyi olmak bebeğe iyi gelmek istiyorum. Lütfen tecrübeli anneler ne yapmalıyım? İlaç sürüyorum yanıyor sağıyorum acı çeksemde. Benim de yaşayacağım varmış en güzel günümde annemin başına bunlr geldi. Çok korkuyorum umarım toparlarım
Sütün artması için ve ağrılar için sağ ama emzirmen çok önemli seni unutmamalı bu süreçte biberon verme istersen enjektör ile verebilirsin sağdığınıPsikolojim tamamen bozuldu korkusu yaşadım rüyalar uykusuzluk vs. Bugün daha inançlıyım toparlamak zorundayım. şükrediyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Ama işte yaşananlar çok zorladı ister istemez.
Garmastan krem sürüyorum dünden beri iyileşmedi. Bebeğin sevdiği meme yara diğeri de ucu yok tutmak istemiyor. Şimdilik iki memeyi de acısa da sağıp biberonla veriyorum ama emzirme hissini yaşamak istiyorum. İyileşme süreci uzayınca strese girdim. Emmediği gögsü danışmanlar tutturuyor bugün de bebek hemşiresi verince tutup 15 dk çok güzel emdi ama eve gelince eşimle biz denedik tutmadı ucu küçük olduğundan. Memeden emmesini çok istiyorum
Canım zaten alt değişimi için soyunduruyorum kıyamam ama zorda kalırsam soğuk bezi denerim teşekkürlersoyundurabilirsin
aysk atina , boynuna islak soguk bez surebilirsin . bu ikisi bizde cok ise yaradi
biliyorum zor ama kendileri uyanana kadar mecburen yapiyoruzCanım zaten alt değişimi için soyunduruyorum kıyamam ama zorda kalırsam soğuk bezi denerim teşekkürler
Off hiç sorma bugün topuk kanı alımında ebe sıkı sıkı tembih etti gece 2 saatte gündüz de bir saatte bir besleyeceksin diye her yola başvuruyoruzbiliyorum zor ama kendileri uyanana kadar mecburen yapiyoruz
zaten uyandir besle bir saat oluyor. hic uyumayacak mi bu cocukOff hiç sorma bugün topuk kanı alımında ebe sıkı sıkı tembih etti gece 2 saatte gündüz de bir saatte bir besleyeceksin diye her yola başvuruyoruz
Bebis kac gr dogdu.Twbrikler canim gule gule buyut yavrunuKızlar selam bende 37+1 de ikizlerimi kucağıma aldım epidural sezeryan oldum ama gerçekten ne ağrı ne sızı kuş gibi hafifim doktorum biraz fazla uğraşto içeriden birsürü şeyler çıkardı onun etkisimi bilmiyorum ama ilk gün tek yürüdüm yedim içtim korkum şu bu kadar normal olması bi anormallik yaratırmı sonradan zorlayacak kısımları varmı neler yapmalıyız
Pozisyon değiş.benimde sol mememde zor alma vardı koltuk altından veriyorum.yani ayakları koltuk altımda oluyor.pis pisle verirken memeni bide zıpla ozaman alıyor bebislerKızlar bebeğim bir gögsümü alıyor o gögsümde yara oldu çok acıyor sağarak besliyorum çok çok küçük. 2300 e düştü kg. Uyandırmam zor oluyor. Hadtanede hemşireler küçük memeyi tutturuyor çok güzel emiyor ama evde ben yapamıyorum. Psikolojim çok kötü. Bazı sorunlwr yaşadım doğurdupum gün annem hastane merdivenlerinden düştü iki kolu kırıldı ameliyat edildi. Ama iyi olmak bebeğe iyi gelmek istiyorum. Lütfen tecrübeli anneler ne yapmalıyım? İlaç sürüyorum yanıyor sağıyorum acı çeksemde. Benim de yaşayacağım varmış en güzel günümde annemin başına bunlr geldi. Çok korkuyorum umarım toparlarım
Hic korkma kucaginda olduğu zaman sende ondan guc alacaksın oda sendenAy azcık korkuyorum aslında bi an oluyor doğsun göreyim diyorum bir an oluyor keşke hep karnımda kalsa diyorumameliyat biraz zorlu olacak sonrasında emzirme, ağrısı, ağlamaları, uykusuz geceler ne bileyim bunlardan korkuyorum baya
Ayyy masallah umut oldunuz tesekkur ederimBenim de tekrarlayan kimyasal gebeliklerim olmuştu, oksapar kullanıyorum gebeliğin başından beri su son duzlukte 2 güne 1 falan vuruyorum bezdim çünkü. Bebeği besleyen damarlarda çentik var diye benim doktorumda demişti ve bende perinatologa gidiyorum. Corasprin kullandım o çentik durumu için günde 1 tane 34. Haftaya kadar di sanirim devam ettik. Sonra artık kullanmana gerek yok dedi doktorum. Bebekte gelişim geriliği vs olmadı şimdiye kadar 38 haftayı doldurduk çok şükür.
Gece saat 1e 10 kala doğurdum canım darısı sizlerin başına olsunCanim bugun yqrin dogar seninki artik masallah. Elle döndurme varmis ama riskleri oldugundan onerilmiyormus.
Artik elden bisey gelmiyo hangi yontem iyiyse o olsun kasmıycam kendimi :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünGece saat 1e 10 kala doğurdum canım darısı sizlerin başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?