2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Amin canım ALLAH razı olsun ama bebek yanımda değil küvezde çıkmasını bekliyorum hayırlısıyla dün ilk defa görüşe gittim dua edin olurmu

nasil guzel bir ruya
ben hic basagrisi cekmedim . o kadar epidural , spinal ve local anestezi aldim bana misin demedibagimlimi oldum nedir
Amin canım ALLAH razı olsun ama bebek yanımda değil küvezde çıkmasını bekliyorum hayırlısıyla dün ilk defa görüşe gittim dua edin olurmu
hayirlisiyla evine gelicek bebegin kuzum , dualarim seninle

nasil guzel bir ruya
ben hic basagrisi cekmedim . o kadar epidural , spinal ve local anestezi aldim bana misin demedibagimlimi oldum nedir

Bütün anestezi tekniklerini sende denediler maşallah ne dirayetliymissin

nasil guzel bir ruya

ALLAH razı olsun canım

Memede kalma rekoru 4 saat kıçını kası nazar değmesin krnimdayken sinyali vermişti o bana zaten hiç uyuumuyordu doğduğunda da öyle oldu
MaşAllah bol bol emciklesin prenses sağlıklı kiloları olsun
Benimki gazlı yağmur sesi fön sesi dinlemekten gına geldi catlicam acmasamda gaz gelince kasılıyor 2 ucuda poklu

Afedersin canım ben kaçırdım hangi krem acaba?

Canım uyandırabiliyor musun ben zar zor uyandıtıyorum bazen başarısız oluyorum bi yöntemin varsa paylaşırsan sevinirim

Canım 38+4 te oldum ben sezeryanı genelde tüm doktorlar 39. Haftayı bekliyorlar
Burnuna dokun parmağının tersiyle okşa
Sonra sırtında bir nokta var orta sert sıvazlayacaksin kuzum birde ayaklarını hafif ovusturacaksin orta sertlikte
Benim durmadan uyandırma sebebim kilosu düşük doğduğu için sık emmesi gerekiyor 1 saatte 1 yada 2 saatte 1 kaldırıyorum

Kızlar merhaba,

Bugün hastaneye gittik, geçen sizlerle konuştuğumuz konu vardı ya doğum tarihi sat a (30 Ocak) göre mi yoksa beraberliğe göre mi (9 Şubat) diye, profesör hoca bebeğin ilk zamanlarda küçükmüş muhtemelen geç döllenme, en doğrusu 9 şubata göre devam etmek dedi. Yani bugün 38+6 ile yola devam..

Bebek 4100, kordon hala boynunda. Pozisyonu kafa üstü güzel, normal doğuma engel bir şey yok. 2 hafta bekleriz doğal yolla gelmezse suni sancı ile normal doğum deneriz açılma vs olmazsa da sezeryana mecbur geçeriz dedi. Kilosundan dolayı normal doğumda bu kilolardaki bebeklerde kol omuz çıkması sık görülür diye de ekledi.

Normali denemek çok istiyorum ama sanki bebeğimin sağlığını da tehlikeye atıyorum diye de çok korkuyorum vicdan yapıyorum Sizin fikriniz ne kızlar, sizce ne yapmak mantıklı görünüyor

Böyle yandanmi katiyorsun kuzum ben düz katiyordum yanlış yapiyormusum dün gece gördüm bunu

MaşAllah
Sağlık açısından sezeryan derim
Ama senin açından normal doğum derdim Rabbim hayırlısını nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun. Gerçekten büyük talihsizlik yaşamışsınız. Ama şöyle düşün düşüp de kafasına gözüne kalıcı bir hasar gelmedi. O da iyileşecek sen de. Allahım şifa versin. Canım ben de çok acılar çektim emzirmekten kaynaklı hem aylarca. Sonra şu silikon göğüs uçlarını denedim 2 günde kesti. Çünkü bebeğin ağzı meme ile temas etmiyor ve meme dinleniyor bu sürede. İstersen bir dene zaten çok cüzi bir fiyatı var denemeye değer en azından. Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…