2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Lovelyipk
@virginiastat
Özellikle sizlerden gazlı bebeler için öneriler
Bol sevaba girersiniz
Bir de kısa süreli tummy time yaptırabilirsin. Bebek masajı için de görsel buldum onu atmayı unuttum az önce ama sen yine de Instagram ve YouTube da bak bir sürü video var masajla ve egzersizle ilgili canım

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-08-12-30-38-901_com.instagram.android.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 57
Lovelyipk
@virginiastat
Özellikle sizlerden gazlı bebeler için öneriler
Bol sevaba girersiniz
Biz gaz damlası kullanıyoruz bunun yanında masaj yağı kesinlikle en faydalısı ev sıcaklığını doktorların dediğinden daha yüksek tutuyoruz bizim bebek soğukta hemen gaz sorunu yaşıyor hatta altını açarken elektrikli ısıtıcı açıyoruz onun önünde çıplak masaj karnına ayaklarını oynatıyoruz o şekilde rahatlıkla kaka ve gaz işini hallediyo, bir de Amerikalı doktorun gaz çıkarma videosu vsr çocuğu tutuş şekli vs eşim o şekilde de çıkarıyor, dik tutup gezdirme de yapıyoruz yani gazın boyutuna göre değişiyor

Gazlı bebekler için tecrübeli annelerden öneriler bekliyorum.
Üstüme gaz masajları çayları müzikleri atın ruhen çökmek üzereyim bedenen direniyorum
Yağmur sesi dinlemekten durmadan çişim geliyor
Ay az önce yazdım yaptuklsrmızı canım keşke etiketleseydim bir yandan bebek emziriyorum bi sonraki mesajın yorumuna bak

canım ssvd ye neden hayır dedi?
Canım doktorum çok deneyimli benim gebeliklerim de genelde sorunlu geçiyor çok sağlıklı bulmadı deneyelim bile demedi ben de ısrar etmedim sezeryan göründüğü gibi korkunç da değil benim üçüncü
7 gün geçmiş olma ihtimali azalıyor kuzum
Mamayla destekliyormusun tatlım
Evet canım mama takviyeli gidiyoruz günde 4-5 kez filan sütün durumuna göre

Kızlar kontrolden geldim bebeğimde sarılık başlangıcı varmış mama takviyesi yapacağım sütüm yetmiyor demekki kiloda vermiş üzüldüm baya lohusalığo bugün tatmış oldum bebeğe bakamıyorum diye hastanede ağlama krizim tuttu

Canım merak etme kilo vermemiştir şişi gitmiştir bütün bebekler de oluyor o benim kızda doğum kilosundan 200gr eksik şu an sarılık için mama takviyesi yap tabi ne güzel ilerlemeden yakalamışsın sık sık besle geçer gider kendiliğinden sakin ol ki bebeğine faydan olsun canım sen yaparsın

Canım doğum şişliği gitmiştir üzülme çok normal ilk başlarda kilo vermeleri

Reactions: 11K
Çok sağol canım dediğin gibi buna da şükrediyorum. Bugün silikon gögüs ucu aldırıp deneyeceğim

Kızlar gün saymaya başladım son olarak indirimden bestlak ile emzirme minderini de aldım ne duysam bakıyordum artık bıraktım yeter bu kadar alışveriş dedim bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz

Kızlar gün saymaya başladım son olarak indirimden bestlak ile emzirme minderini de aldım ne duysam bakıyordum artık bıraktım yeter bu kadar alışveriş dedim bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz
Aynı durumdayım ya bebiş gelse de artık biseylerle meşgul olsak saçma sapan alışveriş yapıyorum bir de Kasım indirimi geldi üstüne 2 yaş için dikkat güçlendirme seti aliyordum dün akşam dedim evacim kendine gel daha 2 sene var kullanmaya

Ay maşallah maşallah nazar değmesin ne güzel kokar şimdi o pamuk
sagol kuzum sende hayirlisiyla saglikla al kucagina kokunun tarifi yok ya
Gazlı bebekler için tecrübeli annelerden öneriler bekliyorum.
Üstüme gaz masajları çayları müzikleri atın ruhen çökmek üzereyim bedenen direniyorum
Yağmur sesi dinlemekten durmadan çişim geliyor
canm tecrubeli degilim ama yediklerime dikkat ediyorum.Bir arkadasim da yemeklerim de bol bol kimyon kullanmami soyledi.
diger bir arkadasim da bu sut arttirmak icin olan caylarin bazilarinin bebege gaz yaptigini soyledi.
canim nicin uuzluyorsun, bebeklerin %99 sarilkk oluyor zaten.
Bana hastanedne cikmadan , sarilik belirtisi gorursen getir hic ev de ugrasip ne bebegi yor ne de kendini dediler .
Ben dogumdan beri hem bestlak damla hem de komposta iciyorum. 3. gunumde baya guzel sutum geldi. bazi emzirme sonrasi artik mamaya gerek kalmiyor.

valla bende kasik biberon fln almistm ama gerek kalmadi . baiz seyleri saticam hic kullanamdan

Canım, benim ikinci ama ben bile hâlâ yetemiyorum, bakamıyor muyum hissine giriyorum arada ki bu çok normal. Hormonlarımız sürekli değişiyor ve bebeklerimiz bizim hassas noktamız. Ağlama demiyorum bazen rahatlamak için ağlamak gerekir ben de ağlıyorum kendimi boşaltmak için ama ağladıktan sonra kendini toparla ve o bebeğin annesinin sen olduğunu senden başka kimsenin ona daha iyi bakamayacağının farkına var. İlk bebek ve henüz çok yeni ve küçük çok normal daha sütünün oturamaması zamanla artacak. Ben ilkinde aynı senin gibi hissetmiştim ve mama verirken kendimi suçluyordum sürekli ama buna gerek yok önemli olan sağlıkla beslenmesi ki artar zamanla inşallah, arttıracak şeyleri yapıyorsun zaten. Hem benden örnek verecek olursak oğlumu iki yaş on güne kadar emzirmiş olmama rağmen benim de sütüm daha yeni yeni tam gelmeye başladı ve ben de mama takviyesi veriyorum. Bunun için kendini suçlamana gerek yok kendine fazla yüklenmen de sütünü etkiler o yüzden kendine yüklenme asla

Benimki 350 gr vermiş biraz fazla dedi o yüzden
Canım doğum şişliği gitmiştir üzülme çok normal ilk başlarda kilo vermeleri
Doktor biraz fazla gitmiş dedi o yüzdn üzülmüştüm
Evet kan aldılar alınca cocugun resmen kank çekildi kırmızı yanakları tam sarardı o zaman korktum ya hastaneye yatırırlarsa diye ama iyim şükür suands bol bol besleniyorum
Teşekkürler kızlar bol bol beslendim bebeme süt olsun diye

Ne kompostosu içiyorsun canım.

Gaz üstüne master yapmışsınız kuzum
Ekran görüntüsü alıyorum hemen

Bana mamayı kes dedi fakat ben geceleri vereceğim

11K

Kuzum benim üzülme yalnız değilsin hepimiz değişik zorluklar yaşıyoruz benim bebistede sarılık var önce bende üzüldüm ağladımda hergün ciltten teste götürdüm 15 günü atlatinca düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…