2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım geçmiş olsun talihsizlik olmuş gerçekten zaman ver kendine emzirme düzene girer inşallah

Normal Doğum yaptım o gün canım suyum gelmişti
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Allah kolaylk versn canim.
Amin

Nstde sanci cikti ama duzenli bisey yok yani yalanci kasilma :) alt muayenede acilma cikmadi. Bebegim hala makat gelis bakalim nolcak.Yoksa 2 hafta snra sezeryan olucam mecbur.
Hiç belli olmuyor miniklerin neler yapacağı, son hafta bizim kız da neler çıktı, doğumdan önceki kontrolde her şey normale dönmüştü. İnşallah en kolay olanı olur senin için.

Yorum yazarsan çok sevinirim canım, yün korse alabilriim de. Dikiş yerlerim hala çok sızlıyor. Özellikle bir nokta inanılmaz acıyor, ayağa dahi kalkamıyorum kalkınca içten sızlıyor o bir geçse daha rahat hareket edeceğim.

Allah korusun
Saglikla büyüsün insallah
Cok agrin oldu mu ameliyattan çıktıktan sonra
Baş ağrısını soruyorsan olmadı çok şükğr. Ama karnımda dikiş yerleri içi falan çok ağrıdı sürekli ağrı kesici yapıldı hem serum, hem hap hem iğne verildi. Özellikle bir an dayanamadım ağladım o anda da çok büyük bir parça geldi. Hemşireler hemen müdahale etti. Zaten öncesinde karnımın içinde ki parça gelsin diye arada masaj yapıyorlardı inanılmaz acıyordu. Sonrasında o kadar büyük ağrı da olmadı o kadar büyük parça da gelmedi. Parçalar geldikçe ağrı oluyor. Şiddetli adet sancısı gibi. Birde bebek emdiğinde rahim toparlanırmış o zamanda yine adet sancısı gibi şiddetli sancı geliyor. Şimdi dikiş yerleri çok acıyor, hafif kabızlık da var.

bende az once sirt ustu uzanirken karnimda sanki tekme hisseder gibi birsey hissettim. istemeizce elimi karnima goturdum sonra dedim ne sacmaliyorsun bebek yaninda yatiyor
Rahim bir süre öyle yaparmış. Benimde oluyor.

Ruh halimiz değişik
Ruh halinden değil canım, karnımda hamilelikten önce kasılan aynı yerler sonrasında da ara ara kasılıyor. Bir süre olurmuş öyle bebek var gibi

Bende de cok oluyo ama ictigim demir hapi sebebiyle veya fazla yedigimde oluyo genelde.
Ama bilemiyoruz yine de sonucta artk son haftalarda oluyo

Planlı sezaryen diye magnezyuma ve vitamine devam ediyorum. Sadece demir kullanmadım zaten hiç başından beri ocean mummy kullandım. Ancak cidden son dönemde bütün düzenim alt üst olmuş durumda

Çok haklısın ama sütüm geldiği için mamayı düşünmedim gerek olursa tabi veririm. Sağmazsam da acıyor doluyor zaten. Şuan iyileştirmeye odaklıyım doktor mama da gerekli derse başlarım

Kızlar selam bende 37+1 de ikizlerimi kucağıma aldım epidural sezeryan oldum ama gerçekten ne ağrı ne sızı kuş gibi hafifim doktorum biraz fazla uğraşto içeriden birsürü şeyler çıkardı onun etkisimi bilmiyorum ama ilk gün tek yürüdüm yedim içtim korkum şu bu kadar normal olması bi anormallik yaratırmı sonradan zorlayacak kısımları varmı neler yapmalıyız

Cidden çok büyük talihsizlik olmuş hepiniz için. Allah beterinden korusun yine tabi. Annen de bir an önce iyileşir inşallah.
Henüz tecrübeli değilim, yazılanlar dışında ekstra bir öneri veremem ama emzirme sürecin de bir an önce toparlar, rahat edersin umarım.

Sütün artması için ve ağrılar için sağ ama emzirmen çok önemli seni unutmamalı bu süreçte biberon verme istersen enjektör ile verebilirsin sağdığını

Bebis kac gr dogdu.Twbrikler canim gule gule buyut yavrunu

Pozisyon değiş.benimde sol mememde zor alma vardı koltuk altından veriyorum.yani ayakları koltuk altımda oluyor.pis pisle verirken memeni bide zıpla ozaman alıyor bebisler

Hic korkma kucaginda olduğu zaman sende ondan guc alacaksın oda senden
Bu bir süreç sadece sonra hersey düzene girecek

Ayyy masallah umut oldunuz tesekkur ederim lekelenme kanama vb yasamısmıydınız peki

Kızlar günaydınn ayy rüyamda doğum yaptım. Bebişim o kadar güzeldi ki getirdiler yanıma pespembeydi yumuşacıkti. Tırnaklarının detayına kadar gördüm ellerini tuttum okşadım. Öncesini hatırlamıyordum nasıl doğdu bu çocuk dedim doktor normal doğumla gelmedi sezaryen yaptım dedi ama hicbisey hatırlamıyordum. Sezaryeni duyunca hemen annemden filtre kahve istedim. Bebişimi kucagima aldım emzirme yastığı ile emzirdim önce sarı süt geldi ondan sonra beyaza döndü. Ayy hastane de çok değişikti kocaman bir hastane ama tüm yataklar açık ofis gibi yanyana yataklar küçücük. Geri uyusam da devamını görsem ay çok huzurlu bir rüyaydı rüyamda bile anladım emzirme yastığı çok iş görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…