GozunaydinGece saat 1e 10 kala doğurdum canım darısı sizlerin başına olsun
Ay gözünaydin nasılsın bebiş nasıl Allah analı babalı büyütsünGece saat 1e 10 kala doğurdum canım darısı sizlerin başına olsun
Hadi gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunuGece saat 1e 10 kala doğurdum canım darısı sizlerin başına olsun
Gozunaydin :) gule gule buyut bebegini. Daha sonra dogum hikayeni paylasirsan sevinirimGece saat 1e 10 kala doğurdum canım darısı sizlerin başına olsun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahGece saat 1e 10 kala doğurdum canım darısı sizlerin başına olsun
Amin canım ALLAH razı olsun ama bebek yanımda değil küvezdeGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Amin
Hiç belli olmuyor miniklerin neler yapacağı, son hafta bizim kız da neler çıktı, doğumdan önceki kontrolde her şey normale dönmüştü. İnşallah en kolay olanı olur senin için.
Yorum yazarsan çok sevinirim canım, yün korse alabilriim de. Dikiş yerlerim hala çok sızlıyor. Özellikle bir nokta inanılmaz acıyor, ayağa dahi kalkamıyorum kalkınca içten sızlıyoro bir geçse daha rahat hareket edeceğim.
Baş ağrısını soruyorsan olmadı çok şükğr. Ama karnımda dikiş yerleri içi falan çok ağrıdı sürekli ağrı kesici yapıldı hem serum, hem hap hem iğne verildi. Özellikle bir an dayanamadım ağladım o anda da çok büyük bir parça geldi. Hemşireler hemen müdahale etti. Zaten öncesinde karnımın içinde ki parça gelsin diye arada masaj yapıyorlardı inanılmaz acıyordu. Sonrasında o kadar büyük ağrı da olmadı o kadar büyük parça da gelmedi. Parçalar geldikçe ağrı oluyor. Şiddetli adet sancısı gibi. Birde bebek emdiğinde rahim toparlanırmış o zamanda yine adet sancısı gibi şiddetli sancı geliyor. Şimdi dikiş yerleri çok acıyor, hafif kabızlık da var.
Rahim bir süre öyle yaparmış. Benimde oluyor.
Ruh halinden değil canım, karnımda hamilelikten önce kasılan aynı yerler sonrasında da ara ara kasılıyor. Bir süre olurmuş öyle bebek var gibi
evet evet buydu sanırım
nasil guzel bir ruyaKızlar günaydınn ayy rüyamda doğum yaptım. Bebişim o kadar güzeldi ki getirdiler yanıma pespembeydi yumuşacıkti. Tırnaklarının detayına kadar gördüm ellerini tuttum okşadım. Öncesini hatırlamıyordum nasıl doğdu bu çocuk dedim doktor normal doğumla gelmedi sezaryen yaptım dedi ama hicbisey hatırlamıyordum. Sezaryeni duyunca hemen annemden filtre kahve istedim. Bebişimi kucagima aldım emzirme yastığı ile emzirdim önce sarı süt geldi ondan sonra beyaza döndü. Ayy hastane de çok değişikti kocaman bir hastane ama tüm yataklar açık ofis gibi yanyanayataklar küçücük. Geri uyusam da devamını görsem ay çok huzurlu bir rüyaydı rüyamda bile anladım emzirme yastığı çok iş görüyor
hayirlisiyla evine gelicek bebegin kuzum , dualarim seninleAmin canım ALLAH razı olsun ama bebek yanımda değil küvezdeçıkmasını bekliyorum hayırlısıyla dün ilk defa görüşe gittim dua edin olurmu
Bütün anestezi tekniklerini sende denedilernasil guzel bir ruya
ben hic basagrisi cekmedim . o kadar epidural , spinal ve local anestezi aldim bana misin demedibagimlimi oldum nedir
hayirlisiyla evine gelicek bebegin kuzum , dualarim seninle
Bütün anestezi tekniklerini sende denedilermaşallah ne dirayetliymissin
Ya sen onu boşver bebişin napiyoBu kadar dirayetli olmayaydim iyiydi
ALLAH razı olsun canımnasil guzel bir ruya
ben hic basagrisi cekmedim . o kadar epidural , spinal ve local anestezi aldim bana misin demedibagimlimi oldum nedir
hayirlisiyla evine gelicek bebegin kuzum , dualarim seninle
MaşAllahMemede kalma rekoru 4 saatkıçını kası nazar değmesin krnimdayken sinyali vermişti o bana zaten hiç uyuumuyordu doğduğunda da öyle oldu
Afedersin canım ben kaçırdım hangi krem acaba?BenBugün sordum tekrar doktoruma, önceki sezaryenimde ize çok iyi gelmişti tekrar kullanmayı düşünüyorum diye, önce madecassol yazacağım sonra onu kullan dedi. Madecassolu belki de almam bile çünkü hemen bu kreme başlamak istiyorum, en etkili olduğu günler ilk bir ay diye hatırlıyorum çünkü. Sırf ne diyeceğini merak ettiğim için sordum aslında yoksa direk başka bi marka dese yine ben bunu kullanacaktım, gerçekten çok memnun kaldım, eşim ısrarla kaç haftadır sipariş ver diyor, izimin yarısı hiç görünmüyor yarısı da karındaki kahverengi hamilelik çizgisi gibi, düzenli kullanmadığım halde iyi geldi bu sefer hiç ihmal etmeden düzenli kullanacağım
Burnuna dokun parmağının tersiyle okşaCanım uyandırabiliyor musun ben zar zor uyandıtıyorum bazen başarısız oluyorumbi yöntemin varsa paylaşırsan sevinirim
Canım 38+4 te oldum ben sezeryanı genelde tüm doktorlar 39. Haftayı bekliyorlar
o kadr yuruyorum kuzum . ben hani gunluk 20-30dk gbi dusundum
benimkide yuksekde durmuo alta cok baski oluyor
hic sorma yaa
benim kanamam cok azaldi 3. gundeyim . ama iki hafta surebilir dediler
dogum yaklasmis olabilir cnm, benimde son gunkerde cok sertti ve nst de hic bisi cikmiyordu
helal kiz sana
bnde dikis var min, estetik mi yapti hic bilmiyorum. bantlar var , iki haftaya kendi duser dediler
soyundurabilirsin
aysk atina , boynuna islak soguk bez surebilirsin . bu ikisi bizde cok ise yaradi
MaşAllahKızlar merhaba,
Bugün hastaneye gittik, geçen sizlerle konuştuğumuz konu vardı ya doğum tarihi sat a (30 Ocak) göre mi yoksa beraberliğe göre mi (9 Şubat) diye, profesör hoca bebeğin ilk zamanlarda küçükmüş muhtemelen geç döllenme, en doğrusu 9 şubata göre devam etmek dedi. Yani bugün 38+6 ile yola devam..
Bebek 4100, kordon hala boynunda. Pozisyonu kafa üstü güzel, normal doğuma engel bir şey yok. 2 hafta bekleriz doğal yolla gelmezse suni sancı ile normal doğum deneriz açılma vs olmazsa da sezeryana mecbur geçeriz dedi. Kilosundan dolayı normal doğumda bu kilolardaki bebeklerde kol omuz çıkması sık görülür diye de ekledi.
Normali denemek çok istiyorum ama sanki bebeğimin sağlığını da tehlikeye atıyorum diye de çok korkuyorum vicdan yapıyorumSizin fikriniz ne kızlar, sizce ne yapmak mantıklı görünüyor
Canım çok geçmiş olsun. Gerçekten büyük talihsizlik yaşamışsınız. Ama şöyle düşün düşüp de kafasına gözüne kalıcı bir hasar gelmedi. O da iyileşecek sen de. Allahım şifa versin. Canım ben de çok acılar çektim emzirmekten kaynaklı hem aylarca. Sonra şu silikon göğüs uçlarını denedim 2 günde kesti. Çünkü bebeğin ağzı meme ile temas etmiyor ve meme dinleniyor bu sürede. İstersen bir dene zaten çok cüzi bir fiyatı var denemeye değer en azından. Tekrar geçmiş olsun.Sütüm geliyor sürekli sağıyorum. Yara çok sızlıyor onu iyileştirecek miyim stresi oldu. Mama hiç vermedim. Bir de günlerdir uyumadım annem öyle olunca eşim onunla ilgilendi ben bebekle sürekli ağladım. Kendimi suçladım benim için buralara gelip iki kolunu da gürdi şaka gübi bir olay haşa şoktayım. Ama şükrediyorum buna da. O şokla 3 gün hiç uyumadım şimdi de günde bir iki saat uykuyla duruyorum. bebeğe iyi gelmek için kendimi toparlamak için telefonu aldım elime kafamı dağıtıp normale dönmeye çalışıyorum. Günlerce uyumamak da çok kötüymüş ama düzelecek umarım. Bebeği gördükçe kendimi toparlayacağıma inanıyorumSizlere içimi dökmek bile iyi geldi günlerdir rüyada gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?