Kuzu seninkininde göbeği kapandimi içini göremiyorum şimdi ben ilk gün görmüştüm şimdi yapışmışBenimkinde de var. İllaki yıkadıkça kendi düşer. Bende sorarım doktora gidince.
ay napsin ya yiyip icip yatiyorYa sen onu boşver bebişin napiyo
aa bende yanlis kullaniyormusum
Böyle yandanmi katiyorsun kuzum ben düz katiyordum yanlış yapiyormusum dün gece gördüm bunu
Bugün geliyor kuzum kargo yoldaGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Amin
Hiç belli olmuyor miniklerin neler yapacağı, son hafta bizim kız da neler çıktı, doğumdan önceki kontrolde her şey normale dönmüştü. İnşallah en kolay olanı olur senin için.
Yorum yazarsan çok sevinirim canım, yün korse alabilriim de. Dikiş yerlerim hala çok sızlıyor. Özellikle bir nokta inanılmaz acıyor, ayağa dahi kalkamıyorum kalkınca içten sızlıyoro bir geçse daha rahat hareket edeceğim.
Baş ağrısını soruyorsan olmadı çok şükğr. Ama karnımda dikiş yerleri içi falan çok ağrıdı sürekli ağrı kesici yapıldı hem serum, hem hap hem iğne verildi. Özellikle bir an dayanamadım ağladım o anda da çok büyük bir parça geldi. Hemşireler hemen müdahale etti. Zaten öncesinde karnımın içinde ki parça gelsin diye arada masaj yapıyorlardı inanılmaz acıyordu. Sonrasında o kadar büyük ağrı da olmadı o kadar büyük parça da gelmedi. Parçalar geldikçe ağrı oluyor. Şiddetli adet sancısı gibi. Birde bebek emdiğinde rahim toparlanırmış o zamanda yine adet sancısı gibi şiddetli sancı geliyor. Şimdi dikiş yerleri çok acıyor, hafif kabızlık da var.
Rahim bir süre öyle yaparmış. Benimde oluyor.
Ruh halinden değil canım, karnımda hamilelikten önce kasılan aynı yerler sonrasında da ara ara kasılıyor. Bir süre olurmuş öyle bebek var gibi
Annem gelsin böyle deneyeceğim superman gibi oluyor öyle ben gazman diyorumay napsin ya yiyip icip yatiyor
pamuk gbi cildi ya yumusacik , suanlik cok uysal ama bir 10 gun sonra bilmiyorum ne olur
Ay maşallah maşallah nazar değmesinay napsin ya yiyip icip yatiyor
pamuk gbi cildi ya yumusacik , suanlik cok uysal ama bir 10 gun sonra bilmiyorum ne olur
Canım hepsini deniyorum bu gece biraz daha iyiydi şükürBurnuna dokun parmağının tersiyle okşa
Sonra sırtında bir nokta var orta sert sıvazlayacaksin kuzum birde ayaklarını hafif ovusturacaksin orta sertlikte
Benim durmadan uyandırma sebebim kilosu düşük doğduğu için sık emmesi gerekiyor 1 saatte 1 yada 2 saatte 1 kaldırıyorum
Canım bir anne olarak en iyi kararı yine sen verirsin ben bu gebeliğimde ssvd yapmak istemiştim ama doktorum kesinlikle hayır dedi ve ona güveniyorum normal doğum çok güzel bir şey ama bebeğinin iyi olması dünyalara değişilmez kendini kasma hakkında hayırlısını diliyorumKızlar merhaba,
Bugün hastaneye gittik, geçen sizlerle konuştuğumuz konu vardı ya doğum tarihi sat a (30 Ocak) göre mi yoksa beraberliğe göre mi (9 Şubat) diye, profesör hoca bebeğin ilk zamanlarda küçükmüş muhtemelen geç döllenme, en doğrusu 9 şubata göre devam etmek dedi. Yani bugün 38+6 ile yola devam..
Bebek 4100, kordon hala boynunda. Pozisyonu kafa üstü güzel, normal doğuma engel bir şey yok. 2 hafta bekleriz doğal yolla gelmezse suni sancı ile normal doğum deneriz açılma vs olmazsa da sezeryana mecbur geçeriz dedi. Kilosundan dolayı normal doğumda bu kilolardaki bebeklerde kol omuz çıkması sık görülür diye de ekledi.
Normali denemek çok istiyorum ama sanki bebeğimin sağlığını da tehlikeye atıyorum diye de çok korkuyorum vicdan yapıyorumSizin fikriniz ne kızlar, sizce ne yapmak mantıklı görünüyor
Kuzum ya benim çok tecrübem yok malum bebek 1 aylık olunca kavuşmuştum ben. Sonrasında biraz azalıyor zaten galiba. Ilık bez sarmak karnına, emzirdikten hemen sonra yatırmamak, kendi yediklerine dikkat etmek önemli. Bir de kimyonlu su içebilirsin. Benim bildiklerim bu kadar maalesef.
canım ssvd ye neden hayır dedi?Canım hepsini deniyorum bu gece biraz daha iyiydi şükürbenimkinin de kilosu düşük maalesef sarılık olmasından korkuyorum şimdilik her şey yolunda şükür çok teşekkür ederim
Canım bir anne olarak en iyi kararı yine sen verirsin ben bu gebeliğimde ssvd yapmak istemiştim ama doktorum kesinlikle hayır dedi ve ona güveniyorum normal doğum çok güzel bir şey ama bebeğinin iyi olması dünyalara değişilmez kendini kasma hakkında hayırlısını diliyorum
aminn Allah razı olsun, oluruna bıraktım düşündükçe karar veremiyorum zatenMaşAllah
Sağlık açısından sezeryan derim
Ama senin açından normal doğum derdim Rabbim hayırlısını nasip etsin
Omuz cikmasi gibi bi risk varsa bunu goze alamazsn ama icin rahwt etmiyrsa bi doktor görusu daha al istersen. Bana kalirsa seninki bebisin kilosu sebebiyle sezeryan icin daha mantikli olacak gozukuyo.Kızlar merhaba,
Bugün hastaneye gittik, geçen sizlerle konuştuğumuz konu vardı ya doğum tarihi sat a (30 Ocak) göre mi yoksa beraberliğe göre mi (9 Şubat) diye, profesör hoca bebeğin ilk zamanlarda küçükmüş muhtemelen geç döllenme, en doğrusu 9 şubata göre devam etmek dedi. Yani bugün 38+6 ile yola devam..
Bebek 4100, kordon hala boynunda. Pozisyonu kafa üstü güzel, normal doğuma engel bir şey yok. 2 hafta bekleriz doğal yolla gelmezse suni sancı ile normal doğum deneriz açılma vs olmazsa da sezeryana mecbur geçeriz dedi. Kilosundan dolayı normal doğumda bu kilolardaki bebeklerde kol omuz çıkması sık görülür diye de ekledi.
Normali denemek çok istiyorum ama sanki bebeğimin sağlığını da tehlikeye atıyorum diye de çok korkuyorum vicdan yapıyorumSizin fikriniz ne kızlar, sizce ne yapmak mantıklı görünüyor
Bebeğin ve senin için ne Hayırlısı ise o olsun. Sezeryan daha mantıklı gibi ama büyük risk olsa Doktorun normali deneyelim demez di değil mi?aminn Allah razı olsun, oluruna bıraktım düşündükçe karar veremiyorum zatenhamileliğin bence en zor ayı son aymış ilk ayları bile mumla arar oldık
7 gün geçmiş olma ihtimali azalıyor kuzumCanım hepsini deniyorum bu gece biraz daha iyiydi şükürbenimkinin de kilosu düşük maalesef sarılık olmasından korkuyorum şimdilik her şey yolunda şükür çok teşekkür ederim
Canım bir anne olarak en iyi kararı yine sen verirsin ben bu gebeliğimde ssvd yapmak istemiştim ama doktorum kesinlikle hayır dedi ve ona güveniyorum normal doğum çok güzel bir şey ama bebeğinin iyi olması dünyalara değişilmez kendini kasma hakkında hayırlısını diliyorum
Teşekkür ederim tatlım kimyonlu suya başladımKuzum ya benim çok tecrübem yok malum bebek 1 aylık olunca kavuşmuştum ben. Sonrasında biraz azalıyor zaten galiba. Ilık bez sarmak karnına, emzirdikten hemen sonra yatırmamak, kendi yediklerine dikkat etmek önemli. Bir de kimyonlu su içebilirsin. Benim bildiklerim bu kadar maalesef.
Evet son haftalarda ne olacağı hiç belli olmuyor ilk üç ay kabus gibi geçiyor orta ay prenses modu son aylar zombi gibiaminn Allah razı olsun, oluruna bıraktım düşündükçe karar veremiyorum zatenhamileliğin bence en zor ayı son aymış ilk ayları bile mumla arar oldık
Canım slingle kendine bağlamakta iyi oluyormuşTeşekkür ederim tatlım kimyonlu suya başladım
Canım kimyon ve rezene çayı iyi geliyor ama rezene konusunda insanlar ikiye ayrılmış durumda araştır duruma göre kullan. Bir de kimyonu yemeklerinde kullan kesinlikle. Fazla ağır ve baharatlı yeme, gaz yapan gıdalardan ve paketli ürünlerden olabildiğince uzak dur. Bence beyaz gürültüdense yağmur sesi daha iyi ama onu da deneyebilirsin. Ya da ninni aç belki o da aynı etkiyi verir. Bol bol temas edin güvenli ve huzurlu hissedeceği için daha rahat atar gazı. Ben gaz çıkarırken gezip hoppidi yapıyorum oturarak çıkarmaya çalışırkenden daha rahat çıkarıyor. Ya da göğüsüme yatırıyorum o zaman da rahat çıkarıyor. Her banyodan sonra yağ veya losyonla masaj ve bebek egzersizi yaptır özellikle de bacak ve karın bölgesine o da rahatlatır. Karnını ve ayaklarını sıcak tut bebeğin de kendinin de senden de geçer çünkü gaz. Bir de gaz damlaları var oğlumda biogaia kullanıyordum sanırım kızıma da doktora sorup ona başlayacağım o epey rahatlatıyor bebekleri ama doktoruna sor, başka markalar da var belki onları der sana. fakat gaz ilk ayların gerçeği yani bu bir süreç ve bitecek sabır etmemiz lazım bunu unutma canım sen gergin olursan o daha da gerilir sen rahat ol ki o da öyle olsun. Benim kız da gece bir iki gibi bir gaz krizine giriyor alıştım artık senin de böyle belirli zaman mı yoksa sürekli mi gazlı? Kolik değil değil mi? Ha bir de aşırı gazlı bebeklerde kiraz çekirdeği yastığı çok öneriliyor ama ben kullanmadım ona da bakabilirsin
ContractubexAfedersin canım ben kaçırdım hangi krem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?